Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sabah tartılmışmıydın canımcım, şimdi yaz istersen biz ekleriz..[/QUOTE]

Nesil tartıldım canım da yarın belki biraz daha veririm diye dedim canım. Geçen hafta 68,9 dum, bugün 68,6. Belki bu akşam -200 gr daha verip haftayı yarım kiloyla kapatırım

Daha öncede sormuştum ama dikkatini çekmedi sanırım, doğum kontrol hapı denedinmi.. Kilo verdikce reglin düzelecek ya, oldukça da kilon düşer bence tatlım..
Sabah tartılmışmıydın canımcım, şimdi yaz istersen biz ekleriz..

Nesil tartıldım canım da yarın belki biraz daha veririm diye dedim canım. Geçen hafta 68,9 dum, bugün 68,6. Belki bu akşam -200 gr daha verip haftayı yarım kiloyla kapatırım [/QUOTE]
Hmmm.. bekleyelim o zaman.. en kötü ptesi sabah yazarsın..

SEEEEEEEEEMMMMMMOOOOOOOOOOOOO......

Napion.. Merak ettim yaaa..

:126:

kızlar bugün küçücük minicik bi kaçamak yaptım :26:herşey çok güzel gidiyordu kahvaltı dan sonra ara öğün olarak bir elma ve öğleden sonra tarçınlı sütümü içtim akşam yemei olarak 3 buçuk gibi bulgur pilavı yedim sonra yeşil elma ile kapanışı yaparım die düşünürkene minicik bi tane lokum attım azıma sonra pişman oldum ama gitti bi kere:18:

Bişey olmaz kuşum.. ben canım ne isterse tadımlık yiyorum.. saat erken, korkma..

Kızlar ben ufaktan kaçar

Yarın sabah inşallah görüşürüz, olmazsa da pazartesiye inşallah. Sizleri seviyorum, Allah'a emanet olun

tebrikler canım benim bende kendiem küçük beden pantolon aldım hedefim onun içine girmek :))

canım yaaa bende kilo versem adetim düzelir mi acaba ? bende pkoluyum ya 60-70 gün olmuyor nerdeyse sonra söktürücü bi düzene sokamadım ama bu ay bekliycem bakalım ne zaman gelecek kırmızılar :))

Bulgur pilavı
Yoğurt
1yeşil elma
1 çay bardağı fındık ceviz badem karışımı
Bugün yeşil çay içmedim biraz sonra içerim 1 litreye yakn su içtim inş daha bişey yemem 

Kızlaar, ben de yaziim..

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, az beyaz peynir
Ara 2 kepekli grissini
Öğlen tarhana çorbası yağsız az tuzlu (ekmeksiz)
Akşam 17 gibi de 2 peynirli yumurta 1 dilim ekmek yedim.

Grip oluyorum galiba, burnum nemleniyo, boğazım acıyo.. umarım iştahsızlık yapar..

Çıkıcam birazdan, son akşam, uslu durun heee...

2 köfte az patates az salata:) yaa nolur yarın ilk 3 te olayım:)

Geçmiş olsun canım dikkat et valla zor oluyo ben daha yeni toparladım kendimi

Selam Kızlar ben de varım bugün sabah bir dilin kepek ekmeği peynir havuç salatalık çekersiz çay arada kuru incir ve iki ceviz ve saat üç buçuk gibi etli pilav bir küçük börek iki dilim baklava tatlısı bol su gunü kapattık :) aksamda bir saat kardio bir saat bisiklet ve zumba :))herkese bol şans yarına kısmet :) boy 168 kilo 63 hedef 53:) inşaallah olacak olacak

Hmmm.. bekleyelim o zaman.. en kötü ptesi sabah yazarsın..[/QUOTE]

Canim, dogum kontrol hapi kilo yapiyor gerci bunyeden bunyeye degisiyor ama istah cok aciyor buyuzden ben kullanmiyorum. Saracoglunun tavsiyesiyle sogan suyu yapiyorum bu ay faydasini gordum. Polikistik tuhaf bisey hem kio vermen gerekiyor hemde kilo vermeyi engelliyor.

canım yaaa bende kilo versem adetim düzelir mi acaba ? bende pkoluyum ya 60-70 gün olmuyor nerdeyse sonra söktürücü bi düzene sokamadım ama bu ay bekliycem bakalım ne zaman gelecek kırmızılar :))

Evet canim polikistigi yenmek icin kilo vermek sart. Dr oyle demisti kilo verirsen duzenli adet olursun demisti. Sogan suyunu yapmani tavsiye ederim ben cok faydasini gordum.

Evet canim polikistigi yenmek icin kilo vermek sart. Dr oyle demisti kilo verirsen duzenli adet olursun demisti. Sogan suyunu yapmani tavsiye ederim ben cok faydasini gordum.

Canım soğan suyunun ağrıya falan yararı oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…