vcevap için sagol canım bende sezaryan değilde evlilik sonrası göbek oluştu bebiş için uğraştım ama olmadı şimdi o kullandığım ilaçların bıraktıklarını yok etmeye çalışıyorum ama uzman tv bakacam mutlaka çok sagol canım ben eliptik yapıyorum canım baya yoruyor mekikde karnım sag ve sol tarafında ağrı yapıyor sanki göbüşüm öne doğru toplandı gibi toplanıp toplanıp ortada yok olcak galıba
Kızlar öğlen sade 100 gr tavuk döner, yanında 10-15 tane patates kızartması ve biraz yeşillik yedim. Üstüne de orta şekerli türk kahvemi yudumladım. Ohh be dünya varmış, kahveye aşeriyordum kaç gündür
inşallah, hadi bakalım.. daralma bende de yanlardan içe doğru oluyor.. kaburgalarımın alt kısmı oyu oyuk geliyo elime.. sewiniom bende..
afiyet olsun tatlımcımmm..
inşallah, hadi bakalım.. daralma bende de yanlardan içe doğru oluyor.. kaburgalarımın alt kısmı oyu oyuk geliyo elime.. sewiniom bende..
kızlaaaaar dün sabah 69.9 dum bugün 68.9 çıktım ohhhh betekrar vermeye başladım çok sevinçliyim akşam 4.30dan sonra hiç bişey koymadım ağzıma :)
bundan sonra yılmak yok yola devam inşallah
bugünki menüm
sabah 10 gibi: 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 5 zeytin yarım poaça 1 tatlı kaşığı nutella 1 bardak süt.
akşam eşim gelmiycekmiş kendime yarım çay bardağından kısır yapcam çok canım çekti onu yerim 5ten önce
yarın günüm var bakalım umarım kendimi tutabilirim.
1 günde mi farketti canım benim 600-700 gr farketti sanki gerçekten şuan iyi gidiyor :))
Tünaydın kızlaaarrrr..
Cumanız mübarek olsun.. :))))
Sabah ayak üstü bi dilim ince tam buğday ekmeği ile az bişey beyaz peynir, bir çay bardağı da nescafeli soğuk süt içtim..
Alıştımmı ne, hala acıkmadım.. birazdan bikaç grissini kemiririm, yine elma ve yoğurt.. 17 ye doğru da 2 peynirli yumurta ile günü kapatırım sanırım..
Nisancım, ben 1 çaybardağı içiyorum, diğer aralarda opsiyonum kalsın diye, yetiyo walla.. üzerini kaplıycak kadar da tarçın serpiyorum..
şekersiz sahlep gibi.. tarçınlar dibe çökmüyo, azaldıkça her yudumda hissediyosun.. seveceğini tahmin ediyorum.. kahveli de dene bence..
Kızlar sadece normal mekik sezeryan göbeciklerine yetmez bence.. Karna ve üst göbeğe iyi gelir. Alt göbek için yere uzanıp bacaklar havada ileri geri itip çekerek te çalışın bence.. Ben bide şunu yapardım, çekyata koltuğa filan oturup, hafif te kaykılıp, koltuğun üstünden ellerimle güç alarak bacaklarımı karnıma çekerdim.. ikisi bir yada pedal gibi yine.. deneyin bence, nereniz acıyosa orası çalışıyordur muhtemelen.. UZMAN TV ye bi bakın derim, göbek eritme yazdım, adam göbekleri çıktı ama ilgili konular peşpeşe var cicişlerim..
Tatlım, yaşlar boylar kilolar aynı neredeyse, haklısın.. Benim üstler iyi, karnımda pek yok, biraz basen var..Sağol hayatımBu arada başlangıç ve güncel kilolarımız çok yakın, boyumuz da hatta. Sen niye 65 hedefledin bebişim :44::44:
Süper canımcım, kaç kiloydun hatırlayamadım ama istediğin kiloya yaklaşmadan pilates tipi kasa yönelik sporlar yapman bana pek doğru gelmedi..Canım , ben onuda yapıyorum plates csf studio diye spor aletim var ... ayaklarıma lastikleri takıyorum sopayıda baş ucunda ayaklarımı kaldırıp indiriyorum. bir ara yapmıştım bayağı etkili olmuştu sonra bir bıraktım spordan soğudum ... şimdi sizlerle tekrar başladım..
