geldim canim geldim, burdayim, iyim iyim cok sukur elhamdullilah. Bugun cok iyiyim, % 95 iyilestim
tabi hastaliktan dolayi ve 2gundur evde olmamdan dolayi bu hafta dikkat edemedim ama :26:
Sen neler yaptin? nasil gidiyor? ösledinmi sen beni ne
günaydın semocum haftaya birinci olcam diyosan olursun eminim canım.Goodmorning girls,
Nasilsiniz, ben i$e basladim bugun tekrar. Veee cok iyiyim elhamdullilah.
Oh beee 2 gun evde iyidi valla, guzel dinlendim gezdim yattim :)))
Ehhh sizde ne var ne yok, ben bu hafta cok iddali degildim ve evde oldugum icin pekte dikkat edemedim
ama cumartesi gunune kadar kilo kontrolu yapicam, ama haftaya iddali olucam hattaaaa birinci olcam
Günaydın fıstıklarımmmm... hepimize bol iradeli, az kalorili günler diliyorum..
Sabah 2 ince küçük dilim tam buğday ekmeği ile 2 yumurta yedim.. başka da bişey yemedim...
Öğlen için yanımda küçük 1 kase yoğurt ve 15-20 tane fındık getirdim.. (yanıma sayarak aldım resmen, yoksa hepsini yerim)
akşam 17.00 gibi de light kapuskamı yiycem.. reglim bugün bitti.. 1 haftadır 0 kaçamak, ben hala c.tesi kilomu göremiyorum..
Bu hafta listenin sonunu ben kolliycam galiba..
Ben bir ara balsız, 1 çay bardağı suya, bir parmak kalınlığında filan ekleyip sabah içiyodum ama, öğlene kadar öğürüyodum.
Yatarken kokar diye içmiyorum, sabah ta unutuyorum, göz önüne koymam gerek.. Bu arada jillian izlerken basit görünüyor, yaparkende fena diil ama mahvoldum, 3 gün yaptım, ilk gün özellikle ağırlıksız denedim, 2 gündür de 0,5 lik sular kullanıyorum.. benim dumblelar 2 şer kilo, hastanelik olmiim ddm.. ama popişimin yanakları bile acıyooo..yapmıycam bi daha..
belki de o yüzden kilom takıldı, çünkü gerçekten çok dikkat ediyorum..
kızlarrr hepinize günaydınn nasılsınızzzz
ben kendimi hırslııı ve pozitif görüyorum ve çok istekliyimmm kilo vermeye
bu arada benim kilom 78,6boyum 1,66 çok fazla olduğunu biliyorum ama inşallah vericem bu kiloları
sabah kahvaltımı paylaşayım hemen :
2 bardak limonlu su
1 bardak çay ( onuda artık tamamen bırakıcam inşaalllah)
1 tane poğaça ( mecburen yedim sandv. yoktu)
İnşallah tatlımm.. dün -700 görmüştün dimi, yanlış mı hatırlıyorum.. -700 + -800 mü yoksa sadece -800 toplammı?
ben kilo yapar diye korkuyorum gece süt içmeye..
yaaaa.. kaçmak yokkk.. nasıl gidiyor bakalım, hiç ses soluk çıkmıyor walla..
ya bişee sorcam sana, kilom durdu benim.. meyve yeme diycen biliom, 1 tanecik yeşil ekşi elma yiyodum, bu gün getirmedim, yemiycem.. ekmeği de sadece sabah yiyorum, light kepekli filan..
jillian yapıyorum 3 gündür, bundanmıdır, bayaa kas çalıştırıyo.. napiim kuşum ben yaaa?
Gunaydinlr kizlar bende sabah ilik suyumu ictikten sonra kahvatimi yaptim ben artik hindibanin yapraklarini ekmek niyetine tuktiyorum bunun sayesinde ekmek yemem minimuma indi hem kllorisi dusuk hemde lifli bir sebze ama bu zebze turkiyede fazla yok gibi ben turkiyedeyken hic gormuyorum buyuk sehirlerde vardir belki bulursaniz hepinize tavsiyeederim
Simdi mekik cekme zamani
Nesilciğim bizim ortak noktalarımız çok.proteine yükleneceksin en az 2 öğün ve o bir tanecik meyveyi 3 gün sonra yesen olur mu?bütün karbonhidratı sabah al öğlen ve akşam protein ye... dayanamazsan bir kase yoğurt koy bir ara öğün olarak..Jillian ile yaptığın çalışmanın sana kısa vadede getirisi kas olmaz enerji yakarsın sadece...
ya bişee sorcam sana, kilom durdu benim.. meyve yeme diycen biliom, 1 tanecik yeşil ekşi elma yiyodum, bu gün getirmedim, yemiycem.. ekmeği de sadece sabah yiyorum, light kepekli filan..
