Günaydın kızlarrr..
Akşamki kaçamaklardan sonra biraz üzüldüm ama yapcak bişey yok.. arada olu diye kendimi yatıştımaya çalışıyorum..
Sabah evde ayak üstü atiştirdim, 1 dilim tam buğday ekmek, incecik kaşar, 2 çk. nutella..
Gelincede kahve içtim, gün içinde hafif takılcam, yoğut fındık filan, bakalım..
Ama lavaboya çıkamıyorum.. 3 gün oldu neredeyse.. Şu tohumlara bakcam bende galiba..(
Ya bide ben kuvvetli bir antibiyotiğe başladım, acaba omu çıldırttı beni, dün akşam 3.yü içtim..
Yan etkilerinden faydalanmayı umuyorum..((
Hoşgeldin canım, umarım hedef kşlona kısa zamanda ulaşırsın..
Tatlım, o acayip şeye çok bile dayandın sen.. umarım çabana değer..
Geçmiş olsun canımcım.. Kahvaltı güzel.. dewamıda güzel olur umarım..
Kuşum sen naaptın yaaa.. minicik minicik yiyon.. yarın listede hoş biyerlerde olcan sen heeeee...
Günaydinnnnnn kizlar, hekesin cumasi mubarek ve hayirlara vesile olsun
Antepischhh sanada gunaydin abla deme yeaaahhhh, ben daha güccugum
merhaba tittop, sende mi 5ten sonra bir sey yemiyorsun? :) basarilar dilerim
Alaca hosgeldin aramizaumarim diledigin kiloya inersin.
Berencim, hosgeldin aramizakahvaltin super ötesi olmus
ayyyy valla haaa dun herkes sapitmis anam, bende kacirdim dün. Hayri alamet degil bu
hahahalahana onun adi poyraz, bosuna lahana dememisler ona yaaniiiii
Günaydiiiinnnn canimmm, masallah masallah sen iyi gidiyosun bu hafta, beni sollicaksin yine
hahaha bencede biraz oyle oldu valentin, artik bende katilmak istiyorum diyenlere, listemiz dolu desekmi ki?
bende cogu yazilari takip edemiyorum...
Pazartesi baslicam ben montignaca, ay insallah valentinn sende baslasan, beraber yapariz daha kolay ve eglenceli olur
Ay semo bayılıyom sana yaaa
bende sana bayiliyorum cimcime
senin yas kacti, abla dedigine göre 15-16 falansin herhal
Kızlaarrr, sormuştum ama arada kaynadı galiba,
yüksek doz, ağır bir antibiyotik iştah açarmı sizce?
kızlar günaydın yine iyileşememiş bir durumdayım hastalık beni terketmiyor malesef
yemek olarak yazacak bisey yok 3 öğün çorba kısa ve net sabaha kilo bildirimi yaparım
ama 1 ayoldu tam ve 7 kilo verdim
bacağımdan 5 cm (57 cm)
kalçamdan 6 cm (98 cm)
kalça üstü mide 6 cm (80 cm)
belimden 6 cm (69cm)
gitti iyileşip birde tekrar sporuma başlayabilirsem süper olucak
umarım sonuçlar sizi daha cok gaza getirir ben sadece kilo bakmınızı tavsiye etmiyorum
ölçün kendinizi kilo degil sıkılık önemli
yarım kilo verirsin 2 cm incelirsin
1 kilo verirsin aynı ölçüde kalırsın
benim için önemli olan görüntü yani ölçüler sizde ölçerek kontrol altında tutun kendinizi
kahvaltı yerine bulguru kaynar suya atıp pişirip yeseniz Guleysa hımmmyanına da salata
17 mı desem:2:
canim ilkuc ayda14 kilo verdim dier uc aydada toplam 4kilo verdim malsef duzensiz beslee eysam tarzmla geri aldimWavvv, tebriklerNe kadar zamanda verdin
sanada basarilarAlaca seninle nerdeyse ayni kilodayiz ve hedefimizde ortak:13: BAsarilar arkadasim
Hosbulduk canimGünaydinnnnnn kizlar, hekesin cumasi mubarek ve hayirlara vesile olsun
Antepischhh sanada gunaydin abla deme yeaaahhhh, ben daha güccugum
merhaba tittop, sende mi 5ten sonra bir sey yemiyorsun? :) basarilar dilerim
Alaca hosgeldin aramizaumarim diledigin kiloya inersin.
Berencim, hosgeldin aramizakahvaltin super ötesi olmus
ayyyy valla haaa dun herkes sapitmis anam, bende kacirdim dün. Hayri alamet degil bu
hahahalahana onun adi poyraz, bosuna lahana dememisler ona yaaniiiii
Günaydiiiinnnn canimmm, masallah masallah sen iyi gidiyosun bu hafta, beni sollicaksin yine
hahaha bencede biraz oyle oldu valentin, artik bende katilmak istiyorum diyenlere, listemiz dolu desekmi ki?
bende cogu yazilari takip edemiyorum...
Pazartesi baslicam ben montignaca, ay insallah valentinn sende baslasan, beraber yapariz daha kolay ve eglenceli olur
17 mi, ayyy ne guzel, kiymetini bil antepisch, seneler cok cabuk geciyor valla.
Hoşgeldin canımm ben Mayıs'a kadar 57 e düşmek için uğraştığımdan yediklerime de dikkat ediyorum. Ben akşamları sadece bitki çayı içiyorum. Bu grubun faydasını çok göreceksin:)))
canimcim, antibiotigi neden yutuyorsun peki?
ben antibiotigin, bagirsaklardaki bazi bakterileri öldurdugunu biliyorum....
Kızlaarrr, sormuştum ama arada kaynadı galiba,
yüksek doz, ağır bir antibiyotik iştah açarmı sizce?
Canimcim, soyle.. 20lik Disim icin iciyorum.. Yaklasik 2 ay once 6 kutu ictim, gecmedi.. Bende yuh dedim biraktim.. Simdi yine artti biraz, cenemin altina kadar aciyo ve agzim tam kapanmiyo gibi oluyo.. Simdi o yuzden daha kuvvetlisine basladim. Yaninda probiyotikte aldim.. Cektirebilmek icin mecbur iccem.. Ama midem kaziniyo, hatta aciyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?