Kızlar bu arada herkeslere günaydın
Sabah kahvaltım yine aynı: 1çk tereyağlı maydanozlu-keçi peynirli omlet, 1 dilim çavdar ekmek, 4 zeytin.
Cumartesiden beri akşamları en fazla 1 porsiyon meyve+ 45 dk eliptiğe rağmen sadece 300 gr gitti kızlarGeçen hafta giden 2,4 kg dan herhalde bu hafta böyle az gidiyor, yoksa ne bileyim gayet dikkat ediyorum. Hatta kalori sepeti diye bir siteye yediklerimi yazıyorum, eliptiği düşünce 300-400 kalori kalıyor :44::44:
Günaydın
Moralini hiç bozma canım, böyle inişler çıkışlar hep olacak. Lapa zaten uzun vadeli yapılacak bişey değil sadece kısa süreli motive amaçlı bişey yoksa gerçekten sıkıcı. En güzeli çeşit çeşit yemek ama kalori kontrolü yapmak.
Spor içinde aslında kahvaltı sonrası şöyle 30-40 dakikalık bir video bulup yapsan, sonra da güzel bir duş alsan güne güzel bir başlangıç yapmış olursun, sonra da gelsin kpss
sınav az kaldı die yerimden bile kalkmak istemiyorum çoğu zaman bi burayı takip ediyorum çok sık olmasada ama haklısın sabahları biraz biraz yapıp güne daha zinde de başlaya bilirim
Canım teşekkürler duymuşyum tarçınla balı hatta almıştım çubuk tarçın ama içemefim ben üşendimmi ne ama iyileşince başlarım tekrar
Ayy evet bu akşam kıvanç başlıyo inş güzeldir ya izleyecek dizi yok valla.çileğin tadı varmı bu mevsimde ya
Oh mis canım çok güzel.
kizlar ben gecenhafta sali gunu dikat etmeye basladim bugun sabah tartildim tam 82.1 olmusum yani 2400 gr vermisim insalah boyle devam eder
günaydın kızlar dün güne -1 kilo ile başlamıştım bugün malesef +300 gr ile bşladım:2::2: moralman çöküntüdeyim ama yılmak yok bende lapa yı bırakıp kalori azaltma deneyeceğim. ama benim şöyle bir problemim var ben gün içinde hiç hareket etdemiyorum kpss ye hazırlandığım için sabah sandalyeme oturuyorum geceye kadar zorunlu ihtiyaçlar dışında kalkmıyorum napcam bilmiom hareketsiz de verilmez dimi:2::2::2:
bugunkü menüm
sabah 1 kase light süt nesfit
türk kahvesi
arada yeşil çay
akşam 4 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği
ve yemek işi biter
sırada artık nescafe var
Tlfndam giriym ben .. Nasıl yapcagmı bilmyrm
Tesekuler canimooh supersinnnn canimsimdiden tebrikler
:
sabah kahvaltım
1 rafadan yumurta
1 parmak kalınlığında beyaz peynir 1 bardak çay
dün akşam yine çok ama çoookk aç yattım nedense bu aralar acayip şekilde acıkıyorum ama iyi oluyor
hergün -300 gr gidiyor ama ben duvarları tırmalıyorum neredeyse...
Hergün 300 g çok güzel canım seni listenin başında görücez yani:)
mecbur cubuk olmasi gerekmiyor canim, toz tarcinda oluyormusdün unuttum yapmayi, bugun yapicam insallah
ooh supersinnnn canimsimdiden tebrikler
Bencede yilmak yok
hareketsizde zayiflayabilirsin canim. Biraz daha yavas olur ama olsun, kilo verelimde nasil olursa olsun dimi
deriiiin dun yine dökturmussun canimkiz sen bu hafta 59 gorursun kesin
hmm antepisch telefondan cizelge gorunmuyor malesef
aynen ya çok pahalı değil aslında ama devamlı yemeye kalkarsan cebi fena yakıyo eşim 1 kere alırsa 2. ye laf ediyo ben çok severim ananası bu arada ımmmmBen de alışık değildim ama selülitten sebep aldım, tadı çok hoşuma gitti benim. Fiyatı da biraz daha makul olsa oh mis olacak...
canım bende öyleydim bir ara çok dikkat etmeme rağmen gitmiyodu geçen hafta açıldım ben önümüzdeki hafta sende açılırsın inş moralini bozmaKızlar bu arada herkeslere günaydın
Sabah kahvaltım yine aynı: 1çk tereyağlı maydanozlu-keçi peynirli omlet, 1 dilim çavdar ekmek, 4 zeytin.
Cumartesiden beri akşamları en fazla 1 porsiyon meyve+ 45 dk eliptiğe rağmen sadece 300 gr gitti kızlarGeçen hafta giden 2,4 kg dan herhalde bu hafta böyle az gidiyor, yoksa ne bileyim gayet dikkat ediyorum. Hatta kalori sepeti diye bir siteye yediklerimi yazıyorum, eliptiği düşünce 300-400 kalori kalıyor :44::44:
sabah kahvaltım
1 rafadan yumurta
1 parmak kalınlığında beyaz peynir 1 bardak çay
dün akşam yine çok ama çoookk aç yattım nedense bu aralar acayip şekilde acıkıyorum ama iyi oluyor
hergün -300 gr gidiyor ama ben duvarları tırmalıyorum neredeyse...
gunaydnlar kizlar hepimiz icin guze bir gun olsun
Kizlar dun oglumun onemli bir radvusu vardi ogluma dogru sakinestiriciyi vermleri icinbuyuk bir hsteaneden uzun zamandir randevu almistik doktur simdilik gecici bir sakinlestirici verdi eve gelir gelmez her zamanki eczanemdenilaci aldim aksam ilkdozu verdim sonrada ilaci kutusuna baktim ismini interneten biraz arastirayim dedim nerden bakiysamcouklara oneril tehlikeli yazisin gordum bu sefer uykuda cocugu biraz kivrandiginigorunce cok korktum neyseki onerilenden daha az doz vermistim aa yinede korktum sonra aklima receteyle verilen ilaci karsilastirmak geldi cunki alaninda parisin en iyi dokturlari gordu oglumu boyle bir yanlislik afedilir olamazdi fakat receteyle karsilastirdimki eczaci yanlislik yapmis sabah accilir acilmaz eczaneye kostum adam ilci gorunce saskina dondu nasil karistirdigini anlamadi cok ozur diledi benim bes yilik eczacim asinda cok iydir ogumlada cok yakindan ilgileirler oglumu bir defa olumden onlar kurtardi daha dogrusu oglum oksijen sorunu yasadiginda kucagima alip asagi kosmustum elim kolum baglandi onlar gerekli yerleri aradi ilk mudahaleyi yaptilar ondan kizamdim ama adam tekrar tekrar uzur diledi ama ilac icnde korkma bir seferde birsey olmaz dedi iyiki fark etim ya etmeseydim ecayida kendimide afetmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?