Beni de listeden çıkarın kızlar...Umarım hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz.
Aynen, ananasin yag yakici ozelligini bende duymustum.. denenebilir..Aaaa 5kup ananasi gorunce aklima bisey geldi kizlar :) dr ayca kayadan duymussunuzdur belki kendisi adasim olurdemistiki ananasin yanina proteinli bi besin alirsaniz yag yakici ozelligi oluyormus buradan yola cikarak bi zamanlar ananasin beni wc ye cikardigida aklima geldi tez zamanda almaliyim ben vejetaryenim o yuzden ananasin yanina yogurt yada peynir koyrim sizler tavuk falan seyedebilirsiniz ama bence sizde peynir yiyin hatta yogut bence daha iyi cnku oda gobek ve bel cevresindeki yaglari yakmada yardimci mantikli yani dimi :)
Git canim, ihmal etme.. bekledikce kotu oluyor..Nesilcim çok geçmiş olsun canımBenim de lise yıllarım 3-4 sene boyunca dişçide geçti. Ortodonti tedavisi görmüştüm. Korkmam ama fenalık geldi dişçiden. Bu aralar benim de gitmem lazım, 1 kırık dişim çekilip implant yapılacak, 1 tanesinin de kaplamasını yuttum o yenilenecek. Ama hiç gidesim yok valla...
Hey allam yaa, deli kiz.. naaptin sen yaa.. neyse bi gunden bisey olmaz kusum..Omggg kizlarrr birinizin nazardi degdi galiba hahah :2: benimde gözüm döndü saat 3 te iki kase makarna ve salata yedim hadi onu gectim sinirlendim kizlar cik kötü oldu bu ama ben naptim ya 3 dane süt dilimi yedim la suan soktayim kendimde ne yaptigimi bilmiYorum oh my good yani deli olcamcok cok cok kötü bisey yaptim ben ya 800 gram gitmisdi geri aldirim yarin hepsini listenin sonuna disuvercem ay salak gibi daldim kendimden gectim piskolojim bozuldu allahim allahima noluyo banaaaaa özür dilerim size ihanet etms gibi hissetim kendimi ama su süt diilimine dayanamiyorum kac gündür disimi sktm sonunda iflas ettim ve abartim tü allah beni ne etmeye ya naptim ben 43: 43:
Ya sen cok az yiyosun zaten.. o kadari da lazim bence.. hem bagirsaklarini calistirir belki..Selam kızlar akşam yemeğim bir tabak karnıbahar yemeği salata ve yoğurt. Bugün arada 3 ceviz 3 kuru incir yedim sonra incirin kalorisine baktım pişmanım:)
Guzel farklar gorecegine eminim canim..offffff Allah kimseye açlık hissi yaşatmasın doymuyorum yediklerimle ..ama mecburum işte az yemeye salata yedim bol limonlu .. bakalım yarın görücem ne kadar fark etmişim
Hadi bakalim.. umarim kisa zamanda hedef kilona ulasirsin..kızlar iyi akşamlar bende 5 dn sonra bişey yemicem öyle umuyorum :) tam 10 gündür diyet yapıyorum fark ediliyor azıcıkda olsa 3 gündürde 6 dan sonra yemiyorum artık 5 den sonra olsun dedim kendime bide yorumlarınızı okuyunca bir heves bir heves sormayın :)
Caniiimm, allah tamamina erdirsin.. ne guzel.. diyetisyen fikri super bence..Kizlar merhabalar bayadir yazmadim annelik heyecani olsa gerek 😊 Kadindogum dr diyetisyen tavsiye etti hatta tavsiye degil gitmelisiniz dedi en fazla 8 kilo alalim dogum zamaninda dddi. Bakalim haftaya basliyorum diyetisyene bu arada 5 hafta 5 gunluk hamileyim 😇
Hayirdir tatllim yaaa, noolduki?Arkadaslar ne yazik ki aranizdan ayriliyorum bi sure paylasim yapamicak durumdaym malesef. Bosuna listeyi isgal etmiym ama aynen yaptiklarima dvm edicem.
