Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ay ben bygün çok yedim o sebepyen yemeği 15.40 da kestim sabah greyfurt suyu okulda olduğum için nugget sandiviç eve geldim baya bi mercimekli köfte yedim bu saatten sonrası sadece su :))

gerçekten abartmışsın canım.. bence çok fazla su da içme.. mercimekler iyice şişmesin.. hazmını hızlandırıcı bişeyler tavsiye ederim..

Kızlar ben saat 15.00 gibi 2 haslanmış yumurta, az peynir ve 2 dilim kepek ekmeği yedim..
Akşam eşim eve geç gelecekmiş.. Sevineceğimi tahmin etmezdim, ona bişeyler hazırlarken dayanmak çok zor oluyo.
bu sayede akşam ben de bişey yemem, dayanamazsam leblebi tırtıklarım, bi de süt.. missss..

kızlar az önce marul ve bir küçük tabak tavuk haşlama yedim bugün kendimi hiç beğenmedim yarına bomba gibi geliyorum
anteplim çok geçmiş olsun benimki de yaklaştı öhö öhöööö:18::18:

Son düzenleme:
Ayy listelere gel baciiimmmmm :) valla tebrik ve takdir ediorum sizi peki ne ettim
Sabah tavada zeytinyagina 1 yimirta kirdim 1.5 dilim tam bugday ekmeeynen yedim sonra saat 3e dogru beyaz peynir domates ve marul yapraandan olusan bi sandvic yaptim oo cok iyi dediginizi duyar gibiyim ama bence sonunuda okuyun anam sandvicim tazecik ekmekten yarim ekmekti :) yanina bikac zeytin ve bi bardak zero eh yemek olayim dolayisiyla kapandi belki birazdan bir elmayla 1 kivi yerim cok sigara iciorum c vitamini acisindan kivi bagirsaklarimi calistirsin dierektende elma zaten normalde meyveyle cok aram yoktur en cok yedigim meyve elmadir o da kucuk bi tane kabuguyla kivi olayina yeni giristim
Bisey daha sorayim canlar size simdi ben vejiyim ya et yemiorum soya sutu iciorum arada bu soya sutunu duzenli icenlerde gobek yagi olmuormus ayrica protein deposu bisuru faydalari var tabi simdi saymiimde dusuk kalorilide oldugunu varsayarsak yatmadan bikac saat once icsem olarmiki dersini? Ha bide kk da gormustum meme buyutuomus :) bnmkilerde elma formunda zaten bakarsin az daha ele gelirler

Deli kız seniii.. ben de özledim taze yarım ekmek içinde bişeyler yemeyi.. vejeteryanım diyosun yumurta yiyosun, süt içmiyorsun..
Durum değişik geldi walla.. Kivinin bağırsakları çalıştırdığını duymamıştım.. deniim ben de..

Bugün yemeğimi geç yedim of ama 2 kase çorba domates ve az peynir yedim arada da 1 elma gün biter :)

kızlar az önce marul ve bir küçük tabak tavuk haşlama yedim bugün kendimi hiç beğenmedim yarına bomba gibi geliyorum
anteplim çok geçmiş olsun benimki de yaklaştı öhö öhöööö:18::18:

Sagol zeyaaas ❤️❤️❤️

yediklerimi bi şekilde yakmam gerekliydi ve ben 5000 adım atım 150 kalori yakmışımdır

Ohh ohh maşallah:))

iyi aksamlar kizlar bugunki menum
Sabah yarim yumurta5 yaprak hindib
1/2 kk beyaz peynir 4 zeytin
Bir dilim normal ekmek
Aci kahve
Ogle
Yarim tabak salcali bulgur pilavi
Bir kase acik
5 sus biber tursusu
Ara
1 mandalina 7 findik 2 kuru kayisi biraz cok olu gibi
Aksam
3 tane firinda tavuk incik
Bol salata 5 sus biber tursusu
Ara 1portakal:43:

Oh be guzel benm esimde ersembeden beri evde calismiyor yani gercekten yeme duzenimi olumsuz etkiliyor
Hep bu eşler kilo aldırıyor zaten. Benimde eşim olmasa hep kahvaltılık yerim hatta yemek aklıma bile gelmez ama o olunca mecbur yemek yapıyorum ve yiyorum

benim de bugünkü menüm

sabah 2 haşlanmış yumurta
1 bardak çay

öğlen 1 elma

akşamda 1 yumurta omlet

1 bardak nescafe

Ögleden sonra bir türlü nete gelemedim :26:
Canim diyetdaslarim
Ben su an oldukca acim, neden mi dersiniz Biraz isim var diye bugün ögleden sonra bir sey yemeyi unutmusummmmmmm , hahahahah

Unutunca da hemen agzima 10 yer fistigi, bir kasik makarna ve bir DILIM portakal attim Ay cok mutlu oldum bu ise... benim bir isim olsa demek ki su yemek hic aklima gelmeyecek Insallah bugün bir is basvurusunda bulundum, daha dogrusu belgelerimi topladim yarin teslim edecegim ve sonra 3 hafta bekleyecegim sonucu icin , umarim hayirlisi ise olur da, ben de su mutfak ile olan iliskime bir son veririm
Yarin sabah kac kilo cikacagimi cok merak ediyorum

Kızzzllaaaarrrr, bakın ne buldummm..

