Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

NesilD canm benim de aklımda burası vardı. Tam gaz diyet yaparken ve de acayip motive olmuşken ve de kilo veriyorken hamile olduğumu öğrendim sonra kadın doğum Dr mutlaka diyetisyen deyince hemen tekrar buraya geldim aranıza.
Senin nasıl gidiyor canım?

Hahaa insalllahhhhhh :)

günaydın günaydın ayyyy öyle mutluyum ki anlatamam hemen size yazmak istedim dün pirinç lapası diyetine başlamıştım ya bugün -1 olmuşum bu sabah tartıda 67.8 i gördüm inanmadım 5-6 defa yanlış mı gösteriyor acaba die baktım ama deilmiş tam 1 kilo gitmiş gerisi kalan kiloların başına artık

Günaydın tatlım

-1 kilo çok süpermiş gerçekten. Hep böyle gider inşallah Kaç gün yapılıyordu bu lapa diyeti?

Günaydın fıstık hatunlarım

Umarım herkes iyidir. Ben çok şükür iyiyim, bu diyet ve spor olayına acayip alıştım. Bu aralar hiç acıkmıyorum, abur cubura gözüm gitmiyor, akşam eliptiğe üşensem de içime sinmiyor kalkıp yapıyorum.

Dün akşam 10 küp ananas, 1 avuç fındık yedim ve 45 dakika bisikletimi yaptım. Survivorı seyrederken spor yapmak çok zeyifliydi, acayip gaza geldim

Bu sabah da 1 çk tereyağlı maydonozlu-keçi peynirli omlet, 4 zeytin ve yarım dilim çavdar ekmek yedim. Tartıda da -300 gr ı gördüm nihayet

günaydın kızlar dünkü menüm biraz zayıftı ve gece açlıkla kıvrandım ama inat ettim ağzıma bir şey atmadım

sabah tartıda 60,50 yi gördüm cumartesinden bu yana 400 gram gitmiş aç yatmak fena halde yağ yaktırıyor

tabi dayanıp yemeden uyuyabilirseniz.

benim bu sabahki menüm lıght süt ve nesfit sonrası için henüz fikrim yok .

ofiste oturuyorum herkese kolay gelsin

Günaydın tatlım

-1 kilo çok süpermiş gerçekten. Hep böyle gider inşallah Kaç gün yapılıyordu bu lapa diyeti?

nette baktığım zaman 2 gün uygulayın diyor ama ben 6 gün yapacağım nisana kadar 60 a düşmem gerek sevdicazımla nisanda görüşeceğiz çünkü ona süpriz yapmak istiyorum diyette olduğumu bilmiyor görünce çok şaşıracak eminim

kızlarr hepinize günaydın nasılsınızzzzz
hafta sonları giremiyorum çünki net yok evimdee dünde yoğunluktan hiç bakamadım kilo çizelgesine kendimi dahil edemiyorum çünki çok kilo veremedim hemde arada gelmediğim günler olduğu için ama burası inanılmaz motive ediyorr mesela ben hafta sonu misafirlerim vardı ben fazla yemedim hele 6:30 sonra sadece su içtimmmm gelemesemde buraya yazacağımı bildiğim için hem çekiniyorum hemde azimliyimmm

hemen sabah kahvaltımı paylaşayım:
1 tane simit
şekersiz çay
2 büyük bardak limonlu su(aç karnına)

kızlar telefonuma mezdeke tarzı müzikler yükledim spor niyetine hergün 1 saat oynucam bayaa faydası varmışş araştırdım faydasını görenler varmışş

Gunaydin kizlar bugünkü kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 çarliston biber
1 domates
1 üçgen peynir
İnce bi dilim beyaz peynir
6 yagsiz tuzsuz zeytin
1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz cay hepinize afiyet olsun şimdiden :))

Kizlar b bu pirinç lapasini yapanlar sonuc aldiniz mi bende yarin baslicam Nasil yapildigi ve ne kadar yenmesi gerektiği hakkında bilgilendirir misiniz ben gecen haftalarda ayran detoksu yapaym dedim ama midem kaldirmadi normalde yoğurtlu corbalari da sevmem çünkü. Şimdi pirinci denemek istiyorum beraber yarin başlamak isteyen olursa birlikte atlatalim 2 gunu

Günaydın tontişlerrr.. Herkes azimli, herkes süper..
Sabah evden çıkarken bişey yiyemedim, ekmekler biraz bayatlamış, canım istemedi, kızartmaya filan da uğraşamadım..
Gelince bi kahve - 3 tanede kepekli grisini yedim.. bu gün 2 öğün yapıcam sanırsam.. arada acıkırsam yoğurdum var, elmam var..
Günü en az zararla kapatmaya çalışıcam..

