Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ayy evet bu akşam kıvanç başlıyo inş güzeldir ya izleyecek dizi yok valla.çileğin tadı varmı bu mevsimde ya

Zeyascan çileğin hiç tadı yoktu tatlım, sırf görüntü. Eşimin sıkıldım nidaları eşliğinde diziyi seyrettim, diziye yorum yapmak için erken biraz ama yani Kıvanç hoş abi yaa

Kızlar bu arada herkeslere günaydın

Sabah kahvaltım yine aynı: 1çk tereyağlı maydanozlu-keçi peynirli omlet, 1 dilim çavdar ekmek, 4 zeytin.

Cumartesiden beri akşamları en fazla 1 porsiyon meyve+ 45 dk eliptiğe rağmen sadece 300 gr gitti kızlar Geçen hafta giden 2,4 kg dan herhalde bu hafta böyle az gidiyor, yoksa ne bileyim gayet dikkat ediyorum. Hatta kalori sepeti diye bir siteye yediklerimi yazıyorum, eliptiği düşünce 300-400 kalori kalıyor :44::44:

Bebeim demekki bedeni kitlik moduna sokmussun yediklerin yeterli degilki aldigin o azcik besinide depo edio vucut. Bigun sasirtma yap bilinen bi taktiktir yardir anam bol bol ye butun gun sora kaldigin yerden devam et ornek gibi olmasin ama ben hic dikkat etmedigim hLde bi tek makarna yemedigimi fark ettim bu hafta yinede 1 kilo vermisim 4ten sonra yemiorum ama aksamlari cekirdek ve bitter kacamaklari yaptigim halde vermisim acele etmeyin yavas gitsin bosver yeterki gitsinler
Bu arada gunaydin :)))))

Ben ne zaman kendimi kilo yuzunden kassam veremiorum kabiz oluorum vede cogu zaman vermek yerine uste kilo Liorum bikac gundur psikolojim cok bozuldu gobegime baktikca gordukce dahada yiyesim geliodu hirsimdan kendimi tutmaya calistikcada sinirlerim bozuluodu etrafa hircinlasiodum sonra ixtir et ayca dedim ya yemisim kilosunu rahat birak artik zavalli bedenini yorma dedim acikinca ye normal insan gibi ve canin ne istiosa onu he geterki aclik tokluk olayinda kendine durust ol tabiki 3te 4te yiyince aksam yemegi saati acikmio insan sonrada gec oluyo dusunuorum ben erken yatan biriyim bi saat sonra yatacaksin yiyip yatarsan rahatsiz olacaksin yarin yersin diorum. Bunlari dun dedim bugun sabah tartida eksiyi gordum :)
Zaten kilo verdikce moral oluyo farkinda olmadan saglikli yiyeceklere yonelmeye basliyo insan yani kendiliginden oluyo zaten daha once tecrubemle sabittir. O yuzden hiiiicccc uzmeyin kendinizi canlarim
Hepinizi operim

Son düzenleme:
günaydınnnn.. kahvalştı menüm; domates,peynir,zeytin 1 yumurta . şekersiz çay... bu aralar müfettişler gezio sık sık yazamıyorum ama takipteyim

sınav az kaldı die yerimden bile kalkmak istemiyorum çoğu zaman bi burayı takip ediyorum çok sık olmasada ama haklısın sabahları biraz biraz yapıp güne daha zinde de başlaya bilirim

Diyorum ki bosuna diyet yapmayin cunku ben hep zayifimdir ve her seyi yerim ama neden cocuklugundan gelen aliskanliklarim sık ve az yiyorum gece bile yemek yiyorum ama azar azar yani mesela sofraya oturdugumda bir tabak makarnanin yarisini yiyebiliyorum 2 saat sonra diger yarisini yiyorum salata hic zararini gormedim bol bol tuketiyorum kahvaltim bile az az yiyorum ama senelerdir bu sekilde beslendigim icin midem ufak bu duzeni olusturursaniz zamanla aradaki farki istahinizin eskisi gibi olmadigini fark ediceksiniz abur cubur aliskanligim hic yoktur

sınav az kaldı die yerimden bile kalkmak istemiyorum çoğu zaman bi burayı takip ediyorum çok sık olmasada ama haklısın sabahları biraz biraz yapıp güne daha zinde de başlaya bilirim

Canımm dikkat et ben 52 kilodan 59 A çıktım KPSS zamanında.üstüne atanamadım 5 ay 66 ya çıktım

Bu arada günaydın canlar:) tartı bana güzel güzel göz kırpıyo:))))bugün yine yumurtalı klasik kahvaltımı yapıcam

mecbur cubuk olmasi gerekmiyor canim, toz tarcinda oluyormus dün unuttum yapmayi, bugun yapicam insallah

kizlar ben gecenhafta sali gunu dikat etmeye basladim bugun sabah tartildim tam 82.1 olmusum yani 2400 gr vermisim insalah boyle devam eder

ooh supersinnnn canim simdiden tebrikler

Bencede yilmak yok
hareketsizde zayiflayabilirsin canim. Biraz daha yavas olur ama olsun, kilo verelimde nasil olursa olsun dimi

bugunkü menüm
sabah 1 kase light süt nesfit
türk kahvesi
arada yeşil çay
akşam 4 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği
ve yemek işi biter
sırada artık nescafe var

deriiiin dun yine dökturmussun canim kiz sen bu hafta 59 gorursun kesin

Tlfndam giriym ben .. Nasıl yapcagmı bilmyrm

hmm antepisch telefondan cizelge gorunmuyor malesef

Son düzenleme:
sabah kahvaltım

1 rafadan yumurta

1 parmak kalınlığında beyaz peynir 1 bardak çay

dün akşam yine çok ama çoookk aç yattım nedense bu aralar acayip şekilde acıkıyorum ama iyi oluyor

hergün -300 gr gidiyor ama ben duvarları tırmalıyorum neredeyse...

