Sabah 8de kahvalti yapiyorum o zaman en gec 16da yemegi kesmis olmam gerekiyor.Ben bu yöntemle 8 sene önce 30 kilo vermiştim çok etkilidir aralıklı oruç diyeti ismi sabahla akşam arası 8 saat akşamla sabah arası 16 saat olması çok önemli zaten yarısı uykuda geciyor akşamın ve çok kilo verdiriyo
Hoşgeldingünaydın tatilm bittiğine göre bende gelebilirim artik buraya herkese merhaba
hoşbuldum kizlar dun 64 kiloydum hedefim 59 sonra da 56. menu paylaşımı oluyor mu neler yapıyoruzHoşgeldin
Olsa güzel olur aslında fikir olurhoşbuldum kizlar dun 64 kiloydum hedefim 59 sonra da 56. menu paylaşımı oluyor mu neler yapıyoruz
tamam bende burdayım artık senin guncel ve hedef kilon ne bu arada. bu yöntemle kilo verdinmiOlsa güzel olur aslında fikir olur
Ama diger arkadaşlar diyet değil dikkatli beslenip 5 de bitiriyor
Ben başlangıçta 83–84 düm. Bir haftada 80.7 oldum. Şimdi adet dönemi 2 kg artım var. Ben if ile şu meşhur ahmet apa diyeti karışımı yapıyorum bugün tartılmadım korkudan.tamam bende burdayım artık senin guncel ve hedef kilon ne bu arada. bu yöntemle kilo verdinmi
Canım spor yapınca kaslar şişiyor. Normal yaniGünaydın
Sabah kalkıp tartildigimda 70 kg 200 gr. 'Dı. hırs yaptım bisey yemeden markete gidip geleyim dedim dediğim gibi de yaptım gittim geldim tartıldım 70 kg. 400 gr geldim . Oksijen kilo yapıyor gerçekten nefes alsam kilo alıyorum dedikleri bu heralde. Bu arada sabah yine elma sirkeli su içtim kahvaltımda activia incirli ac hissetmiyorum ac hissedersem 1 elma yiyebilirim belki bol su içiyorum
:)Günaydın
Sabah kalkıp tartildigimda 70 kg 200 gr. 'Dı. hırs yaptım bisey yemeden markete gidip geleyim dedim dediğim gibi de yaptım gittim geldim tartıldım 70 kg. 400 gr geldim . Oksijen kilo yapıyor gerçekten nefes alsam kilo alıyorum dedikleri bu heralde. Bu arada sabah yine elma sirkeli su içtim kahvaltımda activia incirli ac hissetmiyorum ac hissedersem 1 elma yiyebilirim belki bol su içiyorum
Kız allah seni ne yapmasınGünaydın 66.25 bu sabah stabil yani :) Akşam evdekiler tost yiyince çeyrek ekmeğin yarısı kadar da ben yedim Allah affetsin :) :)
Ne yaptın nerelerdesin. Biz gelmeyince sessizleşmiş buralarGünaydın 66.400 bu ara gitmiyordum 1 gr bile :) neyse bırakmak yok devam ediyorum :)
Evet geçen hafta bende öyleydim çok canım sıkıldı şimdi tekrar düşüşteyimHayırlı geceler hanımlar ben adet oldum o yüzden tartılmak istemiyorum biliyorum artıyı görcem boşuna moral bozmak istemedim bide dün biraz kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?