Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sabah yine 1 yumurta 1 parça peynir
1 dilim çavdar ekmeği yedim
2 bardakta çay içtim

şimdi nescafe içicem bu hafta regl haftam yine şişmemeye su toplamaya başladım

belki 2 gün prinç lapası veya karabugday yapabilirim yoğurtla

Selam kızlaarrr..

Bende haftasonu kaçamaklarımın eziyetini çekiyorum.. 2 gün sürer sanırım..

Akşam misafirlikteydim canım, pişiremedim dün ama bu gün yapıcam inşallah..

Sevindim tatlım.. 67.8 gördüm bende sabah.. hemde dün akşam da rahat durmadım..
4 dilim börek, 2 kıymalı 2 pırasalı.. 2 dilim tiramisu - 2 dilim de çikolatalı pasta yedim.. beynime oksijen gitti resmen..
pişman diilim, planlıyordum dünü ama sabah itibarıyle regl olana kadar hiç kaçamak yapmıycam..
sürekli evde olsam 100 kilo olurum herhalde, hep aklıma bişeyler geliyo..

inşallah tatlım.. sıkma canını.. oğluşuna zaman ayır.. biz hep burdayız, fırsat bulunca yazarsın..

bence çok abartmamışın ama çok sağlıklı olmamış gibi geldi tatlım.. şekersiz istediğin kadar çay kahve içebilirsin..

45 Dk leslie yaptım aferim bana.nerde bu kızlar ya semoda uğramaz oldu.
akşam ben de denemek istiyorum ama çok uzun 45 dk. yaa..

Derincim.. bence aynı düzenini bozma ama iyice de eziyet etme kendine.. hedef kilona çok yakınsın, bence en azından regl iken extra zorlama vücudunu

Bende hafta sonu magduruyum cumartesi 68.5 olmustum 2 gundur cok dikkat etmeme ragmen 68.6 gosteriyorum. 65e inmem lazim bu ay sonu :))
Kizlar benim oglum 15 gun sonra 8 aylik olcak. Ama azda olsa emiyor hala. Yesilcay icsem bi zarari olurmu sizce gunde 2 bardak icsem
Biraz once Ayça KAYA cikti tvde haftanin 3 gunu 4 ten sonra yemeyjn hucreleriniz yenilenir dedi

kızlar bende haftasonu bıraz kaçırdım sımdı dengeledm bu sbah bir kk peynır salatalık ve havuc şekersız çay öğlen yemıyorum bol su ıcıyorum 3 gibi elma yıyeceğim saat 16.30dada bir çorba bu kadar gunu bıtırıcem :)hım bırde bir saat kardio :)

Kahvaltim 10 gibi bir haslanmis yumurta 4 zeytin beyaz peynir bir domates ve yesillik ve sekersiz cay
Arada bir portakal yada muz aksam tirit yapcam bi kucuk kase yerim

canım , kesinlikle içilmesi tavsiye edilmiyor benimde 11 aylık bebeğim var emzirmiyorum ama çook araştırma yapmıştım. yeşil çayın içinde kafein olduğundan uykusuzluk yapabiliyor ve bağırsak çok çalıştırıyor bu yüzden bebeğine zarar verebilirsin Allah korusun ... boşver sen bence bol bol su iç emzirirken bir tek rezene ve ıhlamur öneriyorlar onun dışında hepsi zararlı. hatta ıhlamurun iştah kapatıcı yanıda varmış.

Tamam canim tesekkur ederim. Birazda bagirsaklarimida calistirir diye dusunmustum neyse bir yasini gecsinde ozaman iceyim :)
Bide emzirirken cok dikkat ediyomusun ne yiyor ne yemiyosun biseyleri yanlismi yapıyorum ki gr oynamıyor

Son düzenleme:

maşallah canım yaaa sen ne güzel gidiyorsun. Hiç kaçamak yapmıyormusun ? spor yapıyormusun ? şu hafta sonlarını bir halletsem gerisi gelecek ... sen hafta sonlarıda mı kaçamak yapmıyormusun ? peki bu kiloları verdikten sonra nasıl sabitleyeceğiz çünkü bir günlük kaçamak kilo olarak geri dönüyor... yoksa hep bu şekilde mi beslenmek zorunda kalacağız ? ayyyy bir sürü soru sordum değil mi ? ))) ne yapayım senin azmini örnek alıyoruz

Tamam canim tesekkur ederim. Birazda bagirsaklarimida calistirir diye dusunmustum neyse bir yasini gecsinde ozaman iceyim :)
Bide emzirirken cok dikkat ediyomusun ne yiyor ne yemiyosun biseyleri yanlismi yapıyorum ki gr oynamıyor

canım ben hiç emziremedim hiç sütüm olmadı maalesef (( ama ilk zamanlar sütüm olsun diye günde bir bardak rezene içerdim oda bağırsaklaırmı çalıştırıyordu....canım , sporla desteklemen gerekiyor ilk zamanlar 20 dakika yap sonra sonra sporu artır faydaısnı inşallah görürsün .

