Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sabah 8de kahvalti yapiyorum o zaman en gec 16da yemegi kesmis olmam gerekiyor.
30 kilo dile kolay tebrikler

Sabah 10 da kahvaltı yapıyorum öyle çokta kısıtlamadan akşama kadar ağzıma hiç birşey sürmüyorum sadece su ve kahve ta ki 5 veya 6 ya kadar ve yine kilit ta ki sabah 10 a kadar spor da yapmamıştım üstelik

Günaydın
Sabah kalkıp tartildigimda 70 kg 200 gr. 'Dı. hırs yaptım bisey yemeden markete gidip geleyim dedim dediğim gibi de yaptım gittim geldim tartıldım 70 kg. 400 gr geldim . Oksijen kilo yapıyor gerçekten nefes alsam kilo alıyorum dedikleri bu heralde. Bu arada sabah yine elma sirkeli su içtim kahvaltımda activia incirli ac hissetmiyorum ac hissedersem 1 elma yiyebilirim belki bol su içiyorum

tamam bende burdayım artık senin guncel ve hedef kilon ne bu arada. bu yöntemle kilo verdinmi
Ben başlangıçta 83–84 düm. Bir haftada 80.7 oldum. Şimdi adet dönemi 2 kg artım var. Ben if ile şu meşhur ahmet apa diyeti karışımı yapıyorum bugün tartılmadım korkudan.
Canım spor yapınca kaslar şişiyor. Normal yani

:)

Selam hanımlar ben hayla 67.6 da takılı kaldım adetime daha bir hafta var şimdiden ödem olmaz dimi çünkü bir kilodan daha fazla verdigimi hissediyorum elbisem biraz bollaşmiş buraada birkilomda yağdan gitmiş ona çok sevindim

Hayırlı geceler hanımlar ben adet oldum o yüzden tartılmak istemiyorum biliyorum artıyı görcem boşuna moral bozmak istemedim bide dün biraz kaçırdım

Hayırlı geceler hanımlar ben adet oldum o yüzden tartılmak istemiyorum biliyorum artıyı görcem boşuna moral bozmak istemedim bide dün biraz kaçırdım
Evet geçen hafta bende öyleydim çok canım sıkıldı şimdi tekrar düşüşteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…