Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlaaar bugun 647 kalori almışım :) yemişim

Son düzenleme:
Evet işten çıktım ve 4 tane kuru biber dolması salata ve yoğurt yedim az bişi de cremole:) canım çok tatlı istedi ama kalorisi çok az:) okulda elma yerine 4 ceviz 3 kayısı ve tabiki bitki çayı :))

Hoşbulduk canım sagol inş bende başarı olucam spor falan yapıyormusunuz peki

Yok canım hc bırakır mıym kılolu olmaktan oyle sıkıldm kı yeter dımı :)

Bende aksam cok az terayagli tavuk suyuyla yaptigim pilavdan bes alti kasik yaninda bir bardak ayran ve bir kepce mercimek corbasi bu kdar gunu kapattim bende

Ya birde ozellikle eziren arkadaslara sormak istiyorum yesil cayin emziren annelere zarari varmis diye okudum sutten bebege gecip kalp kapakcigi icin zararliymis bilininiz varmi ya da emzirirken icen

enteresan bir sekilde insan yasadigi duygulari hemen gelip sitede anlatmak istiyor. Sevdim bu dayanismayi

Icerde aksam misafirlerimiz var, dolayisiyla pasta börek var, ama ben kendimi koruyorum Sadece dedigim gibi ögleden sonra ekmek yemedigim bir haftada ekmek asirdim, oh afiyet olsun

Yarin görüsmek üzere

Evet işten çıktım ve 4 tane kuru biber dolması salata ve yoğurt yedim az bişi de cremole:) canım çok tatlı istedi ama kalorisi çok az:) okulda elma yerine 4 ceviz 3 kayısı ve tabiki bitki çayı :))
Aksam kacta yiyorsun bunlari sekerim

Hoşbulduk canım sagol inş bende başarı olucam spor falan yapıyormusunuz peki
Herkesin yaptigi farkli bir etkinlik olabiliyor, mesela ben 10 gündür her gün bir saat yürümeye calisiyorum. Sporla daha iyi gider diye düsünüyorum, cümkü benim cokkkk fazlaligim var

Bende aksam cok az terayagli tavuk suyuyla yaptigim pilavdan bes alti kasik yaninda bir bardak ayran ve bir kepce mercimek corbasi bu kdar gunu kapattim bende
Canim, pilav ve mercimek yanyana agir bir menü. kac kilosun bilmiyorum, eger cok fazlalgin varsa, pilavi bulgura dönüstürmeni tavsiye ederim. Inanilmaz fark ediyor, cünkü bulgur seni uzun vadede tok tutarken, princ seni tekrar acikmaya hazirliyor!!! Ve dogru hatirliyorsam cocuk emziriyorsun, bulgur sütüne kalite katar

ya benm kilo vermem durdu nieki yarin 3 hafta olacak dah 3 kilo gitti uhuhuu

Poyrazin dedigi gibi, 3 haftada üc kilo cok güzel, tebrikler Ama uzun zamndir durduysa, yapmadigin bir seyi ekle (spor gibi) veya yaptigin birseyi (ekmek , meyve yemek gibi) AZALTmani tavsiye ederim. :44:

Ağlama bebişim, haftada 1 kilo gayet sağlıklı ve başarılı bir rakam. Önemli olan uzun vadede sabrımız Şahsen benim hedef haftada 1, ayda 4, 4 ayda 16 kilo Bakalım bakalım
Poyrazzzzz benim planim da senin gibi. dört ayda en az 16 yi evrene enerji olarak hediye etmekkkk Allah hepimize azim versinnnn

Menün süper.. tebrik ederim

Canim kalorine de menüne de hayran kaldim, ha gayret sen kendini disipline etmeyi basaracaksin

Insalllllaaaahhhhh ❤️

6 da yedim ben 5 kuralına çalıştığım için uyamıyorum

kızlarrrrr fittingo dan cal takibimi yapıorum biraz önce bütün yediklerimi girdim sporumu ekledim . ve günlük almam gereken cal 664 iken ben 630 cal kalmışım yani gün bitti süper sevindirik oldum

kızlarrrrr fittingo dan cal takibimi yapıorum biraz önce bütün yediklerimi girdim sporumu ekledim . ve günlük almam gereken cal 664 iken ben 630 cal kalmışım yani gün bitti süper sevindirik oldum

çok güzelmiş canım o kalori hesabı nasıl yapılıyor. Ben bugün 2 dilim ekmek peynir 3 zeytin yedim. Arada bir küçük muz yedim. Saat 1 gibi patatesli köfte vardı biraz ondan yedim ve çay içiyorum 4.30da bir portakal yedim. O saatten beri de bir şey yemedim. Şimdiden acıkıyor gibiyim ama bu açlık beni çok mutlu ediyor

Herkesin yaptigi farkli bir etkinlik olabiliyor, mesela ben 10 gündür her gün bir saat yürümeye calisiyorum. Sporla daha iyi gider diye düsünüyorum, cümkü benim cokkkk fazlaligim var :

Sagol canım yaaa inş en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin

Betuluna arkadas yorumun icin tesekkurler iste seninde dedigin gibinemzirdigim icin ama hep yediklerim azar azar bu saat oldu agzima acik cay ve kucuk bir avuc patkamis misir yedim

İyiaksamar kizlar tableten masaustu sayfasin acmasuniogrendim olursa cetvel deneyecem

Tesekkur ederım canım uc bes gun duruyo sonra ucyuz gr falan eksılıo nasilsa :)

Ay onu bılmıorum da bekunıs dıye hap var ya ondan yutucam bu gece

Ben de sürekli kabızlığın vardı 3 gündür içiyorum bunu ilk gün çok fena şişkinlik yaptı ama dün ve bugün aşırı rahatım bugün 3 kez wc ye gittim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…