Aaaa 5kup ananasi gorunce aklima bisey geldi kizlar :) dr ayca kayadan duymussunuzdur belki kendisi adasim olurdemistiki ananasin yanina proteinli bi besin alirsaniz yag yakici ozelligi oluyormus buradan yola cikarak bi zamanlar ananasin beni wc ye cikardigida aklima geldi tez zamanda almaliyim ben vejetaryenim o yuzden ananasin yanina yogurt yada peynir koyrim sizler tavuk falan seyedebilirsiniz ama bence sizde peynir yiyin hatta yogut bence daha iyi cnku oda gobek ve bel cevresindeki yaglari yakmada yardimci mantikli yani dimi :)
Enteresanmış gerçekten :44::44: Ben de selülite iyi geliyormuş diye almıştım. Haftaya proteinle yiyim bari
Canimcim, soyle.. 20lik Disim icin iciyorum.. Cektirebilmek icin mecbur iccem.. Ama midem kaziniyo, hatta aciyo..
ya şeyyy hımm aslında evet kalbin çok temiz canım yaa hemen anladınn şekerli içtiğimi şekersiz denedim ama içemedimm
Kızlar bugün işler çok yoğun, fırsat bulamadım hiç. Öğlen yine lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Akşam menüm yine aynı olacak.
Haftaya ben de Montinyakımsı takılacam, okuyup anladığım kadarıyla
kızlar günaydın yine iyileşememiş bir durumdayım hastalık beni terketmiyor malesef
yemek olarak yazacak bisey yok 3 öğün çorba kısa ve net sabaha kilo bildirimi yaparım
ama 1 ayoldu tam ve 7 kilo verdim
bacağımdan 5 cm (57 cm)
kalçamdan 6 cm (98 cm)
kalça üstü mide 6 cm (80 cm)
belimden 6 cm (69cm)
gitti iyileşip birde tekrar sporuma başlayabilirsem süper olucak
umarım sonuçlar sizi daha cok gaza getirir ben sadece kilo bakmınızı tavsiye etmiyorum
ölçün kendinizi kilo degil sıkılık önemli
yarım kilo verirsin 2 cm incelirsin
1 kilo verirsin aynı ölçüde kalırsın
benim için önemli olan görüntü yani ölçüler sizde ölçerek kontrol altında tutun kendinizi
tebrikler canım menün güzel ama yumurta yerken ekmeğe gerek yok bence sabah kahvaltısı dışında ekmek tüketmemeni tavsiye ederim sabahta makarna yemiştin karbonhidrat yükü olmuş bugün sankiBebitolarim 3ten once yedim hala acikmadim cunku tek degil 2 yumurta kirdim :) ekmekde 2,5 dlime cikti. Tabi tam bugday ekmegi ama dilimleri biliosunuz buyuktur ve zeytin nerdeyse 10 tane yok yok 9 tane hehehehe ama erken bitti yemek faslim 5i bi yerde cayi ictim aksamlarida genelde limonlu melisa cayi demliorum bugunu 2 ogule kapamis odum
ya poyraz bende gelebilirmiyim kahvaltıyaKızlar bugün işler çok yoğun, fırsat bulamadım hiç. Öğlen yine lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Akşam menüm yine aynı olacak.
Az sonra eve giderken kahvaltılık alacam, çok mutluyumYarın sabah ziyafet var soframda
Haftaya ben de Montinyakımsı takılacam, okuyup anladığım kadarıyla
Omggg kizlarrr birinizin nazardi degdi galiba hahah :2: benimde gözüm döndü saat 3 te iki kase makarna ve salata yedim hadi onu gectim sinirlendim kizlar cik kötü oldu bu ama ben naptim ya 3 dane süt dilimi yedim la suan soktayim kendimde ne yaptigimi bilmiYorum oh my good yani deli olcamcok cok cok kötü bisey yaptim ben ya 800 gram gitmisdi geri aldirim yarin hepsini listenin sonuna disuvercem ay salak gibi daldim kendimden gectim piskolojim bozuldu allahim allahima noluyo banaaaaa özür dilerim size ihanet etms gibi hissetim kendimi ama su süt diilimine dayanamiyorum kac gündür disimi sktm sonunda iflas ettim ve abartim tü allah beni ne etmeye ya naptim ben 43: 43:
tebrikler canım menün güzel ama yumurta yerken ekmeğe gerek yok bence sabah kahvaltısı dışında ekmek tüketmemeni tavsiye ederim sabahta makarna yemiştin karbonhidrat yükü olmuş bugün sanki
ya poyraz bende gelebilirmiyim kahvaltıya
iki kase makarna 3 adet süt dilimi hiç yakışmadı sana anteplim kaçgündür süperdin tartı günü öncesi olcak işmi bu şimdi he....
