Kızlar napıyosunuz, nerelere gittiniz :126:
Kızlar napıyosunuz, nerelere gittiniz :126:
Kapuskami yedim bebegim, 5 li cayimi iciom simdi.. Sen napion?
Buralardayiz poyraz 33 yeme yapiyorum ben ben bugun sabah kucuk bir kasarli tost bir iki tanr kurabiye bir kac saat sonra bir dilim biskuvi pastasi ve oglen iki patlican musakka bir kasik pilav salata olarak patlican kozlemesi AKSAM _ mercimek corbasi yaptim ondan icecegim ve cok az da haslanmis tavuk yiyecegim ve gunu kapatirim okuyunca amma cok yemisim dimi beni bugunluk mazur gorun
Sen de süpersin canım. Bence namaz da tıpkı diyet gibi irade ve istek meselesi. Ben de keşke 5 vakit namaz kılabilsem. Ama hep başlayıp en fazla 1 hafta kılıp bıraktım. İnşallah bir gün yeniden başlayıp hiç bırakmam
Cok iyi yaaa, 10 sene once hic yok gibiydi kuzey ama kivanctan sonra tek gecerim, belki ikinci erkek olur.. Ama demem oki sen simdiden herkesi isle, berene alissinlar.. Cocuk neye alisirsa o kalici oluyor..
Canim, kafayi taktigin seye bak yaaa, hemen hamile kalsaydinda sandiktami getirdi diyceklerdi.. Bosveeer, yeni evlisin, tadini cikar biraz.. Kac yasindaydin, unuttum..
Tatlımm, ohh madem yalnızsın, aç hürremi izle, merhamet izle.. ütüyle harcama bu kıymetli zamanı..Kızlar ben ufaktan kaçarAkşam cim bom bomun maçı var, eşim evde olmayacak. Ütüden fırsat bulursam görüşürüz, hoşçakalın canlar
afiyet olsun canımcım...yemek yaptım ..ama gelin bide bana sorun sizinle yazışmak için alelacele yaptım inş güzel olur. alışkanlık yaptı bu forum .. birazdan yağsız-tuzsuz yeşilliği bol salatamı yapıcam 1 kasede çorba 6 da benm için gün biticek inşşşşş
kizlaaar ben geldim.
atv de zahidenin programina, canan karatay geldi. hehe yeni geldi programa evdekiler izlesin. byeee
Kızlar benim menüm şöyleydii :)
11:30 2 haslanmış yumurta bi kase corba bi brdak yeşil cay :)
15:00 bi tabak marul üstüne nar eşkisi ve limon :)
Ve cay bardagı tarcınlı süt
16:45 iki haşlanmış yumurta :)) bitiii
evet canım ya ekmekleri hiç yemicektinkizlarrrrrr
bu istah geldi mi geliveriyor yaaaa...
Öglen yemegine kadar hersey güzeldi.
9 da kahvalti , 12 gibi ARA da tarcinli süt ictim ve 3 te ögle yemegimi yedim. Yemekte yarim kase mercimek corba+ hamsili buglama (patates, havuc, sogan, brüksel lahanali) yedim.....
Olan sonra oldu. Komsuda pisen misir ekmeginden bize de gelince, dayanadim... Annemde tam bugday ekmek pisirmisti, ikisinin kokusu beni yendi ve bir pogaca kadar yedim, hala yiyesim var ama insallah ASLAAnlayacaginiz bugün karbonhidrat tüketmis oldum.
