Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İyi aksamlar kizlar bende bugunki menmu yazayim
Sabah
Omlet, 1tatli kasig surme peynir, 20gr kepek ekmegi, 1 hindiba sekersiz cay
Ogle
Patlicankebabi, hindiba 100gr yogut
Aksam
Zeytinyagli kabak, 3 tane tavuk kanat ve yine 1hindiba
3lt su

Super olmus bence canim, afiyet olsun..

Kızlar sabah kahvaltıdan sonra 3 ceviz yedim ve çay:)) akşam 6 da az bulgurlu mercimekli çorba gibi bişi bi kase. Biraz yoğurt ve salata yedim günü kapattım
Az olmus gibi geldi ama iyi hissediyosan sorun yok..
Nesil, bu benim icin büyük basari olurdu herhalde, tebrik ediyorum nefis mücadeleni Onu hemen birine hediye et canim, nefsini daha fazla zorlama Of of ben duymak duydum ve canim cekti simdik
Yaa naaptim beeennn. Eve biraz once geldim.. Kudursum resmen.. Ve yenilgi.. 2 kurabiye, cok tatli degildi, ben onu nutellayla tatlandirdim, 3 cay kasigi gibi.. 2 cay bardagida tarcinli sut ictim.. Bunlari nefes bile almadan mutfakta ayakta yedim.. (((((( cok pisman olmadim ama yemesem iidi tabi...

canımmm naaaaptııın sende yarın eksilerde çıkıyomuşsun bide takılan kilon düşüyomuş ne güzel olurdu dimi

iyi akşamlar hepinize hanımlar
Bugün uzun süredir görmediğim insanlarla görüştüm ,herkes çok şaşırdı kiloma,inanamadılar :)))) tek tek sordular resmen ne yapıyorsun ,nasıl oldu bu iş diye,tek prensibim var akşam 5ten sonra yememek basit ,detaysız ama en etkili çözüm bu dedim.gerçekten harika bir his kızlar ,hiç yaşamamıştım bu durumu daha önce,farkedildiğini düşünmüyordum inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız da,bu yaz manken gibi dolaşıp herkesi şaşırtırız

Çok sevindim senin adına canım kendi adımada imrendim boyun kaç senin bide nezamandır diyettesin 15 kilo verdiğin yazıyo merak ettim

Betulinacim :) evet aslinda bendede durum ayni yani erken kLkinca 3 ogun oluyor zaten sadece one cekmis oluyoruz haklisin ama 2 gundur cikolatali seyler yiyom bu saatlerde dun findikli cikolata bugunde nutella kasikladim cay kasigiyla ama adet oncesi donemdeyim normalde inanmicaksiniz belki ama hic abur cubur yemem kirk yilin basidir yani oyle biskuvi aliim cikolatali gofret alim yiyim gibi adetlerim yoktur sadece zaman zaman regl oncesi cnm ceker ben daha cok makarnakoligim hatta beyaz ekmekde yemem bazen kendi tam bugdayim bitmis oluyo anca o zaman oda kahvaltida neden kilom var derseniz romatoit artrit ve polikistik over kortizon vs aldik iste yillardirda git gel bi turlu oturtamadim istedigim kiloyu eklem durumundan oturu hareketsiz bir yasamim var o yuzden aksamlari yememek leptin hormonuna firsat vermek sabahlari hafif uyanmak tam benlik :) moralimi bozmuorum bu regl sureci erken yemege alisma sureci olarak dusuncem 2 gun oldu ama durum ic acici degil :)

Nesill cok iyi fikir verdin bana( bnde aksam yemegimi 8 e dogru yedim sonra 9 da yine yedim makarna( smdide cay ve biskuvi( belki benm de tajilan kilom duser

Ah komşum yaaa çiğ köfte göndermiş bende 3 tanecik yedim dayanamadım(

aynen, hemde siyah kek gibi bişeymiş.. dene bakalım..

menu gayet guzel tatlım, daha ne olsun.. bende un helvası çok severim, bayadır da canım istiyor hemde..
bulursam affetmem.. :)))

Uff evet ya sanirim ctesi gunu un helvasi yiyiyor olicigimm sana da kapidan birakirim bi tabak

Kızlar açlıktan yemek düşününce ağzım sulanıyo benim
Nutellalar çiğköfteler kurabiyeler makarnalar sağolun kızlar sizin sayenizde nefsimi dahada iyi terbiye ediyorum valla.yazarken bile yutkunuyorum burda yaaaa

Kizlar birsey soracamkilo cizegesi yptim fakat profilimekopyalrken format uygundegil diyor tam olarak hangi satirlar yapistiriyorum nerden basliyor nerden bitiyor

Kizlar birsey soracamkilo cizegesi yptim fakat profilimekopyalrken format uygundegil diyor tam olarak hangi satirlar yapistiriyorum nerden basliyor nerden bitiyor

Canım bende öyle yapamamıştım uğraşmıştım baya.en alttaki kutucuktakini kopyala yapıştır yap o zaman oluyo

Arkadaslar tuvalet duzeni degisen yada ilk gunler tuvalete cikamayan oldumu? Bende oyle bi durum soz konusu da ya da adet oncesi durumdanmi bilemedim

Arkadaslar tuvalet duzeni degisen yada ilk gunler tuvalete cikamayan oldumu? Bende oyle bi durum soz konusu da ya da adet oncesi durumdanmi bilemedim

Aynı durum bendede var diyet yapanların genelindede olur ben elma krom ççayı içiorum gece yatmadan işe yarıyor bende tavsiye ederim

araizda yeniyide kilo bildirimi ne zamanyapiliyor acaba:26::26::26:

canımmm naaaaptııın sende yarın eksilerde çıkıyomuşsun bide takılan kilon düşüyomuş ne güzel olurdu dimi
Su an cok istedigim sey bu canimcim..
Harika bir his olduguna eminim.. Bana da dun bi musterim, diyet yaptigimi ogrenince kizdi, aa ihtiyaciniz yokk, niye gereksiz caninizi sıkıyosunuz diye, acayip hosuma gitti. Benim yuzum ince, yapimda kemikli biraz, pek gostermiyorum kilomu ama ben mutlu olmuyorum..
Canim ben reglimi yeni bitirdim, hala toparlanamadim, kesinlikle kilo verilmiyor, sadece almamaya calis, bi de aksam yememeye alistir kendini.. Bitince basla bence.. (
Nesill cok iyi fikir verdin bana( bnde aksam yemegimi 8 e dogru yedim sonra 9 da yine yedim makarna( smdide cay ve biskuvi( belki benm de tajilan kilom duser
Ayyy keske.. :))) bi umuttt..
Ah komşum yaaa çiğ köfte göndermiş bende 3 tanecik yedim dayanamadım(
Ohhh, afiyet olsun..
Uff evet ya sanirim ctesi gunu un helvasi yiyiyor olicigimm sana da kapidan birakirim bi tabak
Saol canim benim.. Afiyet seker olsun, kuzuya da sut olsun..
Sende kucuk bi kacamak yapsaydin keske, bu gece cohumuz rahat durmamisiz baksana..
Ahh ahh olmami, 3 gun oldu nerdeyse yaaa.. Cok sis hissediyorum kendimi.. Her seferinde bi umut, ama olmuyor..
(

ben geldim gezmeden . 1 küçük kase kısırla atlattım geceyi... onuda saat 8 gibi yedim .. ama geleli yarım saatır egzersiz yapıorum inş aldığım cal aynen iade olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…