Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kuzey'in annecigi Nesilcimm:) dogru soyluyorsun cok gbi gorunse de azcikyiyorum ama ctesi.kilomdan 300 gr fazla ciktim bu sabah ins tartim kafayi yenistir aksam 5-6 dan sonra agzima lokma surmuyorum ama 7.5 gbi uyuyorum sabaha kadar sanirim uyku kilo yapiyo( bugun de doktor cocuga artik mama verme emzir dedi artik esimle savasmaya baslariz daa smdiden diyo aksam da yiceksin diye isim var anlasilan(

ne kadar zamanda verdiniz siz bu kiloları..Neredeyse hedefinize ulaşmak üzeresiniz çok çok tebrik ederim

anladım canım.. ben istanbuldayım.. mutlaka vardır.. bi tipine bakıyım de aklımda olsun..
görürsem denerim belki.. ben onu ot gibi bişey sanmıştım..

Evet bende simdi googleden baktim ama cesitleri cok beyaz hindiba diye geciyor ama uretimi urkiyede yeniymis...
Burda endiev diye geciyor

valla canim, bana sorarsan. Agirlikla yapmamani öneririm, kaslarini cok zorlayip incitebilirsin.
sen hele 2-3 hafta agirliksiz calis, hamlamamaya basladiktan sonra agirlikla yap ;-)

$ahsi fikrimi sorarsan cumartesi gunune kadar dinlen, kaslarinn iyilessin kendine gelsin. Zaten kilondaki kipirdamayi görursun cumartesi sabah sonra cumartesi aksam tekrar basla juliana

Ya bişey sorucam.. 7.30 da neden ve nasıl uyuyorsun.. hemde sabah kadar.. ömrün uykuda geçiyor.. bebeğin küçük, onu da düşün ama sütüne faydası olmayan zararlı şeyler tüketme.. geç saatte tatlı yeme, yemekte de ekmek pilav yeme.. eşine de sen gelmeden de atıştırmıştım de.. olur biter kuzum.. sıkma canını..

zeyas tatlım nasıl gidiyor?

Semoş hastayım ayağına malı götürmüşsün sesinin çıkmamasından belli.Taurus kadını zilkelen kendine gel..Cumartesiye az kaldı

hahahahaha ilahiiii valentinn alemsin
eh ne yalan söylim, mali göturdum valla. Ay kizlar calismayipta evde ev hanima olan üyecanlara bol sans diliyorum.

Ben her halde evde otursam, calismasam 100 kilo olurum valla

Kizlarrrrr, ben haftaya montignac diyetini yapicam. Katilmak isteyen varmi?
biraz okudumda bana cok mantikli geldi, bu diyetin 3 evresi var, son evresi kilo kontrolu yapmak.

Kiloyu koruma aşamasında ise karbonhidrat alabiliyoruz. Ama onlar da iyi karbonhidratlar olmalı. Esmer pirinç gibi… Spagettiyi ise sadece 9 dakika pişirirsek istediğimiz kadar yiyebiliyoruz. Mesela domatesli fesleğenli sos ve yoğurtla harika oluyor. Çünkü 9 dakikadan sonra glisemik indeksi yükseliyor ve hem çabuk acıktırıp, hem kilo aldırıyor.

(su makarnayi 9dakika pisirip yiyebilmek iyimis, ben bunu bilmiyordum)

günaydın canım çayı neden bırakıyosun anlamadım canım şeker kullandığın içinmi.[/QUOTE]

evet şeker kullanmadığım için canım

kızlar ben maydanozu hiç sevmem ama yemem lazım nasıl tüketebilirim faydasını görebilmek için :26::26::26::26:

birde karşı komşum lahana , kuru soğan ve maydanozu hepsini bir tencerede su koyup kaynatıyor sonra mikser yardımıyla çorba haline getirip içiyor 4 günde 1 kilo verdi ve 18 aydır regli olamıyordu hamileleik ve sonrasında ve regli oldu geçen gün

Kuşuuumm, makarna piştikçemi şişmanlatıcı oluyomuş.. max.9 dakika yani öylemiymiş.. sewindirik oldum walla..

günaydın canım çayı neden bırakıyosun anlamadım canım şeker kullandığın içinmi.

evet şeker kullanmadığım için canım [/QUOTE]

Bitanem, bence çayı değil şekeri bırak.. en fazla 1 ay sonra alışıp tekrar şekerli içemeyeceksin.. başlangıçta açık ve limonlu içebilirsin.. Ayrıca şu lahana, maydonoz, soğan olayını daha önce duymadım, regl ile de alakalı olduğunu sanmıyorum.. ama araştır istersen..

