- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
Süpersin tatlım, hep böyle devam inşallahKarnıbaharı annem haşlayıp, üzerine dövülmüş sarımsak, limon, maydanoz, kırmızı biber ve kimyon atıyordu, valla süper de oluyordu, hem de çok daha masum. Sen de öyle yapabilirsin bence, kızartma işine hiç girme
Kızlar öğle menüm: 3 kepçe yoğurt çorbası, 2 tane kepekli grisini ve 1 yk tahin-pekmez. Akşama en fazla tarçınlı süt ve biraz ananasla günü kapatırım
Bu arada dizlerim eliptiğe alıştı, ağrımıyor artık ama merdiven çıkarken çok zorlanıyorum. 45 dk pedal çeviriyom bişey yok ama 1 kat merdivenle pert oluyorum resmen
ben de eliptiğe başlamayı düşünüyorum ,bir kaç gün ara verdikten sonra sana eşlik edebilirim :)))
Beklerim canımBiz de eşimle salona taşıdık. 2 haftadır hemen hemen her gün tv karşısında 45 dk yapıyorum. Bazen çok üşeniyom ama sonra ha gayret 350 kalori yakacaksın diye kendimi gazlayıp yapıyorum
evet canım kilo bildirimi yaptığımız çizelgede ilk başlangıc kilomuzda yaıyor.buzamana kadar verdiğimiz toplam kiloda
evet genel olarak bu yöntemle verdim yani 6 dan sonra yemedim ve başka hiç bir şey yapmadım, yediklerim azalmış oldu ama haliyle :)) neredeyse 5-6 ayda 15 kilo verdim ama dikkat etseydim daha hızlı olurdu bu süreç herhalde :))
tamam öyle yapayım ben en iyisi bakalım ,çoook teşekkürler bu arada boyum 1.72
ben de aynı şekildeyim,36 bedende çok rahat hissetmiyorum kendimi biraz daha kilo vermek istiyorum işte ,ama ölçülerimde büyük bir fark var,ilk başladığım zaman göre söylediğiniz gibi, belim toplamda 14 cm incelmiş mesela,basenlerim 10 ::O: spor yaptığım zaman da muhakkak fark ediyor aslında ama tartıda da 5 li sayıları görmek istiyorum artık :)))
tamamdır.öyle yapıyım biraz ,moralim yerine gelsin
masallah, sendeki azim kimsede yok yaa
slm canim, aynen öyle canim, pes etmemek ve uzun vadede verebilmek onemli
canim, spor yaptigin zaman kaslarin dogal olarak gelisiyor. Ve ertesi güne kaslarin kendini onariyor, bu nedenle su topluyor. 1-2 gun ara verirsen.
Kilo verdigini görursunsporu hergun yapmamani tavsiye ederim, 1gun yapiyorsun ertesi gun kaslarina zaman ver, dinlenmesi ve kendini onarmasi icin o zaman tartida farki daha cabuk görursun
Oncelikle hosgeldin, evt canim liste yapiyoruz, onceki sayfalara bakarsan listemizi bulabilirsin
Kızlar bu tarçınlı süt muhabbeti ne acaba merak ettim tok mu tutuyor ılık mı içiyorsunuz :))
Kızlar çok kötü bişi yaptım benbir velim gözleme yapmış sıcak sıcak bende bi tanesini yedim
hoşbulduk canım , Anaaaaaaammmm ne zormuş listeye girmek)) kpss den daha zor vallaha )))) neyse önemli olan kilo vermek listeye girmek bahane kilo vermek şahaneeeee )))
Üzülme canım, sıcak gözlemeye hayır demek de çok zor olurdu zaten. Ben de dün koca bir tabak makarna yedim, etkisini de anında gördüm maalesefAkşamı çok hafif geçir canım, mümkünse hiç karbonhidrat alma hatta.
Evet canım, acıktığımızda ve özellikle canımız tatlı çektiğinde içiyoruz. Tarçının kan şekerini düzenleyici etkisi var. Ben soğuk olarak içiyorum, sıcak sütü hiç sevmem.
selam kızlar
bugünkü menüm
sabah 11 gibi bir haşlanmış yumurta bir bardak süt yarım simit ve bi kaç dilim peynir.
ara bir elma
akşam haşlanmış karnabahar üzerine sarımsaklı yoğurt ve yanına azcık makarna.
dün çok güzel gitmişti 5te yemiş bitirmiştim ama akşam eşim kanıma girdi bi sürü abur cubur yedim. tartıda sabah 70 olarak gördüm
ve bugün tam anlamıyla başlıyorum bakalım büyük yemin vermem lazım abur cubur yememek için ama bizim evde bakkaldan daha çok abur cubur var nasıl tutcam boğazımı bilmiyorum. tarçınlı süt bile etkilemez ki beni
Aynı sorun bendede vardı canım cios ger akşam yeniyooo. Mesela ama 2 haftadır yemiyorum zamanında çok tefin şimdi az tut kendini fakan diyorym kendime cips yerine fındık ceviz yiyorum ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?