güzel uygulanabilir bi diyet bende yapabilirim bunu
avet banada cok uygun geldi. bend biraz kendime göre ufak tefek degisikler yaptim ama :)))
ewet sende yap, beraber yapalim :) aksam yediklerimizi paylasalim hatta olmazmi :)))
hosgeldin aramiza hayatim 321 :-D waaawww 30 kilomu verdinvalla guzel bilgilere paylasimla herzaman acigiz
wawww boyunda guzelmis
Hosgeldin aramiza asya :)
Allahimmmmmm bu ne iradeeee masallah kizzz bi yerlerini ka$i nazar degmesin sonra
Derincim 2-3 kilo verecegin kesin, ben sana garanti belgeside verebilirim vallayada kefil olurum
bize 100 tane falaka canim, bende gecen hafta diyet yapmadim, ne aldim ne verdim. Ama bu hafta iradeli olup en fazla biz verelim ne dersin
vericez insallah, citir kizlar olucazhedefin 50 kilomu, mayisa kadar cok rahat verebilirsin
olur tabii ama akşam yazamayabilirim pek malum eşim evde ertesi gün yazarım yediklerimi
Vay süpersin walla, şaştım kaldım. Ben 30 kiloyu düğün öncesi vermiştim sonra evlenince salmadım ama eskisi kadar dikkat etmemeye başladım masa başı iş olunca bide. Biz eşimle akşamları yemek yemeyiz cornflakes (sütle müsli) yiyoruz. Bazen canımız isterse kahvaltı bazen ise çorba. Herkes bana şaşırıyor ama işte abur cuburlar yok mu...Artık onu da baya azalttık.
Ben henüz listeye eklenmek istemiyorum. Önce biraz verip öyle eklerseniz çok mutlu olurum.
Tamam bende başlıyorum o zaman bugün. 17 den sonra bir şey yemicem, hadi bakalım hayırlısı.
En güzel duygu ise sabah kalkıp wc işini gördükten sonra tartılmak oluyor. Herkese kolay gelsin arkadaşlar.
tm super bende ertesi gun yazarim ;-)
hadi bize kolay gelsinnn
aynen canim masa basi is banada 5kilo aldirdi 2senede... :'( ozaman seni cumartesi sabah ekleyelim listeye olurmu?
HYok canım ya ay dur heyecan yaptım walla şimdiden. Bak şöyle yapalım bugün ne bugün salı. Pazartesi ekle olur mu? Şimdi burda herkes 3 aşağa 5 yukarı aynı kiloda. Ortalamayı bozmak istemiyorum
Diyet arkadaşı buldum sonunda süper :) aksama neler yiyeceksiniz bakalim kizlar yazin da bana da fikir olsun
Diyet arkadaşı buldum sonunda süper :) aksama neler yiyeceksiniz bakalim kizlar yazin da bana da fikir olsun
Ben öğlen 12 de iş de yemeğimi yedim. Bol bol su içiyorum. 18 de işten çıkıcam dolayısı ile bi daha bişi yemicem :) Taa ki sabaha kadar.
valla derin in menüsü en basarili olani:)))
ben aksama domates corbasi, yarim karni yarik, ve 5kasik kisir yicem
Off çok uzun olur bence birşeyler atistirmalisin
Etiform tarzi bişiler atıştırırım. Yksa çok uzun olur evet haklısın. Sen ne yicen?
Bi üstte yazdim
Dün gece çok acıktım çünkü 5 gibi yemeyi unutmuştum 2 ceviz büyüklüğünde hindi sote yedim...
Sabah kalkıp tartıldığımda kilom 69.9 idi.1 kilo 600 gr eksik gözüküyor.
Kahvaltı da tost ve bir bardak süt içtim.
Öğlen yarım avuç fındık 3 yumurta beyazı ,içine elma kabukları doğradığım siyah çay
akşam 5 gibi protein ağırlıklı birşeyler yemeyi düşünüyorum çünkü karbonhidrat sabah almış oldum.
Semo hanım aramızda 10 yaş fark var...Burcumuz da aynı demek :)
Burcumun bütün özelliklerini taşırım, boğa burçlarının damak zevklerinin çok gelişmiş olduğuna inanırım .Hayat boyu disiplin gerekiyor yoksa ipin ucunu bir kaçırınca bir de bakmışsın bir ay içinde 7 kilo almışsın(Deneyim konuşuyor) Aslında 1-2 kilo aldığını farkeder farketmez eski kiloya geri dönmek için çabalamalı fakat biz ne yapıyoruz önemsemiyoruz sonra üst üste binen kiloları vermekte zorlanıyoruz.Ama en önemlisi verilen kiloları sabitleyememek.Bu inişler çıkışlar mahvediyor hem fiziksel hem ruhsal.Bu sefer inşallah istediğimiz kiloları verip orada kalırız hanımlar...
Çizelge nasıl yapılır bilmiyorum.Siz söyleyince dikkat ettim şimdi Semo hanım.Bir bakayım yapabilecek miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?