Kızlar kendime çizelge yaptım ama şu BMI :24.2 23.8 bide şu sağ köşedeki 20 ne anlama geliyor anlamadım
valla canım ben 15 gün ekmek yemedim ama şimdi 2-3 dilim yiyorum bırakınca ekmeği özlem duyuyor insan sonra hiç görmemiş gibi saldırıyorsunyani ben öyle oldum şimdi günde 2-3 dilim ekmek yiyorum çavdar ekmeği yumurta iyi tok tutuyor
canım bence çorbanın yanında sadece yoğurt ye.ben senin yerinde olsam çorbada içmez sadece yoğurt yerdim belki yanında bir elma
canım , o zaman ilerleyen saatlerde çok acıkıyorum başka şeylere saldırma riskim olabilir)).. birde bebğim var sürekli hareket halindeyim gece kalkıyorum süt hazılrıyorum falan bu sefer tansiyonum düşüyor.yaniii hem 17.00 dan sonra yemiyorum hemde bu kadar az yersem kesin bırakırım diyeti o zaman ...ama dediğin gibi sadece yoğurt çorba ve 2 adet light kızarmış ekmek yiyebilirim. yani sadece elma falan beni zorlar.
selam kızlarrrr nasılsınız?85.50 kiloyum.bundan sonra pzts bildirim yapsam sıkıntı olur mu?bu haftalarda pek yapamadım.:2::2:
kaç aylık bebeğin canım benim oğlum 1 yaşına yeni girdi.bebekle diyet yapmak zor oluyor gerçekten gece çok sık uyanıyor oğlum emmek için 5 ten ssonra yemeyip bide gece kalkınca hakkaten çok zorlanıyorum ama ben 6 ay hiç diyet yapmadım emzirdiğim için.artık fazlalıklarımdan kurtulmam lazım o yüzden aç kalmak beni çok mutlu ediyor hele o bayılacakmış gibi olma hali varya işte beni benden alıyo diye psikopatlaşıyomuşum. şaka bi yana tabiki herkes kendi vücudunu en iyi tanıyandır canım nasıl rahat ediyosan öyle diyetini yap tabiki
Canım normalde ben de günlük 1-2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği yiyorum ama bu cumartesi 68,5 dan 70,3 e fırlayınca kilom böyle bir karar aldım
Tatlım o rakamlar Body Mass Index(BMI) yani vücut-kitle indeksi. Kilo/Boyunun karesi olarak hesaplanıyor. Rakam 18.5-25 arası ise normal, 25-30 arası ise fazla kilolu, 30-35 arası ise şişman vs diye gidiyor...
Tatlımcım,
1 tabak makarnayla 2 kilo alınmaz.. Haftasonu şişliğidir o.. Güven sen bana.. Bu gün çok su ve yeşilçay iç.. Bide bu akşam dikkat et.. Geçer Korkma..
Ay inşallah öyle olur Nesilcim yaAkşam 1 tabak yoğurt yada 1 sb süt içmeyi planlıyorum 70 i görünce psikolojim bozuluyor resmen
Benim de hafta sonu menüm şöyleydi:
Cumartesi: Sabah: 3 dilim normal ekmek, biraz patates kızartması, 1 yumurta, muhlama, nutella. Akşam 6 da: Burgerdan Big King menü. Spor: Yok
Pazar: Sabah: 3 dilim normal ekmek, biraz patates kızartması, 1 yumurtadan menemen, nutella. Öğlen: 1 paket balık kraker, 3 tane minik pop kek, 1 avuç şam fıstığı Akşam: 1 tabak yoğurt çorbası, 1 tabak bulgur pilavı Spor: 45 dk eliptik
Valla ikimiz de iyi götürmüşüz hafta sonuSeni bilmem de benim vücudum hiç tolere etmiyor bence
Tatlımcım,
1 tabak makarnayla 2 kilo alınmaz.. Haftasonu şişliğidir o.. Güven sen bana.. Bu gün çok su ve yeşilçay iç.. Bide bu akşam dikkat et.. Geçer Korkma..
Ay inşallah öyle olur Nesilcim yaAkşam 1 tabak yoğurt yada 1 sb süt içmeyi planlıyorum 70 i görünce psikolojim bozuluyor resmen
Benim de hafta sonu menüm şöyleydi:
Cumartesi: Sabah: 3 dilim normal ekmek, biraz patates kızartması, 1 yumurta, muhlama, nutella. Akşam 6 da: Burgerdan Big King menü. Spor: Yok
Pazar: Sabah: 3 dilim normal ekmek, biraz patates kızartması, 1 yumurtadan menemen, nutella. Öğlen: 1 paket balık kraker, 3 tane minik pop kek, 1 avuç şam fıstığı Akşam: 1 tabak yoğurt çorbası, 1 tabak bulgur pilavı Spor: 45 dk eliptik
Valla ikimiz de iyi götürmüşüz hafta sonuSeni bilmem de benim vücudum hiç tolere etmiyor bence
Önceki hafta bulgur pilavı yedim bikaç kez üstüste, bende veremedim hiç o ara.. acaba yemesekmi, zararsız diye biliyorum ama ne biliim.. su içtikçe şişiyomu acaba bulgurlar.. tekrar denemeye cesaret edemiyorum açıkçası.. Bence seni bulgurla fıstık şişirmiş.. geçecek inan sen bana.. bi de hasta olcam diyodun galiba, belki de ondandır..
Bİ daha da BIG KING değil, jr.whooper ye.. daha masum bence..
bu kahvaltı seni kaç saat tok tutuyo canım merak ettim
canım bulgur koymayı düşünmüyorum şuanda ya.bi pişsin bakayım tadına beğenmezsem bulgur atıp birazda öyle pişiririm.sağol canım tarif için aynen bende böyle yaptım
ay bende diyorum 5 kilo imkansız nasıl olur diye.hiç dememişimki sen nden yapmıyosun ha ha ha
napalım canım diyet yapıyoz işte acıkan miğdemi yatıştırmaya çalışıyorum.kapuska takılıcam ben bu hafta onu yaptım azönce pişiyo şuan.sen neler yapıyosun fıstıknddn kilonu listeye eklemedin
Ekledim ya .. Ben kilo aldımgeri ama baya abartmıssım grcen hafta ya varya saldırıyom yemnle noldu bana ya brden..
canım bu saate kadar 1 bardak hazır çorba içtim
şimdi barbunya yicem ve bugünü kapatıcam akşama kahve içerim sadece
kızlaaaaaarrrr günaydın haftasonu yediklerime rağmen 200 gr fark etmiş.onuda hemencik bugün vericem. benim bu hafta çok dikkat etmem lazım cuma günü kayınvalideciğim gelcek 5 gün kalcaklar bizde ve beni en son gördüğünde ben 78 kiloydum şok geçirmesini istiyorum cuma günü beni görünce
kızlar bir ara birileri kapuska yapmıştı nasıl yapcaz bi tarif alabilirmiyim yapan arkadaşımdan. sabah kahvaltısı ve kapuska yiyeceğim cumaya kadar sadece.işe yararmı sizce:44: bi geçmişi okuyayım geliyom hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?