Artık sımdıden sonra cay ve su icerim. Bugün yeteri su icmemisim. en az 1 litre su icmem lazim
takıl bize canım bizimle beraber sende verirsin kilolarını inş bu topicte yerinde sayan hiiiç yok herkes çok hırslı ve çok güzel kilo veriyorKızlarrr banada tardım edin nolur ben pkoluyum arkadaşlar 2 tüp bebek denemem oldu ama olmadı biri bu ay oldu 15 gün içinde iğne ilaç derken 4 kilo almışım 50 kiloydum evlenmeden önce en faxla 55 olurdum şimdi ise 68 kiloya çıkmışım( diyet yapıyorum ama çslıştığım için çok yyamıyorum siz neler yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bana da
sabah bır dılım ekmek zeytın peynır
oglen 1 kepce corba 2 kasık pılav 2 kasık kuru fasulye 3 kasık yogurt 1 dılım ekmek
saat 3 de sekersız nescafe sutlu
saat 5 de 3 tane galeta
eve gittiğimdede birsey yemem umarım bgn ılk gunum
cayımı sekersız ıcmeye basladım
maşallah anteplim ya çok güzel ilerliyosun bu hafta iradeni ve motivasyonun hiç kaybetme canımmm
Ama zeyaskilom gitmyo .. Hatta gecen haftasonundan dolayı 300 gram Almışım 87.7 de takılı kaldım gitmeyooooo netcem gari
Nasıl bir yol izliyorsunuz canım nelere dikkatediyorsunuz yasaklar neler birax bilgi verirmisin canımtakıl bize canım bizimle beraber sende verirsin kilolarını inş bu topicte yerinde sayan hiiiç yok herkes çok hırslı ve çok güzel kilo veriyor
16:
Yavrucum, sen coştun, dalgalanıyosun walla..Kızlar benim menüm şöyleydii :)
11:30 2 haslanmış yumurta bi kase corba bi brdak yeşil cay :)
15:00 bi tabak marul üstüne nar eşkisi ve limon :)
Ve cay bardagı tarcınlı süt
16:45 iki haşlanmış yumurta :)) bitiii
kizlarrrrrr
bu istah geldi mi geliveriyor yaaaa...
Öglen yemegine kadar hersey güzeldi.
9 da kahvalti , 12 gibi ARA da tarcinli süt ictim ve 3 te ögle yemegimi yedim. Yemekte yarim kase mercimek corba+ hamsili buglama (patates, havuc, sogan, brüksel lahanali) yedim.....
Olan sonra oldu. Komsuda pisen misir ekmeginden bize de gelince, dayanadim... Annemde tam bugday ekmek pisirmisti, ikisinin kokusu beni yendi ve bir pogaca kadar yedim, hala yiyesim var ama insallah ASLAAnlayacaginiz bugün karbonhidrat tüketmis oldum.
Artık sımdıden sonra cay ve su icerim. Bugün yeteri su icmemisim. en az 1 litre su icmem lazim
Kızlarrr banada tardım edin nolur ben pkoluyum arkadaşlar 2 tüp bebek denemem oldu ama olmadı biri bu ay oldu 15 gün içinde iğne ilaç derken 4 kilo almışım 50 kiloydum evlenmeden önce en faxla 55 olurdum şimdi ise 68 kiloya çıkmışım( diyet yapıyorum ama çslıştığım için çok yyamıyorum siz neler yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bana da
sabah bır dılım ekmek zeytın peynır
oglen 1 kepce corba 2 kasık pılav 2 kasık kuru fasulye 3 kasık yogurt 1 dılım ekmek
saat 3 de sekersız nescafe sutlu
saat 5 de 3 tane galeta
eve gittiğimdede birsey yemem umarım bgn ılk gunum
cayımı sekersız ıcmeye basladım
kızlar bugün yediklerim şöyle:
sabah: 1 yumurtadan omlet marul domates 9 adet yeşilzeytin(çok güzeldi napııım) :26: peynir
ara:1 bardak bol tarçınlı süt
öğle akşam arası karışık: bir tabak bol mu bol acılı (yerken kulaklarımdan duman çıkıyodu o derece) bulgur pilavı yoğurt ve 1 adet kornişon turşu eşliğinde.
2,5 litre su 2 kupa da yeşilçay
bugünüde ekmeksiz ve tatlısız atlattım süperim süperrr
kızlar benimde tüm gün yediklerim şöyle;
sabah iki yumurta, beyazpeynirli kepekli tost,
saat 15.00 gibi light kapuska yemeğim
saat 17.30 gibi 1 küçük yeşil elma
akşamda sanırım 19.00 gibi olcak ama biyere davetliyim, tavuk suyu çorba içicem..
bol su içtim, ölçmedim.. 1 fincan sade şekersiz nescafe, 2 fincanda 5li çay içtim..
Yavrucum, sen coştun, dalgalanıyosun walla..c.tesi sürprizmi patlatıcan yoksa..
Bazen olur bebişim, akşam dikkat et.. Stok moduna geçmemek için kontrollü olarak çok istediğimiz şeyleri yemeliyiz diye düşünüyorum ben..
Listeli diyet uygulayamayanların yeri burası tatlım.. hoşgeldin..
önce istiycen, sonra başarıyorsun zaten..
ilk gün için çok başarılı bence, tebrikler...
tebrik ederim bebeğim.. bu çabaların karşılığını alıcaz birlikte inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?