Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar kactane yumurta yiyebiliri günde ? Ben bu aralar boraz abartıyorum galiba 3 4 taneyyw fırlıyo gün icerisinde

merhabalar ben bu konuyu ara ara sürekli okuyorum ancak bir türlü yazmak nasip olmadı :2::2:
umarım bundan sonra daha fazla yazabilirim
benim adım özge ayın 15 inden beri akşam 5 ten sonra ağzıma tek lokma sokmuyorum

ilk günler zorlandım ama şu anda inanılmaz rahat , huzurlu ve keyifli bir şekilde devam ediyorum...
arkadaşlarımızla akşamları çıktığımız yemeklerde bile etrafımda kebaplar uçuşurken salata yiyorum ve kendime bile hayret ediyorum

bu arada kendimden biraz bahsedeyim
ben 31 yaşındayım hamileliğimde 40 kilo alarak hayatımın en kilolu dönemine adım attım ne yazıkki kızım 4 yaşına girmek üzere ve ben artık çok ama çok sıkıldım
15 şubatta 91,6 ile başladığım serüvenime bugün itibari ile 86,8 ile devam ediyorum ve eski kiloma geleceğim anı iple çekiyorum eğer kendi aranızda yarışlar yapıyorsanız beni de dahil ederseniz aranıza alırsanız çok mutlu olurum ...
bol kilo vermeli günler diliyorum

Kızlar kactane yumurta yiyebiliri günde ? Ben bu aralar boraz abartıyorum galiba 3 4 taneyyw fırlıyo gün icerisinde

antepisch, canan karatay yeeeenge 8-9 tane yenebilir diyor. Tabi cholesterolun normalse eger
ama yuksek ise, sarilarini cikarabilirsin

Yupppiiii motivasyon süper vallah ❤️❤️

diyet bahane, sohbet muhabbet motivasyon sahaneee

Bi bak bakalım.. deli kız seniii.. ayda 1-2 miş.. haftada da yenir, yenmezmi öğlen filan..

nesssiiilllll arastirdim kiz noodle biliyomusun? spaghetti gibi bir sey, tadida nerdeyse ayni, onun GI daha dusukmus
Bak bunu buldum:

Yiyeceklerin glisemik indeksinin düşük olması önemli. Bunu Montignac'ın kendi sitesinden öğrenebilirsiniz. Mesela noodle'ın (ya da çin makarnası mı desek) Gİ'si spagettiden bile daha düşük.

bu siteye goz at istersen, guzel bilgiler yaziyor. Haftaya montignac takilalimmi biz
http://bizebuyurun.wordpress.com/2011/06/02/montignac-diyetinin-incelikleri/

Merhaba ozge,

aramiza katilabilirsin tabi, duzenli paylasimlarini bekliyoruz ama motivasyonun icin.
Hamilelikte 40 kilomu aldin, yoksa öncesinde de almismiydin? 13gunde 5 kilo mu verdin? supersin! devam et ama sakin pes etme

Kizini Allah bagislasin yaris halinde sayiliriz aslinda, ama daha cok bir birimizi motive ediyoruz, herkes kafasina göre degisik diyetler yapiyor, cani sikilan diyeti degistiriyor. ozellikle ben her hafta degisik seyler deniyorum, hep ayni diyetten sikiliyorum cunku
umarim diledigin kiloya bir an önce inersin

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar pazartesi gunu montignac yapicam, cuma ya kadar. 5 guncuk, bana katilmak isteyen yokmu?

Okişşşşşş

Selam arkadaslar, bunu daha once denemistim bir hafta yapmis birakmistim ama 1 kilo vermistim tabi birakinca geri almistim :) yani aksam yemegini hayatimizdan cikarmamiz sart . O zamanlar gunduz normal allah ne verdiyse yiyodum aksam bazen meyvede yerdim dun tekrar basladim ama findikli kucuklu bi cikolata yedim malesef bugunde dort bucukta yed accuk abarttim ama :)
Sizler gunduzleride diyetmi yapiorsunuz?

Kızllaaaarrrrrr SOS
İmdaaaaaat
Abim zorla nesquık yediri ve bugunlük aldıgım kalori 979 :) haha

Kızlar ben beşten sonra yememe işini tam oturtamadm.işten geliyrm yemek yok.dünkü varsa canım bugün yaptığm taze yemeği istiyor.çok zorlanyrm ama yemeyince çok mutlu oluyorm. Ne yapmalıym?

Ve iste oldu aksam...

Öglen karnabahr, karlahana yemegi yedim, ve aksam yani tam 5 te enfes bir keskek (bugday+tavuk) yedimmmmmmmmm, böyle bir lezzet olamaz. Ama keske keskegi öglen yeseydim, sebzeyi aksam biraksaydim. Cünkü karnim cok sisti simdi

Kizlar ben bugün cok sisim. Yemeden sismek cok sinir bozucu Umarim yarina sönerim

Canim bol spor yapip enerji yakiyorsan, kolestrol riski azalir. Aksi takdirde 4ten fazla yeme bence.

merhabalar ben bu konuyu ara ara sürekli okuyorum ancak bir türlü yazmak nasip olmadı :2::2:

Hosgeldin canim. Senin asagi yukari ayni kilolardayiz. ben 34 yas, 1,63 boy ve malesef 85 kilo Iki hafta da cok iy vermissin, tebrik ederim. Aksam 5ten sonra yememe disinda özel bir sey uyguladin mi?

