Hanımlar iyi akşamlar.bu hafta sonu hiç giremedim neredeyse deli gibii temizlik yaptım. alaca ve poyraz yalnız değilsiniz iki gündür yine cozuttum ya.bu hafta içi çok dikkat etmem lazım.hafta sonu diyet yapmak çok zor kızlar ya.
hoşgeldiniz hanımlar bizimle birlikte olursanız motivasyonunuz için düzenli paylaşım yaparsanız istediğiniz kiloya ineceğinize eminim.kilo bildirim tablomuza bakarsanız nekadar güzel kilo verdiğimizi görürsünüz
bu sabahki menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğlenden emin değilim akşama doğru barbunya yiyebilirm
ve günü kapatırım
bu sabahki menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğlenden emin değilim akşama doğru barbunya yiyebilirm
ve günü kapatırım
Canım hoşgeldin aramıza ben 68 kilo ile başladım tam 1 ay oldu ve 62,2 kiloyum yani eğer kendini tutabilirsen güzel kilo verebilirsin:)
Zeyasımm, kapuskayı ben yapmıştım ama kilomun takıldığı haftaydı, etkisini anlayamadım ama bu hafta ben de yapacam tekrar.. Ne yiyiim diye düşünmekten daha kolay geliyor..kızlaaaaaarrrr günaydın haftasonu yediklerime rağmen 200 gr fark etmiş.onuda hemencik bugün vericem. benim bu hafta çok dikkat etmem lazım cuma günü kayınvalideciğim gelcek 5 gün kalcaklar bizde ve beni en son gördüğünde ben 78 kiloydum şok geçirmesini istiyorum cuma günü beni görünce
kızlar bir ara birileri kapuska yapmıştı nasıl yapcaz bi tarif alabilirmiyim yapan arkadaşımdan. sabah kahvaltısı ve kapuska yiyeceğim cumaya kadar sadece.işe yararmı sizce:44: bi geçmişi okuyayım geliyom hemencik
Sağol canımcım.. 4. olmuşum çok sevindim.. Haftasonu abarttım ama sıkıntı yok.. dewaaammmm..Betulina, Derin, Tucc, Nesil, Erica : Tebrikler kızlar1 haftada 1-1,5 kilo süpersiniz süper Hep böyle, hep beraber inşallah
canım 1ayda iyi kilo vermişsin sadece 5 den sonra yemiyerek mi verdim spor falan yaptın mı canım
Kızlar öğle menüm: 1 kase yoğurt çorbası, 1 haşlanmış yumurta. Biraz alakasız oldu ama çorbanın sonuydu, ben de ekmek yememek ve protein ağırlıklı beslenmek için yumurta yedimBu hafta 0 ekmek ve 0 tatlı takılacam Yumurta da en büyük kankim bu hafta
Canım aslında çalıştığım için 7 den sonra bişi yemedim spora vaktim olmuyor maalesef
canım çok sağol bu tariften yapıcam içine bulgur koymayı düşünüyodum ama şuan karar verdim koymayacağım.5 kilo veremem heralde canım ya 2 kilo versem 69.9 olsam yeter bana.ama tabi inş dediğin gibi olur
canım bulgur koymayı düşünmüyorum şuanda ya.bi pişsin bakayım tadına beğenmezsem bulgur atıp birazda öyle pişiririm.sağol canım tarif için aynen bende böyle yaptımBebeler, selaaammm..
Hepinizi çok özledim ben.. Geçmişi okudum ama ayrı ayrı yazamadım.. Burdann hepimizi çok ama çooookk tebrik ediyoruz..
Haftasonu ben de coştum. vienettalar, cornetler havada uçuştu.. Ama kızmadım kendime çok, bunları ömürlük bırakmadığımı göre rada yenecek tabiki modundayım.. Sizde öyle yapın bence..
Zeyasımm, kapuskayı ben yapmıştım ama kilomun takıldığı haftaydı, etkisini anlayamadım ama bu hafta ben de yapacam tekrar.. Ne yiyiim diye düşünmekten daha kolay geliyor..
Küçük yemeklik lahananın yarısını yemeklik doğradım.. Orta boy bir soğan, çok az ayçiçek yağıyla kısık ateşte iyiçe kavurdum, sonra 1 tatlı kaşığı gibi pul biber, kızdırdıktan sonra, 1 yemek kaşığına yakın salça, az tuz, az karabiber ekledim.. yarım litre filan sıcak su, 1 avuçta bulgur ekledim. Düdüklüde 10 dk. filan pişiyor.. Bulgur koy mutlaka, o da olmazsa bişeye benzemez.. Tencerenin ağzını kapatmadan birkaç dakika ağzı açık kaynattım, gaz olayını engellemek için.. Ekmeksiz, sulu sulu doyana kadar yedim.. 5 günlük filan oluyor bu tarif..
ay bende diyorum 5 kilo imkansız nasıl olur diye.hiç dememişimki sen nden yapmıyosun ha ha haHahahaha1,5 kilo demek istedim. 5 kilo verdirecegini bilsem, sevmedigim halde hic durmaz yapardim
napalım canım diyet yapıyoz işte acıkan miğdemi yatıştırmaya çalışıyorum.kapuska takılıcam ben bu hafta onu yaptım azönce pişiyo şuan.sen neler yapıyosun fıstıkKızlar napiyonuz nasıl gidiyo? Kimler var ?
canım bence çorbanın yanında sadece yoğurt ye.ben senin yerinde olsam çorbada içmez sadece yoğurt yerdim belki yanında bir elmasabah ,
1 haşlanmış yumurta
1yk lor peynir
maydanoz ve dere otu
1 kırmızı biber
3 dilim kızramış light ekmek
2 bardak şekersiz çay
Öğle,
1 kase çorba
4 küçük parça haşlanmış kırmızı et.
2 dilim light kızarmış ekmek
akşam,
Çorba içerim ama yanında ne yiyeceğim kararsız kaldım
yoğurt
akşam yapabilirsem 30 dakika eliptik bisiklet yaparım.
neden bilmiyorum bugun aç hissediyorum kendimi .. hafta sonu mideyi büyüttüm herhalde. normalde geçen hafta doyuyordum. reglime daha var mart 22 de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?