Cumartesi günü tatlım
Kizlar kendimi odullendirip erken yattim.. Hepinize iyi geceler.. Cok cok opuldunuz.. Byeee.. :) sabah kaynatmaya dewam insallah.. :)
İyi geceler canim
Forumu okuyacak vaktim yok da 5 ten sonra yemeyerek sonuç aldınız mı ne kadar zamanda ne kadar gitti bilgi verebilir misiniz 5ten önce istediğim kadar yiyebiliyor muyum
Yaa naaptim beeennn. Eve biraz once geldim.. Kudursum resmen.. Ve yenilgi.. 2 kurabiye, cok tatli degildi, ben onu nutellayla tatlandirdim, 3 cay kasigi gibi.. 2 cay bardagida tarcinli sut ictim.. Bunlari nefes bile almadan mutfakta ayakta yedim..(((((( cok pisman olmadim ama yemesem iidi tabi...
Ben burda daha yeniyim ama daha once yaklasik 17 kikoyu besten once yemek yiyerek ekmegi sekeri azaltarak asiri kalorili yiyeceklri az tuketerek verdim
Alaca seninle nerdeyse ayni kilodayiz ve hedefimizde ortakTesekurler canim
tskler cnm ... dun baklava yedım ama 2 dılım
günaydınnnnnn
kahvaltı menüm : 2 bardak şekersiz çay, 5 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir. ekmek hiç yemedim canımda istemedi :)
Günaydın baby
Dün akşamı gayet güzel atlatmışsın tebriklerrr :13: Kahvaltın da oh miss, afiyet olsun. Yarın olsa da ben de yumurta yesem artık
Bugün 40 dk tenis oynadım 15 dakika da yüzdüm.Su ağrıyan kaslarıma iyi geldi.
Sabah 1 dilim ekmek bir küp taze kaşar 1 çay kaşığı nutella ,çay
öğlen karar vermedim
akşam karar vermedim
Semoş bahsettiğin dieti bir araştırayım sana arkadaş olabilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?