Kızlar kactane yumurta yiyebiliri günde ? Ben bu aralar boraz abartıyorum galiba 3 4 taneyyw fırlıyo gün icerisinde
Yupppiiii motivasyon süper vallah ❤️❤️
Bi bak bakalım.. deli kız seniii.. ayda 1-2 miş.. haftada da yenir, yenmezmi öğlen filan..
merhabalar ben bu konuyu ara ara sürekli okuyorum ancak bir türlü yazmak nasip olmadı :2::2:
umarım bundan sonra daha fazla yazabilirim
benim adım özge ayın 15 inden beri akşam 5 ten sonra ağzıma tek lokma sokmuyorum
ilk günler zorlandım ama şu anda inanılmaz rahat , huzurlu ve keyifli bir şekilde devam ediyorum...
arkadaşlarımızla akşamları çıktığımız yemeklerde bile etrafımda kebaplar uçuşurken salata yiyorum ve kendime bile hayret ediyorum
bu arada kendimden biraz bahsedeyim
ben 31 yaşındayım hamileliğimde 40 kilo alarakhayatımın en kilolu dönemine adım attım ne yazıkki kızım 4 yaşına girmek üzere ve ben artık çok ama çok sıkıldım
15 şubatta 91,6 ile başladığım serüvenime bugün itibari ile 86,8 ile devam ediyorum ve eski kiloma geleceğim anı iple çekiyorum eğer kendi aranızda yarışlar yapıyorsanız beni de dahil ederseniz aranıza alırsanız çok mutlu olurum ...
bol kilo vermeli günler diliyorum
antepisch, canan karatay yeeeenge 8-9 tane yenebilir diyor. Tabi cholesterolun normalse eger
ama yuksek ise, sarilarini cikarabilirsin
diyet bahane, sohbet muhabbet motivasyon sahaneee
nesssiiilllll arastirdim kiznoodle biliyomusun? spaghetti gibi bir sey, tadida nerdeyse ayni, onun GI daha dusukmus
Bak bunu buldum:
Yiyeceklerin glisemik indeksinin düşük olması önemli. Bunu Montignac'ın kendi sitesinden öğrenebilirsiniz. Mesela noodle'ın (ya da çin makarnası mı desek) Gİ'si spagettiden bile daha düşük.
bu siteye goz at istersen, guzel bilgiler yaziyor. Haftaya montignac takilalimmi biz
http://bizebuyurun.wordpress.com/2011/06/02/montignac-diyetinin-incelikleri/
Kızlar kactane yumurta yiyebiliri günde ? Ben bu aralar boraz abartıyorum galiba 3 4 taneyyw fırlıyo gün icerisinde
merhabalar ben bu konuyu ara ara sürekli okuyorum ancak bir türlü yazmak nasip olmadı :2::2:
nesssiiilllll arastirdim kiznoodle biliyomusun? spaghetti gibi bir sey, tadida nerdeyse ayni, onun GI daha dusukmus
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar pazartesi gunu montignac yapicam, cuma ya kadar. 5 guncuk, bana katilmak isteyen yokmu?
Ve iste oldu aksam...
Öglen karnabahr, karlahana yemegi yedim, ve aksam yani tam 5 te enfes bir keskek (bugday+tavuk) yedimmmmmmmmm, böyle bir lezzet olamaz. Ama keske keskegi öglen yeseydim, sebzeyi aksam biraksaydim. Cünkü karnim cok sisti simdi
Kizlar ben bugün cok sisim. Yemeden sismek cok sinir bozucuUmarim yarina sönerim
Canim bol spor yapip enerji yakiyorsan, kolestrol riski azalir. Aksi takdirde 4ten fazla yeme bence.
Hosgeldin canim. Senin asagi yukari ayni kilolardayiz. ben 34 yas, 1,63 boy ve malesef 85 kiloIki hafta da cok iy vermissin, tebrik ederim . Aksam 5ten sonra yememe disinda özel bir sey uyguladin mi?
Noodle bizim bildigimiz sehriye ve o tipteki cubuk makarna degil mi? Ben öyle biliyorum :44:
o nedir arkadasim :26: Biraz bilgi paylasabilir misin, merak etimm
Selam arkadaslar, bunu daha once denemistim bir hafta yapmis birakmistim ama 1 kilo vermistim tabi birakinca geri almistim :) yani aksam yemegini hayatimizdan cikarmamiz sart.
Sizler gunduzleride diyetmi yapiorsunuz?
