- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
neredsin canım ben istanbuldayım ve burası iç karartıcı vaziyette. sabah güzeldi ama yeni bozdu
kızlar bişi soracğım oruç diyeti diye bir diyet var duydunuz mu hiç yada yapan var mı işe yarıyor muki 17 den sonra yemek yememenin yanına onu da mı eklesem acaba başka türlü diyet yapamıyorum yemekleri görünce gözüm dönüyor resmen iki gün lapa yaptım bugün tüm gün sersemlemekten ders bile çalışamadım. bugünkü menüm sabah 1 tane haşlanmış yumurta yağsız tuzsuz 2-3 çay kaşıyı nutella bir parça ekmek ara öğün sütlü salep az önce de yağsız tuzsuz domatesli yoğurtlu bulgur pilavı bir yemek kaşıpı kadar da kurufasülye birazdan da yeşil elma yiyip günü kapatacağım.
Sen kandır arkadaşını da.. yarış gibi iyice gaza gelirsiniz ikinizde.. :)Güldük ikimiz de önce.Sonra ağladı çok mu kiloluyum diye.Üzüldüm çok.Bi film var cinderella pact diye.Orda da birbirlerini motive ederek zayıflayan 3 kadın var. Ay kıyamam o daha zordur.Yalnız yaşıyorum ben.Erkek arkadaşım geldiğinde bazen onun için yemek yaptığım oluyor.O d urumlarda zorlanırım senin gibi ben de.Home ofis web tasarımı yapıyorum.Pc başında olduğum için hep sürekli bişiler yerken buluyorum kendimi.Aç değilsem dahi sırf canım istedi diye yediğim oluyor.Artık Öyle şeyler yapmak yok...
Derin tadı güzel oluyomu, hayal bile edemiyorum açıkçası..yine fena halde açlık çeken ben kendimi karabugdaya verdim haşladım şimdi üzerine yoğurt koyarak bol acılı yicem
bu günü bununla bitiririm .
BU gün bana da bitmek bilmedi yemin ederim.. Ne güzel ddn öyle açıkhava - kahve filan.. :)Kızlar hava ne kadar güzel bu arada, bahar gibiHiç işte durasım yok, çarşıya inip boş boş mağaza dolanmak, sonra da açık havada orta şekerli Türk kahvesi içmek istiyorum
Sen kandır arkadaşını da.. yarış gibi iyice gaza gelirsiniz ikinizde.. :)
Derin tadı güzel oluyomu, hayal bile edemiyorum açıkçası..
BU gün bana da bitmek bilmedi yemin ederim.. Ne güzel ddn öyle açıkhava - kahve filan.. :)
tadı tabiki yok tuzsuz yağsız ama yoğurtla yenilebilir en azından oldukça zararsız bir öğün
Ben duymadım şahsen. Ama bence yapma sen, ders çalışıyorsun zaten ağır gelir. Ders çalışınca zihin yoruluyor ve daha çok acıkıyor insan. Bence diyetini de o kadar katı yapma. Sabahları güzel bir kahvaltı yap, yumurtalı-peynirli-2 dilim ekmekli. Muhakkak ara öğün yap, mesela sabahları biraz kuruyemiş ye. Öğlen ekmeksiz sebze yada protein al, yanına salata. Akşamlarını hafif tut sadece. Böylece gün içinde halsiz düşmeyip, dersine konsantre olursun. Nasıl olsa akşam bi saatten sonra insan iptal oluyor, ders mers çalışılmıyor...
derin ya çizelgene baktıkça içim açılıyo valla bide benimkine bak oooo daha nekadar vermem gereken kilo var yaaa
Kızlar hava ne kadar güzel bu arada, bahar gibiHiç işte durasım yok, çarşıya inip boş boş mağaza dolanmak, sonra da açık havada orta şekerli Türk kahvesi içmek istiyorum
Bi de valla üzerimdeki şu gri pantolandan ve siyah botlardan gına geldi. Tiril tiril elbise-etek, altına da şipidik terlik giymek istiyorum artık
inşallah sende istediğin kilolara gelebilirsin vucüt kilo vermeye alışınca devamı geliyor ben 3 haftadır çok iyi veriyorum her hafta -700 -800 ü görüyorum
artık metabolizma kendi hızlı çalışıyor kilon azaldıkça oda daha çok çalışıyor
şişman vücut hantal oluyor galiba birde baharı görsek dahada güzel oluck inşallah
Düzenli uygulandığında iyi sonuç almayan yok tatlımm, dene bakalım sende.. hoşgeldin..
'
Kızlar hava ne kadar güzel bu arada, bahar gibiHiç işte durasım yok, çarşıya inip boş boş mağaza dolanmak, sonra da açık havada orta şekerli Türk kahvesi içmek istiyorum
Cok kötü bişey oldu. Ama nasıl oldu halen cok pişmanım offff offfff corbamdan sonra birden krize girdim fıstık yedim fıstıgı grctım kornfleks yedim sütsüz hadi onuda grctim en kötüsü evde tektim butun gün yemek yapmayasa halim yoldu dışardan getirdiler kızarmıs tavuk ve ben yedim offfffffff 18den snra yemym bugun cok pişmanım cok salagım naptım ben ya hrp şu reglimn yuzunden offf offfffff
Canım tavuğun kalorisi az yaa takma kafana bu kadar hem vücuduna şok yapmışsın bak:)Cok kötü bişey oldu. Ama nasıl oldu halen cok pişmanım offff offfff corbamdan sonra birden krize girdim fıstık yedim fıstıgı grctım kornfleks yedim sütsüz hadi onuda grctim en kötüsü evde tektim butun gün yemek yapmayasa halim yoldu dışardan getirdiler kızarmıs tavuk ve ben yedim offfffffff 18den snra yemym bugun cok pişmanım cok salagım naptım ben ya hrp şu reglimn yuzunden offf offfffff
iyki regl oluyoruz valla yoksa kime atacaktık suçu dimi
Canım tavuğun kalorisi az yaa takma kafana bu kadar hem vücuduna şok yapmışsın bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?