Oleyyyy semo cum çok teşekkürler süper motive oldum ya iyiki varsınız canları
Poyraz, Ericaa ve Zeyas başta olmak üzere, hepimize tebrikler kuzular..
Maşallah bize emi..
Günaydınlaaaar, iyi haftalar hatunlar..
Öyle yorgunum, öyle yorgunumki anlatamam.. P.tesi halim, akşama kadar sürer..
Kızlar ben çok abartmadım haftasonu, gelenler gidenler, menüler değişiyo tabi ama, çok ta yemedim, geçte yemedim..
Sabah 2 ince küçük dilim tam bugday ekmeğine b.peynir ve 2 ince dilim salamlı bir sandviç yedim.. 1 çay bardağı da süt içip öyle çıktım evden.
öğlen yoğurt yerim sanırım.. akşamda eve gidince, 19 gibi olur sanırım, sadece tavuk ızgara yemeyi düşünüyorum..
Yarın yumurta olayına giriim diyorum tekrar bakalım.. en çok öyle doyuyodum, tekrar deniycem..
hemde dün akşam haberlerde vardı bu konu, sabahları peynirli, maydonozlu yumurta yendiğinde, o gün 400 kalori eksik alınıyormuş..
1 saat yuksek tempo yuruyuşe denk geliyormuş, ve yaklaşık 1 hamburger ve patates kızartması yememiş gibi oluyomuş..
1 haftada da 1 kilo gibi fark ediyormuş..
Tatlişkom.. hep merak ediyodum ben seni, yazmadığın günlerde özellikle.. tekrar aramızda olmana çok sevindim.. :)
Saol tatlım.. acı yiyemem ben ama gözümü kapatıp yoğurtlu deneyebilirim.. Tuz hiç mi konmayacak acaba.. tuza hiç düşkün değilim ama,
sütlaç yaparkenden biliyorum galiba o pirincin halini..
Tatlım en zoru akşam kendine hakim olabilmek.. tebrik ediyorum.. bu arada sarı leblebi çok çok çooookk acıkınca 5-10 tane yiyince, bi de küçük kahve, iyi geliyor.. tavsiye ederim..
Ben bu hafta azicik cokmu iddaliyim nehdüello yapmak isteyen yigitler ciksin meydana güreselim Zeyas? :)
şimdide dayanamadım kızlar sütle bi adet çikolata yedimama buraya girip okuyunca utandım kendimden ya bu hafta içi birdaha yemeyeceğime size söz veriyorum....
ne oluuuur beni motive edin tekrardan yardım pleaseeeeeee
Bugun altinci gunum ilk gunler regl olayindan oturu abarti yiyodum ama dun 3 te yedim aksamda kuccuk bi kase tuzlu fistik yidim bgun acim ama cnm hiicccc bisey yemek istemiyo
SEMOOO..
Kuzummm.. ben senin sözünü dinledim.. ara verdim jillian a.. ağrılarım geçti. naapim, başlasammı tekrar? ne dersin..
Sabah 2 ince küçük dilim tam bugday ekmeğine b.peynir ve 2 ince dilim salamlı bir sandviç yedim..
sabah: bugday veya tam tahilli ekmek yemek serbest, zeytin, peynir, yesillik yumurta.
ara: cok acikirsan meyve veya sut. (ama mecbur degil)
oglen: et, balik, tavuk, corba, salata, sabah yumurta yenmediyse öglen yenebilir (yogurt her ögun yenmesi tavsiye ediliyor)
ara: cok aciktiysan meyve veya sut (ama mecbur degil)
aksam: balik, tavuk, corba, salata, sebze yemegi, az haslanmis spagetti. (öglene göre biraz daha az yenmeli)
* bu anlattigim diyetin, birinci evresi, 1 ila 3 ay arasi suruyor. Dilegin kiloya varana kadar. (bence cok saglikli ve zor degil!!! )
*sonrada yavas yavas karbonhidtrat ekleyebiliyorsun öglene ve aksama, asama asama... kilo dengelemesi yapiyorsun.