Benim de fena diil tatlım, alıştım artık.. Geçen hafta durdum, şimdi yine hareket var sanki, bakalım..
Sen yine de diyetmeselesini çok abartma, canın bişey isterse ye mutlaka.. en azından beynine bu serbestliği yerleştir.. iyi bak fasulyeye..

Nisancım, henüz hala deneyemedim, kilom takılınca yapıcam ben..

Tebrik ederim derincim.. Haklısın.. Açlıktan gözümde yıldızlar uçuşan gecelerin sabahında sonuçlar daha iç açıcı oluyor.

Günaydın kızlar.okuduklarıma bakılırsa bu hafta sonlarda olucam herhalde hafta sonu çok kaçamak yapmanın zararı işte daha bugün kilomda kıpırdama oldu o da 200 grambide gribim hala ağır bi şekilde devam ediyor bir sürü de ilaç kullanıyorum of offff

Geçmiş olsun canımcım.. öncelikle iyileşmeye bak sen.. hasta olunca vücut direnci iyice düşer.. faydalı beslenmeye çalış.. sonra toplarsın kendini tekrar.. :94:

Selam kızlar bu 17 sonra aç kalma kervanına bende katılmak istiyorum ve başladımda 2 gün oluyor , epey zormuş ve akşamlarıda epey yemek yeniyormuş fark ettim diyete girince , 17 sonra yasak gelince asıl kilolar akşam alınıyor bu kesin henüz tartılmadım ama ne yapıp edip 10 kilo vermem gerek deniz mevsimi geliyor mayoda güzel göronmek gerek tabi en önemlisi şeker hastalığına yakalanmamak gerek hergün yürüyorum ama boğaza sahip çıkmak gerek bu kesin

Hoşgeldin canim evet baslarda aksam ne kadar abur cubur yiyomusum diye düşünüyordum ama simdi hic canim istemiyor bile en güzeli de yavas ama saglikli bi şekilde veriyoruz kilolari hemen gerekeni yiyip fazla TİKA basa doymamak en önemlisi tabi yagli ve tuzlulardan uzak durmak saglik acisindan iyi oluyor . ben bi an da vermek istemedim kilolari çünkü bunyem zayif hastanelik oluyrm :)) o yüzden yavaşca saglikli şekilde veriyrm arada sıçrama dediğimiz 2 günlük diyetler uygululuyorum

Geçmiş olsun canımcım.. öncelikle iyileşmeye bak sen.. hasta olunca vücut direnci iyice düşer.. faydalı beslenmeye çalış.. sonra toplarsın kendini tekrar.. :94:
Sağol şekerim İnan yemek yapmaya da yemeye de Halim yok artık ne bulursam yicem akşama:) birazdan zaten okula giderim akşama Allah Kerim :)

canım ben dün başladım pirinç lapası diyetine günde 3 defa haer öğünde lapa yenmesi çok acıkılırsa 4 defa yenmesi gerekiyormuş ama ben günde iki defa yiyorum. bir çay pardayı pirince 3 çay bardağı su katıp haşlıyorum üzrine pul biber atıp yoğurtluyorum öyle yiyorum günde 4 çay bardağını geçmemesi gerekiyormuş. pul biber dışında istediğin baharattan koyabilirsin ama tuz ve yağ yasak. cumrtesiye kadar devam etmeyi düşünüyorum daha öncede 6 gün yapmıştım iyi sonuç almıştım o yüzden tekradan 6 gün yapmaya karar verdim. benim acil vermem gerektiği için kiloları o yüzden günde iki defa yiyorum sen istersen 3 veya 4 defa yiyebilirsin.

Pirinci severim ama tadi çok kotu değilse yapcam inş yarin spora da basliyrum yürüyüşe şimdi sıkılasmam lazim az kaldi hedefime ulasmama :)) kahvalti falan yapilmiyor dmi

Hello girls, how are you sunuz?

Herkes cok super valla, iyi gidiyoruz, bu hafta listemiz cok cekismeli olucak sanki
Antepisch bugun nasilsin? daha iyi oldunmu?

Derin supersin valla, kilo vermen durdu ama sen yilmadan devam ettin. Onuda astin masallah, 60i gorucem dedin gordun
Sen nasil oldun, daha iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…