Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

normalde bende hiç acı yiyemem canım ama yoğurtla bi şekilde yemeye çalışıyorum yerkende neredeyse yarım litre suyu bitiyorum acı yüzünden...

Kızlar öğle menüm şöyleydi: 2 kepçe şehriyeli kaşarlı domates çorbası, 1 dolu tabak buz gibi limonlu pırasa, 1 dilim kızarmış beyaz ekmek ve yemeğin üstüne de 1 çk tahin-pekmez Akşam bişey yememeyi planlıyorum. Eliptik yapıp üstüne 4-5 parça ananas yerim en fazla Kilom cumartesiden beri sabit kaldı

Merhaba arkadaslar
Üc gün aradan sonra bugün yürüyüsüme yine basladim. Bir saat yürüdüm, sonra sehriyeli yogurt corbami ictim ve evden ciktim. Simdi geldim, resmen sofra yerine ayakt atistirdim. Yarim elma, yarim portakal, 20 gr. cikolota, 10 tane yer fistigi, iki lokma peynir+yesil sogan... Sonraaaaaaaaaaa DUR betül, yeter artik dedim Zannedersem regl dönemim yaklasitigi icin, tatli cekiyor canim. Umarim kendime hakim olabiliriim. Yani dünden beri idare eder pozisyondayim, pek basarili degilim galiba

Ben bu hafta azicik cokmu iddaliyim neh düello yapmak isteyen yigitler ciksin meydana güreselim Zeyas? :)

ben varim Semocum ilk üce girmek istiyorum bu hafta

şimdide dayanamadım kızlar sütle bi adet çikolata yedim ama buraya girip okuyunca utandım kendimden ya bu hafta içi birdaha yemeyeceğime size söz veriyorum....
ne oluuuur beni motive edin tekrardan yardım pleaseeeeeee

Zeyascim, bu saatte yedigin kücük bir cikolatadan bir seycik olmaz insallah. Bol su icmek tatli istahimizi kesebilir belki, ben simdi bol bol icecegim

Bugun altinci gunum ilk gunler regl olayindan oturu abarti yiyodum ama dun 3 te yedim aksamda kuccuk bi kase tuzlu fistik yidim bgun acim ama cnm hiicccc bisey yemek istemiyo

Ben artik aclik cekmiyorum, ama istahim yerinde.. IStahinin kapanmasi büyük nimet, masallah

Nesil, isinma ve özellikle soguma hareketleri yapmiyorsan hamlarsin. Aksi takdirde acisi bu kadar sürer diye düsnüyorum. Ben yürüsün sonunda esneme ve soguma hareketleri yapmazsam, sonraki gün cok agriyor her yerim

Bir de canim artik kahvalti yapman güzel, metobolizmanin daha iyi calsiacagini düsünüyorum.

Semo, ben de en cok bu diyetle verebiliyorum ve bildigim en mantikli diyet türü. Iste bol bol balik alabilsek cok daha süperrrrrrr olacak

Kızlarrr günaydınlarrr

Gününüz güzel geçsin

Poyraz tebriklerrrr canim, 2,400 süper bir rakam

Poyraz tebriklerrrr canim, 2,400 süper bir rakam [/QUOTE]

Betulina sağol canım 3 öğün lahana etkisini gösterdi... Darısı hepimize inşallah

Kızzzllaaaarrrr, bakın ne buldummm..

Arkadaşlardan biri bahsetmişti sayfada.. doğru yoldayız diye.. izlemenizi tavsiye edrim..
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=819IUJaPhHc

p.tesi normal canımcım, uyku düzeni kaçıyor.. ev işi yorgunluğu filan.. dert etme bugün..

Aynen tatlım, ağrılarım geçti.. bu gün bakıcam bişeyler.. biraz önce leslieye de göz attım, eğlenceli görünüyor.. :))

Kuşum şehriyeli yoğurt çorbanın tarifini istiyorum, kulağa hoş geliyor.. bilmiyorum ben.. yayla gibi bişeymi oluyo acaba..
yaylanında yapılışını bilmem, yazman lazım..
Bi de ben kahvaltı yapmaya başladığımdan beri kilo veremedim hiç.. bikaç gün daha deneyip 2-2,5 öğüne düşcem yine galiba..

Kizlar .. Regl sancisina ne iyi gelir ben yeerimden kalkamadim ya cok kötü oldum hic bisey hazirlayamyrum da bugun yerimde duramiyn sancidan mecbur bugun biseyler olcak ama besten sonra yemem .. Afff cok kötü oldum .. Uykum fln hep dagildu .. Bide bisey faha sorcam neden kilo verilmiyo regl döneminde ?

Nesil: yesillik yemeden olmaz, yesillik ne kadar saglikli ve vitamin dolu. yesilligi ekle menüye, yok oyle sevmiyorum.
ip al atla canim, cok eglenceli oluyor :) Hemde cok terletiyor.

Betul: tamam betu$$$$$, ben bugun basladim o yazdigim diyete, ismi montignac diyeti canim eger arastirmak istersen bi göz at, burda oyle bir topik var zaten. Ben ordan okudum

ben birincilige yarisicam bu hafta, insallah basaririm
ben hirs yapmadikca zayiflayamiyorum oldugum yerde sayiyorum

Bugunku menummmm:

sabah (elma sirkemi ictim) 2 haslanmis yumurta
ara: 1 elma
oglen: salata ve yarim ton baligi
ara: 12tane badem, yesil cay.
aksam: (elma sirkemi icerim) havuc corbasi, salata ve yogurt yicem.

gün boyu 1,5 litre su ve yatmadan elma sirkemi icerim.

