Ağlama bebişim, haftada 1 kilo gayet sağlıklı ve başarılı bir rakam. Önemli olan uzun vadede sabrımızŞahsen benim hedef haftada 1, ayda 4, 4 ayda 16 kilo Bakalım bakalım
kızlar benimde tüm gün yediklerim şöyle;
sabah iki yumurta, beyazpeynirli kepekli tost,
saat 15.00 gibi light kapuska yemeğim
saat 17.30 gibi 1 küçük yeşil elma
akşamda sanırım 19.00 gibi olcak ama biyere davetliyim, tavuk suyu çorba içicem..
bol su içtim, ölçmedim.. 1 fincan sade şekersiz nescafe, 2 fincanda 5li çay içtim..
Yavrucum, sen coştun, dalgalanıyosun walla..c.tesi sürprizmi patlatıcan yoksa..
Bazen olur bebişim, akşam dikkat et.. Stok moduna geçmemek için kontrollü olarak çok istediğimiz şeyleri yemeliyiz diye düşünüyorum ben..
Listeli diyet uygulayamayanların yeri burası tatlım.. hoşgeldin..
önce istiycen, sonra başarıyorsun zaten..
ilk gün için çok başarılı bence, tebrikler...
tebrik ederim bebeğim.. bu çabaların karşılığını alıcaz birlikte inşallah..
hoşgeldin canım.süt yapan tek şey su ve yeşilliktir diyolar ama bu pek öyle olmuyo galiba benimde oğlum11 aylık emziriyorum kuru incir aşırı süt yapıyodu bende tavsiye ederim. 6, ayımdan beri diyet yapıyorum gün içinde yiyip akşam yemeyerek 83 ten 73 e düştüm.doğum kiloları biraz dikkat etmeyle bir sene içinde gidiyor zaten bide emziriyormuşsun bebişin bir yaşına girmeden vereceğine eminim başarılar dilerim.
tekrardan hoşgeldin canım umarım kötü bişi yoktur herşey yolundadır
canım gayet normal vücut indiği kiloya alışıyo bence sakın bırakma diyeti durmak yok bu kilolar gidecek.geçen hafta bende sizin gibiydim aç gezmeme rağmen çok az vermiştim bu hafta açıldım iyi gidiyorum şimdilik.
aynen kuzum yaaaa.. takıldım kaldım bende...ama hastaydım, o yüzden diye kendimi telkin ediyorum..
Benımkı de kabızlıktan olabılr mı acep
Aksam kacta yiyorsun bunlari sekerimEvet işten çıktım ve 4 tane kuru biber dolması salata ve yoğurt yedim az bişi de cremole:) canım çok tatlı istedi ama kalorisi çok az:) okulda elma yerine 4 ceviz 3 kayısı ve tabiki bitki çayı :))
Herkesin yaptigi farkli bir etkinlik olabiliyor, mesela ben 10 gündür her gün bir saat yürümeye calisiyorum. Sporla daha iyi gider diye düsünüyorum, cümkü benim cokkkk fazlaligim varHoşbulduk canım sagol inş bende başarı olucam spor falan yapıyormusunuz peki
Canim, pilav ve mercimek yanyana agir bir menü. kac kilosun bilmiyorum, eger cok fazlalgin varsa, pilavi bulgura dönüstürmeni tavsiye ederim. Inanilmaz fark ediyor, cünkü bulgur seni uzun vadede tok tutarken, princ seni tekrar acikmaya hazirliyor!!! Ve dogru hatirliyorsam cocuk emziriyorsun, bulgur sütüne kalite katarBende aksam cok az terayagli tavuk suyuyla yaptigim pilavdan bes alti kasik yaninda bir bardak ayran ve bir kepce mercimek corbasi bu kdar gunu kapattim bende
ya benm kilo vermem durdu nieki yarin 3 hafta olacak dah 3 kilo gitti uhuhuu
Poyrazzzzz benim planim da senin gibi. dört ayda en az 16 yi evrene enerji olarak hediye etmekkkkAğlama bebişim, haftada 1 kilo gayet sağlıklı ve başarılı bir rakam. Önemli olan uzun vadede sabrımızŞahsen benim hedef haftada 1, ayda 4, 4 ayda 16 kilo Bakalım bakalım
Menün süper.. tebrik ederimyemek yaptım ..ama gelin bide bana sorun sizinle yazışmak için alelacele yaptım inş güzel olur. alışkanlık yaptı bu forum .. birazdan yağsız-tuzsuz yeşilliği bol salatamı yapıcam 1 kasede çorba 6 da benm için gün biticek inşşşşş
