Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hımmolabilir onu ben hiç düşünmemiştim çok sağol tatlım aynen oylesi daha masum bende bugün aldımkarnıbaharı nasıl yapsam die düşünüyordum sonradan kızartmaya karar vermiştim ama senin dediğin gibi daha mantıklı.

ben de eliptiğe başlamayı düşünüyorum ,bir kaç gün ara verdikten sonra sana eşlik edebilirim :)))

ben de eliptiğe başlamayı düşünüyorum ,bir kaç gün ara verdikten sonra sana eşlik edebilirim :)))

Beklerim canım Biz de eşimle salona taşıdık. 2 haftadır hemen hemen her gün tv karşısında 45 dk yapıyorum. Bazen çok üşeniyom ama sonra ha gayret 350 kalori yakacaksın diye kendimi gazlayıp yapıyorum

ben de yazın yapıyordum öyle ,başladıktan sonra bırakamıyorsun 5 dakika daha yapıyım derken en iyi cardio yaptıran aletmiş ama ,faydalı yani :)))

Ben 3 yıldır 10 kilo veremrdim diyrti bıraktım hep inş bı yöntemle verecem ve listeye girmeye hak kazanacam :)))

Tamam canım sagol

Kızlar çok kötü bişi yaptım ben bir velim gözleme yapmış sıcak sıcak bende bi tanesini yedim

Kızlar bu tarçınlı süt muhabbeti ne acaba merak ettim tok mu tutuyor ılık mı içiyorsunuz :))

Ispanak-yoğurt ve elma yedim birazdan yrşilçay içecem )

Kızlar bu tarçınlı süt muhabbeti ne acaba merak ettim tok mu tutuyor ılık mı içiyorsunuz :))

Evet canım, acıktığımızda ve özellikle canımız tatlı çektiğinde içiyoruz. Tarçının kan şekerini düzenleyici etkisi var. Ben soğuk olarak içiyorum, sıcak sütü hiç sevmem.

Kızlar çok kötü bişi yaptım ben bir velim gözleme yapmış sıcak sıcak bende bi tanesini yedim

Üzülme canım, sıcak gözlemeye hayır demek de çok zor olurdu zaten. Ben de dün koca bir tabak makarna yedim, etkisini de anında gördüm maalesef Akşamı çok hafif geçir canım, mümkünse hiç karbonhidrat alma hatta.

hoşbulduk canım , Anaaaaaaammmm ne zormuş listeye girmek )) kpss den daha zor vallaha )))) neyse önemli olan kilo vermek listeye girmek bahane kilo vermek şahaneeeee )))

hahaha kpss sinaviii DD
Bazi kizlar geliyor 1 kac gun yazip gidiyor, bizde ilk gunden listeye yaziyorduk. (neyse listeye ekleme silme zahmetine giriyorz sonra 2gun sonra kiz yok)
yada ilk gunden listeye giren kizlar, eh dogal olarak diyete yeni basladigi icin, ilk hafta cok kilo veriyor, yeniler hep birinci oluyor ister istemez. eh eski kizlarda cok super kilolar veriyor, ama birinci olamiyor, motivasyonlar dusmesin diye bizde boyle kurallar dusunduk

Yaa zaten hep akşamları az yiyordum 3 gündür tartıda inanılmaz şeyler görmüştüm bugün hayalkırıklığı resmen

selam kızlar
bugünkü menüm

sabah 11 gibi bir haşlanmış yumurta bir bardak süt yarım simit ve bi kaç dilim peynir.
ara bir elma
akşam haşlanmış karnabahar üzerine sarımsaklı yoğurt ve yanına azcık makarna.

dün çok güzel gitmişti 5te yemiş bitirmiştim ama akşam eşim kanıma girdi bi sürü abur cubur yedim. tartıda sabah 70 olarak gördüm
ve bugün tam anlamıyla başlıyorum bakalım büyük yemin vermem lazım abur cubur yememek için ama bizim evde bakkaldan daha çok abur cubur var nasıl tutcam boğazımı bilmiyorum. tarçınlı süt bile etkilemez ki beni

Evet canım, acıktığımızda ve özellikle canımız tatlı çektiğinde içiyoruz. Tarçının kan şekerini düzenleyici etkisi var. Ben soğuk olarak içiyorum, sıcak sütü hiç sevmem.

Tamam canım çok sagol bakalım ben ne kadar başarı olucam bu konuda :))

Aynı sorun bendede vardı canım cios ger akşam yeniyooo. Mesela ama 2 haftadır yemiyorum zamanında çok tefin şimdi az tut kendini fakan diyorym kendime cips yerine fındık ceviz yiyorum ben :))

Kızlar dün ilk günümdü dışardaydım dün akşam rahat geçti bugün bskalım neler olcak eliptikde bende varımm:)))

Aynı sorun bendede vardı canım cios ger akşam yeniyooo. Mesela ama 2 haftadır yemiyorum zamanında çok tefin şimdi az tut kendini fakan diyorym kendime cips yerine fındık ceviz yiyorum ben :))

ya ben aslında çok iradeli biriyim ama neden böyle oldum anlamıyorum çok alıştı bünyem yemeye
doğumdan beridir hiç gr veremedim hep bu boğazım yüzünden işte
çok hareketliyim bu aralar tutsam boğazımı verecem hemen
amaa bu akşam söz hiç bişey yemiycem
cumartesi günüm var 2 günde en az bi yarım kilo gitse bari :)

Listeyi buldum kilo vern arkadaşları tebrik ediyorum ve derini öerak ettim en çok derşn vermiş 7.10 ne kadar zamanda verdiğini göremedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…