Evet canim polikistigi yenmek icin kilo vermek sart. Dr oyle demisti kilo verirsen duzenli adet olursun demisti. Sogan suyunu yapmani tavsiye ederim ben cok faydasini gordum.
50 dk eliptik yaptım 60 mekik çektim 5 den sonra bişey yeedım son durumlar böyleee yaşasın sporrr
Onu bilmiyorum, ama agriya iyi gelen civanpercemi direkt agriyi kesiyor...
Supersin cok guzel spor yapiyorsun.ben bugun sadece 40 dakika bisiklet 30 mekik cekebildim....
rakibem bak cumartesiye az kaldi sikma kendini sitres yok panik yok senin icin hayirlisini diliyorum
gecmis olsun canim insallah istedigin gibi olur hersey sitres geride kalsin hadi sabah tarti ikimizinde yuzunu guldursunTesekk]r ederim canimEvet cok ama cok stresli bir haftayi arkamda biraktim elhamdulillah. Sinav fena degildi :44: hayirlisi bakalim
Stresten olsa gerek son iki gundur asirmama ragmen bugun sabah 83.0 ve su an aksam olmasina ragmen tartida 83.1 ciktimCok mutluyum, her hafta biray daha iniyorrrrrrr
Sabah giremiyebilirim, simdiden yazmak istedim. Insallah yarindan itibaren yine duzenli menu raporu verecegim
Herkese yarin bolllll - ler diliyorummmmmm
azmin daim olsun supersin50 dk eliptik yaptım 60 mekik çektim 5 den sonra bişey yeedım son durumlar böyleee yaşasın sporrr
azmin daim olsun supersin
Bende katılmak istiyorum araniza. Sıkı bi diyet hafif spor ve 5 den sonra yemeyerek 2 haftada 6 kilo verebilir miyim sizce
Ben normale göre daha hızlı veriyorum yani hizli verip hizli alıyorum aslinda. Su an reglim 2 gün pirinç lapasi diyeti yapip sonra 5 günde 5 kilo diyetine baslayacagim. Hizli verdikten sonra koruması zor oluyor ama duzenli diyete vakit ayirabilecegim sadece iki haftam var malesef. 63 kiloyum su an 56-57 olmak istiyorum boyum 1.67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?