Bence iyi kilo vermişsin, tebrik ederim. 2 saat oldu kendimi tutalı hiç bir şey yemedim 2 saattir. İyi ki rastgeldim bu konuya. En fazla 3 aya 50 olurum inşallah :)
Kaçamaklarını en aza indirdiğin sürece tabiki olursun canım hiç merak etme
Beni de aranıza alııın. Ben de fazla kilolarımı çok takıntı eden biriyim. Takıntı edilemeyecek gibi değil çünkü. 1,60 boyum var ve 65 kiloyum. Bugün başladım az biraz ve ortalama 20 dakikadır yemeyi kestim ve yarın sabaha kadar hiçbir şey yememeye büyük bir gayret göstereceğim. Bir de bir şey sormak istiyorum. Eğer saat 6dan sonra hiçbir şey yemezsem 1 aya kaç kilo verebilirim. Bu arada 15 yaşındayım, metabolizmam da hızlı. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :)
Bayanlar merhaba bende 19 yaşında kilosundan mağdur olan biriyim :) Boyum 1.75 kilom yazın ise 75ti şuan 69.9a iniyorum genel
de yani aslında 70 çıkıyorVe en önemlisi de kilomu sabitledim :) inanın ki o 5 kilo nasıl farkediyor ama hedefim maksimum 65 bende akşam 5ten bilemediniz maximum 6dan sonra bişey yememe kararı aldım spora gidiyorum fakat bu ay sonu başka bi spor salonuna başlıcam Gym salonuna gidicem biraz sıkılaşmam gerek bel ince basen var iyi güzel ama bacaklarımda sarkıklık var ( bakalım artıkkk herkese başarılar dilerimm :) :)
Fıstığımm.. Benim glutensiz ekmeklerim gelmiş, akşam aldım.. sen naaptın, buldunmu denedinmi?
Hanımlar iyi akşamlar.bu hafta sonu hiç giremedim neredeyse deli gibii temizlik yaptım. alaca ve poyraz yalnız değilsiniz iki gündür yine cozuttum ya.bu hafta içi çok dikkat etmem lazım.hafta sonu diyet yapmak çok zor kızlar ya.
Zeyascım yaa, aynen bu hafta sonlarına çok dikkat etmek gerekBen bundan sonra sadece cumartesi kahvaltımı ödül gibi yapcam, diğer günler yine çok dikkat edecem, yoksa olmuyor böyle hayatım 1 haftanın emeği boşa gidiyor resmen
alaca ve poyraz yalnız değilsiniz iki gündür yine cozuttum ya.bu hafta içi çok dikkat etmem lazım.
Cumartesi 68,5 olan ben, bu sabah 70,3 tümKızlar ya benim gerçekten 0 kaçamakla yaşamam gerekiyor herhalde
Neyse canlar moral bozmak yok, bu hafta çok dikkatli davranacağım
Canım hoşgeldin aramıza ben 68 kilo ile başladım tam 1 ay oldu ve 62,2 kiloyum yani eğer kendini tutabilirsen güzel kilo verebilirsin:)
Herkese hayirli sabahlarve kocaman öpücükler , cünkü sizsiz olmuyorrrrrr
Epey bir boslamistim dört gündür burayi. Burayi boslayinca diyette cumartesi aksamindan basladi dün aksama kadar yani 24 saat firardaydi, sonuc 83.5, yani 500 gr fazla gösteriyor
Simdi ipleri elime aldim, ve sabah 1,5 saat yürüdüm. Dün sabahta bir saat yürümüstüm. Yürüyüs spor yapmak diyette baglayici bir unsur, arkadaslar.Eve gelicne bir aci türkish kahve ictim ve su an canim bir sey istemiyor. Midem ve bagirsaklarim boslana kadar bir sey yemesem mi ne :26: Öglen sebze veya corba veya salata + yogurt türü hafif bir sey yeyip hafta sonunu telafi etmek istiyorum.
