Kızlar dün ilk günümdü dışardaydım dün akşam rahat geçti bugün bskalım neler olcak eliptikde bende varımm:)))
Listeyi buldum kilo vern arkadaşları tebrik ediyorum ve derini öerak ettim en çok derşn vermiş 7.10 ne kadar zamanda verdiğini göremedim ama
Herkese selamlar,
Düne kadar hersey iyidi, taki dün aksam basvurdugum bir kurumdan aranana kadar. Yarin görüsmeye gidecegim, bir de zeka testi, yabanci dil sinavina girecegim, aglamak istiyorummmmmmmmm Dün aksam kendimi tuttum ama bugün basladim yemeye... Öyle bir sis hissediyorum ki kendimi, artik bir sey yemem bu saatten sonra ama yedigimi yedim zaten. HAyirlisi olsun. Umarim sadece metobilizmami hizlandirmakla kalir, ve gerisin geriye kilom yükselmez. YArin aksama kadar stres küpü olacagimmmmmmmmmmmm Ben stres olunca beni sadece yemek sakinlestiriyor
Bugün yediklerimi saymakla bitez ondan saymayacagimBugün ve yarin yürüyüste yok. Yarin dikkat ederek umarim cumartesi 83.5 i korurum. Hepinizi
Hoş geldin Betulina
Yarın ki görüşmen umarım iyi geçer canım, hakkında hayırlısı ne ise o olsunSakin ol tamam mı, stres yapmana gerek yok, yarın herşey çabucak bitip gidecek. Bi tek bugün yemişsin zaten, bu saatten sonra da bişey yemezsen kilonu korursun canım. Bol bol su, bitki çayı falan iç. Yarın normal düzenine dönersin merak etme tatlım
Tesekkür ederim canimCok tesekkürler, ne iyi geldi anlatamam. Sabahtan beri niyet mektubu yok, basvuru dilekcesi... Ugrasip durdum. Sanalda olsa birinin hery güzel olacak demesi, insana cok iyi geliyor
ya ben aslında çok iradeli biriyim ama neden böyle oldum anlamıyorum çok alıştı bünyem yemeye
doğumdan beridir hiç gr veremedim hep bu boğazım yüzünden işte
çok hareketliyim bu aralar tutsam boğazımı verecem hemen
amaa bu akşam söz hiç bişey yemiycem
cumartesi günüm var 2 günde en az bi yarım kilo gitse bari :)
Haydi bakalım, eliptikçiler artıyorBen birkaç gündür üstüne mekik de çekiyorum, 20x3 şeklinde. Hiç bu kadar sportif olmamıştım
Cevap için çok sagol canım 1 ayda süper vermişsin yaaa vende 55 olmak istiyorum2 gafta önce tartıda 68 götünce çıldırdım ayakkabıyla tartıldım 2 haftadır ekmeği kestim bugün ayakkabısız 66.2 çıktım inş bende şu 3 ayda 5 düşerim :))))canım bugün itibariyle 1 ay 4 gün oldu sabah tartıda 60,100 gram çıkmıştım
yani toplamda 7,900 gram gitti ama hiç kaçamak yapmadım dersem yeridir
her akşam aç yatıyorum diyebilirim günlük kalorim 700 kaloriyi geçmez ki son zamanlarda 500 ü geçmez diyebilirim
bugünkü menim 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay
1 nescafe
3 gibi 3 kaşık yeşilmercimek
2 kaşık kereviz yemeği
ve şimdide bitki çayı dahada bu saatten sonra bişey yemem
belki akşam yarım elma yerim o kadar . 68 le başladım hedefim 55 , 5 kilo kaldı 1 veya 2 ay içinde onuda veririm.
canım bugün itibariyle 1 ay 4 gün oldu sabah tartıda 60,100 gram çıkmıştım
yani toplamda 7,900 gram gitti ama hiç kaçamak yapmadım dersem yeridir
her akşam aç yatıyorum diyebilirim günlük kalorim 700 kaloriyi geçmez ki son zamanlarda 500 ü geçmez diyebilirim
bugünkü menim 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay
1 nescafe
3 gibi 3 kaşık yeşilmercimek
2 kaşık kereviz yemeği
ve şimdide bitki çayı dahada bu saatten sonra bişey yemem
belki akşam yarım elma yerim o kadar . 68 le başladım hedefim 55 , 5 kilo kaldı 1 veya 2 ay içinde onuda veririm.
rakibem bak cumartesiye az kaldi sikma kendini sitres yok panik yok senin icin hayirlisini diliyorumHerkese selamlar,
Düne kadar hersey iyidi, taki dün aksam basvurdugum bir kurumdan aranana kadar. Yarin görüsmeye gidecegim, bir de zeka testi, yabanci dil sinavina girecegim, aglamak istiyorummmmmmmmm Dün aksam kendimi tuttum ama bugün basladim yemeye... Öyle bir sis hissediyorum ki kendimi, artik bir sey yemem bu saatten sonra ama yedigimi yedim zaten. HAyirlisi olsun. Umarim sadece metobilizmami hizlandirmakla kalir, ve gerisin geriye kilom yükselmez. YArin aksama kadar stres küpü olacagimmmmmmmmmmmm Ben stres olunca beni sadece yemek sakinlestiriyor
Bugün yediklerimi saymakla bitez ondan saymayacagimBugün ve yarin yürüyüste yok. Yarin dikkat ederek umarim cumartesi 83.5 i korurum. Hepinizi
iyi aksamlar arkadaslar bugunki menum
Sabah
1kk beyaz peynir
5 zeytin
Yarim domates
2 dilim kepek ekmegi
Sekersiz cay
Ara
İki kasik yogurt
Og,le
Bir parca tavuk gogsu izgara
Bir kepce yogurt
Ceyrek simit
Aksam
Bir tabak eli tava
İki dilim kepek ekmegi
Bir elma
3.5 lt su
akşam 1 bardak nescafe içtim birde biraz önce yağsız lıght sütle tarçın denedim çok merak etmiştim tadı fena değilmiş.
Gayet güzel canım3,5 L su içinde çok wc ye çıkıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?