Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar napıyosunuz, nerelere gittiniz :126:

Buralardayiz poyraz 33 yeme yapiyorum ben ben bugun sabah kucuk bir kasarli tost bir iki tanr kurabiye bir kac saat sonra bir dilim biskuvi pastasi ve oglen iki patlican musakka bir kasik pilav salata olarak patlican kozlemesi AKSAM _ mercimek corbasi yaptim ondan icecegim ve cok az da haslanmis tavuk yiyecegim ve gunu kapatirim okuyunca amma cok yemisim dimi beni bugunluk mazur gorun

Kapuskami yedim bebegim, 5 li cayimi iciom simdi.. Sen napion?

Hiçç tatlım boş boş oturuyorum, internette geziniyorum. 5'e az kaldı ben de evime gidip lahana çorbamı içicem, sporumu duşumu halledip ütü yapacam. Ütülü giyinmeyi çok seviyorum ama yapmaktan nefret ediyorum

Ayy patlıcan közlemesine bayılırım Ben soğanlı, domatesli, maydanozlu, zeytinyağlı ve bol limonlu yaparım. Babagannuş derler hatta.

Kızlar ben ufaktan kaçar Akşam cim bom bomun maçı var, eşim evde olmayacak. Ütüden fırsat bulursam görüşürüz, hoşçakalın canlar

yemek yaptım ..ama gelin bide bana sorun sizinle yazışmak için alelacele yaptım inş güzel olur. alışkanlık yaptı bu forum .. birazdan yağsız-tuzsuz yeşilliği bol salatamı yapıcam 1 kasede çorba 6 da benm için gün biticek inşşşşş

inşallah canımm rabbim daim eder en kısa zamanda eğer ev hanımı isen daha rahat devam edersin canım

canımm yaşım 28 de ben o açıdan hiç düşünmedimm öyle laf söz edecek insan çokk çevremde malesefff işte aslında o yüzden her zaman vardır bi hayır:44::44::44:

kizlaaar ben geldim.
atv de zahidenin programina, canan karatay geldi. hehe yeni geldi programa evdekiler izlesin. byeee

Kızlar ben ufaktan kaçar Akşam cim bom bomun maçı var, eşim evde olmayacak. Ütüden fırsat bulursam görüşürüz, hoşçakalın canlar
Tatlımm, ohh madem yalnızsın, aç hürremi izle, merhamet izle.. ütüyle harcama bu kıymetli zamanı..
afiyet olsun canımcım...
kizlaaar ben geldim.
atv de zahidenin programina, canan karatay geldi. hehe yeni geldi programa evdekiler izlesin. byeee

Hep arazi, hep arazi.. çok seviom ben o kadını.. :)))

Kızlar benim menüm şöyleydii :)
11:30 2 haslanmış yumurta bi kase corba bi brdak yeşil cay :)

15:00 bi tabak marul üstüne nar eşkisi ve limon :)
Ve cay bardagı tarcınlı süt

16:45 iki haşlanmış yumurta :)) bitiii

kizlarrrrrr
bu istah geldi mi geliveriyor yaaaa...
Öglen yemegine kadar hersey güzeldi.
9 da kahvalti , 12 gibi ARA da tarcinli süt ictim ve 3 te ögle yemegimi yedim. Yemekte yarim kase mercimek corba+ hamsili buglama (patates, havuc, sogan, brüksel lahanali) yedim.....

Olan sonra oldu. Komsuda pisen misir ekmeginden bize de gelince, dayanadim... Annemde tam bugday ekmek pisirmisti, ikisinin kokusu beni yendi ve bir pogaca kadar yedim, hala yiyesim var ama insallah ASLA Anlayacaginiz bugün karbonhidrat tüketmis oldum.

