Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canım google fittingo yaz hemen çıkıo karşına . zaten sayfayı gördüğün an bayılacaksın. ben 3 gündür bağımlısı oldum hesap veriri gibi herşeyi yazıorum v ekorkumdasn yiyemiyorum :)

canım google fittingo yaz hemen çıkıo karşına . zaten sayfayı gördüğün an bayılacaksın. ben 3 gündür bağımlısı oldum hesap veriri gibi herşeyi yazıorum v ekorkumdasn yiyemiyorum :)

Bende az önce vakfımda 4 tane kuru biber dolması kalorimin yarısını doldurduğunu görünce içim gitti:)bide ben hepsini sabah kahvaltısına yazdım bişi fark etmez di mi:)

Selam kizlar, yazdiklarinizi okudum.. Tek tek yazamiom suan, ortaya laf atiim ddm, hepimiz iyi yoldayiz.. Bu aksam saat duzenimize uyamadim, misfirlikteydim ama dikkatimi bozmadim. 1 kepce tavuksuyu sehriye corbasi, 2 kucuk parca tavuk gogus, salcali sulu pismis, sadece etini yedim. 4-5 kasik gibide zeytinyagli pirasa.. Bircok gune gore cok tabii ama hic ekmek filan yemedim, hepsi masum geldi.. Yedim gömdüm walla.. Bende baktim kalori olayina, bayaa iimis.. 6 haftada 63 e duscekmisim.. Haftada 1000 gram verirsem.. Yaklasik 950-1000 gibi max. Gunluk kalori.. Fena diil gibi..

yazdıklarını okuyunca heyecanlandım bende 65 kiloym. akşamları çok yiyrm. küçük bi kızım var onu beslerken o yemedikçe tabakta kaldıkça çöpe gitmesn zaten benm mide çöp gibi diyrm işten 5 buçuk gibi geliyrm deli gibi saldırıyrm

Ya birde ozellikle eziren arkadaslara sormak istiyorum yesil cayin emziren annelere zarari varmis diye okudum sutten bebege gecip kalp kapakcigi icin zararliymis bilininiz varmi ya da emzirirken icen
Ay canım ben içiyorum ya dur bi araştırıyım ben bunu allah korusun.

Ohhh afiyet olsun nesil napalım böyle misafirlik günlerimiz illaki olcak bence alnının akıyla çıkmışsın anca bukadar olur.2 tane gitmem gereken akşam oturmam var korkudan gidemiyorum biraz daha veriyim öyle gitcem

Ya kızlar şu elma sirkeli ballı suyu nasıl yapıyoduk ua semo paylaşmıştı ama unuttum:26:

Canim benim, bende oyle yapardim, tum gun bisey yemiyorum saniyodum.. Ama hepsini toplayincaaa, ohooo.. Yapma, birak cope gitsin, senden kiymetlimi?
Ya kızlar şu elma sirkeli ballı suyu nasıl yapıyoduk ua semo paylaşmıştı ama unuttum:26:
İlik su, 1 corba kasigi elma sirkesi, 1 tatli kasigi bal.. Bali en son suyu ilitinca ekliyodu galiba.. Benim aklimda boyle kaldi..
Evet şeker araştırdım 2 fincandan fazlası zararlıymış hakketen kansızlık yapıyomuş.

Bebelerinize iyi bakin yawww.. Yazik kuzucuklara..

