Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ya birde ozellikle eziren arkadaslara sormak istiyorum yesil cayin emziren annelere zarari varmis diye okudum sutten bebege gecip kalp kapakcigi icin zararliymis bilininiz varmi ya da emzirirken icen

Canm saglik ocagndaki.hemsire bna icmemem gerektgni soylemisti kalp kapakcigi demefi ama sutunden gecip onu da zayiflatir yesilcay adacayi biberiye icme dedi bide nane yeme dedi

günaydınlar efenimm bugün canım ne istiyo kızlar söyleyeyim patlıcan kızartması öhöööö ama yemicem tabiki dün elma sirkesi aç karna beni mahvetti ya bidaha içmem heralde:44:cumartesi gününe kendi adıma başarılı geliyorum ama 1.likte gözüm yok malesef yine.tabi bellide olmaz yinede bir umut işte
hadi bakalım poyraz iple çekiyorum cumartesiyi çok heyecanlı ya bencede çok fazla tüketme canım canın çektiği zaman yine yaparsın
Günaydın kızlaaaar:) bugün 3 gündür duran kilomda kıpırdama oldu ve 200 g vermişim herhalde dün yediğim kalorili dolmadan dolayı düştüm:))))
neden olmasın canım kaç gündür çok az yiyodun dün yediğin dolma vücudunu kıtlık hissinden çıkarmış olabilir.bi nevi şaşırtmaca yapmışsın

Son düzenleme:

Zeyas tatlım şu kadarını söyleyeyim 6 yı gördüm

Bence de ben haftaya sadece akşam çorbasını içeyim çünkü belki haftaya cuma annemlere sürpriz yapıp Mersin'e giderim, orda yiyeceklerimi telafi eder Annem çok feci ısrarcı, diyet miyet anlamaz

Gunaydin arkadaslar dun aksam yemegmi 7 ye dogru yedim cnku bnm ufaklik hic durmadi esim gelince yedm malesef dun aksam 4-5 kasik pilav bir tanr pureli kofte ve iki dilim izgara domates iki kucuk kizarmis yogurtlu patlican sonra sadece su ictim
Bu sabahta yine iyi kahvalti yaptim yumurta bal nutella peynir yesil zeytin bir dilim bugday ekmek ve sekersiz cay oglen ne yerim bilmiyorum ama aksama kesin salata yicem cnku dun aksam agir yedim(

Bilmeden şaşırttım yani o zaman bugün bol bol tatlı yiyim iyice şaşırsın olmaz mııı:)))

Ayyy ne güzel canım ne mutlu sana bende bi görsem 6 lı rakamları.annene gitmen fena ama gelince tekrardan başlarsın.akşamları lahana içersen gün içinde anneciğinin yaptıklarındanda az yersen almazsın kilo inş.

Günaydın fıstıklarımmmm... hepimize bol iradeli, az kalorili günler diliyorum..
Sabah 2 ince küçük dilim tam buğday ekmeği ile 2 yumurta yedim.. başka da bişey yemedim...
Öğlen için yanımda küçük 1 kase yoğurt ve 15-20 tane fındık getirdim.. (yanıma sayarak aldım resmen, yoksa hepsini yerim)
akşam 17.00 gibi de light kapuskamı yiycem.. reglim bugün bitti.. 1 haftadır 0 kaçamak, ben hala c.tesi kilomu göremiyorum..
Bu hafta listenin sonunu ben kolliycam galiba..

Ben bir ara balsız, 1 çay bardağı suya, bir parmak kalınlığında filan ekleyip sabah içiyodum ama, öğlene kadar öğürüyodum.
Yatarken kokar diye içmiyorum, sabah ta unutuyorum, göz önüne koymam gerek.. Bu arada jillian izlerken basit görünüyor, yaparkende fena diil ama mahvoldum, 3 gün yaptım, ilk gün özellikle ağırlıksız denedim, 2 gündür de 0,5 lik sular kullanıyorum.. benim dumblelar 2 şer kilo, hastanelik olmiim ddm.. ama popişimin yanakları bile acıyooo.. yapmıycam bi daha..
belki de o yüzden kilom takıldı, çünkü gerçekten çok dikkat ediyorum..

tesekkurler :) sevındım bunu okuyunca bgn hıc ekmek yemıycem

Ben ekmeksiz kahvaltı yapamam gibi geliyo, sabah 1-2 dilim yiyorum, sonra hiç yemiyorum tatlım.. becerebilirsen güzel tabii, ama çok zorlanıyorsan sadece sabah küçük bir sandviç yiyebilirsin bence..

günaydınnnnnnnnn şimdi işe geldim .. güne 2 bardak ılık suyla başladım ve daha kahvaltı edemedim

günaydın tatlım.. napican, ne yiycen öğlen.. zor oluyo diyodun..

