Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yiyecek bişey bulamadım işyerinde elma yedim 1 paket cubuk kraker yedim öğlen zaten sadece müsli yemiştim bide 2 dilim kepek ekmeği peynirle bu akşam abrattım galıba bide 17 den sonra kahve ayran falan içiyormusun yoğurt falan yiyormusunuz merak ettim

bugün menüm

Sabah- öglen : 1,5 yumurta+ peynir+ 3 zeytin, yesillik , cay
aksam: bir dolu kase corba, iki kasik kuru fasulye, iki kasik karnabahr, bir sikmalik cigköfte

Valla kızlar yemek ne büyük ihtiyaçmış ya mesela insanın canı bişey istemese yeme hissi bitmiyor Umarım hepimiz bu hissi yeneriiizz :) Zaten işler 1 ay içinde rayına oturdu mu gerçekten yemiyoruzz :) :)

Arkadaşlar ben bugün biraz terslik uyguladım. Sabah patates yemeği yedim ekmekle, kahvaltı önemli olduğu için. Öğlen de simitle yeyip nescafe içtim. Akşam da patates yemeği yedim ekmeksiz. Sizce abartmış mıyım?

sabah: 2 yumurta yeşillik domates salatalık zeytin peynir
ara:1 yeşil elma
akşam:1 tabak dolusu kıymasız bulgursuz bol acılı kapuska ve yoğurt.

ekmeği olabildiğince az tüketmen lazım.bide nekadar ekmek nekadar patates yemeği olduğuna görede değişir tabi canım.biraz abartmışsın sanki

Son düzenleme:
45 Dk leslie yaptım aferim bana.nerde bu kızlar ya semoda uğramaz oldu.

Kizlar aksam yemeginde 2-3 yaprak cig lahana yedim. Ustune 50 dk eliptik ve 80 mekik yaptim. Simdi yesil cay ve bol bol su vakti...

bu akşamda eliptik yapmdım bu 3oldu yaaa yine misafirler var maç izliyorlar eşim antep fıstığı aldı yememek için direniyorum cips yiyorlar ben yemedim ama fıstığa dyanamıcam galıba

45 Dk leslie yaptım aferim bana.nerde bu kızlar ya semoda uğramaz oldu.

Evet Zeyas, kocaman aferin sana

Kizlar aksam yemeginde 2-3 yaprak cig lahana yedim. Ustune 50 dk eliptik ve 80 mekik yaptim. Simdi yesil cay ve bol bol su vakti...

Canim bu cig lahan iyi yag kirar gibi geldi bana, denemek lazim

Cicek, cicek, cicekkkkkk... Gün boyu patates ve ekmek Iki karbonhidrati yanyana yememeye calis. Patates varsa zaten ekmek yememek lazim arkdasim Canim kac kilosun bilmiyorum, ama ben 80 küsür oldugum icin simit, ekmek gibi seyleri sabah yiyorum, ögleden sonra tatli ve ekmegi tüketmemeye calisiyorum

iyi aksamlar kizlar ben bir kaac gun ancca aaksamlari yazabiliririm sabaah 9:30'sa evden cikaacaam bese doggru ancà gelebilecem ama elimden geldikce ddikkat edecem hepinizi opuyorum oglumu yarin okul denème sûre si basslayaacak umaarrim iyi gecer...

Kızlar ben bugün detoks olsun diye elma diyetine başladım. Minik kaçamaklarim oldu tabii . Bir hafta , en kötü bu haftaiçi yapmak istiyorum. Sonrasında diyetle devam ederim diye geçiyor aklımdan .insallah başarabiliriz.

Günaydın canikolar

Nabersiniz Umarım herkes iyidir Şükür ki bugün 69 ı gördüm tekrar, Nesilcim haklıymış Ama yine de cumartesi günü gördüğüm 68,5 a ulaşmam yarını bulacak arkadaşlar. Yani demem o ki bundan sonra:

1-Hafta sonlarında çok dikkatli davranacağım,
2-Sadece cumartesi kahvaltımı ödüllü yapacağım ve
3-Haftasonları eliptiğimi kahvaltıdan hemen sonra yapıp bitireceğim ki günün diğer kısımlarında emeğime acıyıp bişey yemiyeyim

Bu arada sabah kahvaltım 1 tane haşlama yumurtaydı. Görüşürüz babyler

bende hala cumartesi pazar aldığım kilocukları vermeye çalışıyorum yarın inşallah tekrar 74.2 görürüm.. Haklısın canım , bend ekarar aldım böyle olmayacak hafta sonlarına dikkat edecem yoksa hafta içi yaptığım diyet boşa gidiyor yeniden başlıyorum...
Dün 45 dakika eliptik bisiklet yaptım o kadar. yürüyüş yapacaktım eşimin işi vardı bebeğe bakamadı mecbur bugune kaldı.

Günaydın diyet arkadaşlarım nasılsınız.ben çok iyiyim kapuska işe yaradı hafta sonu aldığım 300 gr gittiği gibi artı olarak 200 gr da gitmiş.bakalım bu hafta kaç kilo vercem çok merak ediyorum.sabah kahvaltımı henüz yapmadım kızımı okula götürcem bitazdan gelince yapıcam.ama çocuklara yedirirken dayanamadım biraz nutella yedim.kahvaltı yapmasammı acaba

Günaydın canım.çok sevindim vermene.hafta sonları diyet yapmayıp şahane bir sabah kahvaltısı ve 5ten önce yenen akşam yemeği çok etkilemiyo aslında.ben geçen jafta aynen sen gibi çok fazla yemiştim hiç ağzım boş kalmamıştı.hafta ortasında aldığım kiloyu anca verebilmiştim.sen gibi kendime söz verdim ama tutamadım çünkü eşim evde.oyuzden sabah yedim akşam yedim başka hiç bişey yemedim çok eykilemedi benibu hafta sonu.

günaydın kızlar bugün sabah 1 haşlanmış yumurta yedim ardından 40 dk yürüdüm benimde hafta sonu aldığım kilolar hala gitmedi ne güzel c.tesi günü 67 yi görmüştüm pazar tatil ilan etmiştim kendime etmez olaydım yine 68 e çıktım demekki neymiş diyette tatil olmaz imiş onu anladım gram gram verdiklerimi kilo kilo geri aldım ):

günaydın kızlar hafta sonu madurlarından biride benim malesef bu sabah tartıldı 66,2 çıktım ( c.tesi 65,6 çıkmıştım 600 gr geri almışım hafta sonu yani bu nasıl iş anlamadım bugün öğlen yemeği düşünmüyorum . ((

sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdar ekmeği biraz peynir zeytin yarım simit yedim öğlende süt içmeyi planlıyorum dün abur cuburu fazla kaçırdım galıba müsli çubuk kraker ekmek elma falan bu ne yaa ne kadar abartmıım ben daha dikkat etmem lazım c.tesi 65 görmem lazım mutlaka
akşam 20 mekik çektim başkada bişey yapmadım şimdi yeşil çay içecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…