Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Çok haklısın bir de kilosu fazla olanlarda çabuk veriyor.benimde hedefime çok az kaldı hedefi düşürdüm tekrar:))

ben sizlere göre daha yavaş veriyorum polikistik over rahatsızlığım var kilo vermemi zorluyor. bu rahatsızlığım kilo verince düzelecek inşallah hepsi bir zincir .. Canım tatlı istediğinde bir bardak süt içine tarçın koyuyorum ama günde bir defa yapıyorum.

ay canım okurken buz gibi oldum valla çokgeçmiş olsun canım.bende mutlaka ilaçların prospektüsünü okurum çok önemli

Tesekur ederim canim ben ilaclarin prospektusunu firansizca oldugu icin tam anlamiyom anca interneten bakiyom ondan oglumun yatmasini bekledim bakmak icin

Çok geçmiş olsun canım Böyle konularda biraz araştırmak ve hep temkinli olmak lazım galiba, sonuçta insanız ve istemesek de hata yapabiliyoruz

Çok geçmiş olsun canım Böyle konularda biraz araştırmak ve hep temkinli olmak lazım galiba, sonuçta insanız ve istemesek de hata yapabiliyoruz

Ben normaalde cok. Dikat ederim iyice arastiririm ama dedigin gibi daha ayik olmak gerekiyor

Cok gecmis olsun, Allah sifa versin canim. cok sukur bir sey olmamis

Kızlar Selammm..

Yoğun bi gün, ancak yazabiliyorum ama yazdıklarınızı okudum.. bu hafta herkes daha bi başarılı dewam ediyor sanırım..
Yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyemedim halaa..
Sabah evde ayaküstü 1-2 lokma yiyip çıktım, sonra arkadaşlar almış.. 2 poğaça yedim..
Öyle bişeyki 4 tane bile yenir yanii, hemen bitmesin diye minik minik ısırdım..
Daha da başka bişey yemedim, öğleden sonra 2 yumurta, az peynir.. Günü kapatıcam inşallah..

ALACA Canım çok geçmiş olsun.. Allah oğluşuna acil şifalar versin canım..

DERİN Süpersin tatlım dewam.. Umutsuzluğa kapıldığımda senin gayretini örnek alıyorum..

SEMO Sen benden gizli gizli tarçınlar filan.. Ne iş.. Ben kaçırmışım konuyu.. Etkisi neymiş canımcım..
Yapsammı bende acaba..

Hello nesilll,

Hosgeldin datlimmm, Tarcin ve bal kuru buldum kiz netten, zaman bulup baslayamadim henuz ama baslamayi dusunuyorum :)))
sabah ac karnina ve aksam yatmadan ac karnina iciliyor. Cok faydaliymis, metabolismayi hizlandiriyormus ve kan sekerini dengeledigi icin yag depolanmasi tamamen duruyor

ahhh bakin simdide bunu buldummmmm
yemeklerden önce 3-4 tane hurma, cok tok tutuyor ve az yemenizi sagliyor

Obez hastaları yemeklerden önce mutlaka 3-4 tane hurma yiyerek kilolarının önüne geçebilirler. Diyet yapacak kişiler, zayıflamak isteyenler, fazla yağlarından kurtulmak için çözüm arayanlar mutlaka yemeklerden yarım saat önce 3-4 adet hurma tüketerek kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz.

Hurma sayesinde tokluk hissi yaratacaksınız. Bunun yanı sıra bağırsak hareketlerinizi hızlandırarak, sindirim sistemininizin çalışmasını hızlandırıp yediklerinizi çabuk yakabileceksiniz. Eğer hurma diyetini spor ile desteklerseniz, tam bir performans alabilirsiniz. Kilo verimini 2 ye katlayabilirsiniz. Hurma diyetinin içinde bulunan yüksek protein ve frutoz şeker sağlık açısından çok yararlıdır. İçindeki lif bağırsaklara iyi geliyor.

Ayrıca A vitamini, D vitamini, B1 vitamini, B6 Vitamini, C vitamini açısından çok zengin olan hurmanın içerisindeki antioksidanlarla vücudunuzu tüm hastalıklara karşı koruyabiliyorsunuz. Demir, magnezyum, çinko, gibi mineralleride bünyesinde barındıran hurma insan sağlığı açısından çok yararlı bir besin kaynağı olduğu gibi zayıflamak isteyenler için bulunmaz bir nimet sayılabilir.

Kızlar öğlen biraz fazla kaçırdım. Eşim kıymalı makarna istedi, ben de güya kalan pırasadan yiyecektim, 2-3 kaşık da makarnadan. Makarna çok güzel olmuştu önce yarım tabak, sonra 1 yarım tabak daha yedim yoğurtla beraber 2. tabağı yiyince çok pişman oldum, hem de şu anda acayip şiştim... Neyse ağlamak yok, eliptik var akşama bol bol Benim için yeme faslı kapanmıştır bugün

sabah

1 kırmızı biber , maydanoz ve dere otu
1 kaşık lor peynir
1 haslanmış yumurta
3 adet kızarmış light form ekmeği
2 fincan çay ( Şekersiz içiyorum )

Öğle

1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 adet kızarmış light form ekmeği

Akşama

Patlıcan közleyecem üzerine domates sos
yoğurt

saat 00 dan sonra yeşil çay içerim birde 30 dakika yürüyüş bandında yürürüm.

İlerleyen saatlerde çok acıkırsam tarçınlı bir bardak süt içecem

Dün akşam 22:00 da ölüyordum açlıktan sırf bu yüzden erken yattım ki unutayım ))

Açken uyuyamayanlardanım Sırf bu yüzden daha 24 saat olmadan dukanı bıraktım.Ama alışkanlık haline getirsem zayıflarım biliyorum.yarından itibaren başlıycam bakalım...

Tesekurler canim

Aha bende senin gibi makarnayadayanama bende simdi kucuk bir kase makara yogutladi 5 tanede sus biberi tursusuyla goturdum

Ykizlar kabizlik sorunu yasiyorsaniz yemeklerinizin yanina gunluk sus biberi tursusu koyun hem bagirsaklari calistirir hemde aci oldugu icin metebolizmayi hizlandirir
Bide bol su icmeyi unutmayin icmeyenler hadi sularinizi icin

Menun guzelmis canim akam patlicana birde aci biber ekle super olur

Kızlaaaaaaar :)) bugun kahvaltım şöye :) grc oldu 12 bucukda yedim 2 haslanmış yumurta biraz domates kaşar peynir ve yeşil caay :)) semoo o hurma işi kafama yattı haa :))

Menun guzelmis canim akam patlicana birde aci biber ekle super olur

iyi fikir canım saol denerim acı biber metabolizmayıda çalıştırıyormuş. kilo bildirimi hangi gün yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…