tarçınlı sütü bende denemek istiyorum nasıl yapılıyor toz tarçınla mı çubuk tarçınla mı yağıyorsunuz:44:
Goodmorning girls !
Umarim hekes iyidir) Herkesin hepimizin cumasi mubarek olsun, hayirlara vesile olur insallah. Hersey gönlunuzce olsun
Ben cokta iyi sayilmam, dün kayinvalidem de sohbet vardi, tabi börekler pohcalar havada ucusuyordu...
Bugunde arkadasimin oglunun sunneti var, kucuk bir salonda... ordada pastalar tatlilar havada ucusur kesin....
Yani yarin sabah ki kilom hic ic acici olmayacakkk, biliyorummmm((
eveet tadi cok leziz tarcinli sutun, aksam aciktiginda icebilirsin doktorlarda oyle tavsiye ediyortarti sabah yuzune guldumu? :)
evet sabah 59,90 nı gördüm :))
çok zor canım gün içinde mutlaka dikkat etmen lazım
toz tarçınla yapıyosun canım
Ben büyük bir bardak soğuk yarım yağlı süte 1 çk toz tarçın atıp karıştırıyorum. Tarçın böyle arada bir ağzıma geliyor topak topak, şekerli şekerli, çok hoşuma gidiyor, tatlı krizimi bastırıyor
Teşekkür ederim
İrademi koruyup zayıflayamıyorum bir türlü , bu akşamdan itibaren yavaş yavaş başlıyayım bende. Bakalım bu kez ne olacak
bende öyleydim acıkınca aman yarın başlarım deyip hiç başlamıyordum ama burada ki yorumları okucukca gaza geldim herkes yapabiliyor ben neden yapamayayım dedim ve o gün karar verip yemelerimi de azalttım zaten burayı takip edince ister istemez azaltıyorsun
Bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği tedim dımatesin suyuyla peynir zeytin ve çay 10 gibi türk kahvesi skşam 30 dk eliptik 60 mekik çektim :))
süpersin canım , bende spora başladım inşallah kurutlacağız bu kilolardan)
Bugün kendimi yorgın hissediyorum dün akşam mrkik yordu beni göbeğim arıyoo ama iyi şeylet bunlar :))
bende mekike başlayacam sezaryan göbek kaldı bana gitmesi zor gibi inşallah başarırım... hergün düzenli yapmayı planlıyorum elbiselerde göbek çok çirkin duruyor bende yazın elbise giymeyi çok seviyorum...
Nisancım, ben 1 çaybardağı içiyorum, diğer aralarda opsiyonum kalsın diye, yetiyo walla.. üzerini kaplıycak kadar da tarçın serpiyorum..tarçınlı sütü bende denemek istiyorum nasıl yapılıyor toz tarçınla mı çubuk tarçınla mı yağıyorsunuz:44:
bende mekike başlayacam sezaryan göbek kaldı bana gitmesi zor gibi inşallah başarırım... hergün düzenli yapmayı planlıyorum elbiselerde göbek çok çirkin duruyor bende yazın elbise giymeyi çok seviyorum...
Kızlar sadece normal mekik sezeryan göbeciklerine yetmez bence.. Karna ve üst göbeğe iyi gelir. Alt göbek için yere uzanıp bacaklar havada ileri geri itip çekerek te çalışın bence.. Ben bide şunu yapardım, çekyata koltuğa filan oturup, hafif te kaykılıp, koltuğun üstünden ellerimle güç alarak bacaklarımı karnıma çekerdim.. ikisi bir yada pedal gibi yine.. deneyin bence, nereniz acıyosa orası çalışıyordur muhtemelen.. UZMAN TV ye bi bakın derim, göbek eritme yazdım, adam göbekleri çıktı ama ilgili konular peşpeşe var cicişlerim..Yap canım yaap inş gider bende 7 gün falan olcak mekik çekmeye başlayalı bırakmadım vücut alışır inş :))
Tünaydın kızlaaarrrr..
Cumanız mübarek olsun.. :))))
Sabah ayak üstü bi dilim ince tam buğday ekmeği ile az bişey beyaz peynir, bir çay bardağı da nescafeli soğuk süt içtim..
Alıştımmı ne, hala acıkmadım.. birazdan bikaç grissini kemiririm, yine elma ve yoğurt.. 17 ye doğru da 2 peynirli yumurta ile günü kapatırım sanırım..
Nisancım, ben 1 çaybardağı içiyorum, diğer aralarda opsiyonum kalsın diye, yetiyo walla.. üzerini kaplıycak kadar da tarçın serpiyorum..
şekersiz sahlep gibi.. tarçınlar dibe çökmüyo, azaldıkça her yudumda hissediyosun.. seveceğini tahmin ediyorum.. kahveli de dene bence..
Kızlar sadece normal mekik sezeryan göbeciklerine yetmez bence.. Karna ve üst göbeğe iyi gelir. Alt göbek için yere uzanıp bacaklar havada ileri geri itip çekerek te çalışın bence.. Ben bide şunu yapardım, çekyata koltuğa filan oturup, hafif te kaykılıp, koltuğun üstünden ellerimle güç alarak bacaklarımı karnıma çekerdim.. ikisi bir yada pedal gibi yine.. deneyin bence, nereniz acıyosa orası çalışıyordur muhtemelen.. UZMAN TV ye bi bakın derim, göbek eritme yazdım, adam göbekleri çıktı ama ilgili konular peşpeşe var cicişlerim..
Zeyascim: ben simdiden pes ettim. Sen kazandin duello yu. Hafta sonu aldigim kilolari verdim derken dün cok kacirdim :2:
Bugun cok dikkat edicem ama kilo verebilecegimi sanmiyorum ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?