kızlar günaydın çok yorgun ve uykusuzum oğlum kusma ve ishal yuzunden hiç uyumadı.doktordan şimdi geldik o uyuyor ama ben uyuyamadım kalktım. uykusuzluk bana kilo aldırıyo desem inanırmısınız dün gece uyumayınca hiç dedim sabaha bayğa bir oynar tartı dedim ama tahminimden az fark vardı.geçmişe bakıyım geliyorum
Teşekkür ederim canımcım.. Sana da çok geçmiş olsun.. 1 kez havuzdan kapmıştım, berbat bişey, çabuk geçer umarım..Zeas ve nesild cok gecmis olsun diliorum bu arada bende 3 gun oldu wc yok :) bende vajinal mantar cikti 2 gundur onla ugrasiorum
Bugun beslenme olayina gelince dun aksam annem spagetti yapmis ki ben asla kendisine hayir diemem makarnakolik oldugumu soylemistim ya :82: bende soyle yapim yemedim ve bana bir tabak ayirmalarini soyledim aksam yemedigim makarnami sabah yedim :) bunu daha oncede yapmistim aksam agir olacagini dusundugum ama sevdigim yiyecekleri ertesi gunun erken saatte tuketmek yani simdi kahve iciorum sekersiz tabi sanirim saat 3 gibi 2. Ogunumu yerim ogunler takla atti ama olsun tek yumurtadan mantarli omlet yapmayi planliorum 2 dilim tam bugday ekmegi bikacda zeytin tamamdir bugun simdilik cok kasamiorum regl oncesi malum bu yuzden kilo bildirimini regl sonrasi yapicam arkadaslar
Doğru diyosun, ne biliim yaaaa.. listede sonuncu olcam galiba.. yoğurt - fındık - elma yedim..Nesilciğim ,genelde ağır dozajlı antibiyotik iştah açmaz iştah kapatır.Bir zamandır kilon sabit kaldı diye çok stres yapıyorsun o yüzden sinirden tatlılara gidiyor elin...Azıcık sabret ve bırakma kendini göreceksin gidecek onlar bak derin neredeyse 10 gün uğraştı 200 gr verdi kız....
Afiyet olsun tatlım, çay yazdığına göre şekersiz denemedin gibi geldi bana..kızlar hemen sabah ve öğle yemeğimi paylaşıyım
sabah kahvaltım:
2 bardak limonlu su
1 tane simit
1 bardak çay
öğle yemeğim:
1 tabak yayla çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
arada limonlu su ve bir bardak çay
Merhaba arkadaslar.cok canm sıkkın anlatamam..dun doktora gttgmzde kizim kilo almadgi icin mamayi birak emzrmeye devam et demsti smdide sut bitmis resmen ne yaosam ne yesem dolmuyo goguslerim bi de o yetmezmis gbi kizimn bogaznda balgam olmus daha 5 aylik bebek gorsenz nasil okuruyo nasil kusuyo ve en kotuusunude sabah yasadm tam bulask yikamak icin mutfaga gdiyodum kizimn besijte bogulup nefessiz kaldgni gordum ay Allah kimseye yasatmasn zor dondurduk nefesini gozler gitmisti.. Oyle bir kustuki eger mutfakta olsaydm asla ama asla duyamazdm ve sonucunu dusunmek bile istemiyorum.. Smdide uykusunda boguluyo habire kaldrip sirtina vuruyorum cok korkuyorum ins iyilesr bir an once istah sifir ama sut olsun diye mecvur yiyorum hic moralim yok belki giremem bikacgun kusura bakmayn arkadslar..gorusmek uzere..