Tmm cnm saolspor nasil yapcam bilmiyorum isten gelip yemwk cocuk vesaire vakit bulamıyorum yuruyus yapsam iki aya veririmde hem cocuklari nereye birakacam hemde vakit sorunu var.

afiyet olsun canım bu pirnç lapası diyeti nasıl oluyor merak ettim

bence çok abartmamışın ama çok sağlıklı olmamış gibi geldi tatlım.. şekersiz istediğin kadar çay kahve içebilirsin..

evet biraz sağlıksız oldu ama akşam acıkmadım ama antep fıstığı yedim biraz malesef (

bu soruların cevabını bende merak ediyorum

Tmm cnm saolspor nasil yapcam bilmiyorum isten gelip yemwk cocuk vesaire vakit bulamıyorum yuruyus yapsam iki aya veririmde hem cocuklari nereye birakacam hemde vakit sorunu var.

Canım bildiğim kadarıyla emzirirken çok spor yapmakta iyi değil.. vücut bir hormon salgılıyormuş ve süt kalitesi etkileniyormuş..
düzenli regl olmaya başladınmı, öncesinde kilo verilemiyor diye biliyorum..

ben burdaki arkadaşları görüyorum herkeste bir nutella sevdası var nutella olmadan önce ne yiyordunuz acaba

ben haftasonuda kaçamak yapmıyorum ilk 2 hafta yaptım sonra kilo verdikçe inceldikçe olmayan kıyafetlerim oldukça

kendime güvenim geliyor daha çok ileriye taşımak istiyorum hedefimi makarna yemiyorum

pilav istiyorsam pirinç lapası yiyorum yoğurtla diyetime daha da iyi geliyor 2 günlük şok diyet oluyor

karnımın o gün gerçekten çok doymasını istiyorsam karabuğday yiyorum daha da kilo vermeme neden oluyor ve çatlayana kadar

yemiş oluyorum yaza kadar 55 olmak istiyorum akşam yemeklerini yemiyorum canım çok isterse 1 çatal tadına bakıyorum nefsimi

köreltiyorum.şu an bu kadar sıkı olma sebebi bu sogukta spor yapmak istememek ve 3 haftadır süren hastalığım öksürük aşaması

geçmiyor.harekete başladığımda yemeyede başlarım ama 3 kaşık en küçük yemek tabaklarıyla fazlası asla olmamalı bu son sanşım

bir daha böyle azimlenip kilo veremeyebilirim .

afiyet olsun canım bu pirnç lapası diyeti nasıl oluyor merak ettim

günde 3 veya 4 öğün yapıyorsun yanında lıght yoğurtla yiyebilirsin

1 çay bardağı prince 3 veya 3,5 çay bardağı suyla haşlanıcak tuz ve yağ yok .
Bu şekilde başka hiçbir şey yenmicek ama

vucudun ödem tuttuğunda çok iyi geliyor butun ödemi atıyor

Evet ya hala regl olmadim sanirim o yüzden gitmiyor kilolar cunku gercekten cok yemiyorum buraya basladigimdan beri abur cuburuda kestim. Ilk 2 gun verdim sonra tikandim hep oyle oluyo sanirim giden odem. Doktora gidip Söktürücü mu alsam

cevap için sagol canım yanında domates salatalık vs yeniyormu bu yek öğünlük mü oluyor yyoksa her öğün tekrar mı yapılıyor bende yarın deniycem canım

seni tebrik ediyorum arkadaşım azminden dolayı süpersin bu yazına bayıldım ve bundan sonra kaçamak falanda yapmıycam bende bu benimde son şansım kendime bi karar aldım ne zaman ki zayıflarsa bebek tedavisine devam edicem diye bunu gerçekten istiyorsam başarabilirim. bende 3 -4 yıldır diyet yapıyorum güya yediklerime dikak ediyorum ama ne gitti daha fazlası aldım dün akşam dolabımda kapri mi buldum giydim diz kapaklarımdan yukarı çıkamadı kaprim bu ne diye aynada baktım kendime 2ay içinde o kapriye girmem lazım benim astım dolaba gözüm görsün her sabah diye inş. bende hedefime ulaşacam yılmak yok

benimde dizlerimin üzerinden geçmeyen bir kot oantolunum vardı bende onu hedef koymuştum 1 ay sonra giyebildim

bacaklarımdan geçmediğinde kilom 68 basenlerim 104 dü

şimdi kilom 59,5 basenlerim 96 ama bunu gerçekten zorlanarak bazen açlıktan duvarları tırmalayarak başardım

sadece 1 ay sabrettim çok değil 1yıl hatta 1,5 yedim sadece 1 ay yemekten vazgeçtim

bazen bazı şeylerden vazgeçmeliyiz daha çok mutlu olabilmek için ben şimdi daha çok mutluyum yazın 36 beden üstümde

döndüğünde kendime olan güvenim daha çok olucak geçen sene neremi örtsem diye düşünüyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…