Kızlaaar bugun 647 kalori almışım :) yemişimbenim menüm şöyleydii :)
11:30 2 haslanmış yumurta bi kase corba bi brdak yeşil cay :)
15:00 bi tabak marul üstüne nar eşkisi ve limon :)
Ve cay bardagı tarcınlı süt
16:45 iki haşlanmış yumurta :)) bitiii
enteresan bir sekilde insan yasadigi duygulari hemen gelip sitede anlatmak istiyor. Sevdim bu dayanismayi
Icerde aksam misafirlerimiz var, dolayisiyla pasta börek var, ama ben kendimi koruyorumSadece dedigim gibi ögleden sonra ekmek yemedigim bir haftada ekmek asirdim, oh afiyet olsun
Yarin görüsmek üzere
Aksam kacta yiyorsun bunlari sekerim
Herkesin yaptigi farkli bir etkinlik olabiliyor, mesela ben 10 gündür her gün bir saat yürümeye calisiyorum. Sporla daha iyi gider diye düsünüyorum, cümkü benim cokkkk fazlaligim var
Canim, pilav ve mercimek yanyana agir bir menü. kac kilosun bilmiyorum, eger cok fazlalgin varsa, pilavi bulgura dönüstürmeni tavsiye ederim. Inanilmaz fark ediyor, cünkü bulgur seni uzun vadede tok tutarken, princ seni tekrar acikmaya hazirliyor!!! Ve dogru hatirliyorsam cocuk emziriyorsun, bulgur sütüne kalite katar
Poyrazin dedigi gibi, 3 haftada üc kilo cok güzel, tebriklerAma uzun zamndir durduysa, yapmadigin bir seyi ekle (spor gibi) veya yaptigin birseyi (ekmek , meyve yemek gibi) AZALTmani tavsiye ederim. :44:
Poyrazzzzz benim planim da senin gibi. dört ayda en az 16 yi evrene enerji olarak hediye etmekkkkAllah hepimize azim versinnnn
Menün süper.. tebrik ederim
Canim kalorine de menüne de hayran kaldim, ha gayret sen kendini disipline etmeyi basaracaksin
enteresan bir sekilde insan yasadigi duygulari hemen gelip sitede anlatmak istiyor. Sevdim bu dayanismayi
Icerde aksam misafirlerimiz var, dolayisiyla pasta börek var, ama ben kendimi koruyorumSadece dedigim gibi ögleden sonra ekmek yemedigim bir haftada ekmek asirdim, oh afiyet olsun
Yarin görüsmek üzere
Herkesin yaptigi farkli bir etkinlik olabiliyor, mesela ben 10 gündür her gün bir saat yürümeye calisiyorum. Sporla daha iyi gider diye düsünüyorum, cümkü benim cokkkk fazlaligim var
Canim, pilav ve mercimek yanyana agir bir menü. kac kilosun bilmiyorum, eger cok fazlalgin varsa, pilavi bulgura dönüstürmeni tavsiye ederim. Inanilmaz fark ediyor, cünkü bulgur seni uzun vadede tok tutarken, princ seni tekrar acikmaya hazirliyor!!! Ve dogru hatirliyorsam cocuk emziriyorsun, bulgur sütüne kalite katar
Poyrazin dedigi gibi, 3 haftada üc kilo cok güzel, tebriklerAma uzun zamndir durduysa, yapmadigin bir seyi ekle (spor gibi) veya yaptigin birseyi (ekmek , meyve yemek gibi) AZALTmani tavsiye ederim. :44:
Poyrazzzzz benim planim da senin gibi. dört ayda en az 16 yi evrene enerji olarak hediye etmekkkkAllah hepimize azim versinnnn
Canim kalorine de menüne de hayran kaldim, ha gayret sen kendini disipline etmeyi basaracaksin
kızlarrrrr fittingo dan cal takibimi yapıorum biraz önce bütün yediklerimi girdim sporumu ekledim . ve günlük almam gereken cal 664 iken ben 630 cal kalmışım yani gün bitti süper sevindirik oldum
Herkesin yaptigi farkli bir etkinlik olabiliyor, mesela ben 10 gündür her gün bir saat yürümeye calisiyorum. Sporla daha iyi gider diye düsünüyorum, cümkü benim cokkkk fazlaligim var :
Canım kabızlığın varsa acıçehre tohumu ye bana çok iyi geldi
Yarin görüsmek üzere
Ay onu bılmıorum da bekunıs dıye hap var ya ondan yutucam bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?