Merhaba arkadaslar.cok canm sıkkın anlatamam..dun doktora gttgmzde kizim kilo almadgi icin mamayi birak emzrmeye devam et demsti smdide sut bitmis resmen ne yaosam ne yesem dolmuyo goguslerim bi de o yetmezmis gbi kizimn bogaznda balgam olmus daha 5 aylik bebek gorsenz nasil okuruyo nasil kusuyo ve en kotuusunude sabah yasadm tam bulask yikamak icin mutfaga gdiyodum kizimn besijte bogulup nefessiz kaldgni gordum ay Allah kimseye yasatmasn zor dondurduk nefesini gozler gitmisti.. Oyle bir kustuki eger mutfakta olsaydm asla ama asla duyamazdm ve sonucunu dusunmek bile istemiyorum.. Smdide uykusunda boguluyo habire kaldrip sirtina vuruyorum cok korkuyorum ins iyilesr bir an once istah sifir ama sut olsun diye mecvur yiyorum hic moralim yok belki giremem bikacgun kusura bakmayn arkadslar..gorusmek uzere..
Merhaba arkadaslar.cok canm sıkkın anlatamam..dun doktora gttgmzde kizim kilo almadgi icin mamayi birak emzrmeye devam et demsti smdide sut bitmis resmen ne yaosam ne yesem dolmuyo goguslerim bi de o yetmezmis gbi kizimn bogaznda balgam olmus daha 5 aylik bebek gorsenz nasil okuruyo nasil kusuyo ve en kotuusunude sabah yasadm tam bulask yikamak icin mutfaga gdiyodum kizimn besijte bogulup nefessiz kaldgni gordum ay Allah kimseye yasatmasn zor dondurduk nefesini gozler gitmisti.. Oyle bir kustuki eger mutfakta olsaydm asla ama asla duyamazdm ve sonucunu dusunmek bile istemiyorum.. Smdide uykusunda boguluyo habire kaldrip sirtina vuruyorum cok korkuyorum ins iyilesr bir an once istah sifir ama sut olsun diye mecvur yiyorum hic moralim yok belki giremem bikacgun kusura bakmayn arkadslar..gorusmek uzere..[/QUOTE
canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş meleğini inşallah tez amanda iyileşir .. birde süt olması için biz halaama kayısı kompostusu yapmıştık işe yaramıştı bayaa inşallahh bol bol süütün gelir yediğin herşey yarar sana
iltihap mi oldu disin?
Umarim cabucak cektirip kurtulursun nesilcim, Allah sifa versin.
Teşekkür ederim canımcım.. Sana da çok geçmiş olsun.. 1 kez havuzdan kapmıştım, berbat bişey, çabuk geçer umarım..
Sabah makarna olayı iimiş, kendini frenleyip öteleyebilmekte çok iyi bişey bence..
Doğru diyosun, ne biliim yaaaa.. listede sonuncu olcam galiba.. yoğurt - fındık - elma yedim..
Afiyet olsun tatlım, çay yazdığına göre şekersiz denemedin gibi geldi bana..şeker diil o zehir.. öyle düşün..
Nesilciğim ,genelde ağır dozajlı antibiyotik iştah açmaz iştah kapatır.Bir zamandır kilon sabit kaldı diye çok stres yapıyorsun o yüzden sinirden tatlılara gidiyor elin...Azıcık sabret ve bırakma kendini göreceksin gidecek onlar bak derin neredeyse 10 gün uğraştı 200 gr verdi kız....
Semo,hemen bakıyorum panpacığım pazartesi başlıyoruz di mi şeker?
Tatlişkom ben korkmam dişçiden ama bu dişimi çektirmeye çok korkuyorum..
Kökü bademciğime kadar iltihap yapıyo bazen, zonklayınca kolum uyuşuyo.. o şekil..
5 senedir filan uğraşıyorum ben bununla.. Çekilince çok ağrıycak gibi gelio..
Ama çaresiz bu kez çektiricem galiba.. :18:
Tatlişkom ben korkmam dişçiden ama bu dişimi çektirmeye çok korkuyorum..
Kökü bademciğime kadar iltihap yapıyo bazen, zonklayınca kolum uyuşuyo.. o şekil..
5 senedir filan uğraşıyorum ben bununla.. Çekilince çok ağrıycak gibi gelio..
