Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Açken uyuyamayanlardanım Sırf bu yüzden daha 24 saat olmadan dukanı bıraktım.Ama alışkanlık haline getirsem zayıflarım biliyorum.yarından itibaren başlıycam bakalım...

canım başla inan faydasını görüyorsun benim polikistik over rahatsızlığım var kilo vermem şart düzenli adet olamıyorum. bu yüzden herkese oranla az az veriyorum ama veriyorum 17.00 dan sonra yemek yememek işi kilo vermeye kesinlikle etkili.

Son düzenleme:
Canımm dikkat et ben 52 kilodan 59 A çıktım KPSS zamanında.üstüne atanamadım 5 ay 66 ya çıktım

ömrümü yedi zaten bu kpss eylül ayında 70 kilo idim 75 e çıktım şimdi 68 e düştüm ama böyle nasıl veririm bilmiyorum sınavdan sonra da nişan olacak veririm inşallah temmuza kadar 55 e düşşem keşke ):

Peki bişi sorabilir miyim ben? Ben de bi süredir akşamları yemek yemiorum 6 dan sonra, ama mesela 1-2 kahve içiyorum sütlü. İçmiyim mi? sadece çay ya da soda mi içeyim?

Peki bişi sorabilir miyim ben? Ben de bi süredir akşamları yemek yemiorum 6 dan sonra, ama mesela 1-2 kahve içiyorum sütlü. İçmiyim mi? sadece çay ya da soda mi içeyim?

canım ben de yeni başlayanlardanım ama ben çay içiyorum yada bitki çayı içiyorum... bu akşam bir bardak süt ve tarçınla birlikte içecem yoksa tansiyonum düşüyor benim 10 aylık bebğim var gecede kalkıyorum gün içinde zaten koşturuyorum... çay dan bişey olmaz bence içebilirisn yinede burada uzun süredir bu diyeti yapanlar daha iyi bilirler onlara sormak lazım.

Hımmm.. tatlı tatlı güzel olur aslında ama incelemek lazım.. denerim belki..
hurma ile ilgili paylaştığın yazıyı da okudum, ben hiç sewmem onu da.. yani tadını bile bilmem, acayip geliyo bana..
ama şöyle örnek vereyim, bir tanıdığımın tanıdığı 3 öğün yemeklerden yaklaşık yarım saat önce 1 çorba kaşığı bal yiyerek yaklaşık 40 kilo filan vermişti.
bal aç karnına yendiğinde mide duvarını sarıp tokluk hissi veriyor ve iştah kesiyor diye biliyorum.. ama tabi şekeri düşük kaliteli bi bal bulmak lazım..

Kuzuuumm, kıyamam sana, pişmanmı oldun sen makarnaları gömünce.. hehe, sıkma canını, gündüz bişey olmaz, senin yerinde olsam ben de yerdim kesin.. akşam dikkat et yeter..

Açken uyuyamayanlardanım Sırf bu yüzden daha 24 saat olmadan dukanı bıraktım.Ama alışkanlık haline getirsem zayıflarım biliyorum.yarından itibaren başlıycam bakalım...
Canımcım, çok acıktığında 1 avuç filan sarı leblebi yiyebilirsin, üzerine de 1 çaybardağı soğuk süte 1 çay kaşığı nescafe ekle.. misss.. dayanamayınca ben böyle yapıyorum.. ama önce bol bol mümkünse ılık su iç.. doymuş gibi oluyosun..

Adacım selam.. daha önce sana da pek cevap verememiştim.. bahsettiğin rahatsızlığın nasıl bişey, kilo verene kadar doğum kontrol hapı kullansan gibi geldi aklıma.. kilonu verince bırakırsın.. ödemden dolayımı veremiyorsun acaba, aktarlara danıştınmı hiç?

Nisancım, bir yazıda okumuştum, çok hareketli insanların kafası daha çok çalışıyormuş.. Ben de tüm gün oturanlardanım, dinlenmek için ayağa kalkıyorum, o şekil.. Kendine ayıracağın yarım saat hem kilo vermeni hızlandırır, hem zihnine de iyi gelir bence.. çok aç ve çok tok değilken, canın sıkılınca aç bi müzik, ip atlıyormuş gibi zıpla, bikaç eğil kalk, 20-30 mekik, bitti gitti.. üstüne bi de kahve çakarsın, değme keyfine..
Tatlım şekersiz oldukça istediğin kadar çay ve sade kahve içebilirsin ama aç karnına çay mide bulandırıyor, ben normalde 1 demlik çay içen insan 2.de bırakıyorum.. sütlü içeceksen abartma tabi, yani kullandığın süt 1 çaybağını geçmesin.. bişey olmass..
Canımcım bikaç badem ceviz kötüleşince iyi geliyor, tarçınlı sütte süper, muhallebi gibi geliyor walla ac karnına, soğuk süt az nescafeyle de çok yakışıyor, denemeni tavsiye ederim..

