Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

geldim canim geldim, burdayim, iyim iyim cok sukur elhamdullilah. Bugun cok iyiyim, % 95 iyilestim
tabi hastaliktan dolayi ve 2gundur evde olmamdan dolayi bu hafta dikkat edemedim ama :26:
Sen neler yaptin? nasil gidiyor? ösledinmi sen beni ne

Özledim tabikine.. gıcık, bidaha bukadar boş bırakma.. muhabbet o biçim di ama yokluğunda hissedilmiyor değildi yani.. :13:
Kız kuzuuumm, demin valentine de sordum, oku bak bii.. naapcam ben yaa.. bi akıl bi fikir bi taktik.. yada dualara kaldım yani.. :18:

günaydın semocum haftaya birinci olcam diyosan olursun eminim canım.

ne sinir bozucu bir durum dimi dikkat etmemne rağmen gram oynamaması. haftaya bomba gibi başalrsın nesilcim reglinde bitmiş ohhh enaz 3 hafta rahatsın benimkide yaklaşıyor bakalım ben napcam

olabiir canım lesliede benim kollarıma kas yapmaya başladı ama hoşuma gitmiyo değil kollarım toparlandı.iyimi kötümü bilmiyorum ama vücudumun başka bir bölümünü çok zorlamıyo oyuzden kas olmaz heralde

[/QUOTE]

günaydın canım çayı neden bırakıyosun anlamadım canım şeker kullandığın içinmi.

Son düzenleme:

Nesilciğim bizim ortak noktalarımız çok.proteine yükleneceksin en az 2 öğün ve o bir tanecik meyveyi 3 gün sonra yesen olur mu?bütün karbonhidratı sabah al öğlen ve akşam protein ye... dayanamazsan bir kase yoğurt koy bir ara öğün olarak..Jillian ile yaptığın çalışmanın sana kısa vadede getirisi kas olmaz enerji yakarsın sadece...

Sende iyi gidion alaca.. Ya ben tanımam sebzeleri ama hindiba duymuşluğum var, hakkında da hiçbir fikrim yok.. tam google yazip bakiim nasıl bişey diicektim, sen bahsettin buralarda yok diye.. sen nerede yaşıyorsun?

sabah iki küçük dilim tam buğday ekmek ile 2 yumurta yedim.. öğlen için yoğurt ve 15-20 fındık.. akşama da light kapuska yiycem, uygunmudur sence?

heryerim ağrıyınca, ki yana yana acıyo, o yüzden kas sandım ben.. başka önereceğin video varmı?

yok protein istemiyorum diyorsan ben 2 günde 1 kilo verdim şu yediklerimle

2 gün boyunca sabah 2 pide yedim öğlen ve akşam 3 er yerelması ikindi de bir kase yoğurt

ya da

ben bugün bunu yapıyorum 10 adet yumurta pişirdim akşama kadar acıktıkça beyazlarını yiyeceğim.sabah bir adette avokado yedim.yoğrut dahil hiç karbonhidrat almayacağım.yapalım mı birlikte Nesil?

Eneeemmm, NERGİS olmuşum..

papatya - nilüfer.. nergis.. profil fotoları ne zaman görünmeye başlıyor..

Hmmm nesilcim, sen b julian midir nedir, bunu kac dakika yapiyorsun? ve bünyen spora aliskinmi?
Simdi spor yaptigin zaman söyle oluyor, (bu bendede her defa oluryor)

Spor yapip hamliyorsun ya, veya hamlamadigini farz et. Amam yogun bi spor ve kas calismasindan sonra.
kaslarin, kendini yenilemek ve genisletmek isitiyor. Ve bunun icin laktik asit oluyor kaslarinda. Ve birazda ödem tutuyor kaslarin, bu sayede fazla cikabilirsin tartida, 2-3 gun yapmadigin taktirde, kaslarin tekrar iyilesiyor. Ve laktik asidi ödemi atiyorsun.
Tartida daha az cikiyorsun ;-)

yawrum, ayy bilemedimki.. beni zorlar yeni başladığın.. ya hem dukan mağdurlarını görüyoruz, sadece protein doğrumu sence..
hırs yapıp hata yapmayalım.. Çakma dukancılar olarak yeni grup açmak gerekir sonra walla..

ama 2 gündür uyguladığını uygulayabilirim sanırım.. şu haftamı bitireyim de kilo almadan, bakalım neler olacak..

