afiyet olsun canım akşamı çok hafif geçirirsen oldu bu iş
Kızlar selam ben geldim
Sabah işim vardı dışarda ve öğlen eve gidemedim yemek için. Arkadaşlarım karşımda peynirli-kavurmalı pideleri götürürken bendeniz tavuk şiş yedimGarsona ekmek ve pilav da koydurmadım, onun yerine bol yeşillik istedim tavukların yanına :13: Midem bi tuhaf oldu ama lahanaya alıştı zağar garibim
Bugün ilk kez biraz halsizlik var bende kızlar, sanki içimin yağları eriyor, dizlerim beni taşımıyo :44::44: Cumartesi ilk iş tartılıp sonra da krallara layık bir kahvaltı hazırlıycam kendime
Bu arada glütensiz ekmeğe bakcam yarın akşam Migrostan, şu 0 kan grubu ayağına. Daha önce yiyen oldu mu aranızda:44: Tadını merak ettim, eğer kötüyse o kadar para vermeye gerek yok. 12 tl yazıyodu Migrosun sitesinde.
canım akşam hepsinden azcık ye kendine hakim ol canım cumartesi tartı günü unutma. ve yediklerini burada yaz tamammınası gidio gününüz.. ben şuan çok açım ama ceviz ve yoğurtla geçiştirmeye çalışıorum. akşam arkadaşa davet etti ve 5 çeşit yapmışşkendimi tutmalıyım şeytana uymamalıyım çünkü şimdi tartıldım sırf meraktan 57 ile başlamıştım 56.1 çıktım tartıda .. Allahım inş aç kalmalarım boşa gitmez
Kızlar selam ben geldim
Sabah işim vardı dışarda ve öğlen eve gidemedim yemek için. Arkadaşlarım karşımda peynirli-kavurmalı pideleri götürürken bendeniz tavuk şiş yedimGarsona ekmek ve pilav da koydurmadım, onun yerine bol yeşillik istedim tavukların yanına :13: Midem bi tuhaf oldu ama lahanaya alıştı zağar garibim
Bugün ilk kez biraz halsizlik var bende kızlar, sanki içimin yağları eriyor, dizlerim beni taşımıyo :44::44: Cumartesi ilk iş tartılıp sonra da krallara layık bir kahvaltı hazırlıycam kendime
Bu arada glütensiz ekmeğe bakcam yarın akşam Migrostan, şu 0 kan grubu ayağına. Daha önce yiyen oldu mu aranızda:44: Tadını merak ettim, eğer kötüyse o kadar para vermeye gerek yok. 12 tl yazıyodu Migrosun sitesinde.
hoşgeldinnn bnde bugün çok az yiyorum akşam gezmeye gidicem ve biraz yerim ordaeminim :) o ekmekten haberim yok malesef .. zaten hiç ekmek yemiyom
canım akşam hepsinden azcık ye kendine hakim ol canım cumartesi tartı günü unutma.
ufff ne kadar pahalıymış hiç ekmek yemem daha iyi ya.canım kaç gündür lahana içiyosun tek tip besleniyosun halsizlik olması normal akşama açılırsın tavuk işe yarayacaktır. inş içinin yağları eriyodur bu arada
Hoşbulduk tatlım
Ben de 2 hafta tam buğday yedim, o da sadece kahvaltıda ve 1-2 dilim en fazla. Ama bu cumartesi kahvaltıyı iple çekiyorum şu lahana modundan sonra.
Akşam gezmede kendi yemeğini kendin al canım yada tabak yapmışlarsa en tehlikelilerini hemen geri iade et. Yoksa 1-2-1-2 gidiyor valla
canım akşam hepsinden azcık ye kendine hakim ol canım cumartesi tartı günü unutma. ve yediklerini burada yaz tamammı
ufff ne kadar pahalıymış hiç ekmek yemem daha iyi ya.canım kaç gündür lahana içiyosun tek tip besleniyosun halsizlik olması normal akşama açılırsın tavuk işe yarayacaktır. inş içinin yağları eriyodur bu arada
Merhabaaaaa ben geldiiim, nasılsınız??
