ay ben bygün çok yedim o sebepyen yemeği 15.40 da kestim sabah greyfurt suyu okulda olduğum için nugget sandiviç eve geldim baya bi mercimekli köfte yedim bu saatten sonrası sadece su :))
gerçekten abartmışsın canım.. bence çok fazla su da içme.. mercimekler iyice şişmesin.. hazmını hızlandırıcı bişeyler tavsiye ederim..
Ayy listelere gel baciiimmmmm :) valla tebrik ve takdir ediorum sizi peki ne ettim
Sabah tavada zeytinyagina 1 yimirta kirdim 1.5 dilim tam bugday ekmeeynen yedim sonra saat 3e dogru beyaz peynir domates ve marul yapraandan olusan bi sandvic yaptim oo cok iyi dediginizi duyar gibiyim ama bence sonunuda okuyun anam sandvicim tazecik ekmekten yarim ekmekti :) yanina bikac zeytin ve bi bardak zero eh yemek olayim dolayisiyla kapandi belki birazdan bir elmayla 1 kivi yerim cok sigara iciorum c vitamini acisindan kivi bagirsaklarimi calistirsin dierektende elma zaten normalde meyveyle cok aram yoktur en cok yedigim meyve elmadir o da kucuk bi tane kabuguyla kivi olayina yeni giristim
Bisey daha sorayim canlar size simdi ben vejiyim ya et yemiorum soya sutu iciorum arada bu soya sutunu duzenli icenlerde gobek yagi olmuormus ayrica protein deposu bisuru faydalari var tabi simdi saymiimde dusuk kalorilide oldugunu varsayarsak yatmadan bikac saat once icsem olarmiki dersini? Ha bide kk da gormustum meme buyutuomus :) bnmkilerde elma formunda zaten bakarsin az daha ele gelirler
kızlar az önce marul ve bir küçük tabak tavuk haşlama yedim bugün kendimi hiç beğenmedim yarına bomba gibi geliyorum
anteplim çok geçmiş olsun benimki de yaklaştı öhö öhöööö:18::18:
yediklerimi bi şekilde yakmam gerekliydi ve ben 5000 adım atım 150 kalori yakmışımdır
Ohh ohh maşallah:))Kızlar ben saat 15.00 gibi 2 haslanmış yumurta, az peynir ve 2 dilim kepek ekmeği yedim..
Akşam eşim eve geç gelecekmiş.. Sevineceğimi tahmin etmezdim, ona bişeyler hazırlarken dayanmak çok zor oluyo.
bu sayede akşam ben de bişey yemem, dayanamazsam leblebi tırtıklarım, bi de süt.. missss..
Ohh ohh maşallah:))
Hep bu eşler kilo aldırıyor zaten. Benimde eşim olmasa hep kahvaltılık yerim hatta yemek aklıma bile gelmez ama o olunca mecbur yemek yapıyorum ve yiyorumOh be guzel benm esimde ersembeden beri evde calismiyor yani gercekten yeme duzenimi olumsuz etkiliyor
Kızzzllaaaarrrr, bakın ne buldummm..
Arkadaşlardan biri bahsetmişti sayfada.. doğru yoldayız diye..
iyi aksamlar kizlar bugunki menum
Sabah yarim yumurta5 yaprak hindib ,1/2 kk beyaz peynir 4 zeytin,Bir dilim normal ekmek, Aci kahve
Ogle Yarim tabak salcali bulgur pilavi, Bir kase acik, 5 sus biber tursusu
Ara 1 mandalina 7 findik 2 kuru kayisi biraz cok olu gibi
Aksam 3 tane firinda tavuk incik, Bol salata 5 sus biber tursusu
Ara 1portakal:43:
Hep bu eşler kilo aldırıyor zaten. Benimde eşim olmasa hep kahvaltılık yerim hatta yemek aklıma bile gelmez ama o olunca mecbur yemek yapıyorum ve yiyorum
benim de bugünkü menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
öğlen 1 elma
akşamda 1 yumurta omlet
1 bardak nescafe
Ayy listelere gel baciiimmmmm :) valla tebrik ve takdir ediorum sizi peki ne ettim
Bisey daha sorayim canlar size simdi ben vejiyim ya et yemiorum soya sutu iciorum arada bu soya sutunu duzenli icenlerde gobek yagi olmuormus ayrica protein deposu bisuru faydalari var tabi simdi saymiimde dusuk kalorilide oldugunu varsayarsak yatmadan bikac saat once icsem olarmiki dersini? Ha bide kk da gormustum meme buyutuomus :) bnmkilerde elma formunda zaten bakarsin az daha ele gelirler
Durum değişik geldi walla.. Kivinin bağırsakları çalıştırdığını duymamıştım.. deniim ben de..
Bende yürüyüsten geliym ama reglm var sence ise yararmi
Kuşum şehriyeli yoğurt çorbanın tarifini istiyorum, kulağa hoş geliyor.. bilmiyorum ben.. yayla gibi bişeymi oluyo acaba..
yaylanında yapılışını bilmem, yazman lazım..
Bi de ben kahvaltı yapmaya başladığımdan beri kilo veremedim hiç.. bikaç gün daha deneyip 2-2,5 öğüne düşcem yine galiba..
Kızlaaaar Acil yardım edin hafta sonu tatlıları löp löp götürdüğüm için bugün çok az yedim. Tüm gün boyunca 560 kalori aldım.midem kazınıyor deli gibi
Hemen uyuy sekerim, dermisimLeblebi varsa, bir kac tane atabilirsin agzina bence. Veya kücük bir parca peynir! Yani bunlari tercih ediyorum. Bir baskasi meyve diyebilir, ama uyku öncesi seker almayi uygun bulmuyorum Aklıma baska bır sey gelmiyor :44: Bastirabilirsen gercekten git yat Sonra sabah mükafatini alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?