Kızllaaaarrrrrr SOS
İmdaaaaaat
Abim zorla nesquık yedirive bugunlük aldıgım kalori 979 :) haha
Kızlar ben beşten sonra yememe işini tam oturtamadm.işten geliyrm yemek yok.dünkü varsa canım bugün yaptığm taze yemeği istiyor.çok zorlanyrm ama yemeyince çok mutlu oluyorm. Ne yapmalıym?
aynen, hemde siyah kek gibi bişeymiş.. dene bakalım..Tatlişkom, glutensiz ekmeği bende duydum.. hiç öyle ordan burdan kazıklanma.. halk ekmek satan yerler siparişle getiriyormuş, hemde 75 kuruşmuş.. meraktan kendi bakkalımdam ben de istedim.. rahatsız birisi için getiriyorlarmış, ona söylerken bana da söyliycekti.. belki de gelmiştir bile.. çevrende yakın bir yer varsa onu dene istersen..
Nesilcan, süpermiş canım bu halk ekmek olayı. Dur ben bi sorayım 75 kuruş nerde 12,5 tl nerde???
Masallah diyim Zeyas iyi uyuyor ama bugun cok hasta doktor damla verdi sus pus butun gun ins aksama uyur:/
Nesil bende onceden kocis evden cikinca mezdeke zumba yapiodum smdi o enerjim yok nedense
bende artik yemeklerimi aksamdan yaparm bari gunduz bana da zor olmaz hem:)
Ben de yediklerimi paylasiyim pek ornek teskil etmese de:) bugun mamayi tamamen kesip emzirmeye basladgm icin gun icinde yedgmden cok kismandim.cunku emzirirken almamiz gerekenden az kalori alirsak anca vucudumuzun ihtiyacini karsiliyormus ve sute kalori kalmiyormus(
oglen
zeytinyagli lor peynirli eriste
2 adet kofte
1 kase salata
2 de yemistim smdide bir kupa sut yaninda 4 tane biskuvi
onceden olsa bir paketi yerdim smdi 4 tane kesti biskuvi tarcinli fistikli cay keyfinindi belki de tarcin dengeledicanim asiriderecede un helvasi cekiodu yapmamistim ay paketi bi actim ayni un helvasi gbi kokuyo
Kızlaaaaaarrrr, küçük bir başarı hikayesi paylaşiimmm..
Sabah: 2 yumurta + 2 tam buğday ince dilim ekmek
Öğlen: Küçük 1 kase yoğurt ve 15 - 20 tane fındık
Akşam: Light kapuska yemeğim (17,30 gibi yedim)
Patroncum dışarıdan gelirken hepimize halka tatlı almış, 2-3 saattir yanımda duruyo benimki..
herkes çatır çutur yedi.. ben yemedim..
2 lt. su içtim - 2 fincan yeşilçay - 1 fincan da sade şekersiz nescafe..
Nasıl sizce, yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum tatlişkolar..
umarım bundan sonra daha fazla yazabilirim
benim adım özge ayın 15 inden beri akşam 5 ten sonra ağzıma tek lokma sokmuyorum
ilk günler zorlandım ama şu anda inanılmaz rahat , huzurlu ve keyifli bir şekilde devam ediyorum...
arkadaşlarımızla akşamları çıktığımız yemeklerde bile etrafımda kebaplar uçuşurken salata yiyorum ve kendime bile hayret ediyorum
bu arada kendimden biraz bahsedeyim
ben 31 yaşındayım hamileliğimde 40 kilo alarakhayatımın en kilolu dönemine adım attım ne yazıkki kızım 4 yaşına girmek üzere ve ben artık çok ama çok sıkıldım
15 şubatta 91,6 ile başladığım serüvenime bugün itibari ile 86,8 ile devam ediyorum ve eski kiloma geleceğim anı iple çekiyorum eğer kendi aranızda yarışlar yapıyorsanız beni de dahil ederseniz aranıza alırsanız çok mutlu olurum ...
bol kilo vermeli günler diliyorum
Kızlaaaaaarrrr, küçük bir başarı hikayesi paylaşiimmm..
Sabah: 2 yumurta + 2 tam buğday ince dilim ekmek
Öğlen: Küçük 1 kase yoğurt ve 15 - 20 tane fındık
Akşam: Light kapuska yemeğim (17,30 gibi yedim)
Patroncum dışarıdan gelirken hepimize halka tatlı almış, 2-3 saattir yanımda duruyo benimki..
herkes çatır çutur yedi.. ben yemedim..
2 lt. su içtim - 2 fincan yeşilçay - 1 fincan da sade şekersiz nescafe..
Nasıl sizce, yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum tatlişkolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?