Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam kizlar.. Bi gun cok laf atamadim kimseye, yogundu biraz.. Sabah kahvalti olarak ayakustu birkac lokma peynir ekmek yedim. Oglen yarim kase yogurt ve limonlu etiform yedim. Aksam 17 gibi 2 yumurta peynirli, 3 tane kepekli grissini ile yedim. Eve gelincede az yagli, az tuzlu ve pirinc yerine bulgur ekledigim mercimek corbamdan ictim. Bi kac leblebi, bitti gitti.. Cokmu abarttim bilmiyorum, yaz yaz bitmedi gibi oldu ama ilk haftalar gibi zorlanmiyorum artik.. :)

akşam 1 bardak nescafe içtim birde biraz önce yağsız lıght sütle tarçın denedim çok merak etmiştim tadı fena değilmiş.

Bende sevdim, az sekerli muhallebi hissi yaratiyor bende.. Bide 1 caybardagi soguk sute, 1 cay kasigi nescafe gold.. Biraz beklet, o kahve cekirdekleri sute yayilmaya baslayinca da bak keyfine.. Normalde sade ve sekersiz icerim ama bu da baska bi lezzetli oluyor. Hemde Metabolizmayi hizlandiriyomus. :)

Çok gibi görünse de gayet az canım tebrikler

Az diyebilirim ama cok degil tabi cumartesi yaklastikca yediklerimiz gozumuze daha cok geliyor....

Günaydın canlarım. Dün yediklerimi yazmamıştım sabah norma kahvaltı klasik 2 dilim ekmekli ve 1 çaykaşığı nutellalı.öğleden sonrada 2 kase çok az şekerli sütlaç yedim.ama kızlar dün çok fena ishal oldum ya oğlumdan geçti heralde.bugün tartıda inanılmaz şeyler gördüm ama biliyorumki ishalden kaynaklanıyor bugün iyi gibiyim bakalım yarın tartıda neler olcak.

Günaydın canım

Dediğin gibi büyük bir kısmı su kaybıdır ama bence dün de gayet az yemişsin birazı da yağdan gitmiş olabilir. Bol bol su iç tatlım, dikkat et kendine

Herkese günaydın canikolar

Umarım iyisinizdir. Dün akşamı 1 bardak soğuk tarçınlı süt ve 5 parça ananasla kapattım. 45 dk eliptik ve 70 mekik çektim. Bugün makarna öncesi kiloma nihayet geri döndüm

Sabah kahvaltım aynı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmek, peynir, 3 zeytin.

Gününüz güzel geçsin, görüşürüz...

benim için saat 5 çok erken, çalışıyorum ev anca 6-7 gibi evde oluyorum. öğle yemeğimi ise 1 gibi yiyorum. eğer öğleden sonra bir şey yemezsem çok zor olur

bu konunun başında 18:00 den sonra yemeyerek zayıflama konusu varmış diye okudum, ama forumda aradım bulamadım, bilenler paylaşabilir mi benimle??

teşekkür ederim

kızlar güne bomba gibi başladı bugün sabah kahvaltıdan önce yarım saat dans ettim kahvaltıdan sonra da 40 dakika sonra da yürüyüş yaptım kahvaltı dan önce yapmam gerek ama babam evden erken çıktığı için kahvaltıyı erken yapıyoruz öncesinde bende yürüyüş yapamıyorum inş devamı da gelir ve inş kahvaltı üstü yürüyüşünde faydası olur bu ara da kahvaltıyıda 1 yumurta ve 1 çay kaşığı nutella yiyerek yaptım. burası beni inanılmaz motive ediyor sağolun varolun kızlar sayenizde midem küçüldü galiba ve harekete başladım hepinize çoooooooooook teşekkürler bakalım yarın ne kadar geleceğim çok merak ediyorum:44:

Normal hayatına ve yemek düzenine devam edip , sadece 17:00 dan sonra yemeyerek zayıflayan var mı ?

Goodmorning girls !
Umarim hekes iyidir ) Herkesin hepimizin cumasi mubarek olsun, hayirlara vesile olur insallah. Hersey gönlunuzce olsun
Ben cokta iyi sayilmam, dün kayinvalidem de sohbet vardi, tabi börekler pohcalar havada ucusuyordu...
Bugunde arkadasimin oglunun sunneti var, kucuk bir salonda... ordada pastalar tatlilar havada ucusur kesin....
Yani yarin sabah ki kilom hic ic acici olmayacakkk, biliyorummmm ((

akşam 1 bardak nescafe içtim birde biraz önce yağsız lıght sütle tarçın denedim çok merak etmiştim tadı fena değilmiş.

eveet tadi cok leziz tarcinli sutun, aksam aciktiginda icebilirsin doktorlarda oyle tavsiye ediyor tarti sabah yuzune guldumu? :)

zeyasim gunaydin, tartida iyi bi seyler gordun kesin

gunaydin caniko hehe bak bu caniko hosuma gitti sabah sabah

Slm Hatunlar ;

Dün akşam da bozmadım kuralı 17.00 dan sonra sadece çay ve tarçınlı süt içtim. dün akşam spor yapamadım bu akşamda planımız var yapmam ama bu gün gün içerisinde 30 dakika bisiklet çeviririm benim hem eliptik bisikletim hemde normal bisikletim var 15 dakika eliptik 15 dakika normal bisiklet yapayım acaba hangisi daha faydalı olur ki ??bu gün biraz da mekik çekeyim sezaryan göbeğim gitmediiiiiii ((((

Birazdan neler yiyeceğimi yazarım daha karar vermedim kendime ayrı diyet yemeği yapıyorum eşime ayrı yapıyorum çünkü... Çorba kesin yapacam ama karar veremedim :))

tarçınlı sütü bende denemek istiyorum nasıl yapılıyor toz tarçınla mı çubuk tarçınla mı yağıyorsunuz:44:

Günaydın canlar.kahvaltım 1 yumurta domates salatalık Zeytin 1 dilim ekmek

canım buradanda paylaşım yapabilirsin zaten çoğu kişi 6 7 ye sarkıtıyo bazen akşam az ve hafif yersen sıkıntı olmaz bence
tebrik ederim canım bence kahvaltı sonrası bile olsa hareket harekettir hepimiz süperiz süperr
Normal hayatına ve yemek düzenine devam edip , sadece 17:00 dan sonra yemeyerek zayıflayan var mı ?
çok zor canım gün içinde mutlaka dikkat etmen lazım

semocum evet çok iyi şeyler gördüm ama gerçek değil biliyorum bakalım yarın neler olcak.semocan yarın düello var unutma canımcım dikkat et yediklerine

denenebilir güzel fikir sütü çok severim her türlü içerim

kızlar canım hiçç bişey istemiyordu bende kahvaltı yerine 2 portakal 1 ekşi elma yedim

tarçınlı sütü bende denemek istiyorum nasıl yapılıyor toz tarçınla mı çubuk tarçınla mı yağıyorsunuz:44:

Ben büyük bir bardak soğuk yarım yağlı süte 1 çk toz tarçın atıp karıştırıyorum. Tarçın böyle arada bir ağzıma geliyor topak topak, şekerli şekerli, çok hoşuma gidiyor, tatlı krizimi bastırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…