Günaydın canımcımmm.. Günde 1 öğün çok sayılırmı acaba.. Dün bende girdim kalori olayına, seçeneklerde kıymalı kapuska vardı, 350 kalori gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam, benimki belki 200 gelir, yagsız, kıymasız, pirinçsiz.. hem de tok tutuyor, gaz da yapmadı.. mutluyum böyle, takıliim biraz diyorum..

Günaydın kızlaaaar:) bugün 3 gündür duran kilomda kıpırdama oldu ve 200 g vermişim herhalde dün yediğim kalorili dolmadan dolayı düştüm:))))

Tatlım sen bizi de şaşırtsana.. ne iimiş yaa, maşallah..

Günaydın Berenin anneciği... ya saydıkların çok abartılı gelmedi bana, oku oku bitmedi ama miktarlar idare eder kuşum.. Günü hareketli geçirmeye çalış, telafi edersin bence, sıkıntı yokkk..

Goodmorning girls,

Nasilsiniz, ben i$e basladim bugun tekrar. Veee cok iyiyim elhamdullilah.
Oh beee 2 gun evde iyidi valla, guzel dinlendim gezdim yattim :)))

Ehhh sizde ne var ne yok, ben bu hafta cok iddali degildim ve evde oldugum icin pekte dikkat edemedim
ama cumartesi gunune kadar kilo kontrolu yapicam, ama haftaya iddali olucam hattaaaa birinci olcam

Semo

Valentin

Derin

napionus yaa, kayboldunuz iyice, iyileşmediniz mi hala...

Kızzz, kayboldun sandımm.. Dün cee dedin gittin. Laf attım demin sana.. Görmemişim..
İyileştinmi biraz bari?

bugün sınıf menümüzde çorba makarna yoğurt vardı. ben evden getirdğim peynir domatesi yedim bi 15 dk öncede çorbadan içtim.. çok iii hissediorum kendimi. bide kızlar dün gece tam yatarken tarçınlı süt içtim bi bardak sabah bi kalktım -800 farkettmiş ay cumartesi iple çekiorum inş çok güzel sonuç yazıcam

Herkese günaydinlar efendim
Masallah paylasimlar her zamanki gibi bol, bu cok sevindirici.

Ben günüme limonlu lahana suyumu icerek basladim ve bu gün 1,5 saat yürüdüm Biraz öncede boolll bol peynir (biraz fazla yedim:), üc zeytin, üc kasik yogurt, bir dilim misir ekmegi (himmm), ceviz ve üc kuru üzüm yedim. Aaa bir de, kabizligimi gidermesi icin iki kasik pul biber attim agzima, bakalim ise yarayacak mi :44: Simdi cayimi iciyorum. Allahtan cayda seker tüketen biri degilim. Eminim sekeerli sevenler icin cok zordur.

Senin adina cok sevindim, tebrikler Metobolizmanin da isi olmasi acin, malzeme lazim YOksa ne ile calisacak ama sen yinede bu sasirmayla yetin, aksi takdirde kilon aksi yönde sasirtabilir seni, Allah korusun

Bencede basarilisin Birincilik önemli degil, önemli olan her birimizin kendi bünyesine göre en ideal ölcüde artiklarindan kurtulmasi. Hepimiz icin bunu diliyorum. Canim malesef hazir elma sirkeleri mideyi yakiyor. Vefa marka, veya yabanci olan Kühne marka bulmaya calis, onlar biraz daha iyi olabilir.

