Çok haklısın bir de kilosu fazla olanlarda çabuk veriyor.benimde hedefime çok az kaldı hedefi düşürdüm tekrar:))listenin başına ancak toplam kilomda çıkabilirim haftalık kilolarda çıkamıyorum
çünkü yeni gelenler ilk hafta çok kilo veriyorlar onlar birinci
ama benim için hedefime ulaşmak çok daha önemli artık nerdeyse 5 kilo kaldı
semocum galiba 59 küsürleri bu hafta görücem gibi :)
kızlar günaydın bugün düne göre çok daha iyiyim ama hiç iştahım yokbugün - 600 vermiş çıktım tartıda. daha kahvaltı yapmadım eşimle 2-3 kaşık yumurta atmıştım ağzıma acıkmaya başladım ama ne yesem karar veremiyorum hiç bişey istemiyo canım
aynen ya çok pahalı değil aslında ama devamlı yemeye kalkarsan cebi fena yakıyo eşim 1 kere alırsa 2. ye laf ediyo ben çok severim ananası bu arada ımmmm
canım bende öyleydim bir ara çok dikkat etmeme rağmen gitmiyodu geçen hafta açıldım ben önümüzdeki hafta sende açılırsın inş moralini bozma
Zeyascım -600 gr süpermiş tebrik ederim canımBen de istiyorum, lütfennnn
ay canım okurken buz gibi oldum valla çokgeçmiş olsun canım.bende mutlaka ilaçların prospektüsünü okurum çok önemli
gunaydnlar kizlar hepimiz icin guze bir gun olsun
Kizlar dun oglumun onemli bir radvusu vardi ogluma dogru sakinestiriciyi vermleri icinbuyuk bir hsteaneden uzun zamandir randevu almistik doktur simdilik gecici bir sakinlestirici verdi eve gelir gelmez her zamanki eczanemdenilaci aldim aksam ilkdozu verdim sonrada ilaci kutusuna baktim ismini interneten biraz arastirayim dedim nerden bakiysam couklara onerilmez tehlikeli yazisini gordum bu sefer uykuda cocugu biraz kivrandiginigorunce cok korktum neyseki onerilenden daha az doz vermistim aa yinede korktum sonra aklima receteyle verilen ilaci karsilastirmak geldi cunki alaninda parisin en iyi dokturlari gordu oglumu boyle bir yanlislik afedilir olamazdi fakat receteyle karsilastirdimki eczaci yanlislik yapmis sabah accilir acilmaz eczaneye kostum adam ilci gorunce saskina dondu nasil karistirdigini anlamadi cok ozur diledi benim bes yilik eczacim asinda cok iydir ogumlada cok yakindan ilgileirler oglumu bir defa olumden onlar kurtardi daha dogrusu oglum oksijen sorunu yasadiginda kucagima alip asagi kosmustum elim kolum baglandi onlar gerekli yerleri aradi ilk mudahaleyi yaptilar ondan kizamdim ama adam tekrar tekrar uzur diledi ama ilac icnde korkma bir seferde birsey olmaz dedi iyiki fark etim ya etmeseydim ecayida kendimide afetmezdim
Çok geçmiş olsun canımBöyle konularda biraz araştırmak ve hep temkinli olmak lazım galiba, sonuçta insanız ve istemesek de hata yapabiliyoruz
gunaydnlar kizlar hepimiz icin guze bir gun olsun
Kizlar dun oglumun onemli bir radvusu vardi ogluma dogru sakinestiriciyi vermleri icinbuyuk bir hsteaneden uzun zamandir randevu almistik doktur simdilik gecici bir sakinlestirici verdi eve gelir gelmez her zamanki eczanemdenilaci aldim aksam ilkdozu verdim sonrada ilaci kutusuna baktim ismini interneten biraz arastirayim dedim nerden bakiysam couklara onerilmez tehlikeli yazisini gordum bu sefer uykuda cocugu biraz kivrandiginigorunce cok korktum neyseki onerilenden daha az doz vermistim aa yinede korktum sonra aklima receteyle verilen ilaci karsilastirmak geldi cunki alaninda parisin en