Ama çaresiz bu kez çektiricem galiba.. :18:
çok teşekkürler canım. bende öyle yaparım bazen çok sevdiğim bişey varsa sabah yerim bence güzel bir yöntem.Zeas ve nesild cok gecmis olsun diliorum bu arada bende 3 gun oldu wc yok :) bende vajinal mantar cikti 2 gundur onla ugrasiorum
Bugun beslenme olayina gelince dun aksam annem spagetti yapmis ki ben asla kendisine hayir diemem makarnakolik oldugumu soylemistim ya :82: bende soyle yapim yemedim ve bana bir tabak ayirmalarini soyledim aksam yemedigim makarnami sabah yedim :) bunu daha oncede yapmistim aksam agir olacagini dusundugum ama sevdigim yiyecekleri ertesi gunun erken saatte tuketmek yani simdi kahve iciorum sekersiz tabi sanirim saat 3 gibi 2. Ogunumu yerim ogunler takla atti ama olsun tek yumurtadan mantarli omlet yapmayi planliorum 2 dilim tam bugday ekmegi bikacda zeytin tamamdir bugun simdilik cok kasamiorum regl oncesi malum bu yuzden kilo bildirimini regl sonrasi yapicam arkadaslar
akşamı çok hafif geçir melikemelek menülerin çok güzel tebrikler.geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim.kızlar hemen sabah ve öğle yemeğimi paylaşıyım
sabah kahvaltım:
2 bardak limonlu su
1 tane simit
1 bardak çay
öğle yemeğim:
1 tabak yayla çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
arada limonlu su ve bir bardak çay
canım çok geçmiş olsun ben varya okadar iyi bilirim kii diş ağrısını hep çekmişimdir çünki en son 20 lik dişim apse yapmıştı 16 tane iğne yedim üstüne bir kutu antb. zar zor geçti apsesi hatta yüzümün yarısı tamamen şişmişti düşün halimi ben çok korkuyorum dişçiden ama daha önce 20 lik diş çektirdim şimdi aynı doktorum yok diye korkuyorum başkada iyi bir doktor bulamadımbence sen eğer dişçin varsa hemen çektir canım inan çok zor
kızlar bugün çok umutsuzum bitkinim... ve günlerdir delmediğim şeker yasağımı bugün deldimyediklerim şöyle bugünlük:
sabah: 1,5 yumurta yeşil zeytin bol yeşillik ve domates biraz peynir
ara:1 ayva(çok güzeldi sulu suluydu hepsini yedim bende) ve ayvadan sonra biraz uyumuşum kalktığımda resmen gözüm döndü tatlı diye.bide ben böyle sıkıntılı zamanlarda tatlıyı çok yerdim.mutfağa gittim 1 tane ülkerin sütlü şekerleri oluyo ya bayramlık olanlardan birtane yedim ve şeker yasağımı böylece delmiş oldum
öğleğluma ishal için pirinç lapası yapmıştım tadına bakmak için 2 çorba kaşığı kadar yoğurtlayıp yedim
bundan sonra bişey yemem heralde kızlar.kardeşim gelcek birazdan yardıma kızımla ona makarna yaparım ama kesinlikle ben yemeyeceğimçok sık giremeyebilirim iyi sohbetler akşam fazla kaçırmayın ok
çok teşekkürler canım. bende öyle yaparım bazen çok sevdiğim bişey varsa sabah yerim bence güzel bir yöntem.
akşamı çok hafif geçir melikemelek menülerin çok güzel tebrikler.geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim.
Benim dişimin yarısı var, diğer yarısı kayıp, bi ucuda içten kırık gibi, dışa doğru değil de içe doğru iltihap yapıyo..
önceki tedavide doktorum 2 tip çapraz antibiyotik verdi, 2 şer kutu sonunda teke düşürdü, 2-3 kutu daha içtim,
yine çekebileceği hale gelmemişti.. dewam dedi, ben korktum, fazlası mantar filan yapıyomuş diye..
Şimdi başladım bakalım yine.. bu kez kendim seçtim ilacımı, uğrıycam tekrar doktoruma..
çekildikten sonra çok ağrı yapıyo diye duymuştum, sende sonrasında oldumu böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?