Gayet başarılısın canım aramıza hoşgeldin inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın
kızlar selam
yaa ben tartıda hiç bir fark göremiyorumuğraş uğraş jillianın 2.leveline geçtim ,5 ten sonra yemiyorum da ,takıldım kaldım ne yapayım sizce ekstra spor mu,eliptik bisiklet olayına girebilirim ,sabahları yürüyüş yapıyım diyorum birde yoksaa beslenme değişikliği mi yapsam ,fikir versenize bana bi :))
canım jillianı bırakmayı dene bence çünkü çok kas çalıştırıyor her akşam yapıyosan bikaç gün yapma bakalım fark olcakmı
her sabah yapıyorumtamam bırakayım biraz olmazsa,yürüyüşe çıksam peki ? artık çok fazla kilom yok gibi yani bir yandan da vücudumu şekilllendirmek istiyorum ben ,gerçi 5 kilo az değil ama :))) mart bitene kadar 3 kilo versem yetecek yaa ,çok mu şey istiyorum of
her sabah yapıyorumtamam bırakayım biraz olmazsa,yürüyüşe çıksam peki ? artık çok fazla kilom yok gibi yani bir yandan da vücudumu şekilllendirmek istiyorum ben ,gerçi 5 kilo az değil ama :))) mart bitene kadar 3 kilo versem yetecek yaa ,çok mu şey istiyorum of
Kızlar liste yapıyormusun başlangıç ve şuanki kilonuzu kapsayan merak ettim
bu sabah 60,10 gördüm
cumartesinden bu yana -800 gram galiba cumartesi 59 lu rakamlar bana gülücek :))
Semo, Nesil merhaba canlar
Doğru diyosunuz, moralimizi bozmayacağız hiçbirimizBi gün + olur, yarın - . Önemli olan uzun vadede ne kadar verdiğimiz
kızlar selam
yaa ben tartıda hiç bir fark göremiyorumuğraş uğraş jillianın 2.leveline geçtim ,5 ten sonra yemiyorum da ,takıldım kaldım ne yapayım sizce ekstra spor mu,eliptik bisiklet olayına girebilirim ,sabahları yürüyüş yapıyım diyorum birde yoksaa beslenme değişikliği mi yapsam ,fikir versenize bana bi :))
Kızlar liste yapıyormusun başlangıç ve şuanki kilonuzu kapsayan merak ettim
Teşekkürler NesliD, Tamam yani inşallah bir hafta sonra girerim listeye ben de yarışmak istiyorum gaza geldim vallaha))
Hosgeldin aramiza ada,
1 hafta düzenli paylasim yaptiktan sonra...
2ci hafta YENI KIZLAR listesinde kilo bildirimi yapiyorsun.
3cu hafta NORMAL listeye giriyorsun, kilo bildirimi yapiyorsun. (aramizda 1ci 2ci ve 3cu seciyoruz) 4. 5. 6. en fazla kilo verenden en az kilo verenleri siraliyoruz
kızlar selam
evet genel olarak bu yöntemle verdim yani 6 dan sonra yemedim ve başka hiç bir şey yapmadım, yediklerim azalmış oldu ama haliyle :)) neredeyse 5-6 ayda 15 kilo verdim ama dikkat etseydim daha hızlı olurdu bu süreç herhalde :))Kaç kilo verdiniz merak ettim) bencede yürüyüş deniyebilirsiniz ) bu yöntemle mi verginiz peki
tamam öyle yapayım ben en iyisi bakalım ,çoook teşekkürler bu arada boyum 1.72canım maşallah ya şuan zaten ideal kilondasın bence ozaman sen jilliana devam et tabi ama yinede bikaç gün bırak hiç spor yapma belki atak yapar vücudun .boyun kaç canım ayıptır sorması
ben de aynı şekildeyim,36 bedende çok rahat hissetmiyorum kendimi biraz daha kilo vermek istiyorum işte ,ama ölçülerimde büyük bir fark var,ilk başladığım zaman göre söylediğiniz gibi, belim toplamda 14 cm incelmiş mesela,basenlerim 10 ::O: spor yaptığım zaman da muhakkak fark ediyor aslında ama tartıda da 5 li sayıları görmek istiyorum artık :)))bence çok iyi kilo vermişsin 75 kilodan 60 a düşmüşsün
kiloda takılma istediğin bedene düşebildinmi ölçülerin nasıl onunla ilgilen kas ağırlığın yağ ağırlığından fazla olabilir
benimde hedefim 55 ama 60 düştüm bundan sonraki 5 kiloyu 2 ayda verirmiyim emin değilim ama sıkılıaşmak istiyorum
spor yaparsam kas kütlem artacağı için kilo düşmeyebilir,ama ölçülerimi hep alırım benim için onlar önemli
ve kıyafetlerimin içine giriyor olmak önemli
şu anda 36 bedende iyiyim ama rahat değilim zamanla oda olur.
sende rakamlarda takılma
tamamdır.öyle yapıyım biraz ,moralim yerine gelsincanim, spor yaptigin zaman kaslarin dogal olarak gelisiyor. Ve ertesi güne kaslarin kendini onariyor, bu nedenle su topluyor. 1-2 gun ara verirsen.
Kilo verdigini görursunsporu hergun yapmamani tavsiye ederim, 1gun yapiyorsun ertesi gun kaslarina zaman ver, dinlenmesi ve kendini onarmasi icin o zaman tartida farki daha cabuk görursun
Canımcım, ben de ara vermeni tavsiye ederim.. bana da aynısı olmuştu, 3. gün pert oldum, kilom hiç oynamadı.. bırakınca 2 günde normale döndüm..
Daha fazla kalori yakmak ve boş durmak istemiyorsan leslie dene, ben daha denemedim ama keyifli görünüyor.. Ama ctesiye kadar kesin ara ver bence..
herkesciklere merhabalar dün tavsiyelerinize uydum mp3 üme oryantel müzikler yükledim bugün kahvaltıdan sonra bir saat onu yaptım hareket niyetine baya da terletti bugün hiç tartılmadım yarın da tartılmıcam gün içince çıkışlar olunca moralim bozuluyor c.tesi bakalım ne kadar geleceğim merak içindeyim günde her aklıma gelişte tartıya çıkardım tutuyorum kendimi çıkmıyorum. az yemeğe alıştım galiba bugün daha enerjik hissediyorum kendimi. sabah kahvaltım 2 tane haşlanmış yumurta ara öğün muzlu süt akşm yemeği olarakta az yağ ile kızartılmış karnıbhr düşünüyorum günü de bu şekilde kapatırım artıkmeraktan da çatlycağım diyet yapmaya başladığımda bu kadar zorlanmamıştım baskülü kaldırdım c.tesi sabah çıkartacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?