Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

erica, kilonu yanlis listeye ekledin.
son paylasilan listeye eklemen gerekiyor, pazartesi gunu duzenledigim listeye eklermisin kilonu.

kızlar merabaa bende aranıza katılmak istiyorum.bende dün diyete başladım yaza kadar 15 kilo hedefim var bende sizlere uyucam saat 5te akşam yemeğimi yiycem :) çok zor olcak benim gibi gece beslenen biri için ama yorumları okudum çok mantıklı

Ayrıca ekmek yemek isteğimi 2,3 tane fıstık yiyerek kesiyorum yoksa dalarım ekmek yemeğe benim sorunum ekmek

Merhabalar .. Dün 14 densonra bişey yemedim .. Ve halem agrım var .. Herneyse bugun sabah 8:30 2 haslanmış yumurta .. 11:45 gibi 2 domates .. Canım cok kornfleks istiyo ya .. Yesemmi .. 😔

Merhabalar .. Dün 14 densonra bişey yemedim .. Ve halem agrım var .. Herneyse bugun sabah 8:30 2 haslanmış yumurta .. 11:45 gibi 2 domates .. Canım cok kornfleks istiyo ya .. Yesemmi .. 😔

canim sen niye cizelge yapmiyorsun

Kızlar aşkolsun valla geçmişi okudum bride çıkıp dememiş zeyas nerde diye küstüm hepinize şaka bir yana ben çok hastayım kızlar halsizlik mide bulantısı karın ağrısı var sabahtan beri yarım muz portakal elma yedim yemek düşünmek bile istemiyorum midem kalkıyo.semocum bugün tartıda hafta sonu aldığım 500 gr gitmişti.bu hastalıkla beraber düelloya varım canım hodri meydan..

kızlar beni de aranıza alın. yazdıklarınızı uzaktan takip ettim 6 gündür uyguladım 75.00 dan 74.700 e düştüm üstelik sadece bir gün spor yaptım. doğumdan sonra kilolarımı veremedim .... çok işe yarıyor bundan sonra bende burayı takip edecem ..

Gecmiş olsun zeyaaas.. Allah acil şifalar versin

Zeyascım çok geçmiş olsun canım Nane limonun içine biraz da kekik atınca mide bulantısına çok iyi geliyor tatlım, bi denesen

Kızlar öğle yemeğim dünküyle aynı

2 kepçe şehriyeli kaşarlı domates çorbası
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 tane kepekli grisini
1 tk tahin-pekmez

Haftaya cuma Mersin'e gidiyorum Yuppiiiiiii

zeyas nerde yahuuu :-D
gecmis olsun zeyascim, ah cok sevindim canim 500 grami verdigine
duellooo ya hosgeldin o zaman

zeyasss dun internette ne okudum, tarcinli balli zayiflama kuru varmis :-D iyi kilo verdirdigini okudum, sabah ac karnina ve aksam yatmadan ac karinina iciyosun. o kadar :)))
ben bugun aksam basliyorum ona.

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
Pirinci severim ama tadi çok kotu değilse yapcam inş yarin spora da basliyrum yürüyüşe şimdi sıkılasmam lazim az kaldi hedefime ulasmama :)) kahvalti falan yapilmiyor dmi

kahvaltı yerinede lapa yeniyor canım gün boyu sadece lapa yiyeceksin. yoğurt baharat falan olunca tuzsuz yağsız olduğunu çok anlaşılmıyor ben acılı yiyorum bide ağzımın içi acı dolduğundan hiç anlamıyorum zaten.

teşekkürler kızlar nane limon içtim azönce bakalım ama kekik atmadım bidahaki sefere atarım.

Geçmiş olsun canımcım.. yokluğun farkediliyor tatlımmm, ama müsait olunca gelirsin diye şeyetmedim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…