kızlarr günaydın
dün sabahtan geceye kadar dışarıdaydım çok saçma oldu her şey her zamanki kahvaltım ve bir gözlemeyle günü kapattım ama canım çok sıkıldı ,gece yarım saat eliptik bisikletle spor yaptım ceza olsun diye :))
NESİL D: ben de jillian yapıyorum 4.günümdeyim ayenen her yerim ağrıdı fenalardayım :)) ama daha önce 10 gün falan yapmıştım ve inanılmaz inceltmişti ya,çok ara verdiğim için 2.levelinden başlamayayım dedim tekrar en baştan başladım eğer çok kötü değilsen bırakma derim :))
anladım canım.. ben istanbuldayım.. mutlaka vardır.. bi tipine bakıyım de aklımda olsun..
görürsem denerim belki.. ben onu ot gibi bişey sanmıştım..
Nesil,Alaca'nın söylediği hindiba bütün büyük marketlerin taze baharat sattıkları büfe tarzı kısımlar var ya...Taze kekik,kereviz sapı,mantar ,kuzukulağı falan...organik sebzelerde genelde o kısım da bulunur.Hah işte orada paket halinde satıyorlar.bulamazsan marul al aynı yeşillik fitamin falan aynı yani
OK baby, kapişşş.. duymak istediklerimi söyledin walla.. Hareketsiz biri değilim ama bayaadır da spor yapmıyodum açıkçası..
3 gündür yapıyorum.. ilk gün ağırlıksız 10 dk. da bile kollarım bacaklarım etkilenmişti.. 2 gündür de 27-30 dk. filan 0,5 ağırlıkla yaptım.. yapmiim o zaman biraz daha kilo verdikten sonra başliim dimi..
kilom durunca hırs yaptım biraz, bişeyler değişmeli gibi.. ne önerirsin sen?
Kuzey'in annecigi Nesilcimm:) dogru soyluyorsun cok gbi gorunse de azcikyiyorum ama ctesi.kilomdan 300 gr fazla ciktim bu sabah ins tartim kafayi yenistir aksam 5-6 dan sonra agzima lokma surmuyorum ama 7.5 gbi uyuyorum sabaha kadar sanirim uyku kilo yapiyo( bugun de doktor cocuga artik mama verme emzir dedi artik esimle savasmaya baslariz daa smdiden diyo aksam da yiceksin diye isim var anlasilan (
zeyas tatlım nasıl gidiyor?
Semoş hastayım ayağına malı götürmüşsün sesinin çıkmamasından belli.Taurus kadını zilkelen kendine gel..Cumartesiye az kaldı
günaydın semocum haftaya birinci olcam diyosan olursun eminim canım.
günaydın semocum haftaya birinci olcam diyosan olursun eminim canım.
ne sinir bozucu bir durum dimi dikkat etmemne rağmen gram oynamaması. haftaya bomba gibi başalrsın nesilcim reglinde bitmiş ohhh enaz 3 hafta rahatsın benimkide yaklaşıyor bakalım ben napcam
olabiir canım lesliede benim kollarıma kas yapmaya başladı ama hoşuma gitmiyo değil kollarım toparlandı.iyimi kötümü bilmiyorum ama vücudumun başka bir bölümünü çok zorlamıyo oyuzden kas olmaz heralde
Kizlarrrrr, ben haftaya montignac diyetini yapicam. Katilmak isteyen varmi?
biraz okudumda bana cok mantikli geldi, bu diyetin 3 evresi var, son evresi kilo kontrolu yapmak.
Kiloyu koruma aşamasında ise karbonhidrat alabiliyoruz. Ama onlar da iyi karbonhidratlar olmalı. Esmer pirinç gibi Spagettiyi ise sadece 9 dakika pişirirsek istediğimiz kadar yiyebiliyoruz. Mesela domatesli fesleğenli sos ve yoğurtla harika oluyor. Çünkü 9 dakikadan sonra glisemik indeksi yükseliyor ve hem çabuk acıktırıp, hem kilo aldırıyor.
(su makarnayi 9dakika pisirip yiyebilmek iyimis, ben bunu bilmiyordum)
günaydın canım çayı neden bırakıyosun anlamadım canım şeker kullandığın içinmi.
kızlar ben maydanozu hiç sevmem ama yemem lazım nasıl tüketebilirim faydasını görebilmek için :26::26::26::26:
birde karşı komşum lahana , kuru soğan ve maydanozu hepsini bir tencerede su koyup kaynatıyor sonra mikser yardımıyla çorba haline getirip içiyor 4 günde 1 kilo verdi ve 18 aydır regli olamıyordu hamileleik ve sonrasında ve regli oldu geçen gün
Kuşuuumm, makarna piştikçemi şişmanlatıcı oluyomuş.. max.9 dakika yani öylemiymiş.. sewindirik oldum walla..
evet şeker kullanmadığım için canım
Bitanem, bence çayı değil şekeri bırak.. en fazla 1 ay sonra alışıp tekrar şekerli içemeyeceksin.. başlangıçta açık ve limonlu içebilirsin.. Ayrıca şu lahana, maydonoz, soğan olayını daha önce duymadım, regl ile de alakalı olduğunu sanmıyorum.. ama araştır istersen..
velantinnn süper gidiyor bu hafta 1 kilo garanti yanına katılmak isteyen gramcıklarda kabulümdürzeyas tatlım nasıl gidiyor?
