Ya birde ozellikle eziren arkadaslara sormak istiyorum yesil cayin emziren annelere zarari varmis diye okudum sutten bebege gecip kalp kapakcigi icin zararliymis bilininiz varmi ya da emzirirken icen
hadi bakalım poyraz iple çekiyorum cumartesiyi çok heyecanlı ya bencede çok fazla tüketme canım canın çektiği zaman yine yaparsınBal kaymaklar günaydın
Umarım herkes iyidir. Bu sabah da yine 1 kase lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Lahana da hafiften sıkıcı olmaya başladı haniBi de dün akşam Uzman TV yi izledim. Lahanayı çok tüketmek de tiroidi olumsuz etkiliyormuş ve metabolizmayı yavaşlatıyormuş, ordaki bayan diyor ki lahanayı kür gibi değil de 1-2 yapraktan günlük çorbasını yapıp için. Ben de çorbasını içiyorum ama artık 3 öğün yapmıycam. Beni bu hafta acayip motive etti çünkü şu 70 ler sendromundan kurtardı. Ama fazlası da zarar yani. Belki haftaya sadece akşamları içerim, ya da hiç içmem normal sebze yemeği yapıp yerim.
Bu arada tartıda çok güzel şeyler gördüm ama demiycem sürpriz olsun cumartesiye
Dışarda işim var kızlar, ancak öğlen 1-2 gibi dönerim. Görüşmek üzere
Günaydın kızlaaaar:) bugün 3 gündür duran kilomda kıpırdama oldu ve 200 g vermişimherhalde dün yediğim kalorili dolmadan dolayı düştüm:))))
günaydınlar efenimmbugün canım ne istiyo kızlar söyleyeyim patlıcan kızartması öhöööö ama yemicem tabiki dün elma sirkesi aç karna beni mahvetti ya bidaha içmem heralde:44:cumartesi gününe kendi adıma başarılı geliyorum ama 1.likte gözüm yok malesef yine.tabi bellide olmaz yinede bir umut işte
hadi bakalım poyraz iple çekiyorum cumartesiyi çok heyecanlı ya bencede çok fazla tüketme canım canın çektiği zaman yine yaparsın
neden olmasın canım kaç gündür çok az yiyodun dün yediğin dolma vücudunu kıtlık hissinden çıkarmış olabilir.bi nevi şaşırtmaca yapmışsın
günaydınlar efenimmbugün canım ne istiyo kızlar söyleyeyim patlıcan kızartması öhöööö ama yemicem tabiki dün elma sirkesi aç karna beni mahvetti ya bidaha içmem heralde:44:cumartesi gününe kendi adıma başarılı geliyorum ama 1.likte gözüm yok malesef yine.tabi bellide olmaz yinede bir umut işte
hadi bakalım poyraz iple çekiyorum cumartesiyi çok heyecanlı ya bencede çok fazla tüketme canım canın çektiği zaman yine yaparsın
neden olmasın canım kaç gündür çok az yiyodun dün yediğin dolma vücudunu kıtlık hissinden çıkarmış olabilir.bi nevi şaşırtmaca yapmışsın
Bilmeden şaşırttım yani o zaman bugün bol bol tatlı yiyim iyice şaşırsın olmaz mııı:)))
Çok haklısın canım tatlıya başlarsam en çok ben şaşırırım:) her öğünüm tatlıyla geçer:)Nayııır olmass bikere şaşırtmıssın yeter fazla şaşırtmamak lazım sonra sen şaşırabilirsinn
Zeyas tatlım şu kadarını söyleyeyim 6 yı gördüm
Bence de ben haftaya sadece akşam çorbasını içeyim çünkü belki haftaya cuma annemlere sürpriz yapıp Mersin'e giderim, orda yiyeceklerimi telafi ederAnnem çok feci ısrarcı, diyet miyet anlamaz
Sağol canım 2kaşık elma sirkesi koydum bem cvp gelmeyince netten baktım çok kötüydü tadı boş mideye dokunmaz inş.jillian kas yapar gibi eldi bana canım ideal kilona yakın değilsen yapmasanmı ağırlıklarla falan yapıyo dimi benim açtığım öyleydi.
tesekkurler :) sevındım bunu okuyunca bgn hıc ekmek yemıycem
günaydınnnnnnnnn şimdi işe geldim .. güne 2 bardak ılık suyla başladım ve daha kahvaltı edemedim
Bal kaymaklar günaydın
Umarım herkes iyidir. Bu sabah da yine 1 kase lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Lahana da hafiften sıkıcı olmaya başladı haniBi de dün akşam Uzman TV yi izledim. Lahanayı çok tüketmek de tiroidi olumsuz etkiliyormuş ve metabolizmayı yavaşlatıyormuş, ordaki bayan diyor ki lahanayı kür gibi değil de 1-2 yapraktan günlük çorbasını yapıp için. Ben de çorbasını içiyorum ama artık 3 öğün yapmıycam. Beni bu hafta acayip motive etti çünkü şu 70 ler sendromundan kurtardı. Ama fazlası da zarar yani. Belki haftaya sadece akşamları içerim, ya da hiç içmem normal sebze yemeği yapıp yerim.
