çok az canım saglığına zarar verme
Alıştım galiba artık:) hastayım bide o yüzden bunları bile zor yedim
Yok normalde bu kadar az yemiyordum ama 1000 kaloriyi de geçmedim bir iki gün dışında.3 hafta oldu 68,1 den 63,3 e düştüm bugün itibariyle:)geçmiş olsunnn kaç kilo verdin peki herhalde uzun süre az yiyorsun
Yok normalde bu kadar az yemiyordum ama 1000 kaloriyi de geçmedim bir iki gün dışında.3 hafta oldu 68,1 den 63,3 e düştüm bugün itibariyle:)
inşallah verirsin canımcım.ben sporda yapmıyorum bide spor olsa daha güzel olacak ama vaktim olmuyoroooooooo süper bende karar verdim bi kaç gündür 1000 kaloriyi geçmiyorum senin gibi kilo verirsem süper olsun
Naapim yavrucum yaaa.. bu gün tek öğünde kalıcam sanıyodum ama dayanamadım..
minnacık bi elmacıkla minnacık nutellalı ekmek yidim..
artık çok şükür iyileştim tam gaz diyete devam biraz öksürük var oda bitsin sporla tam destek sıkılaşmaya devam
inşallah verirsin canımcım.ben sporda yapmıyorum bide spor olsa daha güzel olacak ama vaktim olmuyor
Kızlar aşkolsun valla geçmişi okudum bride çıkıp dememiş zeyas nerde diye....düelloya varım canım hodri meydan..
Günaydın kızlar.okuduklarıma bakılırsa bu hafta sonlarda olucam herhaldehafta sonu çok kaçamak yapmanın zararı işte daha bugün kilomda kıpırdama oldu o da 200 gram bide gribim hala ağır bi şekilde devam ediyor bir sürü de ilaç kullanıyorum of offff
1000 kaloriyi de geçmedim bir iki gün dışında.3 hafta oldu 68,1 den 63,3 e düştüm bugün itibariyle:)
Selam kızlar bu 17 sonra aç kalma kervanına bende katılmak istiyorum ve başladımda 2 gün oluyor , epey zormuş ve
kızlar merabaa bende aranıza katılmak istiyorum.bende dün diyete başladım yaza kadar 15 kilo hedefim var bende sizlere uyucam saat 5te akşam yemeğimi yiycem :) çok zor olcak benim gibi gece beslenen biri için ama yorumları okudum çok mantıklı
kızlar beni de aranıza alın. yazdıklarınızı uzaktan takip ettim 6 gündür uyguladım 75.00 dan 74.700 e düştüm üstelik sadece bir gün spor yaptım. doğumdan sonra kilolarımı veremedim .... çok işe yarıyor bundan sonra bende burayı takip edecem ..
oooooooo süper bende karar verdim bi kaç gündür 1000 kaloriyi geçmiyorum senin gibi kilo verirsem süper olsun
Canım teşekkürler duymuşyum tarçınla balı hatta almıştım çubuk tarçın ama içemefim ben üşendimmi ne ama iyileşince başlarım tekrarzeyas nerde yahuuu :-D
gecmis olsun zeyascim, ah cok sevindim canim 500 grami verdigine
duellooo ya hosgeldin o zaman
zeyasss dun internette ne okudum, tarcinli balli zayiflama kuru varmis :-D iyi kilo verdirdigini okudum, sabah ac karnina ve aksam yatmadan ac karinina iciyosun. o kadar :)))
ben bugun aksam basliyorum ona.
Ayy evet bu akşam kıvanç başlıyo inş güzeldir ya izleyecek dizi yok valla.çileğin tadı varmı bu mevsimde yaJanlar 10 tane cilek ve 7-8 kup ananas yedim. Eliptik yapmam lazim ama su anda sadece kesisiyoruz kendisiyle... Kivancin dizisi baslayinca yapayim bari ancak oyle cekilir :))
Selam kızlar :)) bugün eşim eve geç gelecekmiş bende iki yumurta domates ve az peynir yedim. Bugün toplam 553 kaloriyle kapattım günü:))
işte ben onu yapıyorum aksamları evde yürüyüş bandı üstünde
Kızlar aşkolsun valla geçmişi okudum bride çıkıp dememiş zeyas nerde diye küstüm hepinizeşaka bir yana ben çok hastayım kızlar halsizlik mide bulantısı karın ağrısı var sabahtan beri yarım muz portakal elma yedim yemek düşünmek bile istemiyorum midem kalkıyo.semocum bugün tartıda hafta sonu aldığım 500 gr gitmişti.bu hastalıkla beraber düelloya varım canım hodri meydan..
