Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

sabah kahvaltım 1 ince dilim tahıllı ekmek 1 parça beyaz peynir 1 bardak süt

şimdi büyük bir bardak yeşil çay içiyorum

öğlene 1 portakal ve 1 elma yemeyi düşünüyorum

akşamda karabugday ve yoğurt yicem

1 veya 2 bardak daha yeşil çay içmek istiyorum umarım içerim

çok zor canım gün içinde mutlaka dikkat etmen lazım

Teşekkür ederim

İrademi koruyup zayıflayamıyorum bir türlü , bu akşamdan itibaren yavaş yavaş başlıyayım bende. Bakalım bu kez ne olacak

teşekkür ederim canım tarçını normalde de severim zaten tatlılar da falan sütle hiç denememiştim bugün kü sütümü de tarçınla yapacağım

Teşekkür ederim

İrademi koruyup zayıflayamıyorum bir türlü , bu akşamdan itibaren yavaş yavaş başlıyayım bende. Bakalım bu kez ne olacak

bende öyleydim acıkınca aman yarın başlarım deyip hiç başlamıyordum ama burada ki yorumları okucukca gaza geldim herkes yapabiliyor ben neden yapamayayım dedim ve o gün karar verip yemelerimi de azalttım zaten burayı takip edince ister istemez azaltıyorsun

Zeyascim: ben simdiden pes ettim. Sen kazandin duello yu. Hafta sonu aldigim kilolari verdim derken dün cok kacirdim :2:
Bugun cok dikkat edicem ama kilo verebilecegimi sanmiyorum ben :26:

İnşallah dediğiniz gibi olur , kilo vermek isteyen herkes te kolayca verip bir daha almaz. Keşke...

Bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği tedim dımatesin suyuyla peynir zeytin ve çay 10 gibi türk kahvesi skşam 30 dk eliptik 60 mekik çektim :))

Bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği tedim dımatesin suyuyla peynir zeytin ve çay 10 gibi türk kahvesi skşam 30 dk eliptik 60 mekik çektim :))

süpersin canım , bende spora başladım inşallah kurutlacağız bu kilolardan )

Bugün kendimi yorgın hissediyorum dün akşam mrkik yordu beni göbeğim arıyoo ama iyi şeylet bunlar :))

Bugün kendimi yorgın hissediyorum dün akşam mrkik yordu beni göbeğim arıyoo ama iyi şeylet bunlar :))

bende mekike başlayacam sezaryan göbek kaldı bana gitmesi zor gibi inşallah başarırım... hergün düzenli yapmayı planlıyorum elbiselerde göbek çok çirkin duruyor bende yazın elbise giymeyi çok seviyorum...

Yap canım yaap inş gider bende 7 gün falan olcak mekik çekmeye başlayalı bırakmadım vücut alışır inş :))

Tünaydın kızlaaarrrr..

Cumanız mübarek olsun.. :))))

Sabah ayak üstü bi dilim ince tam buğday ekmeği ile az bişey beyaz peynir, bir çay bardağı da nescafeli soğuk süt içtim..
Alıştımmı ne, hala acıkmadım.. birazdan bikaç grissini kemiririm, yine elma ve yoğurt.. 17 ye doğru da 2 peynirli yumurta ile günü kapatırım sanırım..

tarçınlı sütü bende denemek istiyorum nasıl yapılıyor toz tarçınla mı çubuk tarçınla mı yağıyorsunuz:44:
Nisancım, ben 1 çaybardağı içiyorum, diğer aralarda opsiyonum kalsın diye, yetiyo walla.. üzerini kaplıycak kadar da tarçın serpiyorum..
şekersiz sahlep gibi.. tarçınlar dibe çökmüyo, azaldıkça her yudumda hissediyosun.. seveceğini tahmin ediyorum.. kahveli de dene bence..

Yap canım yaap inş gider bende 7 gün falan olcak mekik çekmeye başlayalı bırakmadım vücut alışır inş :))
Kızlar sadece normal mekik sezeryan göbeciklerine yetmez bence.. Karna ve üst göbeğe iyi gelir. Alt göbek için yere uzanıp bacaklar havada ileri geri itip çekerek te çalışın bence.. Ben bide şunu yapardım, çekyata koltuğa filan oturup, hafif te kaykılıp, koltuğun üstünden ellerimle güç alarak bacaklarımı karnıma çekerdim.. ikisi bir yada pedal gibi yine.. deneyin bence, nereniz acıyosa orası çalışıyordur muhtemelen.. UZMAN TV ye bi bakın derim, göbek eritme yazdım, adam göbekleri çıktı ama ilgili konular peşpeşe var cicişlerim..

vcevap için sagol canım bende sezaryan değilde evlilik sonrası göbek oluştu bebiş için uğraştım ama olmadı şimdi o kullandığım ilaçların bıraktıklarını yok etmeye çalışıyorum ama uzman tv bakacam mutlaka çok sagol canım ben eliptik yapıyorum canım baya yoruyor mekikde karnım sag ve sol tarafında ağrı yapıyor sanki göbüşüm öne doğru toplandı gibi toplanıp toplanıp ortada yok olcak galıba

bulgur pilavı salçasız, karnıyarık ve mercimek çorbası yedim bugün 5 gibide ne yerim bilmiyorum şuan aklımda bişey yok karnım tok yaa :))

Zeyascim: ben simdiden pes ettim. Sen kazandin duello yu. Hafta sonu aldigim kilolari verdim derken dün cok kacirdim :2:
Bugun cok dikkat edicem ama kilo verebilecegimi sanmiyorum ben :26:

Yavrucum nazar değdi sana heeee... sendin bizi gazlayan, kızan, bağıran çağıran...
hergün o biçim fırça..
Bence sen öyle liste filan montignac (manyak) diyetler filan yapamion kuşum..
Az yemeye bak yeter sana, akşam yiyceni biliyosan gündüz yeme filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…