Evet acayıp bi şok hahaha
Gayet başarılısın canım aramıza hoşgeldin inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsınBugün başladım bende 5 gibi elmayla final yaptım 4 de 1 dilim pasta yedim 8 gibi sütlü nescafe içtim onun dışında kaçamak yok bugün dışardaydım spor yapamadım ama dışarda sürekli dolandıl bakalım yarın tartıda ne görcem şimdi yeşil çay içcem hepinize iyi akşamlar kızlar birazda mekik çekirim bende göbek çokkkk(
Valla bak gerçek diyorum bende geçen gün bi sürü dolma yedim sonra baya pişman oldum ama ertesi gün durmakta olan kilomdan 200 g gitmişti.yanlış anladın sanırım beni(
merhaba kızlar ;
Dün 17.00 da bıraktım yemeyi saat 17.30 da giydim sauna eşofmanlarımı ve sauna kemerimi de taktım başladım spora 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm. sadece saat 20:30 gibi bir bardak tarçınlı süt içtim çok iyi geldi . 75.00 la başladım bakalım sonuç ne olacak tabii bir ara tartılmış yazmıştım 74.700 oldum en son ...
Kızlar kilo bildirim günleri hangi gün ????? daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi(((
Günaydin Citirlarrrrr, herkesin günü güzel olsun, az kalorili olsun insallah!
zeyas: aynen bende o durumdayim. Hafta sonu aldigim 500-600 grami vermekle debeleniyorum halaaa !
kendime cok kizginim, bu hafta cook dikkat edip, pazartesiye kilo almamis olarak girmeyi hedefliyorum bu hafta.
poyraz: uzulme hemen, belkide ödem oldu gü icinde yedigin bir seyden...
Derin: 59u gordunmu?bende heycanlandim senin yerine
Tatlımcım, gayet güzel.. tebrik ederim..
2. hafta listeye giriiyor, kilo bildirimleri de c.tesi sabah veya öğlene doğru yapılıyor..
Günaydın fıstıklaaaarrrr..
Can sıkmak, moral bozmak yok..
Akşam arkadaşlar hadi balık yapcaz diye çağırdılar..
Gitmeden leblebi yedim, 1 tatlı kaşığı da tahin pekmez, biraz tıkasın diyee.. 2 bardak su içip gittim..
7-8 tane filan hamsi, bikaç çatal yeşillik, bir küp te tahin helvası yedim..
Gece biraz rahatsız oldum ama iyiyim şimdi..
Sabahta ayaküstü bikaç lokma peynir ekmek yeyip çıktım..
Poyrazım sıkma canını tatlımcım yaaa.. bu gün dikkat et, düzeltirsin..
Zeyasım sen de sıkma canını.. ufak farklarda wc durumlarıda çok etkili, geçicidir sanırım..
Tuccc, çok gayretlisin sende, güzel sonuç alacağını tahmin ediyorum..
Derincim c.tesi 59 lu bi sürpriz yapcan gibi geliyo bana walla..
canım biz bu durumdayken 1. bile olabilirsin tebrik ederim seni ve derini...Günaydıııın:) klasik kahvaltımı yapıcam şimdi 1 yumurta domates salatalık peynir 1 dilim ekmekkızlar bu hafta tartı yüzüme güldü hırs yaptım ilk 3 te olucam:))olamazsam çok üzülcem
Günaydin Citirlarrrrr, herkesin günü güzel olsun, az kalorili olsun insallah!
canım hoşgeldin cumartesi bildirim yapıyoruz. 2 hafta düzenli paylaşım yapman lazımmerhaba kızlar ;
Dün 17.00 da bıraktım yemeyi saat 17.30 da giydim sauna eşofmanlarımı ve sauna kemerimi de taktım başladım spora 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm. sadece saat 20:30 gibi bir bardak tarçınlı süt içtim çok iyi geldi . 75.00 la başladım bakalım sonuç ne olacak tabii bir ara tartılmış yazmıştım 74.700 oldum en son ...
Kızlar kilo bildirim günleri hangi gün ????? daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi(((
teşekkürler desteğin için nesilcim akşamı gayet iy atlatmışsın canım tebrikler.Günaydın fıstıklaaaarrrr..
Can sıkmak, moral bozmak yok..
Akşam arkadaşlar hadi balık yapcaz diye çağırdılar..
Gitmeden leblebi yedim, 1 tatlı kaşığı da tahin pekmez, biraz tıkasın diyee.. 2 bardak su içip gittim..
7-8 tane filan hamsi, bikaç çatal yeşillik, bir küp te tahin helvası yedim..
Gece biraz rahatsız oldum ama iyiyim şimdi..
Sabahta ayaküstü bikaç lokma peynir ekmek yeyip çıktım..
Poyrazım sıkma canını tatlımcım yaaa.. bu gün dikkat et, düzeltirsin..
Zeyasım sen de sıkma canını.. ufak farklarda wc durumlarıda çok etkili, geçicidir sanırım..
Tuccc, çok gayretlisin sende, güzel sonuç alacağını tahmin ediyorum..
Derincim c.tesi 59 lu bi sürpriz yapcan gibi geliyo bana walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?