Tamam canim yarismak bnada uyar yarisa varim sen neler yapiyon uyguladigin ozel birsey varmiAlaca, cilginliga son! Hadi bakalim ilk kim 75 olacak, var misin yarisa
Arkadas baska kimler 80 küsür??????????????????
Slm bendimde senin gibi reglimin ikinci gunu dn ondan fazla kacirdim hafta ici yapabilirsem protein agirlikli beslenecem dun asiri karbonhitrat yuklendim depo ful doldu anlayacagin oda tartiya kotu yansidi bide gec yemem dahada kotu olduGunaydin kizlaaarrrr
Basaranlari fark goremesede pes etmeyenleri okudukca motive oluorum supersiniz :)
Dun malesef aksam 7 de yedim 2 kepce mercimek corbasi ve bol salata ama corbayi kivamli severim die bayaa bi kivamli tutmusum heheheh catladim resmen saat 22.30 gibide erkenden yattim surekli uykulara doyamiorum 2 gundur regl oldugum icin sanirim ama idrarimin rengi acildi renksiz yani sabahda sanki daha hafiftim ufaktan adet sisligim inio heralde aksam gec saat olmamak kaydiyla saat siniri koymicim kendime son ogunumude boyle sebze corba salata gibi hafif tutmayi dusunuorum sabah ilk ogun serbest :) en son 7,8 gibi yiyip yinede kilo veren varmi aranizda? Bi zamanlar bi arkadasim 8 kilo vermisti 2 ayda banada aksam 8den sonra hicbisey yeme gunduz istedigini ye derdi
Dun yazmayi unutmusum ya bgn yazdim sonunda 58 i gördüm :) ve artik iyice alistim gun boyu aclik hissetmyrm arada hamur isi yiyorum ama az bise nefsimi doyurck kadar bi 57 gitsem hemen gidip pizza yicem ödül olarak çok ozldm cnku :)) bugün sabahtan 1.5 kepek ekmeği 1 yumurta bi ince dilim peynir ve 3 dilim domates ile cay ictim
Tamam canim yarismak bnada uyar yarisa varim sen neler yapiyon uyguladigin ozel birsey varmi
Selamem aleykuum :)
Bugunki kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşil cay
1 bardak sütlü tarcın :) bu sabah 3 haftam doldu bu arada daha vermişim 86.8 olu erdim gari
Tebrik ederim arkadasimVe pizzaaaaaaaaaa ben de 75 olunca yicem
Ben neler yapyorum;
3 haftalik lahan kürü yapiyorum (http://www.profsaracoglu.com/saglikli-zayiflama.xhtm) Sali günü ikinci 7 günüm biticek ve üc gün ara verip ücüncü 7 günümü yapacagim insallah. Bunun etkisini görenler varmis, ama ben böyle dikkatli yemekle zaten verecegimi verecektim diye düsünüyorum. YAni bana aaaaaaaaaaaaaaadedirttiren bir etkisi kesinlikle yok. Sifasini diliyorum artik
Bunun disinda 5ten sonra yemiyorum. Sabahi kuvvetli ögelden sonrayi hafif gecirmeye calisyrum, ama bazen yinede ögleden sonra bulgur yedigim oluyor.
Genel olarak yasaklarim: Tatli, makarna, pirinc, ögleden sonra ekmek (sadece tam bugday yiyorum zaten)!, 5ten sonra yemek,
Yapmaya özen gösterdiklerim: bol su, günde en az bir maden suyu, dünden beri lipton 10 karisimli bitki cayi, yogurt, yumurta, et, sebze, yesillik yemeye özen gösteriyorum.
Lahana kürüm bitince, ya sarmisakli caya yada bal sirke kürüne baslamayi düsünüyorum!