Arkadaşlardan biri bahsetmişti sayfada.. doğru yoldayız diye..

Nesilcim cok haklisin biz DOGRU YOLDAYIZZZZ

Bak ben de bugün ne okudum. Edhem Ibrahim Ogluna hitaben bir eserinde söyle diyor: "Ey ogul, hafif yemek yiyenin ve perhiz usulune gidenin zihni acik ve akli tam olur. Cogu hastaliklar cok yemekten gelir. Ilaclarin basi perhizdir"
Cok güzel degil mi? Ben buna gercekten inaniyorum. biliyordum, biliyordum acken ben benimmmmmmmmmmmmmmmm iste

Menün cok saglikli, süper görünüyor canim...

Hep bu eşler kilo aldırıyor zaten. Benimde eşim olmasa hep kahvaltılık yerim hatta yemek aklıma bile gelmez ama o olunca mecbur yemek yapıyorum ve yiyorum

Benim esim yok ama be kendime yetiyorum hahaha Esim olsa ne halde olurdum gercekten hayal bile edemiyorum. Cünkü ona yemek yapmaktan cok hoslanacak biriyim ve onunla yemek yemekten tabi

benim de bugünkü menüm

sabah 2 haşlanmış yumurta
1 bardak çay

öğlen 1 elma

akşamda 1 yumurta omlet

1 bardak nescafe

Derin, süpersin..:13: Yakinda seni 58 görücegimizden hic süphem yok Allahin izni ile :13:

Canim yumurta yiyebildigini görüyorum. Yumurta senin protein ihtiyacini süper karsilar. Bir de balik yiyebiliyorsan hic sorun yok

Durum değişik geldi walla.. Kivinin bağırsakları çalıştırdığını duymamıştım.. deniim ben de..

Evet Nesil, kivi süper bagirsak calistirir. Acke aralarda tüketirsen daha bir iyi gelir

Bende yürüyüsten geliym ama reglm var sence ise yararmi

Yürümenin hali yok sekerim Regl zamani hemde daha iyi gelir sana. Siskinligin sönünce birden bire tarti sana büyük süprizler yapabilir

Canim, biz bu corbayi söyle yapiyoruz.

Öncelikle KEMIKLI tavugu hasliyoruz, cok güzel pisince etini dilersen didikle ve tencereye geri koy, sonra bir kenarda 1 bardak yogurt, bir yumurta, iki kasik cirptigimiz unu yavas yavas icine atiyoruz ve bir diste sarmisak atip tekrardan kisik ateste pisirmeye birakiyoruz. Tabi yogurt kesmesin diye karistirman gerkiyor. Annem bu sefer SEHRIYE de atmis, yogurt pismeye yakin. Sehriyesizi de süper oluyor. Ve en sonunda dilerse üstüen nane pul biberli yag kizartabilirsin. Afiyetler olsunnnnnnn

Ben sana ara ara tarif veririm Bi dahakine patatesli sogan corbasi

Kızlaaaar Acil yardım edin hafta sonu tatlıları löp löp götürdüğüm için bugün çok az yedim. Tüm gün boyunca 560 kalori aldım.midem kazınıyor deli gibi

Kızlaaaar Acil yardım edin hafta sonu tatlıları löp löp götürdüğüm için bugün çok az yedim. Tüm gün boyunca 560 kalori aldım.midem kazınıyor deli gibi

Hemen uyuy sekerim, dermisim Leblebi varsa, bir kac tane atabilirsin agzina bence. Veya kücük bir parca peynir! Yani bunlari tercih ediyorum. Bir baskasi meyve diyebilir, ama uyku öncesi seker almayi uygun bulmuyorum Aklıma baska bır sey gelmiyor :44: Bastirabilirsen gercekten git yat Sonra sabah mükafatini alirsin

Gecen gün leblebi yiyeyim dedim baktım baya fazla yemişim galiba en iyisi uyumak.üstelik grip oldum burnum falan tıkalı nasıl uyuyacaksam((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…