Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

süper yaa ,sizi örnek alacağım artık ben de :)))

evet 1 ayda 7 kiloverdim akşam 5 ten sonra yemek yemedim ve gün içinde 800 kaloriyi geçemedim düşük kalorili beslendim
Tesekkurler kizlar cvplar icin.bende yaklasik 1 haftadir 1000 cal gecmeden dikkat ederek vermeye basladim.bu basligida gorunce mantikli geldi birkac gundur 17 civari kapatiyorum günü.suan 68 im.hedefim oncelikle 59.9 sonra 55 insallah.acelem yok haftada ort 0.5-1 kg arasi yeter bana.gr gr da olsun gitsinde artik.haftaya bende katilirim listeye

Helloooo
Kimsenin sesi cikmiyor hafta sonu

Bugün aclik hissediyorum, 4 gibi cigköte yememe ragmen Bu da güzel bir sey. Umarim yarin veya en gec pazartesi günü 83lüleri görürüm

Helloooo
Kimsenin sesi cikmiyor hafta sonu

Bugün aclik hissediyorum, 4 gibi cigköte yememe ragmen Bu da güzel bir sey. Umarim yarin veya en gec pazartesi günü 83lüleri görürüm

inşallah ,açlık hissetmeyi metabolizmanın daha hızlı çalışması olarak yorumluyoruz değil mi :))

meraba kızlarbende katıldım aranızaa :))
ben 64 kıloda 165 boyundayım.salı gunu basladım dıyete. hedef 56 . doğadanın 7otlu cayını ıcyorum ve besten sonra hıc bırsey yemıyorum. hadı bakalım sonuclar nasıl olacak :)))

Son düzenleme:
Tatliskolar, yogun bir gun gecirdim, hala da oyle aslinda.. Birazdan yatili misafirlerim gelecek.. Sadece biraz once yazdiklarinizi okuyabildim.. Tek tek yazmiim ddm.. Cok iyi hissediyorum bugun, pek bi kilo veremedim bu hafta ama dewami guzel gelecek, inaniyorum.. Gunduz ayar kacar diye sabah pek bisey yememistim.. Iyi yapmisim, saat 15 gibi karnibahar ve borek yedim.. Sonra baska bisey yemedim.. Oluyorum suan acliktan.. Sari leblebi atistiriyorum, midem bulandi artik..

Yeni katilanlar, sizler de hosgeldiniz.. Pazartesi yine zimba gibi dewam edicez insallah.. Hepinize iyi geceler.. Opuldunuz bebeler.. :)

ben bu ha hafta 2 gun evdeydim, cok dikkat edemedim. ve dun misafirim vardi... ama onumuzdeki hafta icin iddaliyimmm.
hepinizi tebrik ederim kizlar.[/QUOTE]

Kızları tebrikler herkese özellikle de semocum, gsyk ve nesile
Semocum canım ben haftaya diyetisyene başlıyorum burada sizlerle de paylaşmak istiyorum bilgileri. Beni tekrar listeye alır mısın sizlerle çok motive oluyorum biliyorsun 8 kilodan fazla almamam lazım 9 ay boyunca. Olur mu canım ekler misin tekrar.

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bugün sabah tartida 83.8 ciktimmmmmmmmmmmmmmmmm Ilk defa oluyor böyle bir sicrama Ay sevincimi anlatamam DÜn bunu cok dilemistim, hem de cokkkkkk. Cünkü pazartesinden beri tüm hafta hep 84.5 cikmistim. En son dün 84.4 cikinca, cok üzülmüstüm, yani nerdeyse gecen pazartesinden beri sadece 100 grm vermisim gibi. AY umarim bu hafta cumartesiye kadar 83.00000 i görürüm .

Simdi laha suyumu ictim, ve ailecek söyle güzel bir kahvalti yapacagim. Ögleden sonra, yogurt ve bir elma yemeyi düsünüyorum.

Hepinize mutlu kutlu bir pazar diliyorum

günaydın poyraz... haftasonu diye kimsecikler yok

Sada günaydin canim, evet hafta sonlari pek bir kimse olmuyor

HEpinize gunaydinlar
Dun yaptigim yeme cilginigindan sonra sabah kendime geldim
Kaltida 40gr kepek ekegi
Omlet yaim yumurta kadar
1kk beyaz peynir
4 zeytin
Yarim domates
Sekersiz cay ile kapatim yalniz bugun oglede kavalti gibi gecer

HEpinize gunaydinlar
Dun yaptigim yeme cilginigindan sonra sabah kendime geldim
Kaltida 40gr kepek ekegi, Omlet yaim yumurta kadar, 1kk beyaz peynir, 4 zeytin, Yarim domates
Sekersiz cay ile kapatim yalniz bugun oglede kavalti gibi gecer

Alaca, cilginliga son! Hadi bakalim ilk kim 75 olacak, var misin yarisa

Arkadas baska kimler 80 küsür??????????????????

Dun yazmayi unutmusum ya bgn yazdim sonunda 58 i gördüm :) ve artik iyice alistim gun boyu aclik hissetmyrm arada hamur isi yiyorum ama az bise nefsimi doyurck kadar bi 57 gitsem hemen gidip pizza yicem ödül olarak çok ozldm cnku :)) bugün sabahtan 1.5 kepek ekmeği 1 yumurta bi ince dilim peynir ve 3 dilim domates ile cay ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…