Daha öncede sormuştum ama dikkatini çekmedi sanırım, doğum kontrol hapı denedinmi.. Kilo verdikce reglin düzelecek ya, oldukça da kilon düşer bence tatlım..canım , 75.00 kilo ile başladım ama bu sabah tartıldım 74.5 olmuşum .. bu plates aleti sadece alt karın bölgesini çalıştırıyor sezaryandan sonra almıştım zaten...hedefim ilk önce 67 hamile kalmadan önceki kilom.. 67 ile hamile kaldım doğuma 86 ile gittim. sonraki hedefim 57 - 58 bakalım ağustosa kadar verirmiyim böyle gidersem ??? yalnız benim polikistik rahatsızlığım var yani çok fazla adet gecikmesi yaşıyorum bazen iki ay olmuyorum 3. ayda oluyorum . bunu düzelmesi içinde kilo vermem şart dr öyle söylüyor. Dr kilo verdikçe adet olacaksın diyor. uzun bir yolum var .......)
Sabah tartılmışmıydın canımcım, şimdi yaz istersen biz ekleriz..
kızlar bugün küçücük minicik bi kaçamak yaptım :26:herşey çok güzel gidiyordu kahvaltı dan sonra ara öğün olarak bir elma ve öğleden sonra tarçınlı sütümü içtim akşam yemei olarak 3 buçuk gibi bulgur pilavı yedim sonra yeşil elma ile kapanışı yaparım die düşünürkene minicik bi tane lokum attım azımasonra pişman oldum ama gitti bi kere:18:
kızlar bu sabah hamile kalmdan önce aldığım eteği denedim ve oldu ççoooookkk mutluyum.dolaptaki bütün kıyafetlerimin içine giriyorum artık oleyyyy tabi daha çokkk vermem gereken kilo var zayıflıyım bütün gardrobumu yenileyeceğim yuppi
semocum haftaya sni böyle görmek istemiyorum.haftaya 1.kesinlikle sen olacaksın söz ver bana çabukkkk
akşam yemeğimi hafif bir kahvaltı ile tamamlıyor olup, sonrasında 2 saat yürüyüş inanın iyi geliyor.
canım , 75.00 kilo ile başladım ama bu sabah tartıldım 74.5 olmuşum .. bu plates aleti sadece alt karın bölgesini çalıştırıyor sezaryandan sonra almıştım zaten...hedefim ilk önce 67 hamile kalmadan önceki kilom.. 67 ile hamile kaldım doğuma 86 ile gittim. sonraki hedefim 57 - 58 bakalım ağustosa kadar verirmiyim böyle gidersem ??? yalnız benim polikistik rahatsızlığım var yani çok fazla adet gecikmesi yaşıyorum bazen iki ay olmuyorum 3. ayda oluyorum . bunu düzelmesi içinde kilo vermem şart dr öyle söylüyor. Dr kilo verdikçe adet olacaksın diyor. uzun bir yolum var .......)
Kızlar ben ufaktan kaçar
Yarın sabah inşallah görüşürüz, olmazsa da pazartesiye inşallah. Sizleri seviyorum, Allah'a emanet olun
Geçmiş olsun canım dikkat et valla zor oluyo ben daha yeni toparladım kendimiKızlaar, ben de yaziim..
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, az beyaz peynir
Ara 2 kepekli grissini
Öğlen tarhana çorbası yağsız az tuzlu (ekmeksiz)
Akşam 17 gibi de 2 peynirli yumurta 1 dilim ekmek yedim.
Grip oluyorum galiba, burnum nemleniyo, boğazım acıyo.. umarım iştahsızlık yapar..
Çıkıcam birazdan, son akşam, uslu durun heee...
Geçmiş olsun canım dikkat et valla zor oluyo ben daha yeni toparladım kendimi
Hmmm.. bekleyelim o zaman.. en kötü ptesi sabah yazarsın..[/QUOTE]Daha öncede sormuştum ama dikkatini çekmedi sanırım, doğum kontrol hapı denedinmi.. Kilo verdikce reglin düzelecek ya, oldukça da kilon düşer bence tatlım..
Nesil tartıldım canım da yarın belki biraz daha veririm diye dedim canım. Geçen hafta 68,9 dum, bugün 68,6. Belki bu akşam -200 gr daha verip haftayı yarım kiloyla kapatırım
canım yaaa bende kilo versem adetim düzelir mi acaba ? bende pkoluyum ya 60-70 gün olmuyor nerdeyse sonra söktürücü bi düzene sokamadım ama bu ay bekliycem bakalım ne zaman gelecek kırmızılar :))
Evet canim polikistigi yenmek icin kilo vermek sart. Dr oyle demisti kilo verirsen duzenli adet olursun demisti. Sogan suyunu yapmani tavsiye ederim ben cok faydasini gordum.
Canım soğan suyunun ağrıya falan yararı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?