Kuşuuumm, makarna piştikçemi şişmanlatıcı oluyomuş.. max.9 dakika yani öylemiymiş.. sewindirik oldum walla..

evet şeker kullanmadığım için canım

Bitanem, bence çayı değil şekeri bırak.. en fazla 1 ay sonra alışıp tekrar şekerli içemeyeceksin.. başlangıçta açık ve limonlu içebilirsin.. Ayrıca şu lahana, maydonoz, soğan olayını daha önce duymadım, regl ile de alakalı olduğunu sanmıyorum.. ama araştır istersen..[/QUOTE]

alışırım dimiii canımm nasıl bu halee geldim bennnnn yeşil çay alıcam akşam onuda içicem inşalllahh çok faydalıymışş

alışırım dimiii canımm nasıl bu halee geldim bennnnn yeşil çay alıcam akşam onuda içicem inşalllahh çok faydalıymışş[/QUOTE]

Alışırsın tabiki.. ben çok uzun zamandır kullanmıyorum.. kolay değil ama benim eşim canan karatayı bir kez dinledi,
çay kaşığını bir çıkardı.. aynen finitooo..

az önce eşim aradı akşam geç gelcem dedi işi varmış bende çok sinirlendim kızlar canım sıkıldı ve tatlı atağı geldi mutfağa gittim tarçınlı süt içiyim diye içimden geçenleri duymanız lazım bitane bebe bisküvisi bandır sütüne bişi olmas:47 ben: hayır ya okadar dikkat ettim kaç gündür, bisküvi için bozamam boşver çekmecede tadelle vardı onumu yesen akşama bişey yemezsin daha ben: hayıııır yemicem dedim içimden ve sütüme bastım tarçını afiyetle içtim krizi ve içimdeki hain şeytanı atlattım
zeyas tatlım nasıl gidiyor?

Semoş hastayım ayağına malı götürmüşsün sesinin çıkmamasından belli.Taurus kadını zilkelen kendine gel..Cumartesiye az kaldı
velantinnn süper gidiyor bu hafta 1 kilo garanti yanına katılmak isteyen gramcıklarda kabulümdür sayenizde tabi
canım 7,5 ta uyuma bence uykunmu geliyor can sıkıntısındanmı bilmiyorum ama uyku kilo aldırır bu bir gerçek.
zayas cim, sende bu hafta iyisin masallah iyi gidiyorsun
semocum sana çok teşekkür ederim valla sayende bu hafta çok iyiyim kiloda veriyorum ekmeği ve tatlıyı kestim ya şeker, ondan

evet canım öyle bende bi ara insülin direnci çıkmıştı glisemik indeks olayına dikkat ediyodum makarnayı çiğ yersek dediğin gibi kilo aldırmıyor hemde uzun süre tok tutuyor.tabi miktarıda önemli kilo aldırmıyomuş diye oturup koca bir tabak yersek olmasssss

Nesilcim ve Zeyascim.aksam erkenden uyuyorum cnku kizim gunduzleri hic denecek kadar az uyuyor aksam 7 de bi uyuyor masallah sabah 5-6 ya kadar uyanmiyor.emziriyorum onun icin uyaniyorum 10 dk durup tekrar yatiyorum cnku sabah 5-6 dan aksam 7 ye kadar cok yoruluyorum bir de ben vertigoyum basdonmesi yorgunluktan yakalandm bu illete emziremedm ayaga dahi kalkamadm bnm burda kimsem yok bakicak kimsede yok o yuzden de dinlenmek zorundayim bide esim bir hafta 6 da ise gdip aksam 6 da gelio bi haftada aksam 6 da gdip sabah gelio ya evde olmuyo yada uyuyo erkenden mesela smdi bi gun evde bigun gece caliscak evde oldgnda 12-1 e kadar duruyorum ama bu ara abarttim uykuyu( artik 10-11 gbi uyumaya calisirim napim

alışırım dimiii canımm nasıl bu halee geldim bennnnn yeşil çay alıcam akşam onuda içicem inşalllahh çok faydalıymışş

Alışırsın tabiki.. ben çok uzun zamandır kullanmıyorum.. kolay değil ama benim eşim canan karatayı bir kez dinledi,
çay kaşığını bir çıkardı.. aynen finitooo..[/QUOTE]

karayatayı ben hiç dinlemedim canım ama şimdi bi bakayım neler söylüyorrr:126::126::126::126:

okurkenn nasıl güldüm anlatamam şeytana bakkkk senn maşşallahh sanaa nasıl dize getirmişsin nefsini süpersinnn:92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlarr öğle ywmwğimi paylaşıyorum hemen :

1 kase çorba
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı sulu köfte
1 kase yoğurt

ekmek hiç tüketmedim yemekte ve yaklaşık 1,5 litre su içtim limonlu olarak
ve şimdi yaban mersini çayı içiyorum

canım sabah 5 te kalksan bile akşam 10 da yatsan 7 saat uyumuş olursun hadi bölük börçük uykun diyelim 9 da yat.yazın napcan kız daha havalar kararmadan sen uyumuş olcan.tabiki sen kendini bizden daha iyi bilirsin bizimki nacizane bir tavsiye canım geçmiş olsun bu arada...kızaınada maşallah gerçekten benim oğlumda gündüz 2 saat uyuyo akşam ve gece anamı ağlatıyo

afiyet olsun canım akşamı çok hafif geçirirsen oldu bu iş

nası gidio gününüz.. ben şuan çok açım ama ceviz ve yoğurtla geçiştirmeye çalışıorum. akşam arkadaşa davet etti ve 5 çeşit yapmışş kendimi tutmalıyım şeytana uymamalıyım çünkü şimdi tartıldım sırf meraktan 57 ile başlamıştım 56.1 çıktım tartıda .. Allahım inş aç kalmalarım boşa gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…