Süpersin Poyraz :13: en kisa zamanda 65 altini görürsün insallah, sonra net 60 sonra 50 ler gelsin Gelecege yönelik plan yapman güzel, öncesini ve sonrasini kontrol altina alabilirsen, anneciginde yediklerin de sifa olur sana

Canim,Lahana triod hastalari icin hic uygun olmayan bir kür. Bunu ciddi sitelerde uyari olarak bulursun. Fakat tiroid olmayanlara bir zarari yok diye biliyorum. O yuzden ben de üc haftayi tamamlamak istiyorum, cunku karaciger yaglanmasina iyi geliyormus, ve de göbek yaglarina- ama bundan emin degilim

Triod hastlarinin dereotu ile hem hastlaiklarini düzeltebilecegini, hemde zyaiflamalarina yardimci olabiliceklerini duymustum.

Canim, seni yeni görüyorum, hosgeldin ve basarilar Sana tavsiyem, hani ekmek tüketmek istemiyorsun ya, kraker yerine leblebi tüketmen. Cok tok tutuyor ve vucuda hic bir zarai yok. Eti formlar yerine bile leblebi tüketin diyorlar, daha saglikliymis.

kızlarrr hepinize günaydınn nasılsınızzzz
ben kendimi hırslııı ve pozitif görüyorum ve çok istekliyimmm kilo vermeye
bu arada benim kilom 78,6 boyum 1,66 çok fazla olduğunu biliyorum ama inşallah vericem bu kiloları
sabah kahvaltımı paylaşayım hemen :

2 bardak limonlu su
1 bardak çay ( onuda artık tamamen bırakıcam inşaalllah)
1 tane poğaça ( mecburen yedim sandv. yoktu)

Kizlar??? Valentin ?? Khvaltim söyle olsa olurmu ?
2 haslanmis yumurta
1 kase tavuk corbasi
Belkide 1 2 tane zeytin ve yesil cay .. Bende hastalandim gibi ..

canım geç kaldım cevaplamak için ama diğer zamanlarda da bu şekilde öğün yapabilirsin bence senin yaşında bir genç kız için çok güzel..Çorbayı ekmek yerine kullanabiliyoruz.

Poyrazcığım yaşın hala genç ...çevrene bakarsan daha yeni anne olmuş 40'lı yaşlarda onlarca anne görebilirsin büyük çoğunluğununda kişisel tercihi.38 yaşında arkadaşım yeni evlendi..errr... öhöm...çalışmalara girişti hemencecik olsun diye..1,5 senedir problem yok yine de hamile kalamıyor.Çünkü aşırı stres yapıyorlar neden olmuyor diye.Strese sokma sakın kendini hayat kaliteni bozma ne de eşinle aranı..önce kilolarımızı vereceğiz hem tatlım dur hemen hamile kalma zaten panpa,hap yutmuş gibi dolaşıp milleti sinir etceğin günleri düşün

Gunaydinlr kizlar bende sabah ilik suyumu ictikten sonra kahvatimi yaptim ben artik hindibanin yapraklarini ekmek niyetine tuktiyorum bunun sayesinde ekmek yemem minimuma indi hem kllorisi dusuk hemde lifli bir sebze ama bu zebze turkiyede fazla yok gibi ben turkiyedeyken hic gormuyorum buyuk sehirlerde vardir belki bulursaniz hepinize tavsiyeederim
Simdi mekik cekme zamani

Kızzz, kayboldun sandımm.. Dün cee dedin gittin. Laf attım demin sana.. Görmemişim..
İyileştinmi biraz bari?

geldim canim geldim, burdayim, iyim iyim cok sukur elhamdullilah. Bugun cok iyiyim, % 95 iyilestim
tabi hastaliktan dolayi ve 2gundur evde olmamdan dolayi bu hafta dikkat edemedim ama :26:
Sen neler yaptin? nasil gidiyor? ösledinmi sen beni ne

İnşallah tatlımm.. dün -700 görmüştün dimi, yanlış mı hatırlıyorum.. -700 + -800 mü yoksa sadece -800 toplammı?
ben kilo yapar diye korkuyorum gece süt içmeye..

Amanin :18: yoklamada eksik çıkmışım yettim hemen :26:
yaaaa.. kaçmak yokkk.. nasıl gidiyor bakalım, hiç ses soluk çıkmıyor walla..

ya bişee sorcam sana, kilom durdu benim.. meyve yeme diycen biliom, 1 tanecik yeşil ekşi elma yiyodum, bu gün getirmedim, yemiycem.. ekmeği de sadece sabah yiyorum, light kepekli filan..
jillian yapıyorum 3 gündür, bundanmıdır, bayaa kas çalıştırıyo.. napiim kuşum ben yaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…