jillian yapıyorum 3 gündür, bundanmıdır, bayaa kas çalıştırıyo.. napiim kuşum ben yaaa?
yok protein istemiyorum diyorsan ben 2 günde 1 kilo verdim şu yediklerimle
2 gün boyunca sabah 2 pide yedim öğlen ve akşam 3 er yerelması ikindi de bir kase yoğurt
ya da
ben bugün bunu yapıyorum 10 adet yumurta pişirdim akşama kadar acıktıkça beyazlarını yiyeceğim.sabah bir adette avokado yedim.yoğrut dahil hiç karbonhidrat almayacağım.yapalım mı birlikte Nesil?
Canim ben pariste yasiyim burda bu bitki hem cokhemde uygun fiyata marulumsu biraz lahana gibi gibidir kucukler ba gogleden elki vardir marketlerde sen nerdesin buyuk sehirlerde bulunur tahminimce...Sende iyi gidion alaca.. Ya ben tanımam sebzeleri ama hindiba duymuşluğum var, hakkında da hiçbir fikrim yok.. tam google yazip bakiim nasıl bişey diicektim, sen bahsettin buralarda yok diye.. sen nerede yaşıyorsun?
Hmmm nesilcim, sen b julian midir nedir, bunu kac dakika yapiyorsun? ve bünyen spora aliskinmi?
Simdi spor yaptigin zaman söyle oluyor, (bu bendede her defa oluryor)
Spor yapip hamliyorsun ya, veya hamlamadigini farz et. Amam yogun bi spor ve kas calismasindan sonra.
kaslarin, kendini yenilemek ve genisletmek isitiyor. Ve bunun icin laktik asit oluyor kaslarinda. Ve birazda ödem tutuyor kaslarin, bu sayede fazla cikabilirsin tartida, 2-3 gun yapmadigin taktirde, kaslarin tekrar iyilesiyor. Ve laktik asidi ödemi atiyorsun.
Tartida daha az cikiyorsun ;-)
yawrum, ayy bilemedimki.. beni zorlar yeni başladığın.. ya hem dukan mağdurlarını görüyoruz, sadece protein doğrumu sence..
hırs yapıp hata yapmayalım.. Çakma dukancılar olarak yeni grup açmak gerekir sonra walla..
ama 2 gündür uyguladığını uygulayabilirim sanırım.. şu haftamı bitireyim de kilo almadan, bakalım neler olacak..
Canim ben pariste yasiyim burda bu bitki hem cokhemde uygun fiyata marulumsu biraz lahana gibi gibidir kucukler ba gogleden elki vardir marketlerde sen nerdesin buyuk sehirlerde bulunur tahminimce...
kızlarr günaydın
dün sabahtan geceye kadar dışarıdaydım çok saçma oldu her şey her zamanki kahvaltım ve bir gözlemeyle günü kapattım ama canım çok sıkıldı ,gece yarım saat eliptik bisikletle spor yaptım ceza olsun diye :))
NESİL D: ben de jillian yapıyorum 4.günümdeyim ayenen her yerim ağrıdı fenalardayım :)) ama daha önce 10 gün falan yapmıştım ve inanılmaz inceltmişti ya,çok ara verdiğim için 2.levelinden başlamayayım dedim tekrar en baştan başladım eğer çok kötü değilsen bırakma derim :))
dükancılar protein ağırlıklı besleniyorlar evet ama uzun süreli yapıyorlar bunu tıpkı atkinsciler gibi tatlım. Benim yaptığım kilomu kıpırdatmak için etçil olan kan grubumdan yola çıkarak sadece 2 gün için protein dieti yapmak arada fark var .
Jillian'ın videoları iyidir sıkılırsan Pauline Nordine izle.. eğlencelidir tarzı.son kilolar zor gider şekerim o yüzden biraz sıkıntılı olacaktır senin için ..stres yapma gidecek hepsi öyle ya da böyle
tabi tabi her gün buralardayımyaa dimi.. bacaklar hemen taş.. popo desen öyle.. heves ettiydim de.. ne biliim.. vücut kalınken kas çalışınca o kalınlıkta kalıyosun, incelmiyor kolay kolay.. daha önc denemiştim.. daha hafif bişeyler yapıp, birazdaha zayıflayınca mutlaka tekrar denerim sanırım..
ama sen de bi kilo hareketlerine dikkat edermisin yaa.. arada bilgilendir beni noolur, çıkmazdayım yeminle..
anladım canım.. ben istanbuldayım.. mutlaka vardır.. bi tipine bakıyım de aklımda olsun..
görürsem denerim belki.. ben onu ot gibi bişey sanmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?