Ben sabah 7:15 gibi kahvaltı yaptım
1 domates biraz beyaz peynir ve 3 tane zeytin :)
Az önce eve geldim hazır ton balıgı icinde sebze vardı marul dogradım biraz nas eşkisi ve yumurta :)
16 30 dada yumurtalı salata yaparım yine kızlar varya bu yumurtada ne hikmet varsa pek sevmezdim ama acıkdımmı canım yumurta cekiyoooookac gündür de ekmek tüketmiyoruö :)
Kuşuuumm, makarna piştikçemi şişmanlatıcı oluyomuş.. max.9 dakika yani öylemiymiş.. sewindirik oldum walla..
Az önce eve geldim hazır ton balıgı icinde sebze vardı marul dogradım biraz nas eşkisi ve yumurta :)
16 30 dada yumurtalı salata yaparım yine kızlar varya bu yumurtada ne hikmet varsa pek sevmezdim ama acıkdımmı canım yumurta cekiyoooookac gündür de ekmek tüketmiyoruö :)
Aynen tatlım, 10 da yatsan yine yeter.. kendine eşinin evde olmadığı günler için keyifli hobiler bulabilirsin.. Benim eşimde vardiyalı çalışırdı bi dönem.. gayet keyifli zaman geçirirdim, uyumazdım bu kadar ben.. ama tabii sen bilirsin..Nesilcim ve Zeyascim.aksam erkenden uyuyorum cnku kizim gunduzleri hic denecek kadar az uyuyor aksam 7 de bi uyuyor masallah sabah 5-6 ya kadar uyanmiyor.emziriyorum onun icin uyaniyorum 10 dk durup tekrar yatiyorum cnku sabah 5-6 dan aksam 7 ye kadar cok yoruluyorum bir de ben vertigoyum basdonmesi yorgunluktan yakalandm bu illete emziremedm ayaga dahi kalkamadm bnm burda kimsem yok bakicak kimsede yok o yuzden de dinlenmek zorundayim bide esim bir hafta 6 da ise gdip aksam 6 da gelio bi haftada aksam 6 da gdip sabah gelio ya evde olmuyo yada uyuyo erkenden mesela smdi bi gun evde bigun gece caliscak evde oldgnda 12-1 e kadar duruyorum ama bu ara abarttim uykuyu( artik 10-11 gbi uyumaya calisirim napim
Tatlişkom, glutensiz ekmeği bende duydum.. hiç öyle ordan burdan kazıklanma.. halk ekmek satan yerler siparişle getiriyormuş, hemde 75 kuruşmuş.. meraktan kendi bakkalımdam ben de istedim.. rahatsız birisi için getiriyorlarmış, ona söylerken bana da söyliycekti.. belki de gelmiştir bile.. çevrende yakın bir yer varsa onu dene istersen..Kızlar selam ben geldim
hoşgeldinnn bnde bugün çok az yiyorum akşam gezmeye gidicem ve biraz yerim ordaeminim :) o ekmekten haberim yok malesef .. zaten hiç ekmek yemiyom
Ya evet çok pahalı bence de. Ama çok merak ediyorum, bi de sadece kahvaltıda yiycem ya rahat 2 hafta atar beni diye düşündüm. Tadı kötüyse ama hiç gerek yok bu hafta da çavdar takılırım
İnşallah tatlım, cümleten gitsin artık şu paket paket margarinler
Nesiiillll, bunu kesin arastirmam lazim, eger gercekten öyleyse ayda 1-2 kere yiyebilirim
Anteplim sen de harikasın tatlım bu aralar, 41 kere maşallah
cimcime gelmis, hosgeldin canim. iyilik cok sukur, sagligina duaciyiz
Demi yumurta cok super tok tutuyor. Valla aynen bende, gunde 2-3 yumurta yedigim gunler, ekmegi hic aramiyorum
Aynen tatlım, 10 da yatsan yine yeter.. kendine eşinin evde olmadığı günler için keyifli hobiler bulabilirsin.. Benim eşimde vardiyalı çalışırdı bi dönem.. gayet keyifli zaman geçirirdim, uyumazdım bu kadar ben.. ama tabii sen bilirsin..
Tatlişkom, glutensiz ekmeği bende duydum.. hiç öyle ordan burdan kazıklanma.. halk ekmek satan yerler siparişle getiriyormuş, hemde 75 kuruşmuş.. meraktan kendi bakkalımdam ben de istedim.. rahatsız birisi için getiriyorlarmış, ona söylerken bana da söyliycekti.. belki de gelmiştir bile.. çevrende yakın bir yer varsa onu dene istersen..
afiyet olsun baby.. yumurta candır can..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?