yavas yavas karbonhidrat ekleyerek. kilo sabit kaldigi muddetce, o yedigin karbonhidratta kaliyorsun. (kilo kontrolu oluyor)
Ve gunde 1.5 bucuk - 2 litre su
Kızlarrr günaydınlarrr
Gününüz güzel geçsin
p.tesi normal canımcım, uyku düzeni kaçıyor.. ev işi yorgunluğu filan.. dert etme bugün..Kızlar öğle menüm şöyleydi: 2 kepçe şehriyeli kaşarlı domates çorbası, 1 dolu tabak buz gibi limonlu pırasa, 1 dilim kızarmış beyaz ekmek ve yemeğin üstüne de 1 çk tahin-pekmezAkşam bişey yememeyi planlıyorum. Eliptik yapıp üstüne 4-5 parça ananas yerim en fazla Kilom cumartesiden beri sabit kaldı
Aynen tatlım, ağrılarım geçti.. bu gün bakıcam bişeyler.. biraz önce leslieye de göz attım, eğlenceli görünüyor.. :))Merhaba arkadaslar
Üc gün aradan sonra bugün yürüyüsüme yine basladim. Bir saat yürüdüm, sonra sehriyeli yogurt corbami ictim ve evden ciktim. Simdi geldim, resmen sofra yerine ayakt atistirdim. Yarim elma, yarim portakal, 20 gr. cikolota, 10 tane yer fistigi, iki lokma peynir+yesil sogan... Sonraaaaaaaaaaa DUR betül, yeter artik dedimZannedersem regl dönemim yaklasitigi icin, tatli cekiyor canim. Umarim kendime hakim olabiliriim. Yani dünden beri idare eder pozisyondayim, pek basarili degilim galiba
Nesil, isinma ve özellikle soguma hareketleri yapmiyorsan hamlarsin. Aksi takdirde acisi bu kadar sürer diye düsnüyorum. Ben yürüsün sonunda esneme ve soguma hareketleri yapmazsam, sonraki gün cok agriyor her yerim
Bir de canim artik kahvalti yapman güzel, metobolizmanin daha iyi calsiacagini düsünüyorum.
Kizlar .. Regl sancisina ne iyi gelir ben yeerimden kalkamadim ya cok kötü oldumhic bisey hazirlayamyrum da bugun yerimde duramiyn sancidan mecbur bugun biseyler olcak ama besten sonra yemem .. Afff cok kötü oldum .. Uykum fln hep dagildu .. Bide bisey faha sorcam neden kilo verilmiyo regl döneminde ?
Kuşum şehriyeli yoğurt çorbanın tarifini istiyorum, kulağa hoş geliyor.. bilmiyorum ben.. yayla gibi bişeymi oluyo acaba..
yaylanında yapılışını bilmem, yazman lazım..
Bi de ben kahvaltı yapmaya başladığımdan beri kilo veremedim hiç.. bikaç gün daha deneyip 2-2,5 öğüne düşcem yine galiba..
Kizlar .. Regl sancisina ne iyi gelir ben yeerimden kalkamadim ya cok kötü oldumhic bisey hazirlayamyrum da bugun yerimde duramiyn sancidan mecbur bugun biseyler olcak ama besten sonra yemem .. Afff cok kötü oldum .. Uykum fln hep dagildu .. Bide bisey faha sorcam neden kilo verilmiyo regl döneminde ?
Yok hayir .. Bozmam daÇok geçmiş olsun canımEn güzeli ılık bir duş ve bir ağrı kesici almak bence, başka da aklıma bişey gelmiyor. Kilo verilip verilmediğini bilmiyorum ama vücut çok ödem yaptığından insan veremiyor gibi hissedebilir. Sakın o şişliğe aldanıp diyetini bozma
Oyyyy.. yazık sanaaaa.. çok mu fena olmuş benim anteplimmmm...
Ben her zaman kötü olmam ama olduğu zaman uzanırım, karnıma sıcak su torbası koyarım, üzerime de polar.. misler gibi yatcan kuzum..
Ben ağrı kesici içmiyorum, adeti kesiyor.. yarım kalmış gibi gelio bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?