Bu yöntemi bende denemek istiyorum inş başarılı olurum pkoluyum çok zır kilo verebiliyorum bakalım sonuç nolcak

Çok geçmiş olsun canım.Doğum kontrol hapı kullanıyorum ben de korunma amaçlı.Azcık da o şişiriyor sanırım beni.Zayıflama ve irade konusunda en büyük örnekler de gözümün önünde.Bi teyzem diyetisyen kontrolünde zayıfladı.100 kilodan 75 e indi.Kilo aldı, dukanla tekrar kilo verdi.Bir diğer teyzem sadece salata ve soda ağırlıklı, arada meyve yiyerek ve dedğin gibi 17.00 den sonra vücutta şeker üretiyo diye meyve dahi yemedi...Gayet formundalar şuan ikisi de.Ben de yapmalıyım... Geçende karşıya geçmeye çalışırken bir erkek şoför tarafından "yürüsene tombalak!" şekilnde sözlü tacize uğrayan bi arkadaşım var.Onu da motive edicem. Bu arada 65 kiloyum.1,65 boyum.hedefim yavaş yavaş 50leri görmek... 50 ya da 55 kg olmak istiyorum...

Son düzenleme:
Bu yöntemi bende denemek istiyorum inş başarılı olurum pkoluyum çok zır kilo verebiliyorum bakalım sonuç nolcak
Düzenli uygulandığında iyi sonuç almayan yok tatlımm, dene bakalım sende.. hoşgeldin..

''Yürüsene tombalak'' ayyy çok fenaymışşşş.. plakayı alıp dövdürseydiniz terbiyesizi.. :))
1 hafta 10 günde alışıyorsun canım.. haftalardır evde akşam bişey yemiyodum, hazırlayıp yememek te ayrı bi zor.. akşam 1 kase mercimek çorbası içiim diye oturdum masaya.. abartmadım ama daha kötü oldum, gözüm sofrada kaldı resmen..

Güldük ikimiz de önce.Sonra ağladı çok mu kiloluyum diye. Üzüldüm çok.Bi film var cinderella pact diye.Orda da birbirlerini motive ederek zayıflayan 3 kadın var. Ay kıyamam o daha zordur.Yalnız yaşıyorum ben.Erkek arkadaşım geldiğinde bazen onun için yemek yaptığım oluyor.O d urumlarda zorlanırım senin gibi ben de.Home ofis web tasarımı yapıyorum.Pc başında olduğum için hep sürekli bişiler yerken buluyorum kendimi.Aç değilsem dahi sırf canım istedi diye yediğim oluyor.Artık Öyle şeyler yapmak yok...

yine fena halde açlık çeken ben kendimi karabugdaya verdim haşladım şimdi üzerine yoğurt koyarak bol acılı yicem

bu günü bununla bitiririm .

Teşekkür ederim yanıtınız için. Aman diyeyim yediklerinize dikkat ederken yorgun düşmeyin, Allah korusun:)) bebişinize de sevgiler:)

Son düzenleme:
yeni gelenlere hoşgeldin diyorumbugünkü menüm şu şekilde kızlar.
sabah: 3 çatal yumurta
ara:yarım muz 1,5 portakal 1 elma
öğle:3 yemek kaşığı kadar içli köftenin içi.yani kıymalı cevizli karışım. 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 2 kepçe tarhana çorbası marul domates ve tere eşliğinde yenmiştir arkadaşlar.yeme içme faslım bitmiştir bakalım yarına neler olacak tartıda
canım sabah hastayım diye yiyememiştim azönce çok acıktım canım makarna istedi yapıyım az yerim dedim neyse suyu koydum ocağa kaynamak üzereydi ki içimden bir ses "sen o makarnayı 2-3 kaşıkla bırakacak adam değilsin" dedi boşver makarnayı dedim suyu döktüm dolaptaki tarhana çorbamdan içtim afiyetle. bende dayanamam makarnaya senin yerinde ben olsaydım aynen yumulurdum heralde. ve sonrası pişmanlık şişkinlik olurdu bu saatten sonra hiç bişey yemezsen bişey olmaz inş canım

selam kızlar benide alırmısınız aranıza acaba?