Yani anlayacaginiz; Alaca, Zeyas, Poyraz
QUOTE=alaca;34377350] buugun Cook kotuyum piknige gitik olanlar oldu, offfffff. Offfffffffffffff
kızlaaaaaarrrr günaydın haftasonu yediklerime rağmen 200 gr fark etmiş.onuda hemencik bugün vericem. benim bu hafta çok dikkat etmem lazım cuma günü kayınvalideciğim gelcek 5 gün kalcaklar bizde ve beni en son gördüğünde ben 78 kiloydum şok geçirmesini istiyorum cuma günü beni görünce
kızlar bir ara birileri kapuska yapmıştı nasıl yapcaz bi tarif alabilirmiyim yapan arkadaşımdan. sabah kahvaltısı ve kapuska yiyeceğim cumaya kadar sadece.işe yararmı sizce:44: bi geçmişi okuyayım geliyom hemencik
kızlar bir ara birileri kapuska yapmıştı nasıl yapcaz bi tarif alabilirmiyim yapan arkadaşımdan. sabah kahvaltısı ve kapuska yiyeceğim cumaya kadar sadece.işe yararmı sizce:44: bi geçmişi okuyayım geliyom hemencik
Betulina, Derin, Tucc, Nesil, Erica : Tebrikler kızlar1 haftada 1-1,5 kilo süpersiniz süper Hep böyle, hep beraber inşallah
canım çok fazla etkilemiş seni ya wc ihtiyacından olabilir bence yarına normale dönersin inş.Kızlar günaydın
Umarım herkes iyidir. Cumartesi 68,5 olan ben, bu sabah 70,3 tümKızlar ya benim gerçekten 0 kaçamakla yaşamam gerekiyor herhalde, ben anlamadım :44::44: İlk hafta sadece 1 gün pizza ve çiğköfte yediğim için 400 gr verebilmiştim, 2. hafta lahanayla 2,4 kg verebildim, bu hafta da sadece 1 gün kıymalı makarna yediğim için 400 gr verebilmişim. Toplamda baktığımda 3 haftada 3,2 kg ideal ama lahana olmasaymış naparmışım bilemedim, yani 1. ve 3. haftalardaki 1 günlük kaçamaklarım nasıl tüm haftayı komple siliyor anlamıyorum gerçekten
Neyse canlar moral bozmak yok, bu hafta çok dikkatli davranacağımSabah kahvaltım 1 tane haşlanmış yumurta. Görüşmek üzere
Herkeslere Günaydındünkü kacamaklarimdan sonra sadece 500 gr verebilmisim bu sabah 61.5 ciktim gerci hiç spor yapmadim evden disari cikmadim bununda kötü etkisi oldu ana moral bozmuyorum regl olmama rağmen 2 gunde 1.900 gr verdim
canım 3 öğün yapamam canım ben kısıtlayınca kendimi daha çok iştahım açılıyo kapuskaya yemek gözüyle baktığımız için psikolojik olarak beni pek etkilemez yaparım inş.tarif için teşekkürler kıyma ve pirinç koymadan yapacağım.Günaydın Zeyascım
Kapuskayı sanırım Nesil yapmıştı, ona bir sor istersen :44: Ama şöyle yapabilirsin: Biraz kıymayı yağsız kavur, üstüne 1 soğan ekle ve biraz yağla kavur, sonra salça ve baharatları ekle, daha sonra doğradığın lahanaları ekle, karıştır, biraz sıcak su dök, lahanalar biraz yumuşayınca biraz da pirinç ekle, pirinçler olana kadar pişir. Ben de 2.haftamda lahana çorbası yapıp 3 öğün içmiştim ve 2,4 kilo vermiştim. kayınvaliden şok olsun istiyorsan 3 öğün çorba da takılabilirsin tatlımBiraz sıkıcı ama sonuç süper oluyor
Ise yaramaz mi, su an baslarsan toplamda 4 günün var demektir ve sana en az ,5 kilo verdirir. Ben kendime güvensem yapmak isterim, ama malesef o tarz kisitlamalara gelemiyorum. hayirlisi bakalim.
Tarif: Benim bildigim kadariyla icine sadece soga sarmisak ve pul biber koyma özgürlügün var. Yani en sikisinin icine pirince KESINLIKLE koyulmuyor, bulgur da koymamanda fayda var. Ama dilersen de bir avuc koyabilirsin. sogani, salcayi AZICIK zeytinyaginda kavur, dogranmis lahanalari ve dilersen sarmisagi ekle biraz tuz ve pisirmeye birak. Bulgur katacaksan tabiki su da katman gerekecek. Yemeden önce icine pulbiber atmani tavsiye ederim, bagirsaklari tam temizlemis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?