Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

inşallah, hadi bakalım.. daralma bende de yanlardan içe doğru oluyor.. kaburgalarımın alt kısmı oyu oyuk geliyo elime.. sewiniom bende..

Kızlar öğlen sade 100 gr tavuk döner, yanında 10-15 tane patates kızartması ve biraz yeşillik yedim. Üstüne de orta şekerli türk kahvemi yudumladım. Ohh be dünya varmış, kahveye aşeriyordum kaç gündür

afiyet olsun tatlımcımmm..

inşallah, hadi bakalım.. daralma bende de yanlardan içe doğru oluyor.. kaburgalarımın alt kısmı oyu oyuk geliyo elime.. sewiniom bende..

Aynen Nesilcim bende de öyle oluyor, zayıfladığımı ilk kaburgalarımdan anlıyorum Elma tipliyim ben zaten, popo bacak idare eder ama göğüslerim kadar mide var bende. Göğüslerimin altı boşalıyorsa, kaburgalar da elime geliyorsa zayıflamaya başlıyorum demek oluyor Bu arada eliptik de işe yaramaya başladı sanki, bacaklarımın o lömbür lömbürlüğü azalıyor gibi

kızlaaaaar dün sabah 69.9 dum bugün 68.9 çıktım ohhhh be tekrar vermeye başladım çok sevinçliyim akşam 4.30dan sonra hiç bişey koymadım ağzıma :)
bundan sonra yılmak yok yola devam inşallah

bugünki menüm
sabah 10 gibi: 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 5 zeytin yarım poaça 1 tatlı kaşığı nutella 1 bardak süt.
akşam eşim gelmiycekmiş kendime yarım çay bardağından kısır yapcam çok canım çekti onu yerim 5ten önce
yarın günüm var bakalım umarım kendimi tutabilirim.

1 günde mi farketti canım benim 600-700 gr farketti sanki gerçekten şuan iyi gidiyor :))

1 günde mi farketti canım benim 600-700 gr farketti sanki gerçekten şuan iyi gidiyor :))

evet ama ben önceki akşam çok abur cubur yemiştim o yüzden dün sabah çok çıkmıştır herhalde
yoksa hep öyle günde bir kilo gitse ne güzel olurdu :)

Canım , ben onuda yapıyorum plates csf studio diye spor aletim var ... ayaklarıma lastikleri takıyorum sopayıda baş ucunda ayaklarımı kaldırıp indiriyorum. bir ara yapmıştım bayağı etkili olmuştu sonra bir bıraktım spordan soğudum ... şimdi sizlerle tekrar başladım..

sabah ,

2yk lor peynir
kırmızı biber
salatalık
maydanoz ve dere otu
3 adet light kızarmış ekmek.

Ben bir gün yumurta yiyorum bir gün yemiyorum.

öğle,

Bir kase tarhana çorba (Bir kaşık z. yağı ile yaptım )
biber bir kaşık yağda pişirdim üzerine domates sos döktüm
1 kase yoğurt
2 adet light kızarmış ekmek

akşam ,
öğlenin aynısını yiyeceğim

Akşam yine tarçınlı bir bardak süt içerim o kadar.

Sağol hayatım Bu arada başlangıç ve güncel kilolarımız çok yakın, boyumuz da hatta. Sen niye 65 hedefledin bebişim :44::44:
Tatlım, yaşlar boylar kilolar aynı neredeyse, haklısın.. Benim üstler iyi, karnımda pek yok, biraz basen var..
70 halimle 62-63 gösteren kemikli bi tipim.. o bakımdan 65 bile mucize diyebilirim..
hayal gibi gelmesin diye şimdilik çizelgemi böyle yapıyorum.. uzun vadede 60olurmuyum bilmiyorum ama dewam etmek istiyorum..

Süper canımcım, kaç kiloydun hatırlayamadım ama istediğin kiloya yaklaşmadan pilates tipi kasa yönelik sporlar yapman bana pek doğru gelmedi..
Aynı kalınlıkta kalıyosun gibi bişey olmuştu bana daha önceden.. iyi bi emin ol istersen önce..

kızlar bu sabah hamile kalmdan önce aldığım eteği denedim ve oldu ççoooookkk mutluyum.dolaptaki bütün kıyafetlerimin içine giriyorum artık oleyyyy tabi daha çokkk vermem gereken kilo var zayıflıyım bütün gardrobumu yenileyeceğim yuppi
Zeyascim: ben simdiden pes ettim. Sen kazandin duello yu. Hafta sonu aldigim kilolari verdim derken dün cok kacirdim :2:
Bugun cok dikkat edicem ama kilo verebilecegimi sanmiyorum ben :26:

semocum haftaya sni böyle görmek istemiyorum.haftaya 1.kesinlikle sen olacaksın söz ver bana çabukkkk

Arkadaşlar bu arada evde internetimiz yok, cebime de henüz alamadım. Yarın apartmandan birisinden wifi bulursam kilomu bildiririm, daha önce 1-2 kez girmiştim. Eşim de çok kızıyor gerçi yaptığın haram diye ve haklı da sanırım Yada bi arkadaşımın cebinden mesaj atarım. Ama atamazsam pazartesi bildirim yaparım kızlar şimdiden affola

akşam yemeğimi hafif bir kahvaltı ile tamamlıyor olup, sonrasında 2 saat yürüyüş inanın iyi geliyor.

Bende 21 yaşımda düğün günümde 58 i görmüştüm, çok uzun zaman sonra 60 oldum, halileyken 22 kilo aldı, sonra hepsini verdim ama bikaç senedir biriktire biriktire 74-75 bile olduğum olmuştu.. Hevesim kaçmasın diye şu moddayım; ''böyle dikkatli davrandığım sürece mutlaka sonuç alacağım''
ertelemenin sonu yok çünki.. belki 3-5 ay sonra bu konuşmayı hatırlatırız birbirimize..

Ne güzel bir mutluluk, tebrik ederim canımcım.. Bende kendime hiç bir yeni bişey almıyorum.. Bi nevi cezaaa, yaza çok masraf olacak ama olsun, napalım..
TAM GAZ DEWAAAMMMM..

akşam yemeğimi hafif bir kahvaltı ile tamamlıyor olup, sonrasında 2 saat yürüyüş inanın iyi geliyor.
öyle mutlaka ama ben o hafif kahvaltının ardından kendimi tutamayıp çilek reçeli, nutella, tahinpekmez, kaymak bal.... tatlı ne varsa yemeye dayanamıyorum.. en iyisi o masaya hiç oturmamakmış bence..

Sabah tartılmışmıydın canımcım, şimdi yaz istersen biz ekleriz..

canım , 75.00 kilo ile başladım ama bu sabah tartıldım 74.5 olmuşum .. bu plates aleti sadece alt karın bölgesini çalıştırıyor sezaryandan sonra almıştım zaten...hedefim ilk önce 67 hamile kalmadan önceki kilom.. 67 ile hamile kaldım doğuma 86 ile gittim. sonraki hedefim 57 - 58 bakalım ağustosa kadar verirmiyim böyle gidersem ??? yalnız benim polikistik rahatsızlığım var yani çok fazla adet gecikmesi yaşıyorum bazen iki ay olmuyorum 3. ayda oluyorum . bunu düzelmesi içinde kilo vermem şart dr öyle söylüyor. Dr kilo verdikçe adet olacaksın diyor. uzun bir yolum var .......)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…