Günaydınlaaaar, iyi haftalar hatunlar..
Öyle yorgunum, öyle yorgunumki anlatamam.. P.tesi halim, akşama kadar sürer..
Kızlar ben çok abartmadım haftasonu, gelenler gidenler, menüler değişiyo tabi ama, çok ta yemedim, geçte yemedim..
Sabah 2 ince küçük dilim tam bugday ekmeğine b.peynir ve 2 ince dilim salamlı bir sandviç yedim.. 1 çay bardağı da süt içip öyle çıktım evden.
öğlen yoğurt yerim sanırım.. akşamda eve gidince, 19 gibi olur sanırım, sadece tavuk ızgara yemeyi düşünüyorum..
Yarın yumurta olayına giriim diyorum tekrar bakalım.. en çok öyle doyuyodum, tekrar deniycem..
hemde dün akşam haberlerde vardı bu konu, sabahları peynirli, maydonozlu yumurta yendiğinde, o gün 400 kalori eksik alınıyormuş..
1 saat yuksek tempo yuruyuşe denk geliyormuş, ve yaklaşık 1 hamburger ve patates kızartması yememiş gibi oluyomuş..
1 haftada da 1 kilo gibi fark ediyormuş..
Tatlişkom.. hep merak ediyodum ben seni, yazmadığın günlerde özellikle.. tekrar aramızda olmana çok sevindim.. :)
Saol tatlım.. acı yiyemem ben ama gözümü kapatıp yoğurtlu deneyebilirim.. Tuz hiç mi konmayacak acaba.. tuza hiç düşkün değilim ama,
sütlaç yaparkenden biliyorum galiba o pirincin halini..
Tatlım en zoru akşam kendine hakim olabilmek.. tebrik ediyorum.. bu arada sarı leblebi çok çok çooookk acıkınca 5-10 tane yiyince, bi de küçük kahve, iyi geliyor.. tavsiye ederim..
Ögleden sonra bir türlü nete gelemedim :26:
Canim diyetdaslarim
Ben su an oldukca acim, neden mi dersinizBiraz isim var diye bugün ögleden sonra bir sey yemeyi unutmusummmmmmm , hahahahah
Unutunca da hemen agzima 10 yer fistigi, bir kasik makarna ve bir DILIM portakal attimAy cok mutlu oldum bu ise... benim bir isim olsa demek ki su yemek hic aklima gelmeyecek Insallah bugün bir is basvurusunda bulundum, daha dogrusu belgelerimi topladim yarin teslim edecegim ve sonra 3 hafta bekleyecegim sonucu icin , umarim hayirlisi ise olur da, ben de su mutfak ile olan iliskime bir son veririm
Yarin sabah kac kilo cikacagimi cok merak ediyorum
Nesilcim cok haklisin biz DOGRU YOLDAYIZZZZ
Bak ben de bugün ne okudum. Edhem Ibrahim Ogluna hitaben bir eserinde söyle diyor: "Ey ogul, hafif yemek yiyenin ve perhiz usulune gidenin zihni acik ve akli tam olur. Cogu hastaliklar cok yemekten gelir. Ilaclarin basi perhizdir"
Cok güzel degil mi? Ben buna gercekten inaniyorum. biliyordum, biliyordum acken ben benimmmmmmmmmmmmmmmm iste
Menün cok saglikli, süper görünüyor canim...
Benim esim yok ama be kendime yetiyorum hahahaEsim olsa ne halde olurdum gercekten hayal bile edemiyorum. Cünkü ona yemek yapmaktan cok hoslanacak biriyim ve onunla yemek yemekten tabi
Derin, süpersin..:13: Yakinda seni 58 görücegimizden hic süphem yok Allahin izni ile :13:
Canim yumurta yiyebildigini görüyorum. Yumurta senin protein ihtiyacini süper karsilar. Bir de balik yiyebiliyorsan hic sorun yok
Evet Nesil, kivi süper bagirsak calistirir. Acke aralarda tüketirsen daha bir iyi gelir
Yürümenin hali yok sekerimRegl zamani hemde daha iyi gelir sana. Siskinligin sönünce birden bire tarti sana büyük süprizler yapabilir
günaydın günaydın ayyyy öyle mutluyum ki anlatamamhemen size yazmak istedim dün pirinç lapası diyetine başlamıştım ya bugün -1 olmuşum bu sabah tartıda 67.8 i gördüm inanmadım 5-6 defa yanlış mı gösteriyor acaba die baktım ama deilmiş tam 1 kilo gitmiş gerisi kalan kiloların başına artık
Günaydın tatlım
-1 kilo çok süpermiş gerçekten. Hep böyle gider inşallahKaç gün yapılıyordu bu lapa diyeti?