Dışarda işim var kızlar, ancak öğlen 1-2 gibi dönerim. Görüşmek üzere
Günaydın kızlaaaar:) bugün 3 gündür duran kilomda kıpırdama oldu ve 200 g vermişimherhalde dün yediğim kalorili dolmadan dolayı düştüm:))))
Gunaydin arkadaslar dun aksam yemegmi 7 ye dogru yedim cnku bnm ufaklik hic durmadi esim gelince yedm malesefdun aksam 4-5 kasik pilav bir tanr pureli kofte ve iki dilim izgara domates iki kucuk kizarmis yogurtlu patlican sonra sadece su ictim
Bu sabahta yine iyi kahvalti yaptim yumurta bal nutella peynir yesil zeytin bir dilim bugday ekmek ve sekersiz cay oglen ne yerim bilmiyorum ama aksama kesin salata yicem cnku dun aksam agir yedim(
Goodmorning girls,
Nasilsiniz, ben i$e basladim bugun tekrar. Veee cok iyiyim elhamdullilah.
Oh beee 2 gun evde iyidi valla, guzel dinlendim gezdim yattim :)))
Ehhh sizde ne var ne yok, ben bu hafta cok iddali degildim ve evde oldugum icin pekte dikkat edemedim
ama cumartesi gunune kadar kilo kontrolu yapicam, ama haftaya iddali olucam hattaaaa birinci olcam
Günaydın kızlaaaar:) bugün 3 gündür duran kilomda kıpırdama oldu ve 200 g vermişimherhalde dün yediğim kalorili dolmadan dolayı düştüm:))))Bilmeden şaşırttım yani o zaman bugün bol bol tatlı yiyim iyice şaşırsın olmaz mııı:)))
Zeyas tatlım şu kadarını söyleyeyim 6 yı gördüm
Lahanayı çok tüketmek de tiroidi olumsuz etkiliyormuş ve metabolizmayı yavaşlatıyormuş, fazlası da zarar yani.
Bence de ben haftaya sadece akşam çorbasını içeyim çünkü belki haftaya cuma annemlere sürpriz yapıp Mersin'e giderim, orda yiyeceklerimi telafi ederAnnem çok feci ısrarcı, diyet miyet anlamaz
gunaydın kızlar
aksam 5 ten sonra 4 tane sarma yedım sadece
sımdı ısteyım kahvaltı yapmadım bgn saat 10 da sutlu sekersız nescafe ıcmeyı dusunuyorum
bırde cubuk kraker aldırcam sımdı aralarda acıktgımı hıssettıkce bastırması ıcın :)
Semo
Valentin
Derin
napionus yaa, kayboldunuz iyice, iyileşmediniz mi hala...
Kizlar??? Valentin ?? Khvaltim söyle olsa olurmu ?
2 haslanmis yumurta
1 kase tavuk corbasi
Belkide 1 2 tane zeytin ve yesil cay .. Bende hastalandim gibi ..
Doğru diyorsun tatlım, eşimin en kötü yanı alkolü sevmesiydi. Şimdi onu da içmiyor, ayda en fazla 1 diye kota koydu kendine ve uyuyor da.
Aşılamayla başlıyorlar evet, eşim çok ısrar ediyor bekleyelim normal yolla olsun diye, ben de tabii ki normal yolla olsun isterim ama işte yaşı ve şu fsh hormonunu takıyorum kafama. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım, Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin ...
Kızzz, kayboldun sandımm.. Dün cee dedin gittin. Laf attım demin sana.. Görmemişim..
İyileştinmi biraz bari?
İnşallah tatlımm.. dün -700 görmüştün dimi, yanlış mı hatırlıyorum.. -700 + -800 mü yoksa sadece -800 toplammı?bugün sınıf menümüzde çorba makarna yoğurt vardı. ben evden getirdğim peynir domatesi yedim bi 15 dk öncede çorbadan içtim.. çok iii hissediorum kendimi. bide kızlar dün gece tam yatarken tarçınlı süt içtim bi bardak sabah bi kalktım -800 farkettmiş ay cumartesi iple çekiorum inş çok güzel sonuç yazıcam
yaaaa.. kaçmak yokkk.. nasıl gidiyor bakalım, hiç ses soluk çıkmıyor walla..Amanin :18: yoklamada eksik çıkmışım yettim hemen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?