Hergün 300 g çok güzel canım seni listenin başında görücez yani:)

Hergün 300 g çok güzel canım seni listenin başında görücez yani:)

listenin başına ancak toplam kilomda çıkabilirim haftalık kilolarda çıkamıyorum

çünkü yeni gelenler ilk hafta çok kilo veriyorlar onlar birinci

ama benim için hedefime ulaşmak çok daha önemli artık nerdeyse 5 kilo kaldı

semocum galiba 59 küsürleri bu hafta görücem gibi :)

betulina hoşbulduk canım , dün akşam saat 22:00 gibi deli gibi acıktım ama yemedim kendimi tebrik ediyorum

hangi gün kilo bildirimi yapıyoruz ??

Herkese günaydinlar,
Güne yine 1 saatlik yürüyüs ile basladim ve sonrasinda;

bir yumurtali melemen+ bir zeytin+ bir lokma ekmek ve 6-7 fistik yedim. Simdi suyumu iciyorum.
Öglen disaradi olucagim, mümkün olursa yogurt yemek isterdim, ama zor görünüyor, ondan bir elma alicam yanima

Aksama ailecek balik ve salata faslimiz var Belki bu saat 6 gibi olabilir malesef

Cumartesi 83 olma ihtimalim cok yüksek arkadaslar, insallah Cünkü tarti beni iki üc gündür 83.5 altinda gösteriyor. Kesin rakamlari söylemiyorum, cumartesiye sürpriz olsun

YARIN yokum. Kahvaltiya gezmeye gidecegim. Zararsiz seyler tüketmeye ve ögleden sonrasi bir sey yememeye calisacagim insallah

YARIn AKSAM görüsmek dilegile

kızlar günaydın bugün düne göre çok daha iyiyim ama hiç iştahım yok bugün - 600 vermiş çıktım tartıda. daha kahvaltı yapmadım eşimle 2-3 kaşık yumurta atmıştım ağzıma acıkmaya başladım ama ne yesem karar veremiyorum hiç bişey istemiyo canım
Ben de alışık değildim ama selülitten sebep aldım, tadı çok hoşuma gitti benim. Fiyatı da biraz daha makul olsa oh mis olacak...
aynen ya çok pahalı değil aslında ama devamlı yemeye kalkarsan cebi fena yakıyo eşim 1 kere alırsa 2. ye laf ediyo ben çok severim ananası bu arada ımmmm
canım bende öyleydim bir ara çok dikkat etmeme rağmen gitmiyodu geçen hafta açıldım ben önümüzdeki hafta sende açılırsın inş moralini bozma
tebrikler derrin ah o açlığın verdiği muhteşem duygu beni benden ediyor

gunaydnlar kizlar hepimiz icin guze bir gun olsun
Kizlar dun oglumun onemli bir radvusu vardi ogluma dogru sakinestiriciyi vermleri icinbuyuk bir hsteaneden uzun zamandir randevu almistik doktur simdilik gecici bir sakinlestirici verdi eve gelir gelmez her zamanki eczanemdenilaci aldim aksam ilkdozu verdim sonrada ilaci kutusuna baktim ismini interneten biraz arastirayim dedim nerden bakiysam couklara onerilmez tehlikeli yazisini gordum bu sefer uykuda cocugu biraz kivrandiginigorunce cok korktum neyseki onerilenden daha az doz vermistim aa yinede korktum sonra aklima receteyle verilen ilaci karsilastirmak geldi cunki alaninda parisin en iyi dokturlari gordu oglumu boyle bir yanlislik afedilir olamazdi fakat receteyle karsilastirdimki eczaci yanlislik yapmis sabah accilir acilmaz eczaneye kostum adam ilci gorunce saskina dondu nasil karistirdigini anlamadi cok ozur diledi benim bes yilik eczacim asinda cok iydir ogumlada cok yakindan ilgileirler oglumu bir defa olumden onlar kurtardi daha dogrusu oglum oksijen sorunu yasadiginda kucagima alip asagi kosmustum elim kolum baglandi onlar gerekli yerleri aradi ilk mudahaleyi yaptilar ondan kizamdim ama adam tekrar tekrar uzur diledi ama ilac icnde korkma bir seferde birsey olmaz dedi iyiki fark etim ya etmeseydim ecayida kendimide afetmezdim

Son düzenleme:

ay canım okurken buz gibi oldum valla çokgeçmiş olsun canım.bende mutlaka ilaçların prospektüsünü okurum çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…