Maşallah canım 1 hafta da çok iyi kilo vermişsinkizlar ben gecenhafta sali gunu dikat etmeye basladim bugun sabah tartildim tam 82.1 olmusum yani 2400 gr vermisim insalah boyle devam eder
Arkadaslar merhabalar, hayirli aksamlar
Bugün de nete giremedim malesef. Ama eve gelir gelmez hemen aklima geliyorsunuz ve girip bazen tek tek bazen söyle bir göz atiyorumAnnem diyorki, sen iyi kaptirdin kendini, ama sana da yaradi bu is
Dünü yok iyi kapattim hamd olsun. Bugün sabah yürüyüsümü yaptim, ve bugünüde mükemmel kapattim insallahCünkü cok mesguldum, ve 5 i gecince yemek istemiyorum. Su an karnimm bunun gibi zil caliyor
Bugün yediklerim;
Sabah: Iki kocaman kivircik arasina yarim dilim tam bugday ekmegi, iki dilim peyniri, roka, maydonoz, tere, dere, sogan, 5 yerfistigi ve iki kasik pul biberi döktüm, kivircik dürüm yaptim, ve afiyetle yedim
Öglen bir elma yedim, disari ciktim. 2 gibi sekerli kapucinomu ictim ( malesef kahveyi sekersiz icemiyorum), 4 gibi bir bardak nar suyu :). ve 5.15 te iki kasik bulgurlu pazi corba, iki kasik yogurt ve 5 tursu ile kapattim. Coktan aciktim bile
Bu hafta iyi verecegim insalah 83.00 olursam süper olurrrrrrrrrrrrr, süper
Eeee Zeyascim bizi de soran yok, üzülme :2: :))) Hodri meydan ha! Hadi canim, insallah sen debu hafta büyük bir rekor kir
Tucc, gecmis olsun canim. Canim cok iyi kilo vermissin, bu haftada ha gayret, daha fazla vericezz:13:
Hosgeldin canimPaylasimlari düzenli takip et, bir kac gün sonra sen de kendini ayni kervanda zorlanmadan bulacaksin insallah. Benim öyle oldu
Sen de hos geldin canim. Ema ya dedigim gibi paylasimlari düzenli takip etmek cok motice ediyor, bir kac gün sonra sen de basaracaksin ve yaza fit olacagiz insallah :13:
HosgeldinHadi bakalim gitsin 2,3,4,5,6,7,8, kilolar :13:
Hosgeldiniz efendim. Karariniyoruz
Sagol canim insallah devami gelir b cumartesiye amacim 80.7 olmakMaşallah canım 1 hafta da çok iyi kilo vermişsin
günaydın kızlar dün güne -1 kilo ile başlamıştım bugün malesef +300 gr ile bşladım:2::2: moralman çöküntüdeyim ama yılmak yok bende lapa yı bırakıp kalori azaltma deneyeceğim. ama benim şöyle bir problemim var ben gün içinde hiç hareket etdemiyorum kpss ye hazırlandığım için sabah sandalyeme oturuyorum geceye kadar zorunlu ihtiyaçlar dışında kalkmıyorum napcam bilmiom hareketsiz de verilmez dimi:2::2::2:
Bu kup kup ananasi gorunce gidip ananas aldim gecen gun ama bi dilim yedim baktilar ben pek orali degilim kardesimle annem gidip gelip amanda ne leziz diye diye bitirdiler. Bana kalmadi :) alisik degilim ya tadina daha dogrusu meyve yeme aliskanligi yok bende yahu edinmek lazim ama ozellikle ananasssssss :))))))) bide yesil caya hic alisamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?