Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Naapim yavrucum yaaa.. bu gün tek öğünde kalıcam sanıyodum ama dayanamadım..

minnacık bi elmacıkla minnacık nutellalı ekmek yidim..

Tek ogunle gunnu gecer nesil, nutellali ekmek minnaciksa, cok sorun degil.
ama yarin nutella yok sana.

artık çok şükür iyileştim tam gaz diyete devam biraz öksürük var oda bitsin sporla tam destek sıkılaşmaya devam

gecmis olsun, aralarda meyve ye canim. vitamin depolamis olursun oksurukte gecer hemen

bugunku menum

sabah: 2 haslanmis yumurta
ara: yogurt ve 5badem
oglen: 1 haslanmis yumurta ve elma
ara: 1 elma
aksam: havuc corbasi, salata ve tavada sebzeli tavuk gogsu.

Arkadaslar merhabalar, hayirli aksamlar
Bugün de nete giremedim malesef. Ama eve gelir gelmez hemen aklima geliyorsunuz ve girip bazen tek tek bazen söyle bir göz atiyorum Annem diyorki, sen iyi kaptirdin kendini, ama sana da yaradi bu is

Dünü yok iyi kapattim hamd olsun. Bugün sabah yürüyüsümü yaptim, ve bugünüde mükemmel kapattim insallah Cünkü cok mesguldum, ve 5 i gecince yemek istemiyorum. Su an karnimm bunun gibi zil caliyor

Bugün yediklerim;

Sabah: Iki kocaman kivircik arasina yarim dilim tam bugday ekmegi, iki dilim peyniri, roka, maydonoz, tere, dere, sogan, 5 yerfistigi ve iki kasik pul biberi döktüm, kivircik dürüm yaptim, ve afiyetle yedim
Öglen bir elma yedim, disari ciktim. 2 gibi sekerli kapucinomu ictim ( malesef kahveyi sekersiz icemiyorum), 4 gibi bir bardak nar suyu :). ve 5.15 te iki kasik bulgurlu pazi corba, iki kasik yogurt ve 5 tursu ile kapattim. Coktan aciktim bile

Bu hafta iyi verecegim insalah 83.00 olursam süper olurrrrrrrrrrrrr, süper

Kızlar aşkolsun valla geçmişi okudum bride çıkıp dememiş zeyas nerde diye....düelloya varım canım hodri meydan..

Eeee Zeyascim bizi de soran yok, üzülme :2: :))) Hodri meydan ha! Hadi canim, insallah sen debu hafta büyük bir rekor kir

Tucc, gecmis olsun canim. Canim cok iyi kilo vermissin, bu haftada ha gayret, daha fazla vericezz:13:

Selam kızlar bu 17 sonra aç kalma kervanına bende katılmak istiyorum ve başladımda 2 gün oluyor , epey zormuş ve

Hosgeldin canim Paylasimlari düzenli takip et, bir kac gün sonra sen de kendini ayni kervanda zorlanmadan bulacaksin insallah. Benim öyle oldu

Sen de hos geldin canim. Ema ya dedigim gibi paylasimlari düzenli takip etmek cok motice ediyor, bir kac gün sonra sen de basaracaksin ve yaza fit olacagiz insallah :13:

Hosgeldin Hadi bakalim gitsin 2,3,4,5,6,7,8, kilolar :13:

oooooooo süper bende karar verdim bi kaç gündür 1000 kaloriyi geçmiyorum senin gibi kilo verirsem süper olsun

Hosgeldiniz efendim. Kararini yoruz

Canım teşekkürler duymuşyum tarçınla balı hatta almıştım çubuk tarçın ama içemefim ben üşendimmi ne ama iyileşince başlarım tekrar
Janlar 10 tane cilek ve 7-8 kup ananas yedim. Eliptik yapmam lazim ama su anda sadece kesisiyoruz kendisiyle... Kivancin dizisi baslayinca yapayim bari ancak oyle cekilir :))
Ayy evet bu akşam kıvanç başlıyo inş güzeldir ya izleyecek dizi yok valla.çileğin tadı varmı bu mevsimde ya
Selam kızlar :)) bugün eşim eve geç gelecekmiş bende iki yumurta domates ve az peynir yedim. Bugün toplam 553 kaloriyle kapattım günü:))

Oh mis canım çok güzel.

Zeyascim, ayrica cok gecmis olsun canim. Acil sifalar diliyorum hepinize

iyi aksamlar arkadaslar bugun cok yorucu bir gun gecirdim hep kosturdum neysebmenumu yazayim
Sabah
40 gr kepek ekmegi
Kucuk bir dilim koy peyniri
Bir kasik omlet
İkiser dilim domates salatalik
Sekersiz cay

Ogle
Bir yumurta
Salatalik domates 4 dilim
4zeytin
40 gr kepek ekmegi

Ara
Yarimsar portakal elma

Aksam
Yarim tabak tavuklu salata
Sonra ogluma yemek verirken bir kase makarna yedim makarnaya dayanmamda
En az 3 lt su

Kizlar kusura bakmayin ben sizler gibi yazilanlara yorum yapmiyom ama ara ara girip okuyom sizleri takip ediyom hayatim bir gun duzenegirerse cok zor gibi ama umudumu yitirmek istemiyom bhersey benim icinde degisir umarim

kizlar ben gecenhafta sali gunu dikat etmeye basladim bugun sabah tartildim tam 82.1 olmusum yani 2400 gr vermisim insalah boyle devam eder

inşallah canım sıkı takipteyim :)

günaydın kızlar dün güne -1 kilo ile başlamıştım bugün malesef +300 gr ile bşladım:2::2: moralman çöküntüdeyim ama yılmak yok bende lapa yı bırakıp kalori azaltma deneyeceğim. ama benim şöyle bir problemim var ben gün içinde hiç hareket etdemiyorum kpss ye hazırlandığım için sabah sandalyeme oturuyorum geceye kadar zorunlu ihtiyaçlar dışında kalkmıyorum napcam bilmiom hareketsiz de verilmez dimi:2::2::2:

Günaydın

Moralini hiç bozma canım, böyle inişler çıkışlar hep olacak. Lapa zaten uzun vadeli yapılacak bişey değil sadece kısa süreli motive amaçlı bişey yoksa gerçekten sıkıcı. En güzeli çeşit çeşit yemek ama kalori kontrolü yapmak.

Spor içinde aslında kahvaltı sonrası şöyle 30-40 dakikalık bir video bulup yapsan, sonra da güzel bir duş alsan güne güzel bir başlangıç yapmış olursun, sonra da gelsin kpss

Ben de alışık değildim ama selülitten sebep aldım, tadı çok hoşuma gitti benim. Fiyatı da biraz daha makul olsa oh mis olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…