Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba kizlar bende bekarken 45in üstüne çıkamıyordum yiyordum yiyordum alamıyordum kilo evlendim 4.5 senelik evliyim 68i bile gördüm aynada gördükçe sınır olmaya başladım kendime ve kiloo vermeye kararlıydım sabahları cok az ekmek yiyorum akşamları sadece yemeklerden yiyorum akşam sporumu yapıyorum youtubeden videolar izlereyerek arada dışarıya çıkıyorum yürüyuse veeeee 58e kadar düştüm şimdilik 55 olsam yeter

Çoğu gitmiş azı kalmış

Kizlar 5ten sonra yemek yemeyi nasıl kestiniz benim uyku saatim belli olmadığı icin canım bisey istedikçe leblebi çekirdek elma yiyorum :)

Canım çok acıkırsan salatalık marul sade kahve sade çay sade soda gibi su oranı yüksek şeylere yönel. Yada yoğurt. İnsanoğlu değişime açık bir canlı alışıyorsun. Kahvaltı yapamadım diye perişan olurdum şimdi ohhh sadece öğlen ve akşam

Bende 2 öğün yiyorum ekmegi çoğu zaman yemiyorum bile bazen çok acıkırsam azıcık azıcık yiyorum salatalık falan alıp yemiyorum çünkü hormonlu şimdilik ara öğünde kahve leblebi geliştiriyorum bazen ac kalmaya çalışıyorum :)

ooo şenlenmiş buralar hastalıklardan ugrayamadım daha yenı yenı ıyı hissediyorum kendimi cocuklarda hastaydı tabi ben bu arada hastalıktan kosturmadan bi zayıfkla 64 üm güncel. Tabi gönül isterki hastalıklar olmasın normal yoldan zayıflayayım ama kısmet

Kizlar 5ten sonra yemek yemeyi nasıl kestiniz benim uyku saatim belli olmadığı icin canım bisey istedikçe leblebi çekirdek elma yiyorum :)
baslarda cok zorlandım cünkü benim en buyuk zevkim sevdiğim dizi olunca karsısında aburcubur yemek :) ama alıstım suan bunye alıısyor zamanla cok zorda kalırsam sıcak bişeyler içiyorum kahve falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…