Dun yazmayi unutmusum ya bgn yazdim sonunda 58 i gördüm :) ve artik iyice alistim gun boyu aclik hissetmyrm arada hamur isi yiyorum ama az bise nefsimi doyurck kadar bi 57 gitsem hemen gidip pizza yicem ödül olarak çok ozldm cnku :)) bugün sabahtan 1.5 kepek ekmeği 1 yumurta bi ince dilim peynir ve 3 dilim domates ile cay ictim
En son duzenlenenn listede var
Merhabalar .. Dün 14 densonra bişey yemedim .. Ve halem agrım var .. Herneyse bugun sabah 8:30 2 haslanmış yumurta .. 11:45 gibi 2 domates .. Canım cok kornfleks istiyo ya .. Yesemmi .. 😔
canim sen niye cizelge yapmiyorsun
Kızlar aşkolsun valla geçmişi okudum bride çıkıp dememiş zeyas nerde diye küstüm hepinizeşaka bir yana ben çok hastayım kızlar halsizlik mide bulantısı karın ağrısı var sabahtan beri yarım muz portakal elma yedim yemek düşünmek bile istemiyorum midem kalkıyo.semocum bugün tartıda hafta sonu aldığım 500 gr gitmişti.bu hastalıkla beraber düelloya varım canım hodri meydan..
Kızlar aşkolsun valla geçmişi okudum bride çıkıp dememiş zeyas nerde diye küstüm hepinizeşaka bir yana ben çok hastayım kızlar halsizlik mide bulantısı karın ağrısı var sabahtan beri yarım muz portakal elma yedim yemek düşünmek bile istemiyorum midem kalkıyo.semocum bugün tartıda hafta sonu aldığım 500 gr gitmişti.bu hastalıkla beraber düelloya varım canım hodri meydan..
Gecmiş olsun zeyaaas.. Allah acil şifalar versin
Zeyascım çok geçmiş olsun canımNane limonun içine biraz da kekik atınca mide bulantısına çok iyi geliyor tatlım, bi denesen
Listede yeni kilon varmis ya, ozur dilerim pazar gunu eski listeyi alinti yapip, pazar gunuki kilonu yazmissin. Ben onu gordum, ondan oyle yazdim. :44:
Tamam canim pazar yazinca karisti heraldee :))
Pirinci severim ama tadi çok kotu değilse yapcam inş yarin spora da basliyrum yürüyüşe şimdi sıkılasmam lazim az kaldi hedefime ulasmama :)) kahvalti falan yapilmiyor dmi
teşekkürler kızlar nane limon içtim azönce bakalım ama kekik atmadım bidahaki sefere atarım.
[SUP][/SUP]
kahvaltı yerinede lapa yeniyor canım gün boyu sadece lapa yiyeceksin. yoğurt baharat falan olunca tuzsuz yağsız olduğunu çok anlaşılmıyor ben acılı yiyorum bide ağzımın içi acı dolduğundan hiç anlamıyorum zaten.[/QUsorca:)))) bnde aci sewerim . son bi soru sorcam cnm cay icebiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?