Heee bide ben gelince jillian yaptim.. Dunden daha iidim ama hala bacaklarim cok agriyo.. :'(

Sağol canım 2kaşık elma sirkesi koydum bem cvp gelmeyince netten baktım çok kötüydü tadı boş mideye dokunmaz inş.jillian kas yapar gibi eldi bana canım ideal kilona yakın değilsen yapmasanmı ağırlıklarla falan yapıyo dimi benim açtığım öyleydi.

kızlarrrrr fittingo dan cal takibimi yapıorum biraz önce bütün yediklerimi girdim sporumu ekledim . ve günlük almam gereken cal 664 iken ben 630 cal kalmışım yani gün bitti süper sevindirik oldum
Canim ya ben normal bir insanin günlük kalori ihtiyacinin 664 olacagina inanamiyorum. Yani derler ya en sagliklisi en az 1200 diye. Bilemedim simdik :44:

6 da yedim ben 5 kuralına çalıştığım için uyamıyorum

en gec altida cok iyi Ama dolma pirincli ise, daha az yemekte fayda var, fakat ben de dolmaya dayanamiyorum Ve kalori hesabinda hangi zaman diliminde yedigin farkediyor olmasi lazim. O yuzden ben cok kalorili seyleri sabah yemeyi tercih ederim, pasta, baklava gibi Saka saka bu hafta öyle bir kacamagim yok

bildigim kadariyla bir kasik bal ve bir kasik elma sirkesini ilik suya karistirip iciyorsun. Bir tanidigim bunu sabah ac karina ve aksam uyumadan önce yapiyordu, alti ayda göbeginin yaglari epey gitmisti

Evet şeker araştırdım 2 fincandan fazlası zararlıymış hakketen kansızlık yapıyomuş.
Canim emzirmeyenler icin de yesil cay en ideal günde iki bardak diye biliyorum. Ve ikindiden sonra tavsiye etmem, benim uykumu negativ etkiliyor

Canim, mideye dokunmamasi icin dogal elma sirkesi kullanman gerekiyor. Aksi takdirde zararli olabilecegini duymustum, ama ben de su an dogali bittigi icin marketten aldigimi tüketiyoruz. Yeni ev yapimi sirkemin olmasina iki ay var Bence bu mevsimde siz de yapin arkadaslar

Teşekkürler cvpların iöin beetül elma sirkesini marketten alıyorum canım ya nasıl yapcazki.kolaysa yapılır belkide zorsa kim uğraşcak.bi araştırıyım bakiim.iyi geceler

gunaydın kızlar
aksam 5 ten sonra 4 tane sarma yedım sadece
sımdı ısteyım kahvaltı yapmadım bgn saat 10 da sutlu sekersız nescafe ıcmeyı dusunuyorum
bırde cubuk kraker aldırcam sımdı aralarda acıktgımı hıssettıkce bastırması ıcın
oglen yemegıne 12 de cıkıyorum zaten hadı hayırlısı :)

betülina tabiki sağlıklı olan 1000-1200 gr almamız gerekio günlük. onu ben öyle hedefledim hızlı kilo verebilmek için kendimi gaza getirdim yoksa çok sağlıklı bişi deil. zaten bnm amacım 54 olup ondan sonra yavaş yavaş kilo vermek önce vücudu bi şaşırtıyorum

Bal kaymaklar günaydın

Umarım herkes iyidir. Bu sabah da yine 1 kase lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Lahana da hafiften sıkıcı olmaya başladı hani Bi de dün akşam Uzman TV yi izledim. Lahanayı çok tüketmek de tiroidi olumsuz etkiliyormuş ve metabolizmayı yavaşlatıyormuş, ordaki bayan diyor ki lahanayı kür gibi değil de 1-2 yapraktan günlük çorbasını yapıp için. Ben de çorbasını içiyorum ama artık 3 öğün yapmıycam. Beni bu hafta acayip motive etti çünkü şu 70 ler sendromundan kurtardı. Ama fazlası da zarar yani. Belki haftaya sadece akşamları içerim, ya da hiç içmem normal sebze yemeği yapıp yerim.

Bu arada tartıda çok güzel şeyler gördüm ama demiycem sürpriz olsun cumartesiye

Dışarda işim var kızlar, ancak öğlen 1-2 gibi dönerim. Görüşmek üzere

Günaydın kızlaaaar:) bugün 3 gündür duran kilomda kıpırdama oldu ve 200 g vermişim herhalde dün yediğim kalorili dolmadan dolayı düştüm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…