Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Evet haklısınız 10 mart yani bugün başladım hem yediklerime dikkat ediyorum hemde artık 5 bilemediniz 6 dan sonra birşey yemicem :) başlangıç kilom 70.4 bakalım azim ettim başarıcam herkes için umarım başarırız bayanlarr :)))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum c.tesi günü misafirlikde çok kaçırmasamda pasta yedim c.tesi spor yapamadım ((( Pazar günü misafirlerim geldi onların yanında da yedim ama akşam 10 gibi sadece mısır patlatmıştım ondan ve biraz fıstık yedim  hafta sonu kötü geçti hiç spor yapamadım sadece dün akşam mekik çektim 30 tane 
Sabah kakvaltı 3 dilim çavdar ekmeği , tavada yumurta 2 tane şekersiz çay
Öğlen yemeği müsli aldım kendime acaba beni tok tutar mı ? acaba bide 4,30 gibi müsli yerim yeter herhalde dimi bu hafta sporu yoğun tutmam lazım cezalıyım bu hafta hafta sonu kaçırdığım için 

bu sabahki menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğlenden emin değilim akşama doğru barbunya yiyebilirm

ve günü kapatırım

bu sabahki menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğlenden emin değilim akşama doğru barbunya yiyebilirm

ve günü kapatırım

canım , seni takip ediyoruz güzel kilo veriyorsun maşallah yaa şu hafta sonlarını nasıl hallediyorsun hafta içi çok güzel hafta sonu eşim evde olunca başlıyor kaçamaklar. bir bunu yensem ( Sen hiç kaçamak yapıyormusun ??? spor yapıyormusun ??

Canım hoşgeldin aramıza ben 68 kilo ile başladım tam 1 ay oldu ve 62,2 kiloyum yani eğer kendini tutabilirsen güzel kilo verebilirsin:)

canım 1ayda iyi kilo vermişsin sadece 5 den sonra yemiyerek mi verdim spor falan yaptın mı canım

Kızlar öğle menüm: 1 kase yoğurt çorbası, 1 haşlanmış yumurta. Biraz alakasız oldu ama çorbanın sonuydu, ben de ekmek yememek ve protein ağırlıklı beslenmek için yumurta yedim Bu hafta 0 ekmek ve 0 tatlı takılacam Yumurta da en büyük kankim bu hafta

Bebeler, selaaammm..

Hepinizi çok özledim ben.. Geçmişi okudum ama ayrı ayrı yazamadım.. Burdann hepimizi çok ama çooookk tebrik ediyoruz..
Haftasonu ben de coştum. vienettalar, cornetler havada uçuştu.. Ama kızmadım kendime çok, bunları ömürlük bırakmadığımı göre rada yenecek tabiki modundayım.. Sizde öyle yapın bence..

Zeyasımm, kapuskayı ben yapmıştım ama kilomun takıldığı haftaydı, etkisini anlayamadım ama bu hafta ben de yapacam tekrar.. Ne yiyiim diye düşünmekten daha kolay geliyor..
Küçük yemeklik lahananın yarısını yemeklik doğradım.. Orta boy bir soğan, çok az ayçiçek yağıyla kısık ateşte iyiçe kavurdum, sonra 1 tatlı kaşığı gibi pul biber, kızdırdıktan sonra, 1 yemek kaşığına yakın salça, az tuz, az karabiber ekledim.. yarım litre filan sıcak su, 1 avuçta bulgur ekledim. Düdüklüde 10 dk. filan pişiyor.. Bulgur koy mutlaka, o da olmazsa bişeye benzemez.. Tencerenin ağzını kapatmadan birkaç dakika ağzı açık kaynattım, gaz olayını engellemek için.. Ekmeksiz, sulu sulu doyana kadar yedim.. 5 günlük filan oluyor bu tarif..

Betulina, Derin, Tucc, Nesil, Erica : Tebrikler kızlar 1 haftada 1-1,5 kilo süpersiniz süper Hep böyle, hep beraber inşallah
Sağol canımcım.. 4. olmuşum çok sevindim.. Haftasonu abarttım ama sıkıntı yok.. dewaaammmm..

valla canım ben 15 gün ekmek yemedim ama şimdi 2-3 dilim yiyorum bırakınca ekmeği özlem duyuyor insan sonra hiç görmemiş gibi saldırıyorsun yani ben öyle oldum şimdi günde 2-3 dilim ekmek yiyorum çavdar ekmeği yumurta iyi tok tutuyor

Kızlar bugün arkadaşların zoruyla 1 Ayvalık tostu yedim(

Canım aslında çalıştığım için 7 den sonra bişi yemedim spora vaktim olmuyor maalesef

hıı anladım canım bende çalışıyorum spor banada zor geliyor ama eve gider gitmez eşimin yemeğini veriyorum oturmadan spora geçiyorum benim bünye ağır biraz spor yapmam şart yani sagol cvp için canım

4 yemek kaşığı müsli üstünede 3 yemek kaşığı yoğurt bu kadar bakalım kaç saat tok tutacak beni biraz sağlıksız gibi geldi bana öğlene bi çözüm bulmam lazım sadece salatamı yapp yesem öğlenleri acaba

Hahahaha 1,5 kilo demek istedim. 5 kilo verdirecegini bilsem, sevmedigim halde hic durmaz yapardim

sabah ,

1 haşlanmış yumurta
1yk lor peynir
maydanoz ve dere otu
1 kırmızı biber
3 dilim kızramış light ekmek
2 bardak şekersiz çay

Öğle,

1 kase çorba
4 küçük parça haşlanmış kırmızı et.
2 dilim light kızarmış ekmek

akşam,
Çorba içerim ama yanında ne yiyeceğim kararsız kaldım
yoğurt

akşam yapabilirsem 30 dakika eliptik bisiklet yaparım.

neden bilmiyorum bugun aç hissediyorum kendimi .. hafta sonu mideyi büyüttüm herhalde. normalde geçen hafta doyuyordum. reglime daha var mart 22 de....

canım bulgur koymayı düşünmüyorum şuanda ya.bi pişsin bakayım tadına beğenmezsem bulgur atıp birazda öyle pişiririm.sağol canım tarif için aynen bende böyle yaptım
Hahahaha 1,5 kilo demek istedim. 5 kilo verdirecegini bilsem, sevmedigim halde hic durmaz yapardim
ay bende diyorum 5 kilo imkansız nasıl olur diye.hiç dememişimki sen nden yapmıyosun ha ha ha
Kızlar napiyonuz nasıl gidiyo? Kimler var ?
napalım canım diyet yapıyoz işte acıkan miğdemi yatıştırmaya çalışıyorum.kapuska takılıcam ben bu hafta onu yaptım azönce pişiyo şuan.sen neler yapıyosun fıstık nddn kilonu listeye eklemedin

Son düzenleme:
Kızlar kendime çizelge yaptım ama şu BMI :24.2 23.8 bide şu sağ köşedeki 20 ne anlama geliyor anlamadım

canım bence çorbanın yanında sadece yoğurt ye.ben senin yerinde olsam çorbada içmez sadece yoğurt yerdim belki yanında bir elma

selam kızlarrrr nasılsınız?85.50 kiloyum.bundan sonra pzts bildirim yapsam sıkıntı olur mu?bu haftalarda pek yapamadım.:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…