Benim de fena diil tatlım, alıştım artık.. Geçen hafta durdum, şimdi yine hareket var sanki, bakalım..NesilD canm benim de aklımda burası vardı. Tam gaz diyet yaparken ve de acayip motive olmuşken ve de kilo veriyorken hamile olduğumu öğrendimsonra kadın doğum Dr mutlaka diyetisyen deyince hemen tekrar buraya geldim aranıza.
Senin nasıl gidiyor canım?
Nisancım, henüz hala deneyemedim, kilom takılınca yapıcam ben..günaydın günaydın ayyyy öyle mutluyum ki anlatamamhemen size yazmak istedim dün pirinç lapası diyetine başlamıştım ya bugün -1 olmuşum bu sabah tartıda 67.8 i gördüm inanmadım 5-6 defa yanlış mı gösteriyor acaba die baktım ama deilmiş tam 1 kilo gitmiş gerisi kalan kiloların başına artık
Tebrik ederim derincim.. Haklısın.. Açlıktan gözümde yıldızlar uçuşan gecelerin sabahında sonuçlar daha iç açıcı oluyor.günaydın kızlar dünkü menüm biraz zayıftı ve gece açlıkla kıvrandım ama inat ettim ağzıma bir şey atmadım
sabah tartıda 60,50 yi gördüm cumartesinden bu yana 400 gram gitmiş aç yatmak fena halde yağ yaktırıyor
tabi dayanıp yemeden uyuyabilirseniz.
benim bu sabahki menüm lıght süt ve nesfit sonrası için henüz fikrim yok .
ofiste oturuyorum herkese kolay gelsin
Günaydın kızlar.okuduklarıma bakılırsa bu hafta sonlarda olucam herhaldehafta sonu çok kaçamak yapmanın zararı işte daha bugün kilomda kıpırdama oldu o da 200 gram bide gribim hala ağır bi şekilde devam ediyor bir sürü de ilaç kullanıyorum of offff
Selam kızlar bu 17 sonra aç kalma kervanına bende katılmak istiyorum ve başladımda 2 gün oluyor , epey zormuş ve akşamlarıda epey yemek yeniyormuş fark ettim diyete girince , 17 sonra yasak gelince asıl kilolar akşam alınıyor bu kesin henüz tartılmadım ama ne yapıp edip 10 kilo vermem gerek deniz mevsimi geliyor mayoda güzel göronmek gerek tabi en önemlisi şeker hastalığına yakalanmamak gerek hergün yürüyorum ama boğaza sahip çıkmak gerek bu kesin
Sağol şekerim İnan yemek yapmaya da yemeye de Halim yok artık ne bulursam yicem akşama:) birazdan zaten okula giderim akşama Allah Kerim :)Geçmiş olsun canımcım.. öncelikle iyileşmeye bak sen.. hasta olunca vücut direnci iyice düşer.. faydalı beslenmeye çalış.. sonra toplarsın kendini tekrar.. :94:
Kizlar b bu pirinç lapasini yapanlar sonuc aldiniz mi bende yarin baslicam Nasil yapildigi ve ne kadar yenmesi gerektiği hakkında bilgilendirir misiniz ben gecen haftalarda ayran detoksu yapaym dedim ama midem kaldirmadi normalde yoğurtlu corbalari da sevmem çünkü. Şimdi pirinci denemek istiyorum beraber yarin başlamak isteyen olursa birlikte atlatalim 2 gunu
canım ben dün başladım pirinç lapası diyetine günde 3 defa haer öğünde lapa yenmesi çok acıkılırsa 4 defa yenmesi gerekiyormuş ama ben günde iki defa yiyorum. bir çay pardayı pirince 3 çay bardağı su katıp haşlıyorum üzrine pul biber atıp yoğurtluyorum öyle yiyorum günde 4 çay bardağını geçmemesi gerekiyormuş. pul biber dışında istediğin baharattan koyabilirsin ama tuz ve yağ yasak. cumrtesiye kadar devam etmeyi düşünüyorum daha öncede 6 gün yapmıştım iyi sonuç almıştım o yüzden tekradan 6 gün yapmaya karar verdim. benim acil vermem gerektiği için kiloları o yüzden günde iki defa yiyorum sen istersen 3 veya 4 defa yiyebilirsin.
günaydın kızlar dünkü menüm biraz zayıftı ve gece açlıkla kıvrandım ama inat ettim ağzıma bir şey atmadım
sabah tartıda 60,50 yi gördüm cumartesinden bu yana 400 gram gitmiş aç yatmak fena halde yağ yaktırıyor
tabi dayanıp yemeden uyuyabilirseniz.
benim bu sabahki menüm lıght süt ve nesfit sonrası için henüz fikrim yok .
ofiste oturuyorum herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?