Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugün başladım bende 5 gibi elmayla final yaptım 4 de 1 dilim pasta yedim 8 gibi sütlü nescafe içtim onun dışında kaçamak yok bugün dışardaydım spor yapamadım ama dışarda sürekli dolandıl bakalım yarın tartıda ne görcem şimdi yeşil çay içcem hepinize iyi akşamlar kızlar birazda mekik çekirim bende göbek çokkkk (

Gayet başarılısın canım aramıza hoşgeldin inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

Valla bak gerçek diyorum bende geçen gün bi sürü dolma yedim sonra baya pişman oldum ama ertesi gün durmakta olan kilomdan 200 g gitmişti.yanlış anladın sanırım beni(

Yok kıxz dogru anldm okumuştumda riyerde

Gunaydin kizlar sabah kahvaltim
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
3 dilim domates 2 dilim salatalik
3 siyah 4 yeşil zeytin
Vi birazcik çilek reçeli ile azicik tahin pekmez :))

Günaydın kızlarrr

Umarım herkes iyidir. Dün öğlen 1 tabak kıymalı makarnayı gömünce eve gider gitmez 45 dk eliptik + 60 mekik yaptım. Hiç bir şey yemiycektim ama 9 gibi çok acıktım ve 1 bardak tarçınlı süt içtim. Buna rağmen sabah tartıda +400 gördüm Bi azıcık şok ol demi kardeşim, yok nerdeee, bende anında görüntü Çok gıcığım şu bünyeme, insan biraz hoşgörülü olur, emeğe saygısı olur

Sabah kahvaltım yine aynı: 1 dilim çavdar ekmek, 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 çeri domates, yarım salatalık. Öğlene de yoğurt çorbam var kızlar Yanına da biraz ton balığı salatası yaparım herhalde...

Kızlar günaydın. Dün -600 görmüştüm tartıda hastalıktan dolayı dün 300 gr geri geldi elde kaldı 300 .hafta sonu dikkat etmemenin cezasını çekiyorum şuan bidaha asla hafta sonu abartmayacağım

Günaydıııın:) klasik kahvaltımı yapıcam şimdi 1 yumurta domates salatalık peynir 1 dilim ekmekkızlar bu hafta tartı yüzüme güldü hırs yaptım ilk 3 te olucam:))olamazsam çok üzülcem

Günaydin Citirlarrrrr, herkesin günü güzel olsun, az kalorili olsun insallah!

zeyas: aynen bende o durumdayim. Hafta sonu aldigim 500-600 grami vermekle debeleniyorum halaaa !
kendime cok kizginim, bu hafta cook dikkat edip, pazartesiye kilo almamis olarak girmeyi hedefliyorum bu hafta.

poyraz: uzulme hemen, belkide ödem oldu gü icinde yedigin bir seyden...

Derin: 59u gordunmu? bende heycanlandim senin yerine

merhaba kızlar ;

Dün 17.00 da bıraktım yemeyi saat 17.30 da giydim sauna eşofmanlarımı ve sauna kemerimi de taktım başladım spora 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm. sadece saat 20:30 gibi bir bardak tarçınlı süt içtim çok iyi geldi . 75.00 la başladım bakalım sonuç ne olacak tabii bir ara tartılmış yazmıştım 74.700 oldum en son ...

Kızlar kilo bildirim günleri hangi gün ????? daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi (((

Günaydın fıstıklaaaarrrr..

Can sıkmak, moral bozmak yok..

Akşam arkadaşlar hadi balık yapcaz diye çağırdılar..
Gitmeden leblebi yedim, 1 tatlı kaşığı da tahin pekmez, biraz tıkasın diyee.. 2 bardak su içip gittim..
7-8 tane filan hamsi, bikaç çatal yeşillik, bir küp te tahin helvası yedim..
Gece biraz rahatsız oldum ama iyiyim şimdi..

Sabahta ayaküstü bikaç lokma peynir ekmek yeyip çıktım..

Poyrazım sıkma canını tatlımcım yaaa.. bu gün dikkat et, düzeltirsin..
Zeyasım sen de sıkma canını.. ufak farklarda wc durumlarıda çok etkili, geçicidir sanırım..
Tuccc, çok gayretlisin sende, güzel sonuç alacağını tahmin ediyorum..
Derincim c.tesi 59 lu bi sürpriz yapcan gibi geliyo bana walla..

Tatlımcım, gayet güzel.. tebrik ederim..
2. hafta listeye giriiyor, kilo bildirimleri de c.tesi sabah veya öğlene doğru yapılıyor..

bu sabah 60,10 gördüm
cumartesinden bu yana -800 gram galiba cumartesi 59 lu rakamlar bana gülücek :))

Tatlımcım, gayet güzel.. tebrik ederim..
2. hafta listeye giriiyor, kilo bildirimleri de c.tesi sabah veya öğlene doğru yapılıyor..

Teşekkürler NesliD, Tamam yani inşallah bir hafta sonra girerim listeye ben de yarışmak istiyorum gaza geldim vallaha ))

Kilom azaldıkça daha çok motive oluyorum normalde hedef 58 di ben artık hedefimi 55 e düşürdüm

Semo, Nesil merhaba canlar

Doğru diyosunuz, moralimizi bozmayacağız hiçbirimiz Bi gün + olur, yarın - . Önemli olan uzun vadede ne kadar verdiğimiz

kızlar selam
yaa ben tartıda hiç bir fark göremiyorum uğraş uğraş jillianın 2.leveline geçtim ,5 ten sonra yemiyorum da ,takıldım kaldım ne yapayım sizce ekstra spor mu,eliptik bisiklet olayına girebilirim ,sabahları yürüyüş yapıyım diyorum birde yoksaa beslenme değişikliği mi yapsam ,fikir versenize bana bi :))

gunaydinlar topigimizin citir adaylari hepinie bol eksili bir gun diliyorum
Ben dun aksam menumu yazdim ama tableten sorun yasadim hepsi silindi tekrar yazmaya usendim
Hadi kizlar zararin nerrsinden donersek kardir cumartesiye az kaldi toparlayin kendinizi ha bidi sularini icmeyenler icin bakalim sularinizi ben 1.5 l bitirdim bile

Günaydıııın:) klasik kahvaltımı yapıcam şimdi 1 yumurta domates salatalık peynir 1 dilim ekmekkızlar bu hafta tartı yüzüme güldü hırs yaptım ilk 3 te olucam:))olamazsam çok üzülcem
canım biz bu durumdayken 1. bile olabilirsin tebrik ederim seni ve derini...
Günaydin Citirlarrrrr, herkesin günü güzel olsun, az kalorili olsun insallah!

canım sağol desteğin için bundan sonra söz verelim birbirimize haftasonu abartmadan yiyelim ben hafta sonu aşırı abarttım semo resmen gözüm dönmüştü.bidaha aynı hataya düşmeyeceğim

canım hoşgeldin cumartesi bildirim yapıyoruz. 2 hafta düzenli paylaşım yapman lazım
teşekkürler desteğin için nesilcim akşamı gayet iy atlatmışsın canım tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…