Tatlım, yaşlar boylar kilolar aynı neredeyse, haklısın.. Benim üstler iyi, karnımda pek yok, biraz basen var..
70 halimle 62-63 gösteren kemikli bi tipim.. o bakımdan 65 bile mucize diyebilirim..
hayal gibi gelmesin diye şimdilik çizelgemi böyle yapıyorum.. uzun vadede 60olurmuyum bilmiyorum ama dewam etmek istiyorum..
Anladım canım... Uzun vadede olur bence, neden olmasın53 de benim için hayal aslında, en son 23 yaşındayken 63 le başlayıp 3 ay çok sıkı diyet yapıp koşmuştum ve 55 i anca görmüştüm. Olsun, acelemiz yok, yavaş yavaş, sindire sindire devam yolumuza
Zeyascim: ben simdiden pes ettim. Sen kazandin duello yu. Hafta sonu aldigim kilolari verdim derken dün cok kacirdim :2:
Bugun cok dikkat edicem ama kilo verebilecegimi sanmiyorum ben :26:
kızlar bu sabah hamile kalmdan önce aldığım eteği denedim ve oldu ççoooookkk mutluyum.dolaptaki bütün kıyafetlerimin içine giriyorum artık oleyyyy tabi daha çokkk vermem gereken kilo var zayıflıyım bütün gardrobumu yenileyeceğim yuppi
Zeyascım süpersinBen de aynen bissürü yeni kıyafet alacam kendime
Anladım canım... Uzun vadede olur bence, neden olmasın53 de benim için hayal aslında, en son 23 yaşındayken 63 le başlayıp 3 ay çok sıkı diyet yapıp koşmuştum ve 55 i anca görmüştüm. Olsun, acelemiz yok, yavaş yavaş, sindire sindire devam yolumuza
kızlar bu sabah hamile kalmdan önce aldığım eteği denedim ve oldu ççoooookkk mutluyum.dolaptaki bütün kıyafetlerimin içine giriyorum artık oleyyyy tabi daha çokkk vermem gereken kilo var zayıflıyım bütün gardrobumu yenileyeceğim yuppi
öyle mutlaka ama ben o hafif kahvaltının ardından kendimi tutamayıp çilek reçeli, nutella, tahinpekmez, kaymak bal.... tatlı ne varsa yemeye dayanamıyorum.. en iyisi o masaya hiç oturmamakmış bence..akşam yemeğimi hafif bir kahvaltı ile tamamlıyor olup, sonrasında 2 saat yürüyüş inanın iyi geliyor.
Sabah tartılmışmıydın canımcım, şimdi yaz istersen biz ekleriz..Arkadaşlar bu arada evde internetimiz yok, cebime de henüz alamadım. Yarın apartmandan birisinden wifi bulursam kilomu bildiririm, daha önce 1-2 kez girmiştim. Eşim de çok kızıyor gerçi yaptığın haram diye ve haklı da sanırımYada bi arkadaşımın cebinden mesaj atarım. Ama atamazsam pazartesi bildirim yaparım kızlar şimdiden affola
Tatlım, yaşlar boylar kilolar aynı neredeyse, haklısın.. Benim üstler iyi, karnımda pek yok, biraz basen var..
70 halimle 62-63 gösteren kemikli bi tipim.. o bakımdan 65 bile mucize diyebilirim..
hayal gibi gelmesin diye şimdilik çizelgemi böyle yapıyorum.. uzun vadede 60olurmuyum bilmiyorum ama dewam etmek istiyorum..
Süper canımcım, kaç kiloydun hatırlayamadım ama istediğin kiloya yaklaşmadan pilates tipi kasa yönelik sporlar yapman bana pek doğru gelmedi..
Aynı kalınlıkta kalıyosun gibi bişey olmuştu bana daha önceden.. iyi bi emin ol istersen önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?