Böyle, simdilik aklima gelenler bunlar :26:
Aleykumselam anteplimMenün güzelmis tatlim, lütfen disini sik, seninle benim vermemiz gereken cok kilomuz var
Tebrik ederim arkadasimVe pizzaaaaaaaaaa ben de 75 olunca yicem
Ben neler yapyorum;
3 haftalik lahan kürü yapiyorum (http://www.profsaracoglu.com/saglikli-zayiflama.xhtm) Sali günü ikinci 7 günüm biticek ve üc gün ara verip ücüncü 7 günümü yapacagim insallah. Bunun etkisini görenler varmis, ama ben böyle dikkatli yemekle zaten verecegimi verecektim diye düsünüyorum. YAni bana aaaaaaaaaaaaaaadedirttiren bir etkisi kesinlikle yok. Sifasini diliyorum artik
Bunun disinda 5ten sonra yemiyorum. Sabahi kuvvetli ögelden sonrayi hafif gecirmeye calisyrum, ama bazen yinede ögleden sonra bulgur yedigim oluyor.
Genel olarak yasaklarim: Tatli, makarna, pirinc, ögleden sonra ekmek (sadece tam bugday yiyorum zaten)!, 5ten sonra yemek,
Yapmaya özen gösterdiklerim: bol su, günde en az bir maden suyu, dünden beri lipton 10 karisimli bitki cayi, yogurt, yumurta, et, sebze, yesillik yemeye özen gösteriyorum.
Lahana kürüm bitince, ya sarmisakli caya yada bal sirke kürüne baslamayi düsünüyorum!
Böyle, simdilik aklima gelenler bunlar :26:
Aleykumselam anteplimMenün güzelmis tatlim, lütfen disini sik, seninle benim vermemiz gereken cok kilomuz var
Canım bende tam olarak bilmiyorum nisanyağmuru yapmış daha önce semoda yapmştı bize bilgi versinler
Kızları tebrikler herkese
Semocum canım ben haftaya diyetisyene başlıyorum burada sizlerle de paylaşmak istiyorum bilgileri. Beni tekrar listeye alır mısın sizlerle çok motive oluyorum biliyorsun 8 kilodan fazla almamam lazım 9 ay boyunca. Olur mu canım ekler misin tekrar.
Beni de listeden çıkarın kızlar...Umarım hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz.
Tatlişkom.. hep merak ediyodum ben seni, yazmadığın günlerde özellikle.. tekrar aramızda olmana çok sevindim.. :)Günaydın herkese,
Sabah kahvaltım: 2 küçük domates, 2 küçük salatalık, yağsız beyaz peynir ve miniminnacık taze kaşlar, 5 zeytin, 1 dilim kepekli tost ekmeği kızartılmış ve 1 bardak Sütçü kahve.
Saol tatlım.. acı yiyemem ben ama gözümü kapatıp yoğurtlu deneyebilirim.. Tuz hiç mi konmayacak acaba.. tuza hiç düşkün değilim ama,ben şu şekilde yapıyordum kızlar 1 çay bardağı pirinçe 3 su bardağı su katıp pişiriyordum üzerine bol bol pul biber atıyordum çok acı oluyordu (normlde acı yiyemem ama acının metebolizmayı hızlandırdığını duymuştum o yüzden bende bol acılı yiyordum) ve üzerini kaplayacak kadar yoğut ekleyip öyle yiyordum. günde iki defa yiyordum saat:11.00 ve 16.00 da. lapayı yemeden 1 saat önce de zayıflama çayı içiyordum ve günde de 2-3 litrede su. sınırsız çay ve kahve şekersiz olarak.
Tatlım en zoru akşam kendine hakim olabilmek.. tebrik ediyorum.. bu arada sarı leblebi çok çok çooookk acıkınca 5-10 tane yiyince, bi de küçük kahve, iyi geliyor.. tavsiye ederim..harkeseee günaydın.. ben hafta sonu sanırım ölçüyü biraz fazla kçırdım. dün gün vardı pastlar börekler tatlılar falan gözüm döndü resmenama yinede 17.00 den sonra hiç birşey yemedim iki gün boyunca su dışında da birşey içmedim. 100 gram vermişim 68.8 olmuşum bu sabah. bugünde lapay başlyacağım bakalım hafta sonu kaç olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?