Son düzenleme:
Kuşum şehriyeli yoğurt çorbanın tarifini istiyorum, kulağa hoş geliyor.. bilmiyorum ben.. yayla gibi bişeymi oluyo acaba..
yaylanında yapılışını bilmem, yazman lazım..
Bi de ben kahvaltı yapmaya başladığımdan beri kilo veremedim hiç.. bikaç gün daha deneyip 2-2,5 öğüne düşcem yine galiba..[/QUOTE]

Nesilcim ben şöyle yapıyorum canım: Tencereye 2-3 yk süzme yoğurt, 2-3 yk normal yoğurt, 1 yk un, 1 yumurta ve 1 sb su koyup iyice karıştırıyorum. Sonra ateşe koyup kaynayana kadar karıştırıyorum, ki hem yoğurt kesilmesin hem de un topaklanmasın. Kaynayınca içine 1 kahve fincanı arpa şehriye, 1 et suyu tableti, biraz kekik atıyorum ve kıvamını ayarlayarak kaynar su ekliyorum. Şehriyeler yumuşayana kadar arada bir yine çorbayı karıştırıyorum, yoksa dibine yapışıyor. En son üzerine tereyağı, kırmızı biber, karabiber, nane yakıp üzerine döküyorum. Ha bide evde varsa 1-2 avuç haşlanmış nohut atıyorum, çok yakışıyor.

Not: 1-Normalde yoğurt çorbasına pirinç atıyorlar, ama pirinç durunca daha da şişiyor ve lapa gibi oluyor. O yüzden ben de şahsen arpa şehriyeyi daha çok seviyorum. 2-Yoğurdun tamamını ister süzme, ister normalden kullanabilirsin. Güzel bir süzme yoğurttan tek başına yapınca süper oluyor. Ama markettekiler daha tatlımsı olduğumdan biraz ekşilik versin diye normal yoğurtla karıştırıyorum ben.

Afiyet olsun tatlım

Çok geçmiş olsun canım En güzeli ılık bir duş ve bir ağrı kesici almak bence, başka da aklıma bişey gelmiyor. Kilo verilip verilmediğini bilmiyorum ama vücut çok ödem yaptığından insan veremiyor gibi hissedebilir. Sakın o şişliğe aldanıp diyetini bozma

Nesilcim ben şöyle yapıyorum canım: Tencereye 2-3 yk süzme yoğurt, 2-3 yk normal yoğurt, 1 yk un, 1 yumurta ve 1 sb su koyup iyice karıştırıyorum. Sonra ateşe koyup kaynayana kadar karıştırıyorum, ki hem yoğurt kesilmesin hem de un topaklanmasın. Kaynayınca içine 1 kahve fincanı arpa şehriye, 1 et suyu tableti, biraz kekik atıyorum ve kıvamını ayarlayarak kaynar su ekliyorum. Şehriyeler yumuşayana kadar arada bir yine çorbayı karıştırıyorum, yoksa dibine yapışıyor. En son üzerine tereyağı, kırmızı biber, karabiber, nane yakıp üzerine döküyorum. Ha bide evde varsa 1-2 avuç haşlanmış nohut atıyorum, çok yakışıyor.

Not: 1-Normalde yoğurt çorbasına pirinç atıyorlar, ama pirinç durunca daha da şişiyor ve lapa gibi oluyor. O yüzden ben de şahsen arpa şehriyeyi daha çok seviyorum. 2-Yoğurdun tamamını ister süzme, ister normalden kullanabilirsin. Güzel bir süzme yoğurttan tek başına yapınca süper oluyor. Ama markettekiler daha tatlımsı olduğumdan biraz ekşilik versin diye normal yoğurtla karıştırıyorum ben.

Afiyet olsun tatlım [/QUOTE]

nim nim niimmmm.... mantı gibi filan olur bu yawww... deneyebilirim..

nim nim niimmmm.... mantı gibi filan olur bu yawww... deneyebilirim.. [/QUOTE]

Aynen canım, yoğurt ve nane ikilisi mantıyı çağrıştırıyor. Hatta Hataylılar bu çorbanın içine içli köftenin daha küçüğünü yapıp atıyorlar, en son pişme aşamasında. Ben de ona bayılıyorummmm

Oyyyy.. yazık sanaaaa.. çok mu fena olmuş benim anteplimmmm...

Ben her zaman kötü olmam ama olduğu zaman uzanırım, karnıma sıcak su torbası koyarım, üzerime de polar.. misler gibi yatcan kuzum..

Ben ağrı kesici içmiyorum, adeti kesiyor.. yarım kalmış gibi gelio bana..

Yok hayir .. Bozmam da
Annem pizza faln yapti ondan yedim .. Mecbur kalmasam yemezdim özür diletim kavhaltida yapmadim sabah 8 di sadece bi dilim ekmek ve bi yaprak marul oda zorla yedirdi bana bsey yemicem daha agri kesici attim simdi insallah gecer

[/QUOTE]Aynen canım, yoğurt ve nane ikilisi mantıyı çağrıştırıyor. Hatta Hataylılar bu çorbanın içine içli köftenin daha küçüğünü yapıp atıyorlar, en son pişme aşamasında. Ben de ona bayılıyorummmm [/QUOTE]

imrendim heeee.. deli.. ne biçim anlatıyosun.. :) akşama iş çıkarttın bana şimdi..

bende öyle yapiyorum suan uzaniym kalkamiyom zaten yerimden ama mecbur attim bitane cunku dayanilmaz bi agri oldu .. Ilk defa byle oldum aff

ay ben bygün çok yedim o sebepyen yemeği 15.40 da kestim sabah greyfurt suyu okulda olduğum için nugget sandiviç eve geldim baya bi mercimekli köfte yedim bu saatten sonrası sadece su :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…