Kendinize iyi bakim bol kilo vermeler diliyorum size :))
Beni de listeden çıkarın kızlar...Umarım hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz.
kızlar saat 8 de spor yapmaya başladım önce 20 dk lık zumba ardından 27 dk lık jıllıan sırf sıze yazmak için açtım neti yoksa bayılıyorum hemen dinlenmem lazım öpüorum hepinizi
teşekkür ederim kızlar İNŞALLAHH başarırız hiçte gelmez o kilolar bidaha :)
Aynen, ananasin yag yakici ozelligini bende duymustum.. denenebilir..
Git canim, ihmal etme.. bekledikce kotu oluyor..
Hey allam yaa, deli kiz.. naaptin sen yaa.. neyse bi gunden bisey olmaz kusum..
Ya sen cok az yiyosun zaten.. o kadari da lazim bence.. hem bagirsaklarini calistirir belki..
Guzel farklar gorecegine eminim canim..
Hadi bakalim.. umarim kisa zamanda hedef kilona ulasirsin..
Caniiimm, allah tamamina erdirsin.. ne guzel.. diyetisyen fikri super bence..
Hayirdir tatllim yaaa, noolduki?
Valentin, nereye yaaaa.. nooldu tatlim..
Kizlar gunaydin, umarim dogru bir sekilde girebilmisimdir. evde internet yok ve ilk kez cepten girip yaziyorun buraya. kizlar 68 i gordum acayip mutluyum. Lahana cok baymisti ama etkisini gordum. belki gidenlerin hepsi odemdir ama olsun beni acayip motive etti. guzel bir kahvaltiyi hak ettim demi kizlar ... bu arada valentine noldu ya? Ne guzel gidiyoduk hep beraber...
kızlar ben ne kadar dikkat etmeye çalışsamda az az kilo veriyorum. Yani haftada 600 gram 500 gram filan acaba lahana suyunun faydası olur mu içenler faydasını görenler yazabilir mi; Haftada en az 1 kilo vermek istiyorum
canım lahanayı bilmiyorm iki gün denemeye kalktım üçüncü gün bozmak zorunda kaldım bronşit olmuşum o yüzden bi faydasını görmedim. ben çok zor kilo verebilen biriyim ama 6 gün boyunca piriç lapası yedim sarımsak çayını da kullandım vee sonuç mükemmel 6 günde 5 kilo verdim.
Canım sen zaten 57 kilosun.. Vücuttaki fazla kilo miktarına göre fazla fazla verilir.. 15 günde 1 kilo versen şükredicen sen.. çok normal.. Hızlı dğil kalıcı olması önemli..kızlar ben ne kadar dikkat etmeye çalışsamda az az kilo veriyorum. Yani haftada 600 gram 500 gram filan acaba lahana suyunun faydası olur mu içenler faydasını görenler yazabilir mi; Haftada en az 1 kilo vermek istiyorum
Nisancım, küçük bi öneride bulunucam, zayıflama ürünlerinden özellikle bahsetmememizi rica ediyorum, bu yüzden kapanmış sayfalar gördüm.. Dağılırız sonra, emeğimize yazık bence.. Tekrar aynı motivasyonu bulmak zor olur..canım lahanayı bilmiyorm iki gün denemeye kalktım üçüncü gün bozmak zorunda kaldım bronşit olmuşum o yüzden bi faydasını görmedim. ben çok zor kilo verebilen biriyim ama 6 gün boyunca piriç lapası yedim sarımsak çayını da kullandım vee sonuç mükemmel 6 günde 5 kilo verdim.
Canım sen zaten 57 kilosun.. Vücuttaki fazla kilo miktarına göre fazla fazla verilir.. 15 günde 1 kilo versen şükredicen sen.. çok normal.. Hızlı dğil kalıcı olması önemli..
canım kiloma göre normal mi diyorsun bende şu 1/2 haftada 5 kilo verdim diyenlere imreniyorum nasıl oluyor öyle kolay veriyorlar anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?