- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
Biraz samimiyet kurMerhaba topikte ve kulupte yeniyim.ben de zayiflamak istiyorum kilomu olcmeye korkuyorum tarti bana bakiyor ben ona
Çoğu gitmiş azı kalmışMerhaba kizlar bende bekarken 45in üstüne çıkamıyordum yiyordum yiyordum alamıyordum kilo evlendim 4.5 senelik evliyim 68i bile gördüm aynada gördükçe sınır olmaya başladım kendime ve kiloo vermeye kararlıydım sabahları cok az ekmek yiyorum akşamları sadece yemeklerden yiyorum akşam sporumu yapıyorum youtubeden videolar izlereyerek arada dışarıya çıkıyorum yürüyuse veeeee 58e kadar düştüm şimdilik 55 olsam yeter
Evet zorladım ama çok yurudum yoruluncaya kadar sabit tutmaya çalışıyorum boğazı tutunca iş bitiyor aslında:)Çoğu gitmiş azı kalmış
Kizlar 5ten sonra yemek yemeyi nasıl kestiniz benim uyku saatim belli olmadığı icin canım bisey istedikçe leblebi çekirdek elma yiyorum :)
Bende 2 öğün yiyorum ekmegi çoğu zaman yemiyorum bile bazen çok acıkırsam azıcık azıcık yiyorum salatalık falan alıp yemiyorum çünkü hormonlu şimdilik ara öğünde kahve leblebi geliştiriyorum bazen ac kalmaya çalışıyorum :)Canım çok acıkırsan salatalık marul sade kahve sade çay sade soda gibi su oranı yüksek şeylere yönel. Yada yoğurt. İnsanoğlu değişime açık bir canlı alışıyorsun. Kahvaltı yapamadım diye perişan olurdum şimdi ohhh sadece öğlen ve akşam
Oh oh harika darisi benim basimaEee nasılsınız kızlar bende gelen mesajları boş bırakmamaya çalışıyorum.
Benim diyet iyi gidiyor. Cuma 79.6 gördüm. Sonunda 79 gördüm. 69 a az kaldı
Beni yakalayamazsın kii...Oh oh harika darisi benim basimaBen 82 yim
HoşgeldinBende diyetteyim kızlar yarından itibaren bende sizin taktikleri uygulamaya devam edicem
Sağol canım 20 yalındayım 2 çocul annesiyim 89 kiloyum çok acil kilo vermem lazım 4 gündür diyetteyim inşallah verme yolumda gidiyorumHoşgeldin
Sağol canım 20 yalındayım 2 çocul annesiyim 89 kiloyum çok acil kilo vermem lazım 4 gündür diyetteyim inşallah verme yolumda gidiyorum
baslarda cok zorlandım cünkü benim en buyuk zevkim sevdiğim dizi olunca karsısında aburcubur yemek :) ama alıstım suan bunye alıısyor zamanla cok zorda kalırsam sıcak bişeyler içiyorum kahve falanKizlar 5ten sonra yemek yemeyi nasıl kestiniz benim uyku saatim belli olmadığı icin canım bisey istedikçe leblebi çekirdek elma yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?