Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

zeyascığım çok geçmiş olsun canım Nesil sana da geçmiş olsun.çabucak atlatırsınız bu kötü günleri umarım.

Betül ,sıkma canını bazen az veriyoruz bazen çok..umutsuzluğa kapılmak yok

öğlen buğday çorbası içtim akşam da aynı çorbadan içmeyi planlıyorum..Bakalım yarın kimler en çok kiloları verdi.

Merhaba arkadaslar.cok canm sıkkın anlatamam..dun doktora gttgmzde kizim kilo almadgi icin mamayi birak emzrmeye devam et demsti smdide sut bitmis resmen ne yaosam ne yesem dolmuyo goguslerim bi de o yetmezmis gbi kizimn bogaznda balgam olmus daha 5 aylik bebek gorsenz nasil okuruyo nasil kusuyo ve en kotuusunude sabah yasadm tam bulask yikamak icin mutfaga gdiyodum kizimn besijte bogulup nefessiz kaldgni gordum ay Allah kimseye yasatmasn zor dondurduk nefesini gozler gitmisti.. Oyle bir kustuki eger mutfakta olsaydm asla ama asla duyamazdm ve sonucunu dusunmek bile istemiyorum.. Smdide uykusunda boguluyo habire kaldrip sirtina vuruyorum cok korkuyorum ins iyilesr bir an once istah sifir ama sut olsun diye mecvur yiyorum hic moralim yok belki giremem bikacgun kusura bakmayn arkadslar..gorusmek uzere..

zeyas canım çok geçmiş olsunn acil şifalar versin rabbim oğluşunaa..
valetin canım yazını okudum da çok doğru bi tespit yapmıisın bence burası harikaymış günlük tutmak gibi çok farklı ve buraya yazacağımı bildiğim için azalltttım yemeği felan cvp yazılmasada yada yazamasakta insan motive oluyor yinede süperr süperr

Teşekkür ederim canımcım.. Sana da çok geçmiş olsun.. 1 kez havuzdan kapmıştım, berbat bişey, çabuk geçer umarım..
Sabah makarna olayı iimiş, kendini frenleyip öteleyebilmekte çok iyi bişey bence..

Doğru diyosun, ne biliim yaaaa.. listede sonuncu olcam galiba.. yoğurt - fındık - elma yedim..
Afiyet olsun tatlım, çay yazdığına göre şekersiz denemedin gibi geldi bana.. şeker diil o zehir.. öyle düşün..

Tatlım çok geçmiş olsun, allah korusun.. Tekrar hastaneye götürmeni, hatta yatırmanı tavsiye ederim..
Çok yakın zamanda bir arkadaşımdan duydum.. Anlattığın gibi öksürük balgam kusma vs..
Hep yatırıyorlarmış bebekleri.. Kontrol altında kalsın, acil bişey olursa diye.. Allah korusun..
İhmal etme, gece de nöbette ol tatlım.. Boşver sen rejimi filan bu ara, bebişine bak güzel güzel..
Biz buralardayız..:13:

çok geçmiş olsun fzab sen boşver diyeti falan şimdi bebeğinin süte ihtiyacı var.hastayken sadece emmek istiyolar çünkü. bol bol incir ye canım bide benim sütümü tahin helvası çok artırıyor.sütün normale döndüğünde başlarsın tekrardan doktora mutlaka götür allah esirgesin yavrularımızı çokkk zor gerçekten allah dermansız dert vermesin kimseye

iltihap mi oldu disin?
Umarim cabucak cektirip kurtulursun nesilcim, Allah sifa versin.

Tatlişkom ben korkmam dişçiden ama bu dişimi çektirmeye çok korkuyorum..
Kökü bademciğime kadar iltihap yapıyo bazen, zonklayınca kolum uyuşuyo.. o şekil..
5 senedir filan uğraşıyorum ben bununla.. Çekilince çok ağrıycak gibi gelio..
Ama çaresiz bu kez çektiricem galiba.. :18:

ya şeyyy hımm aslında evet kalbin çok temiz canım yaa hemen anladınn şekerli içtiğimi şekersiz denedim ama içemedimm

