Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar birde benden size tavsiye yiyebildiğiniz kadar acı yemeniz kızmızı pul biber buda metabolizmanızı çok çalıştıran bir şey benim eşim antepli acı severdim ama artık hiç bir şeyi acısız yiyemez hale geldim tadı bir başka oldu benim için yemeklerin tavsiyedir deneyin derim :)

canım çoık güzel olmuş liste daha belirgin anlaşılan haftayı çoğunlukta güzel geçirmişiz darısı diğer haftanın başına birlik ve beraberlikle bence çok güzel gidiyor motivasyon süper :)

aynen derincim, yasasin beraberlik hihoyyyyyttt. Sonuclar gayet guzel valla

65.7 kızlar veremedim yani bide bugün bayağı bi yedim ama 3 te yemeyi bıraktım ceza verdim kendime bundan sonrası yeşil çay ve su bi dahaki pazartesiye tam 64 olmalıyımmm

günlük listem

sabah
yarım paket altınbaşak 2 küçük dilim beyaz peynir 2 bardak çay

ara 2 bardak nescafe

ara 1 yeşil elma

öğlen
1 bardak mantar çorba bol biberli

akşam 4.30 da

2 haşlanmış yumurta (limonlu zeytinyağılı karabiber bol bol pul biberli)
yarım paket altınbaşak
1 bardak çay

daha sonra bir bardakta nescafe içerim benim için gün kapanmıştır diyebiliriz.

27/01/14 - 03/02/14

1) Derin 68,00 - 65,00 (farkı 3 kilo)
2) Zamanyok 77,00 - ??
3) Tkca 67,00-66 (fark 1 kilo)
4) Tyler 61,00 - 58,70 (fark 2,30 kilo)
5) Semo 71,50 - 71,50 (ayni)
6) FZAB 82,50-81,70 (fark 0.800 kilo)
7) İstanbula 66,00 - 65.70 (fark 300 grm)
8) Melinecmt 75,00 - ??
9) Seng ??
10) Nigar50 64,70 - 64,30 (fark 400grm)
11) Dilekağaci 65,00 - ??
12) Sanat 00 - 77,00 (yeni)
13) sarisinbayan 00 - 58,00 (yeni)

zamanyok, melinecmt, Seng, dileagaci??? sizi bekliyoruz kizlar.

Mümkünse ben de aranıza katılmak istiyorum..Uzun zamandır hamileliklerimden kalan kilolarımla savaş içerisindeyim.Fakat hiç bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum(hamileliklerim dahil)...81'e kadar çıktım geçtiğimiz bahar ayı beslenmeme dikkat ederek ağustosa kadar 69'a indim ..Maalesef yine bir türlü disiplinli bir yol izlemediğimden 2 gün diyet 3 gün eski düzen ,kararlılıkla tekrar başlama 10 gün sonra dayanamayıp yeniden eski düzene geçme falan....Netice 71,5-167 boy ...Hedefim 53 kilo...Spor hayatımın bir parçası.Haftanın 5 günü (bir aksilik çıkmazsa hastalık ya da regl gibi) 30-40 dk. fitness artı 15 dk tenis oynuyorum...

kalkar kalkmaz su yarım saat sonra lipton form bir kaşık bal ile
sabah 3 yumurta beyazı
öğlen yarım avuç fındık 2 kaşık yoğurt bir tabak spagetti bir domates...
akşam unuttum yemeği ...saat 5 de protein ağırlıklı birşeyler yiyecektim daha ilk günden bozmak istemedim..

Hosgeldin Valentinn, aramiza hosgeldin Umarim fazlaliklarini verirsin bizimle
Biz burda belirli bir diyet listesi yapmiyoruz, herkes kendi kafasina göre takiliyor. Ama aksam saat 17den sonra yemeyerek citir kilomuza ulasmaya calisiyoruz :)

bu arada bizde ayni kilo ve ayni boydayizzzz DD

sabah yemekten sonra 76.2 di :) yarın aç tartılacağım baklalım noluyor

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumm :)

kızlarrr benide aranıza alınn boy 160 kilo 75.. habire alıyorum aksam yememeyi hic denemedim. insallah veririrm

uhuuuuuuuuuu kizlar nerdesinizzzzzzz??? devam etmek istemiyorsaniz, haber verin lutfen.