1 tane yeseydin bari
Merhaba.sadecce 17 den sonra yemeyerekmi 1 ayda 7 kilo verdiniz? Diyette uyguluyomusunuz?kızlar günaydın yine iyileşememiş bir durumdayım hastalık beni terketmiyor malesef
yemek olarak yazacak bisey yok 3 öğün çorba kısa ve net sabaha kilo bildirimi yaparım
ama 1 ayoldu tam ve 7 kilo verdim
bacağımdan 5 cm (57 cm)
kalçamdan 6 cm (98 cm)
kalça üstü mide 6 cm (80 cm)
belimden 6 cm (69cm)
gitti iyileşip birde tekrar sporuma başlayabilirsem süper olucak
umarım sonuçlar sizi daha cok gaza getirir ben sadece kilo bakmınızı tavsiye etmiyorum
ölçün kendinizi kilo degil sıkılık önemli
yarım kilo verirsin 2 cm incelirsin
1 kilo verirsin aynı ölçüde kalırsın
benim için önemli olan görüntü yani ölçüler sizde ölçerek kontrol altında tutun kendinizi
Canim kuru incir, zengin bir lif kaynagi, yani metobolizmani calistirir, durmasini engeller ve ENERJI verir. Bence hic üzülme. Ben de bugün kuru kayisi ve üzüm yedim. Ben bu hafta karbonhidrat ve seker yememem gerektigi icin üzüldüm, ama nihayetinde bu yediklerimiz cok saglikli seylerSelam kızlar akşam yemeğim bir tabak karnıbahar yemeği salata ve yoğurt. Bugün arada 3 ceviz 3 kuru incir yedim sonra incirin kalorisine baktım pişmanım:)
offffff Allah kimseye açlık hissi yaşatmasın doymuyorum yediklerimle ..ama mecburum işte az yemeye salata yedim bol limonlu .. bakalım yarın görücem ne kadar fark etmişim
Hadi bakalim hayirlisi, bol motivasyon ve büyük bir zafer diliyorum sanakızlar iyi akşamlar bende 5 dn sonra bişey yemicem öyle umuyorum :) tam 10 gündür diyet yapıyorum fark ediliyor azıcıkda olsa 3 gündürde 6 dan sonra yemiyorum artık 5 den sonra olsun dedim kendime bide yorumlarınızı okuyunca bir heves bir heves sormayın :)
kızlar bugün çok umutsuzum bitkinim... ve günlerdir delmediğim şeker yasağımı bugün deldimyediklerim şöyle bugünlük:
sabah: 1,5 yumurta yeşil zeytin bol yeşillik ve domates biraz peynir
ara:1 ayva(çok güzeldi sulu suluydu hepsini yedim bende) ve ayvadan sonra biraz uyumuşum kalktığımda resmen gözüm döndü tatlı diye.bide ben böyle sıkıntılı zamanlarda tatlıyı çok yerdim.mutfağa gittim 1 tane ülkerin sütlü şekerleri oluyo ya bayramlık olanlardan birtane yedim ve şeker yasağımı böylece delmiş oldum
öğleğluma ishal için pirinç lapası yapmıştım tadına bakmak için 2 çorba kaşığı kadar yoğurtlayıp yedim
bundan sonra bişey yemem heralde kızlar.kardeşim gelcek birazdan yardıma kızımla ona makarna yaparım ama kesinlikle ben yemeyeceğimçok sık giremeyebilirim iyi sohbetler akşam fazla kaçırmayın ok
Bebitolarim 3ten once yedim hala acikmadim cunku tek degil 2 yumurta kirdim :) ekmekde 2,5 dlime cikti. Tabi tam bugday ekmegi ama dilimleri biliosunuz buyuktur ve zeytin nerdeyse 10 tane yok yok 9 tane hehehehe ama erken bitti yemek faslim 5i bi yerde cayi ictim aksamlarida genelde limonlu melisa cayi demliorum bugunu 2 ogule kapamis odum
Valentin nereye yaaaBeni de listeden çıkarın kızlar...Umarım hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz.
Merhaba.sadecce 17 den sonra yemeyerekmi 1 ayda 7 kilo verdiniz? Diyette uyguluyomusunuz?
Beni de listeden çıkarın kızlar...Umarım hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz.
Pazara gittim, bu haftaki sebzelerimi aldim, simdi oturmus dinleniyorum. Bu arada benim nefsim simdilik körelmis oturuyorum, bir bakayim dedim kim neler yapmis, neler asirmis, neler basarmis
Arkdaslar kacamaklarimizi paylastigimiz gibi, gün icindeki zaferlerimizi de paylasalim ki, denge olsun
Zeyas buna delmek mi diyorsun , hahahahaIyisin canim masallah ögelden sonrasiyla dayanabiliyor musun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?