EVET CANIM pazartesi basliyoruzzzz

5 senedir miiiiiiiiii, eehh 5 senedir niye cektirmedinki?
korkma yaa, bayiltsinlar seni, hic bir sey hissetmezsin

canım çok geçmiş olsun ben varya okadar iyi bilirim kii diş ağrısını hep çekmişimdir çünki en son 20 lik dişim apse yapmıştı 16 tane iğne yedim üstüne bir kutu antb. zar zor geçti apsesi hatta yüzümün yarısı tamamen şişmişti düşün halimi ben çok korkuyorum dişçiden ama daha önce 20 lik diş çektirdim şimdi aynı doktorum yok diye korkuyorum başkada iyi bir doktor bulamadım bence sen eğer dişçin varsa hemen çektir canım inan çok zor

kızlar bugün çok umutsuzum bitkinim... ve günlerdir delmediğim şeker yasağımı bugün deldimyediklerim şöyle bugünlük:
sabah: 1,5 yumurta yeşil zeytin bol yeşillik ve domates biraz peynir
ara:1 ayva(çok güzeldi sulu suluydu hepsini yedim bende) ve ayvadan sonra biraz uyumuşum kalktığımda resmen gözüm döndü tatlı diye.bide ben böyle sıkıntılı zamanlarda tatlıyı çok yerdim.mutfağa gittim 1 tane ülkerin sütlü şekerleri oluyo ya bayramlık olanlardan birtane yedim ve şeker yasağımı böylece delmiş oldum
öğleğluma ishal için pirinç lapası yapmıştım tadına bakmak için 2 çorba kaşığı kadar yoğurtlayıp yedim
bundan sonra bişey yemem heralde kızlar.kardeşim gelcek birazdan yardıma kızımla ona makarna yaparım ama kesinlikle ben yemeyeceğimçok sık giremeyebilirim iyi sohbetler akşam fazla kaçırmayın ok
çok teşekkürler canım. bende öyle yaparım bazen çok sevdiğim bişey varsa sabah yerim bence güzel bir yöntem.
akşamı çok hafif geçir melikemelek menülerin çok güzel tebrikler.geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim.

Benim dişimin yarısı var, diğer yarısı kayıp, bi ucuda içten kırık gibi, dışa doğru değil de içe doğru iltihap yapıyo..
önceki tedavide doktorum 2 tip çapraz antibiyotik verdi, 2 şer kutu sonunda teke düşürdü, 2-3 kutu daha içtim,
yine çekebileceği hale gelmemişti.. dewam dedi, ben korktum, fazlası mantar filan yapıyomuş diye..
Şimdi başladım bakalım yine.. bu kez kendim seçtim ilacımı, uğrıycam tekrar doktoruma..
çekildikten sonra çok ağrı yapıyo diye duymuştum, sende sonrasında oldumu böyle bişey?

pekalaaa akşamı inşallah hafif atlatıcamm

benimde üstte en arkada 20 lik dişim ve aynen yarısı kırıldı çürümüş hemen çünki hamile kalmayı düşünüyorum ama daha dişçiye gitömedim bile ya hamile olduğumda apse yaparsa eşim hep söylüyor gidelim diye ama iyi bi doktor yokk bildiğim
önceki dişimde sonrasında ağrı hiç olmmamıştı canım

Canim cok cok gecmis olsun. Ben de sana hemen hastaneye goturmeni tavsiye ederim. Acil sifalar diliorum

Kızlar bugün işler çok yoğun, fırsat bulamadım hiç. Öğlen yine lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Akşam menüm yine aynı olacak.

Az sonra eve giderken kahvaltılık alacam, çok mutluyum Yarın sabah ziyafet var soframda

Haftaya ben de Montinyakımsı takılacam, okuyup anladığım kadarıyla

Bebitolarim 3ten once yedim hala acikmadim cunku tek degil 2 yumurta kirdim :) ekmekde 2,5 dlime cikti. Tabi tam bugday ekmegi ama dilimleri biliosunuz buyuktur ve zeytin nerdeyse 10 tane yok yok 9 tane hehehehe ama erken bitti yemek faslim 5i bi yerde cayi ictim aksamlarida genelde limonlu melisa cayi demliorum bugunu 2 ogule kapamis odum

Aaaa 5kup ananasi gorunce aklima bisey geldi kizlar :) dr ayca kayadan duymussunuzdur belki kendisi adasim olur demistiki ananasin yanina proteinli bi besin alirsaniz yag yakici ozelligi oluyormus buradan yola cikarak bi zamanlar ananasin beni wc ye cikardigida aklima geldi tez zamanda almaliyim ben vejetaryenim o yuzden ananasin yanina yogurt yada peynir koyrim sizler tavuk falan seyedebilirsiniz ama bence sizde peynir yiyin hatta yogut bence daha iyi cnku oda gobek ve bel cevresindeki yaglari yakmada yardimci mantikli yani dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…