bizim bi topiğimiz vardı ama bayadır kimse uğramıyo bende burayı inceliyorum bi kaç gündür.
bi kaç sene önce 6dan sonra yemeyerek bi haftada 2 kilo vermiştim. istesem çok kolay kilo veren ama çokta kolay alan birisiyim
7 aylık oğlum var 28 yaşındayım 164 boy ve 69 kiloyum ilk hedef 65 sonra 60 ve en son 57
tam bi aydır 69dan bi gram veremiyorum ayda bi kilo veriyorum şaka gibi
aslında çok yemek yiyen biri değilimdir. ama aşırı abur cubur tüketiyorum.
bayrama kadar en az 9 kilo vermem lazım
emziriyorum ama ek gıdayada geçtik sadece gece sık emiyo oğlum.
en son sabah bisürü nutella yedim çok pişman oldum ama dayanamıyorum. bizim evde eşim ve kızımdan dolayı hiç abur cubur eksik olmaz ama onlardan fazla ben yerim :)
azimliyim hırslıyım şu saatten sonra ağzıma abur cubur koymuycam ben iki öğün yiyorum akşamki menüm bi porsiyon bamya ve yarım porsiyon pirinç pilavı bi kase yoğurt 5ten önce yerim bitiririm.
yemek olmadığı zaman 6 ya kayabilir ama sorun olmaz sanırım.
bildirimleri ne zaman yapıyoruz acaba?

Kuzuuumm, kıyamam sana, pişmanmı oldun sen makarnaları gömünce.. hehe, sıkma canını, gündüz bişey olmaz, senin yerinde olsam ben de yerdim kesin.. akşam dikkat et yeter..

Ayy Nesilcim ya sorma, çok pişman oldum hem de Önden yarım tabak pırasa yedim frenlesin diye, sonra da yarım tabak makarna aldım yoğurtla. Eşim 2.tabağı isteyince ben de gaza geldim bi yarım tabak daha gömdüm. Şu an o kadar şişim ki sanki 5 dakka önce yemiş gibi. Akşama bişey yemem artık

hoşgeldin arkadaşım biz çok iyi bir grup olduk çok güzel kilolar veriyoruz beraber umarım sende istediğin kiloya inersin en yakın zamanda cumartesi günleri kilo bildirimlerimizi yapıyoruz listemiz var ama listeye girebilmen için 2 hafta düzenli paylaşım yapman lazım.

canım sabah hastayım diye yiyememiştim azönce çok acıktım canım makarna istedi yapıyım az yerim dedim neyse suyu koydum ocağa kaynamak üzereydi ki içimden bir ses "sen o makarnayı 2-3 kaşıkla bırakacak adam değilsin" dedi boşver makarnayı dedim suyu döktüm dolaptaki tarhana çorbamdan içtim afiyetle. bende dayanamam makarnaya senin yerinde ben olsaydım aynen yumulurdum heralde. ve sonrası pişmanlık şişkinlik olurdu bu saatten sonra hiç bişey yemezsen bişey olmaz inş canım[/QUOTE]

Zeyascım en güzelini yapmışsın tatlım. Aynen dediğin gibi şu an şişim ve pişmanım Biraz daha zayıflayıncaya kadar en güzeli hiç yapmamak böyle şeyleri.

Biz de öğle yemeklerini eşimle dışarda yeriz normalde. Ben genelde sade tavuk döner ve ayran takılırım. Şu lahana modundayken eve gitmeye başladık. Eşim de benle diyete başladı 1 Ocakta, haspam. Boyu 185, kilosu 82 ydi. Ben bozdum, o bozmadı ve 76 ya düştü. Canı da kıymalı makarna çekince, kendine ödül verdi, beni de gümletti

teşekkürler
tamam hergün yaparım paylaşım :) bu iki hafta içinde umarım 2 kiloda gitmiş olur

Kızlar hava ne kadar güzel bu arada, bahar gibi Hiç işte durasım yok, çarşıya inip boş boş mağaza dolanmak, sonra da açık havada orta şekerli Türk kahvesi içmek istiyorum

ayyy sizinki tam komedi olmuş poyraz bu erkekler neden böyle hızlı kilo veriyolar ya:26: vede nasıl iradeliler dimi benim eşimde 187 boyunda 87 kilo bazen 89 olur hemen diyete başlar hiç bir şekilde bozmaz.biz niye böyleyiz acaba yaaaa

Kızlar hava ne kadar güzel bu arada, bahar gibi Hiç işte durasım yok, çarşıya inip boş boş mağaza dolanmak, sonra da açık havada orta şekerli Türk kahvesi içmek istiyorum

neredsin canım ben istanbuldayım ve burası iç karartıcı vaziyette. sabah güzeldi ama yeni bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…