Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar ben 1 haftalığına yokum yarın konyaya gidiyoruz kesin artık haftaya pazartesi kilomu bildirip kaldığım yerden devam edicem sizlerle hepinizi çok öpüyorum

kızlar ben 1 haftalığına yokum yarın konyaya gidiyoruz kesin artık haftaya pazartesi kilomu bildirip kaldığım yerden devam edicem sizlerle hepinizi çok öpüyorum

Hosgeliyosun canm:) buralar gunesli ama soguk hem de baya soguk( iyi tatiller canim:)

günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaparken sizlere yazmak istedim size bir fikrim var anlaşılan herkesin hafta sonu ya misafiri oluyor yada planı benimde kendime ödül ve izin günüm ben derimki kilo bildirimini cumartesi sabahları yapalım hafta sonu kaçamak yapmak istersek veya misafir ağırlarsak en azından onlarada eşlik etmek adına izinli oluruz 1 gündeki kaybımız pazartesi tartıya yansımaz
moraller bozulmaz çünkü yediklerimiz tartıya yansıyor onlar hiçbiri yağ depil

bütün hafta yapıp bir gün yiyip onları geri almış gibi görmemiz motivasyon bozar bence nedersiniz hemde kendinize bir ödül günü yaparsınız ben öyle yapıyprum 3 kilo verdim pazar günü yedim şimdi tam gaz ilerliyorum

Güle güle git ve tez gel :))) hayirli yolculuklarrrr

az kaldıııı :) yakında sizlerleyim soon 4 gün :)

Tamam 4 gunu 4 gozle bekliyoruz, cabuk gel

derin, güzel öneri bence bana uyar, malum bende hafta sonu evde oluyorum o kapi senin bu kapi benim geziyorum

Günaydiiinnnnn citir kiloya ulasak olan yari citir kizlar
bugun super bi kahvaltiya top 10dan giris yaptim ben DD

2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek, biraz peynir.

diyet baba kizdi bana coook, hafta sonu 3 gün üst üste olmazki be kizim dedi, kendine gel artik dedi
veee bugunden itibaren tontisimde basladi saglikli beslenmeye beraber diyet daha eglenceli oluyor

27/01/14 - 03/02/14

1) Derin 68,00 - 65,00 (farkı 3 kilo)
2) Tyler 61,00 - 58,70 (fark 2,30 kilo)
3) Tkca 67,00 - 66,00 (fark 1 kilo)

4) FZAB 82,50 - 81,70 (fark 800 grm)
5) Nigar50 64,70 - 64,30 (fark 400grm)
6) İstanbula 66,00 - 65,70 (fark 300 grm)
7) Semo 71,50 - 71,50 (ayni)
8) Valentinn 00,00 - 71,50 (yeni)
9) Dilekağaci 65,00 - 67,00
10) Sanat 00,00 - 77,00 (yeni)
11) Sarisinbayan 00,00 - 58,00 (yeni)
12) Seng (4gün sonra basliyor)

Kayiplar araniyor :)
13) Zamanyok 77,00 - ????
14) Melinecmt 75,00 - ????

birinci, ikinci, ve ucuncu olan arkadaslarimizi kutluyorum, ve butun kilo verenleri tabi !!! tebrik ederim sizi kizlar !
kizlar listemizin son hali bu, en fazla ve son katilimcimiz 15 olsun mu? 15ten daha kalabalik olmayalim, siz ne dersiniz???

Son düzenleme:

bence gayet iyi olmuş bende 2 haşlanmış yumurta zeytinyağ limon pul karabiber
ve yarım paket altınbaşak yedim çayla beraber

gelene kapımız açık olsunda gelmeyenleri silelim listeden hevesi olaların kaçmasın hevesi

gelene kapımız açık olsunda gelmeyenleri silelim listeden hevesi olaların kaçmasın hevesi

zamanyk ve melicmt cikariyorum o zaman, 1haftadir haber yok onlardan.
ama illaki bi kisitlama yapmaliyiz canim, sayfamizin kismeti acildi, 1 haftada 3 yeni üyecan geldi
o zaman maksimum 20 olsun olmazmi?

semocum liste süper olmuş önümüzdeki hafta bende nazar boncuğu almak istiyorum tam gaz devam gelenede gelme denmez canım kapımız açık olsun

semocum liste süper olmuş önümüzdeki hafta bende nazar boncuğu almak istiyorum tam gaz devam gelenede gelme denmez canım kapımız açık olsun

bizim icin yaptimmmm listeyi
haftaya kim yapmak istiyor listeyi, gönüllü varmi? :)

kisitlama olmazsa, liste uzar kilo bildirimi ve liste hazirlamak zor oluyor (3.takim cuma zayiflama yarismasinda yaristim ordan biliyorum)
cogunluk kisitlama olmasin derse olmasin tabi

canım sen hazırlama herkes kendini eklesin sen niye uğraşıyorsunki cumartesi günüde kilo bildirimin de biz yanına yazalım kaç kilo verdiğimizi

evet tatlım aynen öyle oda paketi 2 ye bölüyorum yarısını sabah yarısını akşam

supersin canim ya, cumartesi birinci olma yüzden yuksen senin yine, sen bize papuc birakmayacaksin belli

canım sen hazırlama herkes kendini eklesin sen niye uğraşıyorsunki cumartesi günüde kilo bildirimin de biz yanına yazalım kaç kilo verdiğimizi

olsun ya dun ilk kilo bildirimimiz oldu ya, duygulandim :2: :44:
cumartesi öyle yapalim o zaman, herkes kendi kilosunu eklesin ))

Arkadaşlar merhaba, topiğinizi bugün gördüm ve çok ilgimi çekti. Ben diyetisyen kontrolü eşliğinde 30 kilo verdim. Üzerinden 2 sene geçti geri almadım ama tabii ki 30 kiloyu ama son 2-3 aydır bir 10 kilo aldım maalesef Boyum 177 Allahtan çok şişman durmuyorum kalçam geniş. Neyse kilo vermek istiyorum. Diet ile ilgili her tür bilgiyi biliyorum bu konuda oldukça deneyimliyim. Akşam 19 dan sonrasını duymuştum ama 17 bana biraz erken geldi. Peki bunu uygulayanlar napıyorsunuz? Mesela akşam oldu işden eve gittiniz dizi falan izliyorsunuz zor olmuyor mu? Ben bide sigara içiyorum. Nasıl olur bilemedim ki. Deneyimli arkadaşlar yazabilir mi lütfen..

Sen dizi seyrederken zor olmuyormu diyosun ben eve gittikten sonra neler yaptımda bir lokma yemedim yazayım

eşime giderken pide arası döner götürdüm (patronum yemem için bana almıştı ama rejimde olduğum içim yemedım eşime götürdüm)
sonra yine eşime domatesli kekikli çubuk makarna yaptım
sonra eşim tv seyrederken kuru yemiş yedi
sonra yine eşime 6 parşa nugget kızarrım
ve yine sonra eşime ertesii gün pazarda yemesi için (eşim pazacıdır) sahanda2 yumurta pişirdim kaşarlı yarım ekmek arası yaptım çantasına koydum

sabrıma irade nediyorsun bakalım

insan isterse kafasında bitirdiyse bitirmiştir bence ben önüme 55 kiloyu hedef koydum ilerliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…