Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar kendimi odullendirip erken yattim.. Hepinize iyi geceler.. Cok cok opuldunuz.. Byeee.. :) sabah kaynatmaya dewam insallah.. :)

Cumartesi günü tatlım

Cumartesi olmsi guzel sevinim
Ben biraz once reglim yaklasmis ondan galiba bide cok erken yeme olayini bitirdim aclik hissi bastirinca 55 kalorilk yogurta bir armut dogradim yedim kotu oldu ama cok aciktim

Beni cevapsiz birakmayan herkese cooookkkkkk tesekkur ediyorum

Bugunluk bendeden de bu kadar yarin nutellasiz ve kacamaksizaz karbonhidratli bir gun diliorum 0

Forumu okuyacak vaktim yok da 5 ten sonra yemeyerek sonuç aldınız mı ne kadar zamanda ne kadar gitti bilgi verebilir misiniz 5ten önce istediğim kadar yiyebiliyor muyum

Ben burda daha yeniyim ama daha once yaklasik 17 kikoyu besten once yemek yiyerek ekmegi sekeri azaltarak asiri kalorili yiyeceklri az tuketerek verdim

Bu hepimizin basina gelebiliyor GErcekten pisman olmmak gerekiyor, cünkü pisman oldukca ben daha da sisiyorum. Umarsamiyinca bir bakiyorum zayiflamam da bir aksama olamyabiliyor. Umarim sna da sadece enrji olmustur

Ben burda daha yeniyim ama daha once yaklasik 17 kikoyu besten once yemek yiyerek ekmegi sekeri azaltarak asiri kalorili yiyeceklri az tuketerek verdim

Wavvv, tebrikler Ne kadar zamanda verdin

Bende geldım arkadaslar ıkı gundur basladm bakalım,aksam 6 dan sonra baslıgını okudum bıtırdım buraya yenı. Baslik acılmasına. Cok sevındım oylekı arkadas cokmus burda 86.6 ıle basladmmmmm....

günaydınnnnnn
kahvaltı menüm : 2 bardak şekersiz çay, 5 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir. ekmek hiç yemedim canımda istemedi :)

Kızlar günaydınnnn

Napmışsınız öyle dün akşam, muhabbet de kaçamaklar da gırla gitmiş Un kurabiyesi, nutella, çiğ köfte, nutellalı kurabiye,... Okuyunca sabah sabah ağzımın suları aktı valla Ama arkadaşınız yılmadan lahana çorbası içmeye devam ediyor

(İtiraf: Dün akşamdan itibaren lahanalar ağzımda büyümeye başladı )

günaydınnnnnn
kahvaltı menüm : 2 bardak şekersiz çay, 5 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir. ekmek hiç yemedim canımda istemedi :)

Günaydın baby

Dün akşamı gayet güzel atlatmışsın tebriklerrr :13: Kahvaltın da oh miss, afiyet olsun. Yarın olsa da ben de yumurta yesem artık

Günaydın baby

Dün akşamı gayet güzel atlatmışsın tebriklerrr :13: Kahvaltın da oh miss, afiyet olsun. Yarın olsa da ben de yumurta yesem artık

yalnız şunu farkettim önceki 3 akşam en son 6-7 gibi bırakıodum yeme işini ve sabaha 800 gr gidiodu.. ama sabah hemen tartıldım e 8 de kısırı yiyince 200 gr gitmiş sadece yani erken yemek gerçekten şart

Günaydın fikrimin ince gülleri,

okudum dün yazılanları maşallah muhabbetiniz daha da bol olsun oku oku bitmedi .Ama unutmayın (unutanlar var) burası diet yapanların yeri, çaba göstererek hem kendimizi hem diğerlerini motive etmeye çalışıyoruz.Diet yapmayıp kendini sıkmayıp yiyip içip gelip burada anlatmayın tempoyu düşürüyorsunuz

Çok kalabalıklaştık bu yüzden kişileri takip etmek zor oluyor kime ne yazacağını şaşırıyorsun kimse alınmasın siz yine de yazın,farzedin ki günlük tutuyoırsunuz.Sizin buraya yazmanız bile sizi diete bağlı tutacaktır...sizi daha sık ve uzun süreli gördüğümüzde daha fazla destek gördeüğünüzü farkedeceksiniz.

Bugün 40 dk tenis oynadım 15 dakika da yüzdüm.Su ağrıyan kaslarıma iyi geldi.

Sabah 1 dilim ekmek bir küp taze kaşar 1 çay kaşığı nutella ,çay

öğlen karar vermedim

akşam karar vermedim

Semoş bahsettiğin dieti bir araştırayım sana arkadaş olabilirim canım

günaydın kızlar
dün akşam biraz kuru fasulye yedim pilav ekmek yemedim
bu sabah 3 dilim kepek ekmek, peynir ve zeytin yedim.
buarada akşam geç eve geldiğim için kahvaltı kararı aldım.umarım işe yarar.

canm senin bebiş falan varmı?süper ya nasıl vakit buldun bu sporları yaptın tebrikler

Günaydın kızlaaaar. Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates yarım salatalık 5 zeytin 2 ceviz 1 dilim ekmekle kahvaltımı tamamladım. Ama sinüzitim tuttu yine fenalardayım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…