dayanabiliyorsan güzel canım kahvetyi kaçta içiyorsun 17 den sonra mı ? tok mu tutuyo ?
Arkadaşlar ben bugün biraz terslik uyguladım. Sabah patates yemeği yedim ekmekle, kahvaltı önemli olduğu için. Öğlen de simitle yeyip nescafe içtim. Akşam da patates yemeği yedim ekmeksiz. Sizce abartmış mıyım?
genelde akşam içiyorum iştah kesiyor ,
bazen lıght sütle tarçın içiyorum oda iyi geliyor
45 Dk leslie yaptım aferim bana.nerde bu kızlar ya semoda uğramaz oldu.
Kizlar aksam yemeginde 2-3 yaprak cig lahana yedim. Ustune 50 dk eliptik ve 80 mekik yaptim. Simdi yesil cay ve bol bol su vakti...
Arkadaşlar ben bugün biraz terslik uyguladım. Sabah patates yemeği yedim ekmekle, kahvaltı önemli olduğu için. Öğlen de simitle yeyip nescafe içtim. Akşam da patates yemeği yedim ekmeksiz. Sizce abartmış mıyım?
Günaydın canikolar
NabersinizUmarım herkes iyidir Şükür ki bugün 69 ı gördüm tekrar, Nesilcim haklıymış Ama yine de cumartesi günü gördüğüm 68,5 a ulaşmam yarını bulacak arkadaşlar. Yani demem o ki bundan sonra:
1-Hafta sonlarında çok dikkatli davranacağım,
2-Sadece cumartesi kahvaltımı ödüllü yapacağım ve
3-Haftasonları eliptiğimi kahvaltıdan hemen sonra yapıp bitireceğim ki günün diğer kısımlarında emeğime acıyıp bişey yemiyeyim
Bu arada sabah kahvaltım 1 tane haşlama yumurtaydı. Görüşürüz babyler
Günaydın canikolar
NabersinizUmarım herkes iyidir Şükür ki bugün 69 ı gördüm tekrar, Nesilcim haklıymış Ama yine de cumartesi günü gördüğüm 68,5 a ulaşmam yarını bulacak arkadaşlar. Yani demem o ki bundan sonra:
1-Hafta sonlarında çok dikkatli davranacağım,
2-Sadece cumartesi kahvaltımı ödüllü yapacağım ve
3-Haftasonları eliptiğimi kahvaltıdan hemen sonra yapıp bitireceğim ki günün diğer kısımlarında emeğime acıyıp bişey yemiyeyim
Bu arada sabah kahvaltım 1 tane haşlama yumurtaydı. Görüşürüz babyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?