nesssiiilllll arastirdim kiz noodle biliyomusun? spaghetti gibi bir sey, tadida nerdeyse ayni, onun GI daha dusukmus

Noodle bizim bildigimiz sehriye ve o tipteki cubuk makarna degil mi? Ben öyle biliyorum :44:

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar pazartesi gunu montignac yapicam, cuma ya kadar. 5 guncuk, bana katilmak isteyen yokmu?

o nedir arkadasim :26: Biraz bilgi paylasabilir misin, merak etimm

Tamamm :)))))))))

Selam arkadaslar, bunu daha once denemistim bir hafta yapmis birakmistim ama 1 kilo vermistim tabi birakinca geri almistim :) yani aksam yemegini hayatimizdan cikarmamiz sart.
Sizler gunduzleride diyetmi yapiorsunuz?

Tittocum (komik oluyor ama alismisim insanlarin ismi ile hitap etmeye biz aksam yemegini aslinda hayatimizdan cikartiyor degiliz, onu öne aliyoruz diyelim. Böyleikle ben günede erken start vermeye basladim. Yetisitigi takdirde üc , yetismesse evet iki ögün yapiyorum. Ama 5 te aksam vakti yemegi sayilir

Gpndpze gelince, evet mesela ben cok fazlam oldugu icin gündüzleri de dikkat ediyorum. Su ana kadar, aslinda henüz bir haftadir basardigim sey tatliyi hayatimdan cikartmak oldu. Cayi zaten sekersiz iciyordum. Beyaz ekmek evimize neredeyse ayda bir giriyor- aielcek yemiyoruz. Benim hikayem bu sekilde. Takip ettikce neler yedigimizi görürsün

Kızllaaaarrrrrr SOS
İmdaaaaaat
Abim zorla nesquık yediri ve bugunlük aldıgım kalori 979 :) haha

Motivasyonunu yerim senin

Kızlar ben beşten sonra yememe işini tam oturtamadm.işten geliyrm yemek yok.dünkü varsa canım bugün yaptığm taze yemeği istiyor.çok zorlanyrm ama yemeyince çok mutlu oluyorm. Ne yapmalıym?

Canim, senin isin zor gercekten. Gec saatte yemek zorunda oldugun icin ancak corba, sebze, salata veya cacik ile gecistirmende fayda var. Öglenleri imkanin varsa kuvvetli yiyebilirsin Tabi biz böyle diyoruz ama calisanlarin sarti müsait olmayabiliyor zaman acisindan :44:

aynen, hemde siyah kek gibi bişeymiş.. dene bakalım..

menu gayet guzel tatlım, daha ne olsun.. bende un helvası çok severim, bayadır da canım istiyor hemde..
bulursam affetmem.. :)))

Kızlaaaaaarrrr, küçük bir başarı hikayesi paylaşiimmm..

Sabah: 2 yumurta + 2 tam buğday ince dilim ekmek
Öğlen: Küçük 1 kase yoğurt ve 15 - 20 tane fındık
Akşam: Light kapuska yemeğim (17,30 gibi yedim)

Patroncum dışarıdan gelirken hepimize halka tatlı almış, 2-3 saattir yanımda duruyo benimki..
herkes çatır çutur yedi.. ben yemedim..

2 lt. su içtim - 2 fincan yeşilçay - 1 fincan da sade şekersiz nescafe..

Nasıl sizce, yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum tatlişkolar..

tebrikler canım insan nasıl kendiyle gurur duyuyor dimi ya. çok güzel bir duygu iradeye hakim olabilmek.eşimde dün fındık ezmesi almış aşkım yersin diye aldım diyo bide ama ben yemedim yemiyeceğiiiiim.

Kızlar sabah kahvaltıdan sonra 3 ceviz yedim ve çay:)) akşam 6 da az bulgurlu mercimekli çorba gibi bişi bi kase. Biraz yoğurt ve salata yedim günü kapattım

Selam canim, walla kendi kendine 5 kilo vermisin, hemde 2 hafta bile olmamis.. Oncelikle cok tebrik ederim.. Gebelikte 40 kilo ilk kez duydum, sonrasinda ne kadari kaldi, Ödem olabilirmi, arastirdinmi hic? Sen istedigin surece bizimle olabilirsin tabiki.. Paylasimlarimizla hem kendimizi, hemde birbirimizi motive ediyoruz, ayni zamanda da frenliyoruz tabii.. Hosgeldin diyeyim bende..

Kızlaaaaar napynzzzzzzz cukulata yedigime pişman degilim yaaa normal mi hemen ardından gittim yürüyüş yaptım 500 kalori yakmışım

Nesil, bu benim icin büyük basari olurdu herhalde, tebrik ediyorum nefis mücadeleni Onu hemen birine hediye et canim, nefsini daha fazla zorlama Of of ben duymak duydum ve canim cekti simdik

İyi aksamlar kizlar bende bugunki menmu yazayim
Sabah
Omlet, 1tatli kasig surme peynir, 20gr kepek ekmegi, 1 hindiba sekersiz cay
Ogle
Patlicankebabi, hindiba 100gr yogut
Aksam
Zeytinyagli kabak, 3 tane tavuk kanat ve yine 1hindiba
3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…