Artık sımdıden sonra cay ve su icerim. Bugün yeteri su icmemisim. en az 1 litre su icmem lazim

Kızlarrr banada tardım edin nolur ben pkoluyum arkadaşlar 2 tüp bebek denemem oldu ama olmadı biri bu ay oldu 15 gün içinde iğne ilaç derken 4 kilo almışım 50 kiloydum evlenmeden önce en faxla 55 olurdum şimdi ise 68 kiloya çıkmışım ( diyet yapıyorum ama çslıştığım için çok yyamıyorum siz neler yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bana da

sabah bır dılım ekmek zeytın peynır
oglen 1 kepce corba 2 kasık pılav 2 kasık kuru fasulye 3 kasık yogurt 1 dılım ekmek
saat 3 de sekersız nescafe sutlu
saat 5 de 3 tane galeta
eve gittiğimdede birsey yemem umarım bgn ılk gunum
cayımı sekersız ıcmeye basladım

kızlar bugün yediklerim şöyle:
sabah: 1 yumurtadan omlet marul domates 9 adet yeşilzeytin(çok güzeldi napııım) :26: peynir
ara:1 bardak bol tarçınlı süt
öğle akşam arası karışık: bir tabak bol mu bol acılı (yerken kulaklarımdan duman çıkıyodu o derece) bulgur pilavı yoğurt ve 1 adet kornişon turşu eşliğinde.
2,5 litre su 2 kupa da yeşilçay
bugünüde ekmeksiz ve tatlısız atlattım süperim süperrr

maşallah anteplim ya çok güzel ilerliyosun bu hafta iradeni ve motivasyonun hiç kaybetme canımmm
evet canım ya ekmekleri hiç yemicektin ama canını sıkmaya gerek yok yarın telafi edersin canım
takıl bize canım bizimle beraber sende verirsin kilolarını inş bu topicte yerinde sayan hiiiç yok herkes çok hırslı ve çok güzel kilo veriyor

canım menün güzel fakat hem pilav hem ekmek olmamış birinden birini tercih etmelisin birdahaki sefere

takıl bize canım bizimle beraber sende verirsin kilolarını inş bu topicte yerinde sayan hiiiç yok herkes çok hırslı ve çok güzel kilo veriyor

16:
Nasıl bir yol izliyorsunuz canım nelere dikkatediyorsunuz yasaklar neler birax bilgi verirmisin canım

kızlar benimde tüm gün yediklerim şöyle;
sabah iki yumurta, beyazpeynirli kepekli tost,
saat 15.00 gibi light kapuska yemeğim
saat 17.30 gibi 1 küçük yeşil elma
akşamda sanırım 19.00 gibi olcak ama biyere davetliyim, tavuk suyu çorba içicem..
bol su içtim, ölçmedim.. 1 fincan sade şekersiz nescafe, 2 fincanda 5li çay içtim..

Yavrucum, sen coştun, dalgalanıyosun walla.. c.tesi sürprizmi patlatıcan yoksa..

Bazen olur bebişim, akşam dikkat et.. Stok moduna geçmemek için kontrollü olarak çok istediğimiz şeyleri yemeliyiz diye düşünüyorum ben..

Listeli diyet uygulayamayanların yeri burası tatlım.. hoşgeldin..
önce istiycen, sonra başarıyorsun zaten..

ilk gün için çok başarılı bence, tebrikler...

tebrik ederim bebeğim.. bu çabaların karşılığını alıcaz birlikte inşallah..

Tekrar merhaba kizlar
Bugunku menum
Kaalti; haslanmis yumurta
Surme peynir kalirisi dusuk iki tatli kasigi
40gr kpk ekmegi
Yarimsar salatalikdomates
Arabir dilim ananas
Ogle bir tabk yesil fasulye
55 kalori degerinde yogurt bir hindiba
Aksam patlican kebabi
Hindiba bir dilim kepek ekmegi
55 kalori degerinde yogurt
3lt su belki sonra bir mandalina yerim

Bide kizlar patlican kebabi kiyma baharat tuz kulandim yag kulanmadim ama kalorisi sitede cok yuksek cikiyor niye sizce birpatlican 4 kofte kac kalori eder

Verebilirsem evetttt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…