Kızçeler..
Napionuss, sesiniz soluğunuz çıkmıyor..
Sessizlik olunca kaçamaklar artıyor, dikkat edin heee!..
:122:
yok valla nesilim kacamak yapmiyorum, agzimda naneli sakiz. bide 1 bardak su var
sen napiyorsun kizce
[SUP][/SUP]
kahvaltı yerinede lapa yeniyor canım gün boyu sadece lapa yiyeceksin. yoğurt baharat falan olunca tuzsuz yağsız olduğunu çok anlaşılmıyor ben acılı yiyorum bide ağzımın içi acı dolduğundan hiç anlamıyorum zaten.[/QUsorca:)))) bnde aci sewerim . son bi soru sorcam cnm cay icebiliyor muyuz
evet canım sınırsız çay ve kahve. ben kahveyi genelde akşamları acıkınca içiyorum açlığımı bastırıyor tavsiye ederim.
Kızlar ya bişey sorucam .. Uykudan yeni uyandım .. Ve fark ettim ki uzun süre bi tarafımda yatamıyorum bazen bacagım komple agrıyo cekiliyo sanki .. Bi bildiginiz varmı ..
Hello girls, how are you sunuz?
Herkes cok super valla, iyi gidiyoruz, bu hafta listemiz cok cekismeli olucak sanki
Antepisch bugun nasilsin? daha iyi oldunmu?
Derin supersin valla, kilo vermen durdu ama sen yilmadan devam ettin. Onuda astin masallah, 60i gorucem dedin gordun
Sen nasil oldun, daha iyimisin?
Benim de bazen olur, uzerine yatinca degil de mesela uykumda aniden kramp girer yada ayaktayken sanki hamlamisim gibi sanci tutar. Bi sey eksikliginden diye duymustum magnezyum mu potasyum mu tam hatirliyamadim(
Kizlar ya cepten girince sayfalarin sonlarina nasil gidiyorux. 1 den 270 e 5 5 canim cikiyor...
Deli kız seniii.. ben de özledim taze yarım ekmek içinde bişeyler yemeyi.. vejeteryanım diyosun yumurta yiyosun, süt içmiyorsun..
Durum değişik geldi walla.. Kivinin bağırsakları çalıştırdığını duymamıştım.. deniim ben de..
evet canım sınırsız çay ve kahve. ben kahveyi genelde akşamları acıkınca içiyorum açlığımı bastırıyor tavsiye ederim.
Hmmm iyimis TSK canim :)
Aksam yemeği yemedim çünkü suffle yedim ve meyve :)) suffle nin yuksek kalorisinden snra yemek yemiyim dedim
Janlar 10 tane cilek ve 7-8 kup ananas yedim. Eliptik yapmam lazim ama su anda sadece kesisiyoruz kendisiyle... Kivancin dizisi baslayinca yapayim bari ancak oyle cekilir :))
Selam kızlar :)) bugün eşim eve geç gelecekmiş bende iki yumurta domates ve az peynir yedim. Bugün toplam 553 kaloriyle kapattım günü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?