Çok teşekkür ederim.Belirli bir diet listesine bağlı kalamıyorum zaten başım ağrıyor...Yıllarca edinilen deneyimlerden,en iyi kiloyu en hızlı zamanda protein ağırlıklı beslenerek verebildiğimi gözlemledim.Boğa burcuyum iştahım yerinde :) Zaten sizin boyunuzun ve kilonuzun benimle aynı olduğunu görünce takip etmeye karar verdim ilk defa rastlıyorum böyle bir şeye :) ama baştan aşağıya yazılanları okuyunca samimi paylaşımları görünce aranıza katılmak istedim kimbilir belki destek vermek paylaşmak daha etkili olur..Bozarsak birbirimize karşı suçlu hissederiz.Yoldaş oluruz, belki hırs yaparız hangimiz daha çok verdiysek diğerini dürtükleriz :)

Valentin inanmiyorum burcumuzda ayniii dogum yilimizda ayni olamaz herhalde demi ben 88 liyim
ewet banada protein diyeti super kilo verdiriyor :) 2hafta önce yumurta diyeti yaptim bende :)))
neyse ben kaciyorum simdi, ismini listeye yarin eklerim.

Valentin hoşgeldın bende boğa burcuyum çok iştahlılık bizim derdimiz ama kararlı ve sabırlı yapıda insanlarız inanıyorum ben sen de bizimle amacına ulaşıcaksın ama sakın bizde kopma derim burda zaman çabuk geçiyor ben geçen haftayı nasıl bitirdim anlamadım sabah akşam akşamlrıda sabh çabuk olmaya başladı sıkılmadan geçti günler şimdi 2 haftamdayım her şey iyi gidiyor umarımda seninde iyi olur

Nescafe iciyorum demissiniz ya sutsuz aci kahve seklinde mi iciyorsunuz:26:

Kızlar selamlar epeydir bakınamıyordum çok sayfa geçmiş dönüp hepsini okudum. Öncelikle derin seni tebrik ederim süpersiinnn. Bir haftada 3 kilo vallahi şahane!! Ben çok kasmıyordum 5e kadar herşeyi de yiyordum valla sadece 5den sonra yemedim. Şişkinliğim gitmişti sabahları rahat uyanıyodum falan süperdi. Hatta 1 kilo vermiş bile olabilirdim ama Haftasonu yatılı misafirim vardı ve ev sahibi olarak yaptıklarımı bn yemeyince tuhaf oldu bende bozmak zorunda kaldım ve şiştim yine ;,( bugün de bn dışardaydım uyamadım ama yarın tekrar başlıyorum ve bu sefer senin gibi yapmaya çalışıcam derin, senin başarın çok gazladı beni şuan :) beni listeye 67 diye kaydedin, yarın başlıyorum ve diğer Pazartesi'ye kadar yılmiycaaammm !

nescafeyi sütsüz içiyorum sade ve şekersiz bazende tatlandırıcılı

Ben Nescafe pek içmem, içersem de üçü bir arada şeklinde oluyo, ben yeşilçay içiyorum genelde gün içinde kahve yerine ama epeydir içtiğimden herhalde eskisi kadar etki etmiyo acaba kahveye mi başlasam bende ne yapsam? Sen daha tecrübeli gibisin tavsiye ver bize acık :)

sanirim bu kisimda yanlis yapiyosun

Weight Units: Kilograms
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: baslangic kilo
Your current weight: simdiki kilon
olabilir benim bilgisayarım inglizce göstermiyo direk türkçeye çeviriyo yanlış cevirmiş olabilir sanırım aslında hedefi filanda doğru yazdım ama su an olduğum kitle indeksiyle ulaşmak istediğim kitle indeksini gösteriyo neyse ben haftaya oğrenince gercek kilomu tekrar bakarım tesekkürler ilgin için :)

ilik su ve balli iciyorum ben
hatta hergun icmiyorum, haftada bi kac gun, mideme zarari dokunmasin diye
güzel hemde sirke çok yararlı iyi bir temizleyici

sanat paylaşım için teşekkürler faydalı bilgiler elma sirkesi önceleri içiyordum tekrar başlasam iyi olacak biberiye yağı denemek lazım
biberiye yağını mutlaka denemelisin gercekten iyi oluyor

çok güzel gaz vermişsin kendine vay be bunu okuyunca insanın azimlenesi geliyor :))

çok güzel gaz vermişsin kendine vay be bunu okuyunca insanın azimlenesi geliyor :))

Ee vermek lazım, aynaya bakınca pantolonun yanlarından fışkırmış yağlar ve oturunca katlanan bir göbek istemiyorum artık. Tutcam boğazımı, nefsime hakim olmaya çalışıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…