Beni de listeden çıkarın kızlar...Umarım hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz.
Kizlar merhabalar bayadir yazmadim annelik heyecani olsa gerek 😊 Kadindogum dr diyetisyen tavsiye etti hatta tavsiye degil gitmelisiniz dedi en fazla 8 kilo alalim dogum zamaninda dddi. Bakalim haftaya basliyorum diyetisyene bu arada 5 hafta 5 gunluk hamileyim 😇
tebrikler derin kaç kilo kaldı vermen gereken
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.ben bugün yediklerimi yazmıcam çünkü resmen 1 haftanın acısını çıkarttım..:26: bide oğlumda hasta ya kızlar bugün yine hastanedeydik birazda süt olsun diye yedim ama kendimi süpper hissediyorumçünkü beeennn bu haaaftaaaa 1200 kg verdiiiimmm oleyyyyy kızlar pazartesi pirinç lapasına başlamayı düşünüyorum bana katılmak isteyen varmı
Antepli seni tebrik etmeyi unutmusun, tebrikler canim. -, - dir arkadasim
bende arada paylaşım yapıyorum tek aktivitrem yüryüş günde 10 bin adım atıyorum 300 calori falan yakıyorumdur nisan 15 te benim 55 kilo olmam lazım yine iddaya girdik nisan 15 te 55 kilo olursam biriciğimmm adımı koluna dövme yapıck ve bütün dolabımı yeniliycek idda gereği eğer veremezsem 1 sene boyunca trip kabul etmiyo çok trip yaparımda ben
Burdan derin arkadaşa sesleniyorum nasıl verdin o kadar kiloyu ne yedin ne içtin benim acil bu konumu abonelik yapayım :))
5ten sonra hiçbir şey yemedim
hiçbir zaman kaçamak yapmadım 1aydır tatlı çikolata makarna pilav kahvaltı dışında kesinlikle ekmek yemedim
günlük kalorim 800 kaloriyi geçmedi bazen çok çok altında bile kaldı bugünkü yediklerimide yazdım biraz önce
birazda hastayım ö yüzden yiyemiyorum geneli bu
1 ayda harika bir ,lerleme tebrik ederimmmm
Benim spor. Yaparken önüme koydugum bi pantolon vardı 36 beden .. Bu 4 haftam olacak .. Ben nasıl oldu anlamıyorum ama ilk sığmıyordum ama bugun öyle aklıma geldi bi demeym dedim ve baktım ki icin sıgdım gercekten sizinde sayenızde oldu .. Cok mutluyum be devam edicem yaza kadar en az 65 ı görmek istiyorum .. Hayırlısıyla inşallah sagolun hepinizden allah razı olsun
listede yanlış görmediysem kilon 87,5 bu kiloyla nasıl 36 beden girdin sen merak ettim boyun kaç anteplim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?