Sende iyi gidion alaca.. Ya ben tanımam sebzeleri ama hindiba duymuşluğum var, hakkında da hiçbir fikrim yok.. tam google yazip bakiim nasıl bişey diicektim, sen bahsettin buralarda yok diye.. sen nerede yaşıyorsun?
Canim ben pariste yasiyim burda bu bitki hem cokhemde uygun fiyata marulumsu biraz lahana gibi gibidir kucukler ba gogleden elki vardir marketlerde sen nerdesin buyuk sehirlerde bulunur tahminimce...

Son düzenleme:
kızlarr günaydın
dün sabahtan geceye kadar dışarıdaydım çok saçma oldu her şey her zamanki kahvaltım ve bir gözlemeyle günü kapattım ama canım çok sıkıldı ,gece yarım saat eliptik bisikletle spor yaptım ceza olsun diye :))

NESİL D: ben de jillian yapıyorum 4.günümdeyim ayenen her yerim ağrıdı fenalardayım :)) ama daha önce 10 gün falan yapmıştım ve inanılmaz inceltmişti ya,çok ara verdiğim için 2.levelinden başlamayayım dedim tekrar en baştan başladım eğer çok kötü değilsen bırakma derim :))

OK baby, kapişşş.. duymak istediklerimi söyledin walla.. Hareketsiz biri değilim ama bayaadır da spor yapmıyodum açıkçası..
3 gündür yapıyorum.. ilk gün ağırlıksız 10 dk. da bile kollarım bacaklarım etkilenmişti.. 2 gündür de 27-30 dk. filan 0,5 ağırlıkla yaptım.. yapmiim o zaman biraz daha kilo verdikten sonra başliim dimi..
kilom durunca hırs yaptım biraz, bişeyler değişmeli gibi.. ne önerirsin sen?

dükancılar protein ağırlıklı besleniyorlar evet ama uzun süreli yapıyorlar bunu tıpkı atkinsciler gibi tatlım. Benim yaptığım kilomu kıpırdatmak için etçil olan kan grubumdan yola çıkarak sadece 2 gün için protein dieti yapmak arada fark var .

Jillian'ın videoları iyidir sıkılırsan Pauline Nordine izle.. eğlencelidir tarzı.son kilolar zor gider şekerim o yüzden biraz sıkıntılı olacaktır senin için ..stres yapma gidecek hepsi öyle ya da böyle

Canim ben pariste yasiyim burda bu bitki hem cokhemde uygun fiyata marulumsu biraz lahana gibi gibidir kucukler ba gogleden elki vardir marketlerde sen nerdesin buyuk sehirlerde bulunur tahminimce...

anladım canım.. ben istanbuldayım.. mutlaka vardır.. bi tipine bakıyım de aklımda olsun..
görürsem denerim belki.. ben onu ot gibi bişey sanmıştım..

yaa dimi.. bacaklar hemen taş.. popo desen öyle.. heves ettiydim de.. ne biliim.. vücut kalınken kas çalışınca o kalınlıkta kalıyosun, incelmiyor kolay kolay.. daha önc denemiştim.. daha hafif bişeyler yapıp, birazdaha zayıflayınca mutlaka tekrar denerim sanırım..
ama sen de bi kilo hareketlerine dikkat edermisin yaa.. arada bilgilendir beni noolur, çıkmazdayım yeminle..

OK, sağol tatlım.. inşallah yaaa.. :)

tabi tabi her gün buralardayım şuan bir hafta boyunca tartılmayacğıma dair söz vermiştim kendime ama haberdar ederim mutlaka ölçülerimi de alayım hatta değişimi daha rahat görürüz inşallah tabi:)))

anladım canım.. ben istanbuldayım.. mutlaka vardır.. bi tipine bakıyım de aklımda olsun..
görürsem denerim belki.. ben onu ot gibi bişey sanmıştım..

Nesil,Alaca'nın söylediği hindiba bütün büyük marketlerin taze baharat sattıkları büfe tarzı kısımlar var ya...Taze kekik,kereviz sapı,mantar ,kuzukulağı falan...organik sebzelerde genelde o kısım da bulunur.Hah işte orada paket halinde satıyorlar.bulamazsan marul al aynı yeşillik fitamin falan aynı yani

Kızlar ben okula kaçar:) ben gelene kadar çok bişi yemeyin ben akşam 6 ya kadr ceviz ve kuru kayısı yicem ve tabiki bitki çayı:) özleyeceğim sizi:)))

zeyas tatlım nasıl gidiyor?

Semoş hastayım ayağına malı götürmüşsün sesinin çıkmamasından belli.Taurus kadını zilkelen kendine gel..Cumartesiye az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…