Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar selam ben geldim

Sabah işim vardı dışarda ve öğlen eve gidemedim yemek için. Arkadaşlarım karşımda peynirli-kavurmalı pideleri götürürken bendeniz tavuk şiş yedim Garsona ekmek ve pilav da koydurmadım, onun yerine bol yeşillik istedim tavukların yanına :13: Midem bi tuhaf oldu ama lahanaya alıştı zağar garibim

Bugün ilk kez biraz halsizlik var bende kızlar, sanki içimin yağları eriyor, dizlerim beni taşımıyo :44::44: Cumartesi ilk iş tartılıp sonra da krallara layık bir kahvaltı hazırlıycam kendime

Bu arada glütensiz ekmeğe bakcam yarın akşam Migrostan, şu 0 kan grubu ayağına. Daha önce yiyen oldu mu aranızda:44: Tadını merak ettim, eğer kötüyse o kadar para vermeye gerek yok. 12 tl yazıyodu Migrosun sitesinde.

hoşgeldinnn bnde bugün çok az yiyorum akşam gezmeye gidicem ve biraz yerim ordaeminim :) o ekmekten haberim yok malesef .. zaten hiç ekmek yemiyom

canım akşam hepsinden azcık ye kendine hakim ol canım cumartesi tartı günü unutma. ve yediklerini burada yaz tamammı

ufff ne kadar pahalıymış hiç ekmek yemem daha iyi ya. canım kaç gündür lahana içiyosun tek tip besleniyosun halsizlik olması normal akşama açılırsın tavuk işe yarayacaktır. inş içinin yağları eriyodur bu arada

Son düzenleme:
hoşgeldinnn bnde bugün çok az yiyorum akşam gezmeye gidicem ve biraz yerim ordaeminim :) o ekmekten haberim yok malesef .. zaten hiç ekmek yemiyom

Hoşbulduk tatlım

Ben de 2 hafta tam buğday yedim, o da sadece kahvaltıda ve 1-2 dilim en fazla. Ama bu cumartesi kahvaltıyı iple çekiyorum şu lahana modundan sonra.

Akşam gezmede kendi yemeğini kendin al canım yada tabak yapmışlarsa en tehlikelilerini hemen geri iade et. Yoksa 1-2-1-2 gidiyor valla

zeya cım dikkat etmeliyim evet .. inş yemedim diye yazarım size gece

ben çaktırmadan tabağı kendim hazırlamalıyım .. gelince yazıcam size yediklerimi. zaten fittingoya hesap verio gibi hiissedioreum kendimi biraz önce giridim bugün 500 cal almışım 200 cak yakmışım daha 300 cal hakkım var yatana kadar :)

Ya evet çok pahalı bence de. Ama çok merak ediyorum, bi de sadece kahvaltıda yiycem ya rahat 2 hafta atar beni diye düşündüm. Tadı kötüyse ama hiç gerek yok bu hafta da çavdar takılırım

İnşallah tatlım, cümleten gitsin artık şu paket paket margarinler

Merhabaaaaa ben geldiiim, nasılsınız??
Ben sabah 7:15 gibi kahvaltı yaptım
1 domates biraz beyaz peynir ve 3 tane zeytin :)

Az önce eve geldim hazır ton balıgı icinde sebze vardı marul dogradım biraz nas eşkisi ve yumurta :)

16 30 dada yumurtalı salata yaparım yine kızlar varya bu yumurtada ne hikmet varsa pek sevmezdim ama acıkdımmı canım yumurta cekiyooooo kac gündür de ekmek tüketmiyoruö :)

Anteplim sen de harikasın tatlım bu aralar, 41 kere maşallah

Kuşuuumm, makarna piştikçemi şişmanlatıcı oluyomuş.. max.9 dakika yani öylemiymiş.. sewindirik oldum walla..

