Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Enteresanmış gerçekten :44::44: Ben de selülite iyi geliyormuş diye almıştım. Haftaya proteinle yiyim bari

Nesilcim çok geçmiş olsun canım Benim de lise yıllarım 3-4 sene boyunca dişçide geçti. Ortodonti tedavisi görmüştüm. Korkmam ama fenalık geldi dişçiden. Bu aralar benim de gitmem lazım, 1 kırık dişim çekilip implant yapılacak, 1 tanesinin de kaplamasını yuttum o yenilenecek. Ama hiç gidesim yok valla...

FZAB sana ve kızına da çok geçmiş olsun tatlım Bu aralar sen kızınla ilgilen, diyete odaklanma. fıstık iyileşince yine buluşuruz burada

Zeyascım sana ve oğluşuna da çok geçmiş olsun hayatım Kendine dikkat et, sen herkese lazımsın

Enteresanmış gerçekten :44::44: Ben de selülite iyi geliyormuş diye almıştım. Haftaya proteinle yiyim bari

Valla yi benced :) bende yarinki alisverise ananas sokusturiim bari zaten aycacim kayacim aksam yataga ac girerseniz buyume hormonu yuksek eviyede calisir ve genclesirsiniz de diyo kilo vermenin yaninda ama ben daha 3 gundur ac hssetmedim kendimi yataga girdigimde demek gunduzleri cok abaniorumki acikmiorum tartidada fark yok su regl olupda biteydi eyiydi

Kizlar, ben sis bir dönem geciriyorum,belkide regl olmaya da yaklasmamin etkisi vardir.

Günün idare ederdi, bir avuc kadar kuru üzüm ve kayisi asirmami saymazsak

12 gibi; Bir bardak cayla yarim dilim kek yedim
4 gibi; yumurtali salamli salata+ ayran+ bir tabak keskek (bugday+tavuk). Ama dedigim gibi üzerine iki kayisi ve bir kac tane kuru üzüm yedim. Bunlar bile bende vicdan azabi yapiyor

Magara kapanmistir Simdiden sonra sadece su ve cay icerim insallah.

Malesef yarin ben de iddiali olanlardan degilim, tartinin gidisati onu gösteriyor Fakat eski kilomda hep asagi dogru gitmek te mutluluk verici

Canimcim, soyle.. 20lik Disim icin iciyorum.. Cektirebilmek icin mecbur iccem.. Ama midem kaziniyo, hatta aciyo..

Lütfen dikkat et, ac karina antibyotik kullanmamaya calis. Bol su ile icmeni tavsiye ederim. Canim bir de ada cayi icmeni tavsiye ederi ve bol bol sik sik ada cayi ile gargara yapmani. Faydasini göreceksin insallah.Ama antibyotik ile ada cayini berbaer tüketme !!!

Ve canim antibyotik istah kapamsi lazim hem de en cok sekere karsi Sen de nasil bilemiyorum :44:

Ayrica, malesef bu hafta listede sonuncuya oynayan aday cok Canim kilonuda takma, sen elinden geleni yapiyorsun, eminim yakinda tartida gercekleri aciga cikaracak

ya şeyyy hımm aslında evet kalbin çok temiz canım yaa hemen anladınn şekerli içtiğimi şekersiz denedim ama içemedimm

Canim sekeri yavas yavas caktirmadan azalt. Bir yil sonra cok daha az sekerli caydan zevk almaya alisacak damagin!! Ben de cok teketenlerdendim, iki üc yildir sekersiz tüketiyorum hamd olsun. Ama tatliyi cok severim, himmmm

Ve limonlu suyun faydasini muhakkak görürsün, hic olmadi kan icin cok faydali.

Poyraz ya hastayim azmine, masallah. Lahana ile herkes bu kadar muhabbet kuramaz Karisligini hakkiyla görüceksin arkadasim Ve sabah kahvaltinda afiyet olsun
su Montinyakımi ben de bir inceleyeyim, merk ettim ama vaktim olmadi ...

Deri cok haklisin, artik ben de ölcü alacagim. Tarti bir fark göstermesse bari vucut hatlarimiz bizi mutl eder. Cünkü gercekten bir sönme var göbegimde.. Ama biliyorum ki bu aksam askisi gibi yesem hemen siser

Seni de tebrik ederim, iyi inceldin

Omggg kizlarrr birinizin nazardi degdi galiba hahah :2: benimde gözüm döndü saat 3 te iki kase makarna ve salata yedim hadi onu gectim sinirlendim kizlar cik kötü oldu bu ama ben naptim ya 3 dane süt dilimi yedim la suan soktayim kendimde ne yaptigimi bilmiYorum oh my good yani deli olcam cok cok cok kötü bisey yaptim ben ya 800 gram gitmisdi geri aldirim yarin hepsini listenin sonuna disuvercem ay salak gibi daldim kendimden gectim piskolojim bozuldu allahim allahima noluyo banaaaaa özür dilerim size ihanet etms gibi hissetim kendimi ama su süt diilimine dayanamiyorum kac gündür disimi sktm sonunda iflas ettim ve abartim tü allah beni ne etmeye ya naptim ben 43: 43:

