Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ama canım hic istemiyoooooo

Ay semo bayılıyom sana yaaa

Kızlaarrr, sormuştum ama arada kaynadı galiba,

yüksek doz, ağır bir antibiyotik iştah açarmı sizce?

canimcim, antibiotigi neden yutuyorsun peki?
ben antibiotigin, bagirsaklardaki bazi bakterileri öldurdugunu biliyorum....

deriiiiiiiiin masallah canim, toplamda 23 cm incelmissin
Allah sifa versin canim.

kahvaltı yerine bulguru kaynar suya atıp pişirip yeseniz Guleysa hımmm yanına da salata

valentinim, bak burda son sayfada cok guzel bilgiler var montignac ile ilgili.
orta kilo listeside var ona göz at istersen ;-) ben iyice gaza geldim, haftada ortalama 1 - 1.5 kilo veriyor montignac yapan kizlar
.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=236698&page=3679

Son düzenleme:
Ayy kizlar iki gundur giremiyorum muhtemeleb bi kac gun daha yogun olurum annemler burda da. Yarin kilo bildirimi yapicam ins. Her ne kadar veremesem de

Wavvv, tebrikler Ne kadar zamanda verdin
canim ilkuc ayda14 kilo verdim dier uc aydada toplam 4kilo verdim malsef duzensiz beslee eysam tarzmla geri aldim

Alaca seninle nerdeyse ayni kilodayiz ve hedefimizde ortak :13: BAsarilar arkadasim
sanada basarilar

Hosbulduk canim

Ögle yemegimide yedimmmmm doydum elhamdulillah.. Da öglen abartimmi ne balik attim firina iki tane yedim kucuk ama balik .. Yanina bi domates ve bi yuvka ekmegi :) sonrafa hafif bisey yerim marul salatasi yaparim heralde .. Baliga cöktüm cunkz kan grubumda kirmizi etten kacin diyooo

Hoşgeldin canımm ben Mayıs'a kadar 57 e düşmek için uğraştığımdan yediklerime de dikkat ediyorum. Ben akşamları sadece bitki çayı içiyorum. Bu grubun faydasını çok göreceksin:)))

hoşbulduk canım bende nisana kadar 60 a falan düşmeyi planlıyorum... inşallah düşersin sende düşeriz hepbirlikte herkes kurtulsun fazlalıklarını atsın artık

Zeas ve nesild cok gecmis olsun diliorum bu arada bende 3 gun oldu wc yok :) bende vajinal mantar cikti 2 gundur onla ugrasiorum
Bugun beslenme olayina gelince dun aksam annem spagetti yapmis ki ben asla kendisine hayir diemem makarnakolik oldugumu soylemistim ya :82: bende soyle yapim yemedim ve bana bir tabak ayirmalarini soyledim aksam yemedigim makarnami sabah yedim :) bunu daha oncede yapmistim aksam agir olacagini dusundugum ama sevdigim yiyecekleri ertesi gunun erken saatte tuketmek yani simdi kahve iciorum sekersiz tabi sanirim saat 3 gibi 2. Ogunumu yerim ogunler takla atti ama olsun tek yumurtadan mantarli omlet yapmayi planliorum 2 dilim tam bugday ekmegi bikacda zeytin tamamdir bugun simdilik cok kasamiorum regl oncesi malum bu yuzden kilo bildirimini regl sonrasi yapicam arkadaslar

Son düzenleme:
canimcim, antibiotigi neden yutuyorsun peki?
ben antibiotigin, bagirsaklardaki bazi bakterileri öldurdugunu biliyorum....

Canimcim, soyle.. 20lik Disim icin iciyorum.. Yaklasik 2 ay once 6 kutu ictim, gecmedi.. Bende yuh dedim biraktim.. Simdi yine artti biraz, cenemin altina kadar aciyo ve agzim tam kapanmiyo gibi oluyo.. Simdi o yuzden daha kuvvetlisine basladim. Yaninda probiyotikte aldim.. Cektirebilmek icin mecbur iccem.. Ama midem kaziniyo, hatta aciyo..

Nesilciğim ,genelde ağır dozajlı antibiyotik iştah açmaz iştah kapatır.Bir zamandır kilon sabit kaldı diye çok stres yapıyorsun o yüzden sinirden tatlılara gidiyor elin...Azıcık sabret ve bırakma kendini göreceksin gidecek onlar bak derin neredeyse 10 gün uğraştı 200 gr verdi kız....

Semo,hemen bakıyorum panpacığım pazartesi başlıyoruz di mi şeker?

kızlar hemen sabah ve öğle yemeğimi paylaşıyım

sabah kahvaltım:
2 bardak limonlu su
1 tane simit
1 bardak çay

öğle yemeğim:
1 tabak yayla çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
arada limonlu su ve bir bardak çay

iltihap mi oldu disin?
Umarim cabucak cektirip kurtulursun nesilcim, Allah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…