Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bu haftada 2 kilo verirsem süper olur ama fazlada olursa mutlu olurum bakalım aynı tempo bana ne kadar verdireck

Herkes bir kaç gram da olsa vermiş ve ben Haftasonu almışımm allahım ya

Sabah derini takip ederek yarım paket altınbaşak ve biraz peynir ile domates yedim. Yanına bir açık az şekeri çay. Şekeri bırakamadım hala o yüzden çay çok içmemeye çalışıyorum, yeşil çay içiyorum ki ona asla şeker atmıyorum! Cumartesi kilo bildirimi bana da mantıklı geldi öyle yapıverelim. Ve bence de kısıtlama olsun yoksa kişi sayısı arttıkça takibi zor olur.

öğlen bir kupa nescafe 1 yeşil elma
2. kupayıda içebilirim :)

1 hafta sonra kaybolmayacaksan hoşgeldin kendini listeye ekleyebilirsin soın güncelleme sende kalmış olur

inşallah kaybolmam :)))
yaaa şaka bi yana bi türlü kendimi diyete adapte edemiyorum maalesef
gündüz yediklerime dikkat edip akşamda hiçbişey yememeyi düşünüyordum burayı gördüm
inşallah hep bereber veriririz kilocuklarımızı
ben biraz boy fakiriyim boyum 153 kilom 58.5-59 arası bişey
mayısın sonunda oğlumun sünnet düğünü var o zamana kadar vermem gereken en az 8 kilo var
listeye kendimi nasıl ekliyeceğim alıntı yaparak mı

Canım bu öğle yemeğin mi peki yoksa ara öğün mü? Ben de yeşil elma aldım bugün marketten :)

açıkçası çok emin değilim sana şöyle söyliyim bunlardan sonra saat 2 gibi 1 bardak hazır çorba içicem saat 4,30 gibide evden karnıbahar getirmiştim haşlanmış yoğurtlu onu bol pul biberli yiyip günü bitircem.

akşam yememek konusunda ki sabrım ve iradem açıkçası eve girmeden önce kendime söz veriyorum yemin ediyorum diyelim biraz komik ama olsun ben böyle iyiyim

alıntı yap son güncellemenin sonuna ekle

Valla tebrik ederim çok azimlisin, maşallah diyorum bak nazarım değmesin aman :) ben de şimdi 1buçuk 2 gibi 2 yumurta haşliyip yiyecem sonra da akşam 4buçuk gibi akşam yemeği ile kapatıcam ki o da muhtemelen çorba olacak. Bir ara elmamı da yerim ve tabisi yeşil çaylarım var ara ara.

Ya tek problem eşim etli yemekleri çok seviyor, sebze yapsam da illa yanına et. Zaten iki kişiyiz ona ayrı bana ayrı yemek yapmak da istemiyorum. Artık 5den önceki son öğünüm bazen ağır bir yemek olacak ona pişirdiğim, ama napayım 7-8 kaşık yerim yeter sanırım.

hosgeldin aramiza hayatim 321 :-D waaawww 30 kilomu verdin valla guzel bilgilere paylasimla herzaman acigiz
wawww boyunda guzelmis

selam kızlar listeye beni de alınnnn umarım geç kalmamışımdır

Hosgeldin aramiza asya :)

Allahimmmmmm bu ne iradeeee masallah kizzz bi yerlerini ka$i nazar degmesin sonra

bu haftada 2 kilo verirsem süper olur ama fazlada olursa mutlu olurum bakalım aynı tempo bana ne kadar verdireck

Derincim 2-3 kilo verecegin kesin, ben sana garanti belgeside verebilirim valla yada kefil olurum

bize 100 tane falaka canim, bende gecen hafta diyet yapmadim, ne aldim ne verdim. Ama bu hafta iradeli olup en fazla biz verelim ne dersin

vericez insallah, citir kizlar olucaz hedefin 50 kilomu, mayisa kadar cok rahat verebilirsin

doğru yaptım mı acaba

hoşbuldum inşallah bi boğazımı tutsam vercem de aralıktan beri yap boz yapıyorum valla bi başla bi bırak tabii hiç te veremedim
inşallah bu sefer olcak

hangi diyeti veya nasil dikkat etmeyi planliyorsun canim?
ben bu hafta ayca kaya nin bi diyetini yapicam :)))

tam bişey yok aklımda dikkat etcem koşu bandım var onla yürüyüş yapcam bide ip atlamyı planlıyorum
ayça kayanın hangi diyetini yapcaksın akşam haberlerde vardı 5333 mü ne öyle bişey onu mu yapcaksın

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

ARA, İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi

güzel uygulanabilir bi diyet bende yapabilirim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…