Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canlarrrr..

Yaklaşık 1 saat önce öğle yemeği kahvaltı karışımı bişey yaptım..
2 haşlanmış yumurta - yağlı, limonlu.. Az bi beyaz peynir ve 2 dilim kızarmış kepek ekmeği yedim..

bakalım akşama bişeyler düşüncem.. ya elma yoğurt, ya da bir parça tavuk yerim sanırım..

Kızçeler..
Napionuss, sesiniz soluğunuz çıkmıyor..

Sessizlik olunca kaçamaklar artıyor, dikkat edin heee!..

:122:

Kızçeler..
Napionuss, sesiniz soluğunuz çıkmıyor..

Sessizlik olunca kaçamaklar artıyor, dikkat edin heee!..

:122:

yok valla nesilim kacamak yapmiyorum, agzimda naneli sakiz. bide 1 bardak su var
sen napiyorsun kizce

yok valla nesilim kacamak yapmiyorum, agzimda naneli sakiz. bide 1 bardak su var
sen napiyorsun kizce

Naapim yavrucum yaaa.. bu gün tek öğünde kalıcam sanıyodum ama dayanamadım..

minnacık bi elmacıkla minnacık nutellalı ekmek yidim..

Kızlar ya bişey sorucam .. Uykudan yeni uyandım .. Ve fark ettim ki uzun süre bi tarafımda yatamıyorum bazen bacagım komple agrıyo cekiliyo sanki .. Bi bildiginiz varmı ..

Güne erken başladığım için dabahtan tine baya yedim kola az biraz çekirdek bi parça çikolata 2 tost ama 2 de kestim yemeği şuan yeşilçay içiyorum ama yarın 65 li rakamları görücem eksi olacağına inanıyorum yarın bugün 66.4 tüm yarın sabah ilk işim yazmak

Janlar 10 tane cilek ve 7-8 kup ananas yedim. Eliptik yapmam lazim ama su anda sadece kesisiyoruz kendisiyle... Kivancin dizisi baslayinca yapayim bari ancak oyle cekilir :))

Selam kızlar :)) bugün eşim eve geç gelecekmiş bende iki yumurta domates ve az peynir yedim. Bugün toplam 553 kaloriyle kapattım günü:))

Kızlar ya bişey sorucam .. Uykudan yeni uyandım .. Ve fark ettim ki uzun süre bi tarafımda yatamıyorum bazen bacagım komple agrıyo cekiliyo sanki .. Bi bildiginiz varmı ..

Benim de bazen olur, uzerine yatinca degil de mesela uykumda aniden kramp girer yada ayaktayken sanki hamlamisim gibi sanci tutar. Bi sey eksikliginden diye duymustum magnezyum mu potasyum mu tam hatirliyamadim (

artık çok şükür iyileştim tam gaz diyete devam biraz öksürük var oda bitsin sporla tam destek sıkılaşmaya devam

Benim de bazen olur, uzerine yatinca degil de mesela uykumda aniden kramp girer yada ayaktayken sanki hamlamisim gibi sanci tutar. Bi sey eksikliginden diye duymustum magnezyum mu potasyum mu tam hatirliyamadim (

Aynen evet bazen oda oluyor .. Ondan cok korkuyorum bende felaket sanki biri bacgımı söküyo gibi bacagm şişuo taş gibi oluyo o nasıl bi agrıdır rabbim düşmanımın başıma vermesin

Cancaazim o zaman durumu hemen acikliim evet deri, kurk vb de kullanmiyorum ancak ben vegan degilim vejetaryenim yani sadece et yemiyorum. Veganlar ise bal da dahil hayvansal hicbisey tuketmeyen ve kullanmayanlardir yani biz hayvanlarin nefsimiz icin katledilmesine karsiyiz veganlarsa hayvanlarin tamamen ozgurlugunden yana ozellikle deney hayvanlari ve kozmetikte kullanilan hayvansallardan oturu kozmetiktende uzaktirlar sadece hayvan yada insan da degil aslinda hicbir canlinin bir digerinin mali haline geldigi bir yasami reddederler iste boyle guzelim bi aralar bende veganligi denedimama gercekten zor tamamen vegan yasami becerebilen cok az insan var zaten dusundugunde elini attigin bicok seyde yumurta ve sut urunu mevcut aslinda cok saglikli bi beslenme sekli ama dediigim gibi zor anacim

Kiviyide c vitamini icin yiyorum canim bagirsak icin elma yiyorum bi arkadasim elma yedigi gunler wc ye fena cikiorum demisti hemide cildi guzellestiriyomus :) ama kirmizi elma ac karnina mide asitini costuruo bendede reflu var dokaniyo yiyemiyorum onu

bugunkü menüm

sabah 1 kase light süt nesfit

türk kahvesi

arada yeşil çay

akşam 4 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği

ve yemek işi biter

sırada artık nescafe var

Janlar 10 tane cilek ve 7-8 kup ananas yedim. Eliptik yapmam lazim ama su anda sadece kesisiyoruz kendisiyle... Kivancin dizisi baslayinca yapayim bari ancak oyle cekilir :))

Bu kup kup ananasi gorunce gidip ananas aldim gecen gun ama bi dilim yedim baktilar ben pek orali degilim kardesimle annem gidip gelip amanda ne leziz diye diye bitirdiler. Bana kalmadi :) alisik degilim ya tadina daha dogrusu meyve yeme aliskanligi yok bende yahu edinmek lazim ama ozellikle ananasssssss :))))))) bide yesil caya hic alisamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…