Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

güzel uygulanabilir bi diyet bende yapabilirim bunu

avet banada cok uygun geldi. bend biraz kendime göre ufak tefek degisikler yaptim ama :)))
ewet sende yap, beraber yapalim :) aksam yediklerimizi paylasalim hatta olmazmi :)))

avet banada cok uygun geldi. bend biraz kendime göre ufak tefek degisikler yaptim ama :)))
ewet sende yap, beraber yapalim :) aksam yediklerimizi paylasalim hatta olmazmi :)))

olur tabii ama akşam yazamayabilirim pek malum eşim evde ertesi gün yazarım yediklerimi

Son düzenleme:

Vay süpersin walla, şaştım kaldım. Ben 30 kiloyu düğün öncesi vermiştim sonra evlenince salmadım ama eskisi kadar dikkat etmemeye başladım masa başı iş olunca bide. Biz eşimle akşamları yemek yemeyiz cornflakes (sütle müsli) yiyoruz. Bazen canımız isterse kahvaltı bazen ise çorba. Herkes bana şaşırıyor ama işte abur cuburlar yok mu...Artık onu da baya azalttık.
Ben henüz listeye eklenmek istemiyorum. Önce biraz verip öyle eklerseniz çok mutlu olurum.
Tamam bende başlıyorum o zaman bugün. 17 den sonra bir şey yemicem, hadi bakalım hayırlısı.
En güzel duygu ise sabah kalkıp wc işini gördükten sonra tartılmak oluyor. Herkese kolay gelsin arkadaşlar.

olur tabii ama akşam yazamayabilirim pek malum eşim evde ertesi gün yazarım yediklerimi

tm super bende ertesi gun yazarim ;-)
hadi bize kolay gelsinnn

aynen canim masa basi is banada 5kilo aldirdi 2senede... :'( ozaman seni cumartesi sabah ekleyelim listeye olurmu?

tm super bende ertesi gun yazarim ;-)
hadi bize kolay gelsinnn

aynen canim masa basi is banada 5kilo aldirdi 2senede... :'( ozaman seni cumartesi sabah ekleyelim listeye olurmu?

HYok canım ya ay dur heyecan yaptım walla şimdiden. Bak şöyle yapalım bugün ne bugün salı. Pazartesi ekle olur mu? Şimdi burda herkes 3 aşağa 5 yukarı aynı kiloda. Ortalamayı bozmak istemiyorum

Diyet arkadaşı buldum sonunda süper :) aksama neler yiyeceksiniz bakalim kizlar yazin da bana da fikir olsun

HYok canım ya ay dur heyecan yaptım walla şimdiden. Bak şöyle yapalım bugün ne bugün salı. Pazartesi ekle olur mu? Şimdi burda herkes 3 aşağa 5 yukarı aynı kiloda. Ortalamayı bozmak istemiyorum

yok ya sen bizim kilomuzla yaris yapmayacaksinki, kendi kilona karsi yarisacaksin.
ama yinede sen bilirsin

Diyet arkadaşı buldum sonunda süper :) aksama neler yiyeceksiniz bakalim kizlar yazin da bana da fikir olsun

valla derin in menüsü en basarili olani :)))
ben aksama domates corbasi, yarim karni yarik, ve 5kasik kisir yicem

Bi üstte yazdim

Tamam okudum. Güzel.

Yapılan genel bir hata var, bunu herkesle paylaşmak isterim. Bilen biliyordur belki.
Çorba içtiğiniz zaman yanında ASLA bir dilim de olsa KEPEKLİ de olsa ekmek yemeyin. 1 dilim ekmek = 1 kase çorba. Çorba içeceğiniz zaman yanında az yoğurt. 1 dilim ekmek yemek istiyorsanız yanında çorbayı içmeyiniz.

Dün gece çok acıktım çünkü 5 gibi yemeyi unutmuştum 2 ceviz büyüklüğünde hindi sote yedim...

Sabah kalkıp tartıldığımda kilom 69.9 idi.1 kilo 600 gr eksik gözüküyor.
Kahvaltı da tost ve bir bardak süt içtim.
Öğlen yarım avuç fındık 3 yumurta beyazı ,içine elma kabukları doğradığım siyah çay
akşam 5 gibi protein ağırlıklı birşeyler yemeyi düşünüyorum çünkü karbonhidrat sabah almış oldum.

Semo hanım aramızda 10 yaş fark var...Burcumuz da aynı demek :)

Valentinnn, waaaawwww 1.6 grm mi gitti
bugunku menunde cok super
bogalarin hepsimi yemek yemegi cok seviyor Peki burc özeliklerini tasiyormusun

Kilo cizelgen yok, bilerekmi yapmadin yoksa nasil yapildigini mi bilmiyorsun? :)

Son düzenleme:
Burcumun bütün özelliklerini taşırım, boğa burçlarının damak zevklerinin çok gelişmiş olduğuna inanırım .Hayat boyu disiplin gerekiyor yoksa ipin ucunu bir kaçırınca bir de bakmışsın bir ay içinde 7 kilo almışsın(Deneyim konuşuyor) Aslında 1-2 kilo aldığını farkeder farketmez eski kiloya geri dönmek için çabalamalı fakat biz ne yapıyoruz önemsemiyoruz sonra üst üste binen kiloları vermekte zorlanıyoruz.Ama en önemlisi verilen kiloları sabitleyememek.Bu inişler çıkışlar mahvediyor hem fiziksel hem ruhsal.Bu sefer inşallah istediğimiz kiloları verip orada kalırız hanımlar...

Çizelge nasıl yapılır bilmiyorum.Siz söyleyince dikkat ettim şimdi Semo hanım.Bir bakayım yapabilecek miyim.

Kizlar yasiniz kaç evli misiniz çocuk var mi
Ben 30 yasindayim 1 kizim(11) 1 oğlum (6) var 12 yillik evliyim ve calismiyorum biraz birbirimizi taniyalim :)

hehe bende aynen, burcumun butun özeliklerini tasiyorum, ve burcumu cok seviyorm
valentin inan duygularima tercuman oldun. Inan ipun ucunu kacirinca hemen kilo aliyorum, hedef kiloma ulastiktan sonra, ipin ucunu SIKI SIKI tutmayi dusunuyorum ben :)

Çizelge nasıl yapılır bilmiyorum.Siz söyleyince dikkat ettim şimdi Semo hanım.Bir bakayım yapabilecek miyim.

ilk deneme olmasina ragmen sonuc guzel, ama bi yerlerde hata var...
Bunlari dogru doldurdunmu?
target waist: hedef kilon.
current simdiki kilon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…