Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

baslarda cok zorlandım cünkü benim en buyuk zevkim sevdiğim dizi olunca karsısında aburcubur yemek :) ama alıstım suan bunye alıısyor zamanla cok zorda kalırsam sıcak bişeyler içiyorum kahve falan
Bende başlamak istiyorum bian önce bende tv karşısında biseyler yemeden olmuyo şartlamışım kendimi illa biseyler yicem

Kaç günde alistin düzene?

Hayırlı akşamlar hanımlar ben girmeye fırsat bulamadim ne yapıyorsunuz ne kadar verdiniz ben 25 gün oldu 2 kilo vermişim ama gören herkes kilo vermişsin diyor kimse iki kilo olduğuna inanmıyor en az 4 kilo vermişsin diyorlar yani baya fark ediyor yağdan gittiği için diye düşünüyorum 3 gündür kalori hesabı yapıyorum oda çok iyi

Yemeklerden önce çöreotu yagı 1 tatlı kaşık içip ustune 1-2 bardak su içip 30 dkk agzınıza hiç birsey almadan beklenecek sabah öglen akşam gunde 3 defa ödem gidiyormuş yagdan gidiyormuş metebolizma hızlanıyormuş bagırsaklar çalışıyormuş bilginize

Slm kızlar ben mathca cay aldım gunde 2yada 3 defa kullanıyorsunuz yogurta karıştır tuket ister orta sıcak sute karıştır ister orta sıcak suya karıştırın tuketin ben 2 gunde 1 kilo verdim yemeklerden 30 dkk önce tuketin sabah öglen akşam yemekten önce diyetle birlikte yapılmalı bilginize kızlar

Tabi diyetle birlikte yapılmalı

Heheyt tesadüfen görsüm seni kız ben de akşamları yemeden kilo vermek olayını araştırıyordum , dün akşam yemedim hatta gece 3 gibi 3 dilim elma yedim 500 gr gitti bakalım ☺ hadi hayırlısı bu akşam da yemiyorum midenin kapısını saat 19.00da kilitliyorum☺☺
Eee nasılsınız kızlar bende gelen mesajları boş bırakmamaya çalışıyorum.
Benim diyet iyi gidiyor. Cuma 79.6 gördüm. Sonunda 79 gördüm. 69 a az kaldı

Güzel oluyor aynen
Bide akşam î hafif geçirirsen ooo
Bide lesli

Kızlar ben arada bunu yapmaya çalışıp yapamayanlardanım daha önce yazmıştım sizlere zaten. Malum virüs var Allahım hepimizi korusun en kısa zamanda temizlenelim bu illetten inşallah evde kala kala stresten yiyorum. zaten ayağım alçıya alınmak zorunda kaldı şimdi çıktı alçı ama 2 aydır zaten eve kapanmıştım bu yüzden. Kısacası hareket sorunum var ayak bileğinden ve virüsten dışarı da çıkamıyorum sizler gibi. Motivasyona çok ihtiyacım var.
lütfen bana ayda kaç kg verdiniz ballandırarak söyleyin bu mesajı okuyan herkes yazarsa gaza gelebilirim lütfen

Bi yerlerime sahip çıksaydım günde 400–500 gr gidiyordu. Var sen hesap et. Kilom 83–84

Bi yerlerime sahip çıksaydım günde 400–500 gr gidiyordu. Var sen hesap et. Kilom 83–84
Ayyy bu sabah bende 83 çıktım inanmıyorum beni birisi bağlamalı kızıma kızıyorum yansıtmamak için yiyorum sinirimi yiyerek atıyor sözde bilinçaltım ama atamıyor ki zerre kadar

Ayyy bu sabah bende 83 çıktım inanmıyorum beni birisi bağlamalı kızıma kızıyorum yansıtmamak için yiyorum sinirimi yiyerek atıyor sözde bilinçaltım ama atamıyor ki zerre kadar
Çocuğa bağırmak çözüm değil. Başkasının çocuğu olsa bağırabilirmisin?
Kendi evladımız başkasının çocuğundan değersiz mi? İstediğin zaman gel sinirini bize boşalt.
Ben 5 de değilde 6 da bırakıyorum yemeyi. Ayrıca kahvaltıyı atlayıp 2 öğün beslemiyorum. Kilom 79.7
Cuma tekrar tartılcam

Selam aleyküm Öncelikle çok geçmiş olsun ayağın için inşallah biran önce kurtuluruz bu beladan bende geçen ay 5 yemeği keserek iki haftada filan iki kilo verdim nedense sonra durdu takılı kaldi bende bıraktım ama yinede çok bişey yemiyorum yine başlıycam 65 birgörebilseydim

Çözüm değil kesinlikle bağıramadığım için yiyorum bende çok teşekkür ederim burada içimi boşaltırım o zaman arada siz istediniz walla..
bende bugün tekrar başladım bakalım inşallah devam ettiririm de yemem

Teşekkür ederim canım amin en kısa zamanda rahat rahat yürüyüş yapabiliriz umarım ülkemizde.
Takılı kalınca kg motivasyon gidiyor zaten inşallah hızla gider kilolarımız

Bu gün tartıya çıkmak bile istemedim sabah. üzerime hiç bir şey olmuyor. başladım hayırlısıyla başlangıç 83kg
Lütfen haftalık bildirim yapalım birbirinizi motive edelim yaza kadar yarısını versem bari

Ben buralardayım herzaman dinlerim.
Ahmet apa diye biri var face de takip et

Ben buralardayım herzaman dinlerim.
Ahmet apa diye biri var face de takip et
Facebook kullanmıyorum maalesef benim kuzum 3 yaşında kalkınca uykudan devamlı dışarı çıkmak istiyor benim ayağım şuan topal dışarıda virüs var Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Facebook kullanmıyorum maalesef benim kuzum 3 yaşında kalkınca uykudan devamlı dışarı çıkmak istiyor benim ayağım şuan topal dışarıda virüs var Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
İnstegram kullanıyor musun. Küçük çocuklar için etkinlik sayfaları var. Sen otururken onlar çabalıyor. Hem zaman geçer hem enerji atar

Teşekkür ederim canım amin en kısa zamanda rahat rahat yürüyüş yapabiliriz umarım ülkemizde.
Takılı kalınca kg motivasyon gidiyor zaten inşallah hızla gider kilolarımız
Inşallah canım inşallah hayırlısıyla ramazanda ramazanada ulaşırız

İnstegram kullanıyor musun. Küçük çocuklar için etkinlik sayfaları var. Sen otururken onlar çabalıyor. Hem zaman geçer hem enerji atar
Evet kullanıyorum İnstegram etkinlik sayfası diye mi araştıracam ya da söylersen direk bulayım belki faydası olur kızıma.
Dünakşam ben 5 ten sonra dayanamadım ceviz yedim baya bugünde kaçırdım biraz maalesef 5 ten sonra inşallah bu boğazımı tutabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…