Semoş hastayım ayağına malı götürmüşsün sesinin çıkmamasından belli.Taurus kadını zilkelen kendine gel..Cumartesiye az kaldı
canım 7,5 ta uyuma bence uykunmu geliyor can sıkıntısındanmı bilmiyorum ama uyku kilo aldırır bu bir gerçek.Kuzey'in annecigi Nesilcimm:) dogru soyluyorsun cok gbi gorunse de azcikyiyorum ama ctesi.kilomdan 300 gr fazla ciktim bu sabah ins tartim kafayi yenistir aksam 5-6 dan sonra agzima lokma surmuyorum ama 7.5 gbi uyuyorum sabaha kadar sanirim uyku kilo yapiyo( bugun de doktor cocuga artik mama verme emzir dedi artik esimle savasmaya baslariz daa smdiden diyo aksam da yiceksin diye isim var anlasilan (
semocum sana çok teşekkür ederim valla sayende bu hafta çok iyiyim kiloda veriyorum ekmeği ve tatlıyı kestim ya şeker,zayas cim, sende bu hafta iyisin masallah iyi gidiyorsun
Kizlarrrrr, ben haftaya montignac diyetini yapicam. Katilmak isteyen varmi?
biraz okudumda bana cok mantikli geldi, bu diyetin 3 evresi var, son evresi kilo kontrolu yapmak.
Kiloyu koruma aşamasında ise karbonhidrat alabiliyoruz. Ama onlar da iyi karbonhidratlar olmalı. Esmer pirinç gibi Spagettiyi ise sadece 9 dakika pişirirsek istediğimiz kadar yiyebiliyoruz. Mesela domatesli fesleğenli sos ve yoğurtla harika oluyor. Çünkü 9 dakikadan sonra glisemik indeksi yükseliyor ve hem çabuk acıktırıp, hem kilo aldırıyor.
(su makarnayi 9dakika pisirip yiyebilmek iyimis, ben bunu bilmiyordum)
alışırım dimiii canımmnasıl bu halee geldim bennnnn yeşil çay alıcam akşam onuda içicem inşalllahh çok faydalıymışş
az önce eşim aradı akşam geç gelcem dedi işi varmış bende çok sinirlendim kızlar canım sıkıldı ve tatlı atağı geldimutfağa gittim tarçınlı süt içiyim diye içimden geçenleri duymanız lazım bitane bebe bisküvisi bandır sütüne bişi olmas:47 ben: hayır ya okadar dikkat ettim kaç gündür, bisküvi için bozamam boşver çekmecede tadelle vardı onumu yesen akşama bişey yemezsin daha ben: hayıııır yemicem dedim içimden ve sütüme bastım tarçını afiyetle içtim krizi ve içimdeki hain şeytanı atlattım
velantinnn süper gidiyor bu hafta 1 kilo garanti yanına katılmak isteyen gramcıklarda kabulümdürsayenizde tabi
canım 7,5 ta uyuma bence uykunmu geliyor can sıkıntısındanmı bilmiyorum ama uyku kilo aldırır bu bir gerçek.
semocum sana çok teşekkür ederim valla sayende bu hafta çok iyiyim kiloda veriyorum ekmeği ve tatlıyı kestim ya şeker,ondan
evet canım öyle bende bi ara insülin direnci çıkmıştı glisemik indeks olayına dikkat ediyodum makarnayı çiğ yersek dediğin gibi kilo aldırmıyor hemde uzun süre tok tutuyor.tabi miktarıda önemli kilo aldırmıyomuş diye oturup koca bir tabak yersek olmasssss
Nesilcim ve Zeyascim.aksam erkenden uyuyorum cnku kizim gunduzleri hic denecek kadar az uyuyor aksam 7 de bi uyuyor masallah sabah 5-6 ya kadar uyanmiyor.emziriyorum onun icin uyaniyorum 10 dk durup tekrar yatiyorum cnku sabah 5-6 dan aksam 7 ye kadar cok yoruluyorum bir de ben vertigoyum basdonmesi yorgunluktan yakalandm bu illete emziremedm ayaga dahi kalkamadm bnm burda kimsem yok bakicak kimsede yok o yuzden de dinlenmek zorundayim bide esim bir hafta 6 da ise gdip aksam 6 da gelio bi haftada aksam 6 da gdip sabah gelio ya evde olmuyo yada uyuyo erkenden mesela smdi bi gun evde bigun gece caliscak evde oldgnda 12-1 e kadar duruyorum ama bu ara abarttim uykuyu( artik 10-11 gbi uyumaya calisirim napim
kızlarr öğle ywmwğimi paylaşıyorum hemen :
1 kase çorba
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı sulu köfte
1 kase yoğurt
ekmek hiç tüketmedim yemekte ve yaklaşık 1,5 litre su içtim limonlu olarak
ve şimdi yaban mersini çayı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?