Selam kızlar akşam yemeğim bir tabak karnıbahar yemeği salata ve yoğurt. Bugün arada 3 ceviz 3 kuru incir yedim sonra incirin kalorisine baktım pişmanım:)

offffff Allah kimseye açlık hissi yaşatmasın doymuyorum yediklerimle ..ama mecburum işte az yemeye salata yedim bol limonlu .. bakalım yarın görücem ne kadar fark etmişim

tebrikler canım menün güzel ama yumurta yerken ekmeğe gerek yok bence sabah kahvaltısı dışında ekmek tüketmemeni tavsiye ederim sabahta makarna yemiştin karbonhidrat yükü olmuş bugün sanki
ya poyraz bende gelebilirmiyim kahvaltıya
iki kase makarna 3 adet süt dilimi hiç yakışmadı sana anteplim kaçgündür süperdin tartı günü öncesi olcak işmi bu şimdi he....
1 tane yeseydin bari

iyi aksamlar kizlar bugunki mnum
Sabah
Omlet yarim yumurta kadar
Bir tatlikasii krem peynir
20r kepek kmegi
Ceyek domates ceyrek salatalik
Sekersiz caygunun cizi ogleye dogru bir kuruvasan

Ogle
Bir tas mrcimek corba bir parca pide biraz tavuk haclama
Ara iki sekersiz aci kahve
Aksam
Bir tas corba
6 tane sus biber tursusu
3lt su[n/SIZE]

kızlar iyi akşamlar bende 5 dn sonra bişey yemicem öyle umuyorum :) tam 10 gündür diyet yapıyorum fark ediliyor azıcıkda olsa 3 gündürde 6 dan sonra yemiyorum artık 5 den sonra olsun dedim kendime bide yorumlarınızı okuyunca bir heves bir heves sormayın :)

Evet evet ufffffffff misafirlikteydim ye kiz ye oldu offfffffffffffffffffffffff 43 kendimi öldürsemmmi ya off ya

Kizlar merhabalar bayadir yazmadim annelik heyecani olsa gerek 😊 Kadindogum dr diyetisyen tavsiye etti hatta tavsiye degil gitmelisiniz dedi en fazla 8 kilo alalim dogum zamaninda dddi. Bakalim haftaya basliyorum diyetisyene bu arada 5 hafta 5 gunluk hamileyim 😇

Arkadaslar ne yazik ki aranizdan ayriliyorum bi sure paylasim yapamicak durumdaym malesef. Bosuna listeyi isgal etmiym ama aynen yaptiklarima dvm edicem.
Kendinize iyi bakim bol kilo vermeler diliyorum size :))

Merhaba.sadecce 17 den sonra yemeyerekmi 1 ayda 7 kilo verdiniz? Diyette uyguluyomusunuz?

Pazara gittim, bu haftaki sebzelerimi aldim, simdi oturmus dinleniyorum. Bu arada benim nefsim simdilik körelmis oturuyorum, bir bakayim dedim kim neler yapmis, neler asirmis, neler basarmis
Arkdaslar kacamaklarimizi paylastigimiz gibi, gün icindeki zaferlerimizi de paylasalim ki, denge olsun

Selam kızlar akşam yemeğim bir tabak karnıbahar yemeği salata ve yoğurt. Bugün arada 3 ceviz 3 kuru incir yedim sonra incirin kalorisine baktım pişmanım:)
Canim kuru incir, zengin bir lif kaynagi, yani metobolizmani calistirir, durmasini engeller ve ENERJI verir. Bence hic üzülme. Ben de bugün kuru kayisi ve üzüm yedim. Ben bu hafta karbonhidrat ve seker yememem gerektigi icin üzüldüm, ama nihayetinde bu yediklerimiz cok saglikli seyler

offffff Allah kimseye açlık hissi yaşatmasın doymuyorum yediklerimle ..ama mecburum işte az yemeye salata yedim bol limonlu .. bakalım yarın görücem ne kadar fark etmişim

ben hic aclik hissetmiyorum ya... Hatta midem mi kücüldü ne, ne zaman yesem sisiyorum Yediklerim de beni bir 5- 6 saat tutuyor :44: Az mi yiyorsun acaba , yoksa ben mi cook yiyorum

Hadi bakalim hayirlisi, bol motivasyon ve büyük bir zafer diliyorum sana

Zeyas buna delmek mi diyorsun , hahahaha Iyisin canim masallah ögelden sonrasiyla dayanabiliyor musun :44:

Canim zeyasin da dedigi gibi, yumurta ekmek yerine tok tutabilecek bir sey, sabah yersen bile öglen ve aksam yumurta yiyorsan, ekmek yememeni tavsiye ederim. Bir de bol yesillikle yersen, daha iyi doyarsin diye düsünüyorum

Merhaba.sadecce 17 den sonra yemeyerekmi 1 ayda 7 kilo verdiniz? Diyette uyguluyomusunuz?

Merhaba. ben tam iki haftadir burdayim. Ben de ilk geldigim de sadece 5ten sonra yenmiyecek diye düsünmüstüm, sonra baktim ki arkdaslar kus misali yiyorlar, ilk önce yapamyacagimi sandim, sonra ben de ayak uyduryum. Kisacasi burdaki arkadaslarin cogu belli bir diyet listesi uygulamiyor. Ara ara farkli diyet uyguladigimiz oluyor, mesela en bu hafta ekmek ve seker tüketmemeye calistim. Kisacasi zararli seylerden uzak durarak, bence az yiyerek ve tabi 5 te sonra yemiyerek kücülüyoruz, kücülmeye calisyoruz. Ve en önemlisi birbirimizi motive ederek ve birbirimize danisarak bir seyler yapiyoruz Ve aramizdan bazilari farkli spor etkinligi yapiyor- mesela ben yürüyüs yapiyorum.

Iste böyle, bir iki gün yediklerimiz göze az gelebilir, ama insan bir haftada alisiyor

bir hafta boyu çok dikkat ettim betul o yuzden üzüldüm.yoksa çok büyük bişey değil baktığında. öğlen pirinç beni bayağı tok tuttu akşam 1 kepçe tarhana çorbası içtimm canım.malum bebişi hasta gece uzun normal bir zaman olsaydı dururdum ama aç kalmayı çok seviyorum çünlkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…