iyi dokturlari gordu oglumu boyle bir yanlislik afedilir olamazdi fakat receteyle karsilastirdimki eczaci yanlislik yapmis sabah accilir acilmaz eczaneye kostum adam ilci gorunce saskina dondu nasil karistirdigini anlamadi cok ozur diledi benim bes yilik eczacim asinda cok iydir ogumlada cok yakindan ilgileirler oglumu bir defa olumden onlar kurtardi daha dogrusu oglum oksijen sorunu yasadiginda kucagima alip asagi kosmustum elim kolum baglandi onlar gerekli yerleri aradi ilk mudahaleyi yaptilar ondan kizamdim ama adam tekrar tekrar uzur diledi ama ilac icnde korkma bir seferde birsey olmaz dedi iyiki fark etim ya etmeseydim ecayida kendimide afetmezdim
Cok gecmis olsun, Allah sifa versin canim. cok sukur bir sey olmamis
sabah
1 kırmızı biber , maydanoz ve dere otu
1 kaşık lor peynir
1 haslanmış yumurta
3 adet kızarmış light form ekmeği
2 fincan çay ( Şekersiz içiyorum )
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 adet kızarmış light form ekmeği
Akşama
Patlıcan közleyecem üzerine domates sos
yoğurt
saat00 dan sonra yeşil çay içerim birde 30 dakika yürüyüş bandında yürürüm.
İlerleyen saatlerde çok acıkırsam tarçınlı bir bardak süt içecem
Dün akşam 22:00 da ölüyordum açlıktan sırf bu yüzden erken yattım ki unutayım))
Tesekurler canimKızlar Selammm..
Yoğun bi gün, ancak yazabiliyorum ama yazdıklarınızı okudum.. bu hafta herkes daha bi başarılı dewam ediyor sanırım..
Yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyemedim halaa..
Sabah evde ayaküstü 1-2 lokma yiyip çıktım, sonra arkadaşlar almış.. 2 poğaça yedim..
Öyle bişeyki 4 tane bile yenir yanii, hemen bitmesin diye minik minik ısırdım..
Daha da başka bişey yemedim, öğleden sonra 2 yumurta, az peynir.. Günü kapatıcam inşallah..
ALACA Canım çok geçmiş olsun.. Allah oğluşuna acil şifalar versin canım..
DERİN Süpersin tatlım dewam.. Umutsuzluğa kapıldığımda senin gayretini örnek alıyorum..
SEMO Sen benden gizli gizli tarçınlar filan.. Ne iş.. Ben kaçırmışım konuyu.. Etkisi neymiş canımcım..
Yapsammı bende acaba..
Aha bende senin gibi makarnayadayanama bende simdi kucuk bir kase makara yogutladi 5 tanede sus biberi tursusuyla goturdumKızlar öğlen biraz fazla kaçırdım. Eşim kıymalı makarna istedi, ben de güya kalan pırasadan yiyecektim, 2-3 kaşık da makarnadan. Makarna çok güzel olmuştu önce yarım tabak, sonra 1 yarım tabak daha yedim yoğurtla beraber2. tabağı yiyince çok pişman oldum, hem de şu anda acayip şiştim... Neyse ağlamak yok, eliptik var akşama bol bol Benim için yeme faslı kapanmıştır bugün
Menun guzelmis canim akam patlicana birde aci biber ekle super olursabah
1 kırmızı biber , maydanoz ve dere otu
1 kaşık lor peynir
1 haslanmış yumurta
3 adet kızarmış light form ekmeği
2 fincan çay ( Şekersiz içiyorum )
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 adet kızarmış light form ekmeği
Akşama
Patlıcan közleyecem üzerine domates sos
yoğurt
saat00 dan sonra yeşil çay içerim birde 30 dakika yürüyüş bandında yürürüm.
İlerleyen saatlerde çok acıkırsam tarçınlı bir bardak süt içecem
Dün akşam 22:00 da ölüyordum açlıktan sırf bu yüzden erken yattım ki unutayım))
Menun guzelmis canim akam patlicana birde aci biber ekle super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?