Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar dün ilk günümdü dışardaydım dün akşam rahat geçti bugün bskalım neler olcak eliptikde bende varımm:)))

Haydi bakalım, eliptikçiler artıyor Ben birkaç gündür üstüne mekik de çekiyorum, 20x3 şeklinde. Hiç bu kadar sportif olmamıştım

Listeyi buldum kilo vern arkadaşları tebrik ediyorum ve derini öerak ettim en çok derşn vermiş 7.10 ne kadar zamanda verdiğini göremedim ama

canım bugün itibariyle 1 ay 4 gün oldu sabah tartıda 60,100 gram çıkmıştım

yani toplamda 7,900 gram gitti ama hiç kaçamak yapmadım dersem yeridir

her akşam aç yatıyorum diyebilirim günlük kalorim 700 kaloriyi geçmez ki son zamanlarda 500 ü geçmez diyebilirim

bugünkü menim 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay

1 nescafe

3 gibi 3 kaşık yeşilmercimek
2 kaşık kereviz yemeği

ve şimdide bitki çayı dahada bu saatten sonra bişey yemem

belki akşam yarım elma yerim o kadar . 68 le başladım hedefim 55 , 5 kilo kaldı 1 veya 2 ay içinde onuda veririm.

Herkese selamlar,

Düne kadar hersey iyidi, taki dün aksam basvurdugum bir kurumdan aranana kadar. Yarin görüsmeye gidecegim, bir de zeka testi, yabanci dil sinavina girecegim , aglamak istiyorummmmmmmmm Dün aksam kendimi tuttum ama bugün basladim yemeye... Öyle bir sis hissediyorum ki kendimi, artik bir sey yemem bu saatten sonra ama yedigimi yedim zaten. HAyirlisi olsun. Umarim sadece metobilizmami hizlandirmakla kalir, ve gerisin geriye kilom yükselmez. YArin aksama kadar stres küpü olacagimmmmmmmmmmmm Ben stres olunca beni sadece yemek sakinlestiriyor

Bugün yediklerimi saymakla bitez ondan saymayacagim Bugün ve yarin yürüyüste yok. Yarin dikkat ederek umarim cumartesi 83.5 i korurum. Hepinizi

Hoş geldin Betulina

Yarın ki görüşmen umarım iyi geçer canım, hakkında hayırlısı ne ise o olsun Sakin ol tamam mı, stres yapmana gerek yok, yarın herşey çabucak bitip gidecek. Bi tek bugün yemişsin zaten, bu saatten sonra da bişey yemezsen kilonu korursun canım. Bol bol su, bitki çayı falan iç. Yarın normal düzenine dönersin merak etme tatlım

Tesekkür ederim canim Cok tesekkürler, ne iyi geldi anlatamam. Sabahtan beri niyet mektubu yok, basvuru dilekcesi... Ugrasip durdum. Sanalda olsa birinin hery güzel olacak demesi, insana cok iyi geliyor

Tesekkür ederim canim Cok tesekkürler, ne iyi geldi anlatamam. Sabahtan beri niyet mektubu yok, basvuru dilekcesi... Ugrasip durdum. Sanalda olsa birinin hery güzel olacak demesi, insana cok iyi geliyor

Ayy, canım benim, iyi geldiyse ne mutlu bana Valla tatlım tekrar tekrar söylüyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun, duanı et git canım. Ben de çıkıyorum şimdi işten, yarın güzel haberlerle görüşürüz inşallah

Tut kendimi canım benimmm ve yaz geldi çıtır çıtır olalım :))

Haydi bakalım, eliptikçiler artıyor Ben birkaç gündür üstüne mekik de çekiyorum, 20x3 şeklinde. Hiç bu kadar sportif olmamıştım

Ben skşamları bi saat yürüyorum 30 dk bidikletti eşimde bidikleti çok yap yürüyüşü sz degi bisiklet daha çok yoruyoo bende 20 başladım mekik çekmeye 30 50 60 dün 80 yaptım :)))bu göbek gitcek yerine bebiş gelecek inş allahın izniyle :))

Son düzenleme:
Cevap için çok sagol canım 1 ayda süper vermişsin yaaa vende 55 olmak istiyorum2 gafta önce tartıda 68 götünce çıldırdım ayakkabıyla tartıldım 2 haftadır ekmeği kestim bugün ayakkabısız 66.2 çıktım inş bende şu 3 ayda 5 düşerim :))))

Haşlsnmış tavuk 5.6 çatal mantar çorbası yarım kase 1 havuç biraz kuzu kulağı ayran ve bi avuç fındık yedim inş böyle kalır :) bide 1.5 litre limonlu su içtim kızlarr

çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ama çok az besleniyorsun günlük 500 kalori dikkat et kendine kilo vereyim derken sağlığından da olma

Son düzenleme:
Bugün gözleme faciasndan sonra sadece domates salatalık az peynir yumurta yarım dilim ekmek yedim daha da yemek yok:)

Kızlar aranıza fittingoya giriş yapabilen var mı 2 gündür siteye giremedim

iyi akşamlar kızlar saat 19:30 gibi iğ köfte yedim been yaaa 5-6 yaprak lavaşsız yedim amaaa birazdan eletikde koşturcam

rakibem bak cumartesiye az kaldi sikma kendini sitres yok panik yok senin icin hayirlisini diliyorum

iyi aksamlar arkadaslar bugunki menum
Sabah
1kk beyaz peynir
5 zeytin
Yarim domates
2 dilim kepek ekmegi
Sekersiz cay
Ara
İki kasik yogurt
Og,le
Bir parca tavuk gogsu izgara
Bir kepce yogurt
Ceyrek simit
Aksam
Bir tabak eli tava
İki dilim kepek ekmegi
Bir elma
3.5 lt su

Son düzenleme:

Gayet güzel canım 3,5 L su içinde çok wc ye çıkıyor musun?

akşam 1 bardak nescafe içtim birde biraz önce yağsız lıght sütle tarçın denedim çok merak etmiştim tadı fena değilmiş.

akşam 1 bardak nescafe içtim birde biraz önce yağsız lıght sütle tarçın denedim çok merak etmiştim tadı fena değilmiş.

Canım yaa bugün dikkat etinde sen çok güzel kilo vermişsin maşallah:)) bende 68 den 55 e düşmek istiyorum şu an 62 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…