Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar bişi soracğım oruç diyeti diye bir diyet var duydunuz mu hiç yada yapan var mı işe yarıyor muki 17 den sonra yemek yememenin yanına onu da mı eklesem acaba başka türlü diyet yapamıyorum yemekleri görünce gözüm dönüyor resmen iki gün lapa yaptım bugün tüm gün sersemlemekten ders bile çalışamadım. bugünkü menüm sabah 1 tane haşlanmış yumurta yağsız tuzsuz 2-3 çay kaşıyı nutella bir parça ekmek ara öğün sütlü salep az önce de yağsız tuzsuz domatesli yoğurtlu bulgur pilavı bir yemek kaşıpı kadar da kurufasülye birazdan da yeşil elma yiyip günü kapatacağım.

Bi de valla üzerimdeki şu gri pantolandan ve siyah botlardan gına geldi. Tiril tiril elbise-etek, altına da şipidik terlik giymek istiyorum artık

Ben duymadım şahsen. Ama bence yapma sen, ders çalışıyorsun zaten ağır gelir. Ders çalışınca zihin yoruluyor ve daha çok acıkıyor insan. Bence diyetini de o kadar katı yapma. Sabahları güzel bir kahvaltı yap, yumurtalı-peynirli-2 dilim ekmekli. Muhakkak ara öğün yap, mesela sabahları biraz kuruyemiş ye. Öğlen ekmeksiz sebze yada protein al, yanına salata. Akşamlarını hafif tut sadece. Böylece gün içinde halsiz düşmeyip, dersine konsantre olursun. Nasıl olsa akşam bi saatten sonra insan iptal oluyor, ders mers çalışılmıyor...

Sen kandır arkadaşını da.. yarış gibi iyice gaza gelirsiniz ikinizde.. :)
yine fena halde açlık çeken ben kendimi karabugdaya verdim haşladım şimdi üzerine yoğurt koyarak bol acılı yicem

bu günü bununla bitiririm .
Derin tadı güzel oluyomu, hayal bile edemiyorum açıkçası..

Kızlar hava ne kadar güzel bu arada, bahar gibi Hiç işte durasım yok, çarşıya inip boş boş mağaza dolanmak, sonra da açık havada orta şekerli Türk kahvesi içmek istiyorum
BU gün bana da bitmek bilmedi yemin ederim.. Ne güzel ddn öyle açıkhava - kahve filan.. :)

tadı tabiki yok tuzsuz yağsız ama yoğurtla yenilebilir en azından oldukça zararsız bir öğün

offf bilemedim ki şimdi önce bu kadar takmazdım son bir aydır fena taktım ben zayıflama olayını hayatım boyunca ben hiç 67 den aşağısını görmedim 15 yaşında bile 63-64 kilo falandım ilk defa bu kadar takıyorum tabii bunda sevdicazımın sınavdan sonra nişan yapalım demesinin de çok büyük etkisi var da ders çalışırken bu kadr takmasaydım iyiydi ):

derin ya çizelgene baktıkça içim açılıyo valla bide benimkine bak oooo daha nekadar vermem gereken kilo var yaaa

inşallah sende istediğin kilolara gelebilirsin vucüt kilo vermeye alışınca devamı geliyor ben 3 haftadır çok iyi veriyorum her hafta -700 -800 ü görüyorum

artık metabolizma kendi hızlı çalışıyor kilon azaldıkça oda daha çok çalışıyor

şişman vücut hantal oluyor galiba birde baharı görsek dahada güzel oluck inşallah

Mrb kizlar bugün pirinç lapasina baslicaktm ama planda olmayan şeyler olunca o kaldi neyse sabah 3 dilim domates biraz beyaz peynir haslanmis yumurta ve 1 dilim kepek ekmeği yedim 3 gibide bi tabak kuru fasulye ve tursu yedim yarimdan daha az bi çikolata ydim ve yarim saat tempolu yürüdüm kendime beyaz leblebi aldim çayla arada ondan yiyorum

Kızlar hava ne kadar güzel bu arada, bahar gibi Hiç işte durasım yok, çarşıya inip boş boş mağaza dolanmak, sonra da açık havada orta şekerli Türk kahvesi içmek istiyorum

Aman Allahim ne diyor bu poyraz, benimde calisma hevesim kacti acik havada turk kahvesi miiiiii ayyhhh ne guzel giderdi valla

Bi de valla üzerimdeki şu gri pantolandan ve siyah botlardan gına geldi. Tiril tiril elbise-etek, altına da şipidik terlik giymek istiyorum artık

hahha sipidik terlik DD ayyy senmi benmi, bende siyah kot ve koyu renk kot giymekten sikildim valla. Oysa kirmizi, acik mavi, beyaz kotlarim var evde ama giyemiyorum :26: bu yaz giyerim insallah, GIYERIZ insallah

Evet derin bende bahari 4gozle bekliyorum, aksam saatlerinde, hava kararmadan yuruyus yapip gunes batisini izlemek istiyorummmmm
ay anlatirken bile icim kipir kipir olduu :)

Düzenli uygulandığında iyi sonuç almayan yok tatlımm, dene bakalım sende.. hoşgeldin..

'

Hoşnulduk sagol canım inş bende vercem kilolaları mı bugün ştibari ile sabah tartıda 66.7kg çıktım aç tartıldım geçen hafta 68.1 görüyırdum toktum ama 1 haftadır ekmek yemiyorum 1 saat yürüyorum 15 30 dk bisiklet bide bı aralar mekil öeliyorum birax göbeğim ağrıyoovsanki ama alışacak şimdi elmayla final yaoıcam inş burda destek olslım birbirimize :)))

Helloooo yine 2 öğünn yediö buguun kahvaltımı yazdım zatenn :) 5 e dogruda domates corbasıı üstünede biraz rendeelenmış kaşar peynir :)))) hepiniE kolay gelsin hadi bismillah :):)

burada da dün çok güzeldi hava bugün yağışlı ben güzel havalarda perdeyi çekiyorum dışarıyı görmeyeyim çıkasım gesesim gelmesin die

Slm kızlar bugünüm yine güzel geçti.kahvaltıdan sonra bir portakal ve akşam yemeğim domates salatalık 2 yumurta 1 dilim ekmek yedim:)yine az kaloriyle kapattım günü tabi dayanabilirsem:)

Cok kötü bişey oldu. Ama nasıl oldu halen cok pişmanım offff offfff corbamdan sonra birden krize girdim fıstık yedim fıstıgı grctım kornfleks yedim sütsüz hadi onuda grctim en kötüsü evde tektim butun gün yemek yapmayasa halim yoldu dışardan getirdiler kızarmıs tavuk ve ben yedim offfffffff 18den snra yemym bugun cok pişmanım cok salagım naptım ben ya hrp şu reglimn yuzunden offf offfffff

iyki regl oluyoruz valla yoksa kime atacaktık suçu dimi

Canım tavuğun kalorisi az yaa takma kafana bu kadar hem vücuduna şok yapmışsın bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…