Nesiiillll, bunu kesin arastirmam lazim, eger gercekten öyleyse ayda 1-2 kere yiyebilirim

Zeyas super gidiyosun, o senin basarin canim
ben sadece bildigim bi kac ip ucu verdim

Son düzenleme:
kızlar hemen yediklerimi yazıyorum
sabah: 2 yumurta 2 domates 10 yeşil zeytin 4-5 dal roka marul peynir
ara:1 fincan tarçınlı süt
öğle akşam arası:2 kepçe kıymalı tarhana çorbası ve 1 adet yer elması
1 fincan yeşilçay 2,5 litre su 1 bardak elma krom çayı
yeme içme işini kapattım kızlar çok acıkırsam diye 5 olmadan ceviz ve yer elması yemeyi düşünüyorum.

cimcime gelmis, hosgeldin canim. iyilik cok sukur, sagligina duaciyiz
Demi yumurta cok super tok tutuyor. Valla aynen bende, gunde 2-3 yumurta yedigim gunler, ekmegi hic aramiyorum

Aynen tatlım, 10 da yatsan yine yeter.. kendine eşinin evde olmadığı günler için keyifli hobiler bulabilirsin.. Benim eşimde vardiyalı çalışırdı bi dönem.. gayet keyifli zaman geçirirdim, uyumazdım bu kadar ben.. ama tabii sen bilirsin..
Tatlişkom, glutensiz ekmeği bende duydum.. hiç öyle ordan burdan kazıklanma.. halk ekmek satan yerler siparişle getiriyormuş, hemde 75 kuruşmuş.. meraktan kendi bakkalımdam ben de istedim.. rahatsız birisi için getiriyorlarmış, ona söylerken bana da söyliycekti.. belki de gelmiştir bile.. çevrende yakın bir yer varsa onu dene istersen..

afiyet olsun baby.. yumurta candır can..

cimcime gelmis, hosgeldin canim. iyilik cok sukur, sagligina duaciyiz
Demi yumurta cok super tok tutuyor. Valla aynen bende, gunde 2-3 yumurta yedigim gunler, ekmegi hic aramiyorum

Yupppiiii motivasyon süper vallah ❤️❤️

❤️❤️❤️❤️❤️ sağoool

Tatlişkom, glutensiz ekmeği bende duydum.. hiç öyle ordan burdan kazıklanma.. halk ekmek satan yerler siparişle getiriyormuş, hemde 75 kuruşmuş.. meraktan kendi bakkalımdam ben de istedim.. rahatsız birisi için getiriyorlarmış, ona söylerken bana da söyliycekti.. belki de gelmiştir bile.. çevrende yakın bir yer varsa onu dene istersen..

Nesilcan, süpermiş canım bu halk ekmek olayı. Dur ben bi sorayım 75 kuruş nerde 12,5 tl nerde???

Masallah diyim Zeyas iyi uyuyor ama bugun cok hasta doktor damla verdi sus pus butun gun ins aksama uyur:/
Nesil bende onceden kocis evden cikinca mezdeke zumba yapiodum smdi o enerjim yok nedense
bende artik yemeklerimi aksamdan yaparm bari gunduz bana da zor olmaz hem:)

Ben de yediklerimi paylasiyim pek ornek teskil etmese de:) bugun mamayi tamamen kesip emzirmeye basladgm icin gun icinde yedgmden cok kismandim.cunku emzirirken almamiz gerekenden az kalori alirsak anca vucudumuzun ihtiyacini karsiliyormus ve sute kalori kalmiyormus(

oglen
zeytinyagli lor peynirli eriste
2 adet kofte
1 kase salata
2 de yemistim smdide bir kupa sut yaninda 4 tane biskuvi
onceden olsa bir paketi yerdim smdi 4 tane kesti biskuvi tarcinli fistikli cay keyfinindi belki de tarcin dengeledi canim asiriderecede un helvasi cekiodu yapmamistim ay paketi bi actim ayni un helvasi gbi kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…