Çok güzelBes gün oldu baslayali 1,5 kilo gitmis.
Gelldimmmm :) yoğunluktan uğrayamadım ama kilo da bir değişiklik yok 66.40 tayım malesef.Ne yaptın nerelerdesin. Biz gelmeyince sessizleşmiş buralar
Niye yaaGelldimmmm :) yoğunluktan uğrayamadım ama kilo da bir değişiklik yok 66.40 tayım malesef.
Yok aslinda. Normal yemek yiyorum ama ivir zivir yemiyorum.Çok güzel
Diyet varmı
Yoo bırakmadım devam ediyorum 5 ten sonra yememeye sanırım başlarda ödem gitti şimdi kilo gitmiyorNiye yaa
Bıraktın mı?
Ödem mi gitti sadece yoksa vücut direniyormu
Ayni kilodayiz. Su yetmisleri bir görsek.Bende 81.4
1.2 fark var. 79 öyle uzak görünüyor ki
Benim de ikizlerim var. Ben de biraz ondan veremedim birazda iradesizligime bagliyorum.Ben yapamıyorumçok acıkıyorum ikizlerim var koşturmacalı saat 21 de 2 ader kurabiye yada meyve yada çizi atıştırıyorum
Aynen 21 gün şekersiz yapsam dayanabilirmiyim acabaAyni kilodayiz. Su yetmisleri bir görsek.
Diyet değilse bile kendi zamanın açısından yorucu oluyorBenim de ikizlerim var. Ben de biraz ondan veremedim birazda iradesizligime bagliyorum.
Yorluyorum biri uyusa biri uyumuyor ayakta kalınca bende birşeyler atıştırıyorumBenim de ikizlerim var. Ben de biraz ondan veremedim birazda iradesizligime bagliyorum.
Ben de 58 istiyorum benim eski kilom ama hayal gibi. Zira 81 kiloyum.Yorluyorum biri uyusa biri uyumuyor ayakta kalınca bende birşeyler atıştırıyorum66 kiloyum 58 görmek istiyorum
Cuma ya hedef koyuyoruz biz diğer takımlarda. Burda da koyalım benceBen de 58 istiyorum benim eski kilom ama hayal gibi. Zira 81 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?