Kizlar yasiniz kaç evli misiniz çocuk var mi
Ben 30 yasindayim 1 kizim(11) 1 oğlum (6) var 12 yillik evliyim ve calismiyorum biraz birbirimizi taniyalim :)
asya cim, bizde aynen senin versin
n gibi cuma gunu tanisma fasli yaptik :)))
bunlari yazmistim ben:
Ben semos, 25 yasindayim, boga burcuyum, kayseriliyim, 71.5 kiloyum, 167 boyum.
Tontisimle evliyim 5 senedir, gün gectikce daha cok asik oluyor gibiyim <3
haftanin 5 gunu calisiyorum, muhasebe yardimcisiyim.
Bu sene bebis istiyoruz, insallah, amin.
cok kilo takintisi yapiyorum, yemek yemeyi cok seviyorum ama. elimde lezzetliymis öyle diyolar, kocisde diyor öyle.
hihoyyyyt, hadi bakalim sira sizde
Himmm biraz geri gitseymisim gorcekmistim demek bastan bi 10 sayfa felan okudum
İnşallah bebesiniz de olur Allah isteyen herkese versin
Hemseri sayiliriz bende nevsehirliyim ankarada yasiyorum burcum da akrep
hehehe evet hemseri sayiliz :))) eger yanilmiyorsam, bi nevsehirli daha vardi burda. Ben turkiyede yasamiyorum ama((
Evet insallah olur bebisimiz, hayirlisi
Demek ev hatunusun sende :) masallah seninde iki tane cocugun var oylemi, Allah bagislasin canimumarim yaramaz degillerdir :)
Çocuk olup ta yaramaz olmayan var mi ki :))
Oğlum çok yaramaz hic laf anlamiyor bi de tatildeyiz şimdi abla kardeş birbirini yiyorlar :)
haşlanmış yoğurtlu karnıbaharla gün bitmiştir akşam yemeğini yiyen arkadaşlar yarına kadar ağzımıza lokma koymak yok sözmü söz verinki amacımıza ulaşalım :))
merhabalar..
bende şuan 59 kiloyum boyum 1.58 vücudumda fazla kilom yok gayet iyi ama kalçam ve bacaklarım çok kalın2012 yazında 52 kiloydum tekrar o kiloya düşmek istiyorum çalışıyorum akşam 6 da işten çııyorum acaba 7den snra bsey yemesek gun boyu dikkat etsem gelişme olrmu
merhabalar..
bende şuan 59 kiloyum boyum 1.58 vücudumda fazla kilom yok gayet iyi ama kalçam ve bacaklarım çok kalın2012 yazında 52 kiloydum tekrar o kiloya düşmek istiyorum çalışıyorum akşam 6 da işten çııyorum acaba 7den snra bsey yemesek gun boyu dikkat etsem gelişme olrmu
denemeden anlayamazsın günlük yediğinden daha az yersen yararı olacaktır.
Merhaba, senin problemin sadece bacaklarındaysa o zaman bölgesel çalışman lazım. Bak hiç de zor değil aslında. Evinde bulunan 4-5 kitabı yere koy üst üste, 30 cm aralık yanına bir tane daha koy yani step yapacaksın. Günde 200 kere step yapsan bacakların da incelme olur. Gidebiliyorsan spor salonuna git gidemiyorsan bunu tavsiye derim.
sabahları kahvaltı yapmıyorum sadece kayısılı form cayı içiyorum. oğlen zeytinyağlı çıkan sebzelerden yıyorum ama akşamları evde bıraz kaçırıyorum ekmek hıç yemem gun boyunca ama genede veremiyorum
sen çok büyük bir hata yapıyorsun farkında değilsin metabolizmanın en hızlı çalıştığı zaman kahvaltı yapıp metabolizmayı ateşlemen gerekirken sen durduruyorsun öğlen okey ama akşamda az yemen gereken yerde sen ayarı hafif kaçırıyorsun sonrada metabolizman uyuyor ve yediklerin kilo yapıyor
yani sence kilo vermen gereken yerde kilo alıyorsun değilmi
kilo vermen için tam tersini yapmalısın
merhabalar..
sen çok büyük bir hata yapıyorsun farkında değilsin metabolizmanın en hızlı çalıştığı zaman kahvaltı yapıp metabolizmayı ateşlemen gerekirken sen durduruyorsun öğlen okey ama akşamda az yemen gereken yerde sen ayarı hafif kaçırıyorsun sonrada metabolizman uyuyor ve yediklerin kilo yapıyor
yani sence kilo vermen gereken yerde kilo alıyorsun değilmi
kilo vermen için tam tersini yapmalısın
aramiza hosgeldin canim, umarim istedigin kiloya en kisa zamanda ulasirsin
Evet derincim hakli bencede, sabah sobaya odun atmalisin :))) mideye yemek yani
Derin arkadasimiz metabolisma hizlandirma uzmanidir, kitabini yazdive 1 haftada 3 kilo verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?